Τα 10 καλύτερα πρωτότυπα ρομάντζα του Netflix για παρακολούθηση (Ιούνιος 2020)

Το Netflix έχει αρκετές πρωτότυπες ρομαντικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Είτε ψάχνετε για ρομαντικές κωμωδίες είτε για σοβαρά συναισθηματικά δράματα, αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

Τα Lovebirds

Τα Lovebirds ακολουθεί ένα ζευγάρι στα πρόθυρα ενός χωρισμού, το οποίο έπιασε ένα μυστήριο δολοφονίας. Ο μόνος στόχος της βραδιάς είναι να ξεκαθαρίσουν τα ονόματά τους, διασώζοντας παράλληλα τη σχέση τους. Κυνηγημένοι από αγνώστους που θέλουν να τους σκοτώσουν, πρέπει να συνεργαστούν για να παραμείνουν ζωντανοί.

Alex Strangelove

ο

Ως την τελευταία ταραχή της τελευταίας του χρονιάς, ο Alex Truelove σχεδιάζει να χάσει την παρθενιά του από την επί χρόνια φίλη του, Claire. Alex Strangelove ακολουθεί το τρενάκι των συναισθημάτων καθώς αρχίζει να νιώθει συναισθήματα για το νέο παιδί, τον Έλιοτ. Θα συνεχιστεί η σχέση του με την Κλερ ή θα πειραματιστεί με αυτή τη νέα φλόγα;

  Πώς να αποθηκεύσετε συνημμένα του Gmail στο Google Drive

Ας χιονίσει

ο

Σε Ας χιονίσει, μια ομάδα τελειόφοιτων γυμνασίου πρέπει να συσπειρωθεί για να ξεπεράσει μια χιονοθύελλα σε αυτή τη σειρά. Η κατάσταση τους βοηθά να χτίσουν φιλίες, σχέσεις και μέλλον που δεν θα είχαν διαφορετικά.

Μια μυστική αγάπη

ο

Μια μυστική αγάπη είναι ένα ντοκιμαντέρ για δύο γυναίκες που κράτησαν μυστική από τον κόσμο την 65χρονη σχέση τους. Ο Pat Henschel και ο Terry Donahue γνωρίζονται για όλη τους τη ζωή. Συζητούν για να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις και τους αγώνες που αντιμετώπισαν για να είναι μαζί.

Σε όλα τα αγόρια που έχω αγαπήσει πριν

Ο κόσμος ενός ήσυχου κοριτσιού γυμνασίου ανατρέπεται εντελώς Σε όλα τα αγόρια που έχω αγαπήσει πριν. Τα ερωτικά γράμματα της Lara Covey σε όλα τα περασμένα της κολλήματα ταχυδρομούνται σε καθένα από αυτά. Τρομοκρατημένη, πρέπει να αντιμετωπίσει τον καθένα από αυτούς για τα συναισθήματά της.

  Κατάργηση διπλότυπων από την επιλογή "Άνοιγμα με" στο μενού περιβάλλοντος με δεξί κλικ [OS X]

Ατυπος

ο

Ατυπος είναι η ιστορία ενός νεαρού άνδρα στο φάσμα του αυτισμού σε αναζήτηση της ανεξαρτησίας. Ενