Τα 10 καλύτερα CGM (Συνεχείς μετρητές γλυκόζης αίματος) για να διατηρείτε την υγεία σας υπό έλεγχο

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας και ο πρώτος που σας έρχεται στο μυαλό είναι το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας.

Εάν έχετε υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας, μπορεί να σας δημιουργήσει μυριάδες προβλήματα, που κυμαίνονται από νεφρική βλάβη έως καρδιακές παθήσεις. Εξαιτίας αυτού, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τακτικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μια συνεχής παρακολούθηση γλυκόζης αίματος μπορεί να είναι ευεργετική.

Τι είναι το συνεχές όργανο παρακολούθησης γλυκόζης αίματος;

Το Continuous Blood Glucose Monitor (CGM) είναι μια μικρή, φορητή συσκευή που παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η οθόνη αποστέλλει μετρήσεις ασύρματα σε έναν φροντιστή ή γιατρό, ώστε να μπορούν να ανιχνεύουν και να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τις επιπλοκές του διαβήτη.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι CGM στην αγορά, επομένως η επιλογή αυτού που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς είναι απαραίτητη. Ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούν ταινίες μιας χρήσης που πρέπει να αντικαθίστανται κάθε λίγες μέρες, ενώ άλλα χρησιμοποιούν αισθητήρες που μπορούν να διαρκέσουν έως και έξι μήνες χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.

Το κρίσιμο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ένα CGM είναι ότι χρειάζεται χρόνος και εξάσκηση για να συνηθίσετε στη σωστή χρήση του. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το εάν ένα CGM μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς, μιλήστε με τον γιατρό σας ή τον εκπαιδευτή διαβήτη.

Ποιος θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ένα συνεχές όργανο παρακολούθησης γλυκόζης αίματος;

Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι η χρήση CGM απαιτεί τακτικές προσαρμογές στον τρόπο ζωής τους, όπως προσαρμογή των ωρών γευμάτων ή των συνηθειών άσκησης.

Ωστόσο, με την κατάλληλη εκπαίδευση και πρακτική, οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ότι η χρήση ενός CGM είναι διαχειρίσιμη και χρήσιμη στη διαχείριση του διαβήτη τους. Επιπλέον, η συνεχής παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα μπορεί να βοηθήσει στην έγκαιρη αναγνώριση των προβλημάτων και στην πρόληψη της επιδείνωσης τους.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της γλυκόζης στο αίμα είναι ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της διαβητικής κετοξέωσης (DKA). Το DKA είναι μια σοβαρή επιπλοκή που μπορεί να συμβεί όταν κάποιος με διαβήτη δεν έχει αρκετή ινσουλίνη στο σύστημά του.

Τα συμπτώματα της DKA περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, κοιλιακό άλγος και διάρροια. Εάν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, η DKA μπορεί να οδηγήσει σε κώμα και ακόμη και θάνατο.

Με την τακτική παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, τα άτομα με διαβήτη μπορούν να εντοπίσουν εάν αρχίζουν να εμφανίζουν συμπτώματα DKA και να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος πριν γίνει πολύ σοβαρό.

Η συνεχής παρακολούθηση της γλυκόζης αίματος είναι επίσης ευεργετική για άτομα που έχουν προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου 2. Ελέγχοντας τακτικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους, τα άτομα με προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου 2 μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασής τους και να βεβαιωθούν ότι λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για τη διαχείρισή της.

Διάφορα συνεχόμενα όργανα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος (CGM) είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα, αλλά ποια είναι η πιο αποτελεσματική; Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα γιατί αρκετοί παράγοντες παίζουν ρόλο σε αυτή την απόφαση. Για την άποψή σας, εδώ είναι οι καλύτερες οθόνες CGM:

Metene TD-4116

Το κιτ παρακολούθησης γλυκόζης αίματος Metene TD-4116 είναι μια καινοτόμος και αποτελεσματική λύση ελέγχου διαβήτη για άτομα όλων των ηλικιών. Αυτό το εύχρηστο κιτ περιλαμβάνει 100 ταινίες σακχάρου, 100 νυστέρια, 1 συσκευή παρακολούθησης σακχάρου αίματος, κιτ δοκιμής σακχάρου αίματος με συσκευή τρυπήματος και μια μεγάλη οθόνη.

Με τη γρήγορη απόδοσή του και τον χρόνο μέτρησης της τιμής του σακχάρου στο αίμα 7 δευτερόλεπτα, το Metene TD-4116 σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε λεπτομερώς το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας κάθε φορά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Teams

Τέσσερις τρόποι καταγραφής των τιμών της γλυκόζης σας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές δείχνουν την τάση της γλυκόζης σας πιο καθαρά, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τα επίπεδα BG σας. Με 450 αποθηκευμένες τιμές σακχάρου στο αίμα σε επίμονη μέση μνήμη 14/21/28/60/90 ημερών, το Metene TD-4116 σας βοηθά να διαχειριστείτε τον διαβήτη χωρίς προβλήματα.

Το κιτ διαβήτη Metene TD-4116 είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες, φέρνοντας πιο ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Ο μετρητής γλυκόζης αίματος είναι χωρίς κωδικοποίηση για εύκολη λειτουργία, με έναν γρήγορο οδηγό που παραθέτει τα βήματα για να κάνετε μια γρήγορη εξέταση. Είναι πιο εύκολο να διαβάσετε τους τέσσερις συναγερμούς υπενθύμισης στη μεγάλη οθόνη, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε έγκαιρα τα επίπεδα γλυκόζης σας.

DARIO

Το κιτ παρακολούθησης γλυκόζης αίματος DARIO είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας και τη διαχείριση του διαβήτη. Αυτό το κιτ εκκίνησης περιλαμβάνει ένα γλυκόμετρο, 25 δοκιμαστικές ταινίες, δέκα αποστειρωμένα νυστέρια και την εφαρμογή Dario, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Αυτό το κιτ (διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες) παρέχει απεριόριστα αποτελέσματα και σας λέει πώς τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την πρόοδό σας. Οι μετρητές έχουν εκκαθαριστεί από το FDA για iPhone 6 και νεότερη έκδοση, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμβατότητα.

Το κιτ παρακολούθησης γλυκόζης αίματος DARIO είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε με διαβήτη. Αυτό το σύστημα σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και να παρακολουθείτε την πρόοδο σε μια εύχρηστη εφαρμογή. Χωρίς κωδικοποίηση ή μπαταρίες, ο μετρητής συνδέεται στο τηλέφωνό σας και ξεκινά αμέσως την παρακολούθηση.

CareSens Ν

Το κιτ παρακολούθησης γλυκόζης αίματος CareSens N είναι ένας από τους πιο βολικούς και οικονομικούς τρόπους μέτρησης του σακχάρου στο αίμα. Αυτό το κιτ γλυκόμετρου αυτόματης κωδικοποίησης απαιτεί μόνο ένα μικρό μέγεθος δείγματος 0,5 μL, επομένως δεν θα χρειαστεί να υποφέρετε από επώδυνα τρυπήματα στα δάχτυλα ή να περιμένετε πολύ για αποτελέσματα.

Με γρήγορα αποτελέσματα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα, θα γνωρίζετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας κάθε φορά χωρίς να φεύγετε από το κρεβάτι σας. Το ελαφρύ όργανο παρακολούθησης σακχάρου αίματος είναι εύκολο στη χρήση και συμπαγές, καθιστώντας το ιδανικό για να το έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Και αν υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη σας, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της είναι διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Ως μπόνους, έρχεται με διάρκεια μπαταρίας 1000 τεστ, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας υπό έλεγχο για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό το κιτ δοκιμών συνοδεύεται από ένα μετρητή γλυκόζης αίματος, 100 ταινίες μέτρησης σακχάρου αίματος, μια συσκευή τρυπήματος, 100 νυστέρια και μια θήκη ταξιδιού για να σας βοηθήσει να φροντίσετε τον διαβήτη σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Με μια εύχρηστη λειτουργία Bluetooth, αυτό το κιτ είναι τέλειο για μέτρηση σακχάρου στο αίμα εν κινήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου ή email ανά πάσα στιγμή.

AUVON

Η συσκευή παρακολούθησης γλυκόζης αίματος AUVON είναι ένα κιτ υψηλής ακρίβειας, εύχρηστο που βοηθά στην παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αυτό το πρωτοποριακό όργανο ελέγχου γλυκόζης αίματος υπερβαίνει τα διεθνή πρότυπα και διαθέτει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Με δοκιμαστικές ταινίες 50 x και λόγχες 50 x 30, αυτό το κιτ είναι τέλειο για την παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας εν κινήσει. Αυτή η συσκευή all-in-one σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με 5 εύκολα βήματα και διαθέτει συνεχή αποτελέσματα μέσου όρου 7/14/30 ημερών, μια συσκευασία 50 δοκιμαστικών ταινιών και μια συσκευή τρυπήματος.

Το AUVON BGM έχει εκπληκτική ακρίβεια και λειτουργεί εντός ±10%, ή ±10 mg/dl, εργαστηριακών τιμών, τιμές 95 στις 100 φορές. Για να βάλουμε αυτόν τον αριθμό σε αντίθεση, το πρότυπο επιτυχίας ISO 15197:2013 είναι ±15% ή ±15 mg/dl εργαστηριακών τιμών, 50% περισσότερο από το εύρος σφαλμάτων AUVON.

  Πώς να γίνετε προγραμματιστής Front End: Δεξιότητες και πόροι [2022]

Με σήμα CE, GMP, ISO 13485:2016 και πιστοποίηση ISO 15197:2013, αυτό το προϊόν υπερβαίνει τα διεθνή πρότυπα και παρέχει ηρεμία κατά την παρακολούθηση των επιπέδων διαβήτη σας.

Η τεχνική αυτόματης εκτύπωσης άνθρακα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ταινιών μέτρησης υψηλής ποιότητας διασφαλίζει ότι η ποιότητα κάθε παρτίδας ταινιών θα μπορούσε να είναι σχετικά πολύ πιο σταθερή, ακριβής και ακριβής.

Η ελάχιστη τιμή των 0,16 USD/τεμ διασφαλίζει επίσης ότι θα έχετε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το χρήμα σας. Το κιτ είναι εύκολο στη χρήση, αρκετά μικρό για ταξίδια και συνοδεύεται από μια συσκευή δοκιμής ενός μέτρου, έναν οδηγό χρήσης ενός μέτρου και έναν γραπτό οδηγό χρήστη και τεχνική υποστήριξη.

Pops Rebel

Ψάχνετε για συσκευή παρακολούθησης σακχάρου αίματος που μπορεί να παρέχει αποτελέσματα στο τηλέφωνό σας; Μην ψάχνετε άλλο από το κιτ παρακολούθησης γλυκόζης αίματος Pops Rebel.

Αυτό το συμπαγές κιτ έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένου ενός μετρητή γλυκόζης Bluetooth, μια θύρα πρόσβασης εφαρμογής, δύο μπαταρίες, οκτώ μονάδες (24 ταινίες/νυστέρια με τέσσερα διαφορετικά μεγέθη λόγχης) και δύο μαγνήτες.

Ο μετρητής γλυκόζης Bluetooth είναι ακριβής σύμφωνα με το πιο πρόσφατο πρότυπο FDA (+/15%). Το CGM, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του για κινητά, παρέχει πρόσβαση στο ιστορικό δοκιμών, μια πύλη φροντιστών, ειδοποιήσεις οικογενειακών δοκιμών και κομμάτια τάσης.

Αφού κάνετε το 1ο τεστ με το κιτ, θα χρειαστεί να παραγγείλετε περισσότερες προμήθειες στην εφαρμογή (ενότητες με τρεις λωρίδες βελόνας/δοκιμών η καθεμία). Η συνδρομή μετά τη δοκιμή σάς επιτρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το γλυκόμετρο ακόμα κι αν χάσετε το τηλέφωνό σας ή χαθεί.

Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες εντός εφαρμογής για να κάνετε την πρώτη σας δοκιμή. Επιπλέον, το καινοτόμο σύστημα τρυπήματος υπόσχεται λιγότερο πόνο και μεγαλύτερη ακρίβεια με αποτέλεσμα καλύτερο έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας.

Το κιτ παρακολούθησης σακχάρου αίματος είναι μικρότερο από το smartphone σας, επομένως μπορείτε να κάνετε τη δοκιμή σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Το κιτ έχει επικυρωθεί για χαμηλότερα επίπεδα A1c και είναι ακριβές με το πιο πρόσφατο πρότυπο FDA +/15%.

Με τη συμβατότητα εφαρμογών για κινητά και τις λειτουργίες εικονικού βοηθού υγείας, όπως το Mina, αυτό το κιτ έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαχείριση του διαβήτη πιο προσιτή.

FreeStyle Freedom Lite

Το Σύστημα Παρακολούθησης Γλυκόζης Αίματος FreeStyle Freedom Lite σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το σάκχαρο του αίματος χωρίς όλη την ταλαιπωρία. Απλώς τρυπήστε το δάχτυλό σας και αφήστε το σύστημα να κάνει τη δουλειά του – είναι τόσο εύκολο.

Το σύστημα χρησιμοποιεί μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κουλομετρική τεχνολογία, η οποία σας προσφέρει καλύτερη ακρίβεια από άλλες συσκευές παρακολούθησης γλυκόζης στην αγορά. Επιπλέον, με μία μόνο σταγόνα αίματος ανά δοκιμαστική ταινία, μπορείτε να προσθέσετε όσο αίμα θέλετε για έως και ένα ολόκληρο λεπτό – που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύτιμες ταινίες μέτρησης.

Έτσι, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο να αναπτύξετε διαβήτη ή να κολλήσετε νωρίς άλλη ασθένεια – καθιστώντας αυτό το απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού για τα άτομα με διαβήτη.

Αυτό το σύστημα ελέγχει έως και 96 δείγματα καθημερινά και έχει μικρότερο μέγεθος δείγματος από μια δεκάρα, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Επιπλέον, δεν απαιτείται κωδικοποίηση, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα πράγματα απλά—προσθέστε αρκετό αίμα για ένα ολόκληρο λεπτό και να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

Το ΚΟΝΤΟΥΡΑ ΕΠΟΜΕΝΟ

Το CONTOUR NEXT ONE είναι ένα επαναστατικό σύστημα παρακολούθησης της γλυκόζης αίματος που παρέχει εκπληκτική ακρίβεια και δεν απαιτεί κωδικοποίηση για γρήγορα αποτελέσματα. Το σύστημά του με δυνατότητα Bluetooth εξασφαλίζει απρόσκοπτη σύνδεση με τη δωρεάν εφαρμογή για σχόλια σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την πρόοδό σας.

Ταυτόχρονα, η έξυπνη ένδειξη εύρους στόχου φωτός προσδιορίζει αμέσως εάν οι μετρήσεις βρίσκονται εντός ή πάνω από το επιθυμητό εύρος.

Οι ταινίες μέτρησης μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν έως και 60 φορές, διευκολύνοντας τη λήψη ακριβών μετρήσεων χωρίς σφάλματα λόγω εσφαλμένης κωδικοποίησης χρήστη. Αυτή είναι μια από τις πιο ακριβείς και εύχρηστες συσκευές παρακολούθησης της γλυκόζης του αίματος, που προσφέρει αξιοσημείωτη ακρίβεια εντός ±8,4% των εργαστηριακών τιμών.

  Πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon σε άλλον λογαριασμό

Γλυκοματικό

Αυτό το ολοκληρωμένο κιτ παρακολούθησης σακχάρου αίματος από την OWELL περιλαμβάνει τον μετρητή γλυκόζης Glucomate HT100, 50 ταινίες για έλεγχο διαβήτη, μια συσκευή τρυπήματος, 50 νυστέρια, ένα διάλυμα ελέγχου, 1 θήκη μετρητή γλυκόζης για τον μετρητή σακχάρου αίματος και προμήθειες διαβήτη, 1 εγχειρίδιο χρήσης , Οδηγός γρήγορης αναφοράς, βιβλίο καταγραφής και 2 μπαταρίες AAA.

Αυτό το προηγμένο κιτ μέτρησης σακχάρου αίματος προσφέρει ακριβή αποτελέσματα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και μπορεί να παρακολουθήσει έως και 500 μετρήσεις. Με τεχνολογία χωρίς κωδικοποίηση και εκτίναξη ταινιών ασφαλείας με ένα πάτημα, αυτό το εύχρηστο κιτ ταινιών μέτρησης διαβητικού είναι εξαιρετικό για οικιακή χρήση ή εν κινήσει.

Το Glucomate HT100 χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία αντιδραστηρίων GDH-FAD με εύρος δοκιμών 20 – 600 mg/dL, παρέχοντας ένα από τα πιο ακριβή αποτελέσματα. Η 100% εγγύηση ικανοποίησής τους διασφαλίζει ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό προϊόν από την υγεία της OWELL.

Η συσκευή τρυπήματος OWELL 10 βάθους και οι βελόνες κάνουν το τρύπημα των δακτύλων και τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα εύκολο και ανώδυνο. Με τους μέσους όρους των μετρήσεων 14 ημερών να είναι αποθηκευμένοι στη μεγάλη οθόνη, αυτό το κιτ παρακολούθησης σακχάρου αίματος είναι τέλειο για τη μακροχρόνια διαχείριση του διαβήτη.

Με αυτό το σύστημα παρακολούθησης της γλυκόζης, μπορείτε να ελέγχετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας στο σπίτι, στην εργασία ή εν κινήσει – καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για τη διαχείριση του διαβήτη. Και αν υπάρχουν προβλήματα με το κιτ ή τα αποτελέσματα, μην ανησυχείτε. Προσφέρουν μια παντοτινή εγγύηση στο κιτ παρακολούθησης σακχάρου αίματος Glucomate με ταινίες.

Επιλογή Ασύρματο όργανο παρακολούθησης γλυκόζης αίματος

Ψάχνετε για ένα άνετο και ακριβές μόνιτορ διαβήτη; Μην ψάχνετε πέρα ​​από το ασύρματο όργανο ελέγχου γλυκόζης αίματος Choice. Αυτή η μικρή, κομψή συσκευή σας προσφέρει γρήγορα ακριβή αποτελέσματα – σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Με τη συμπληρωματική οθόνη, τη συσκευή τρυπήματος, τα νυστέρια (10), τη θήκη μεταφοράς, τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης, το εγχειρίδιο κατόχου και τις προεγκατεστημένες μπαταρίες λιθίου CR2032 3 volt, αυτό το αξιόπιστο εργαλείο είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις πληροφορίες διαβήτη σας άνετα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη τους είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android – καθιστώντας εύκολη την αποθήκευση και κοινή χρήση των δεδομένων σας με την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό το κομψό και μικροσκοπικό κιτ έχει διαστάσεις μόλις 2″ x 1″, καθιστώντας το εύκολο να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Η οθόνη στέλνει γρήγορα ακριβή δεδομένα ασύρματα στο smartphone ή το tablet σας – διευκολύνοντας την παρακολούθηση των τάσεων και την ενημέρωση για την κατάστασή σας.

Επίσης, αυτή η συσκευή μετρά γρήγορα και με ακρίβεια τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Ο απλός σχεδιασμός είναι εύκολος στη χρήση – ακόμα κι αν έχετε περιορισμένη πρακτική εμπειρία στη φροντίδα του διαβήτη.

Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης διαβήτη τους (αναφέρεται ως “Agamatrix διαχειριστής διαβήτη”) διευκολύνει την αποθήκευση και τη διαχείριση όλων των διαβητικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των τάσεων και των ενημερώσεων από τον γιατρό σας.

Με αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες στα χέρια σας, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την ασθένειά σας και να συνεργαστείτε με την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Επομένως, μην περιμένετε άλλο – παραγγείλτε σήμερα το ασύρματο όργανο ελέγχου γλυκόζης αίματος της επιλογής σας.

Σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος GE100

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να ξέρετε πώς πάει το σάκχαρό σας χωρίς να βγάλετε όλη την ταλαιπωρία να το μετρήσετε; Το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος GE100 είναι εδώ για να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.

Αυτή η συσκευή υψηλής ακρίβειας κωδικοποιεί αυτόματα για αυξημένη ακρίβεια, εξασφαλίζοντας ακριβείς και έγκαιρες μετρήσεις με ελάχιστο χάος. Με μια μεγάλη οθόνη που είναι ευανάγνωστη, αυτό το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης θα σας φέρει σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν.

συμπέρασμα

Όταν πρόκειται για συσκευές παρακολούθησης γλυκόζης αίματος, υπάρχει μια ποικιλία επιλογών που διατίθενται στην αγορά. Σε αυτό το άρθρο, εξετάσαμε τις κορυφαίες συσκευές παρακολούθησης συνεχούς γλυκόζης αίματος (CGM) για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται από άτομα με διαβήτη, τα οποία πρέπει να παρακολουθούν τακτικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους, και άτομα με ορισμένες άλλες παθήσεις υγείας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης.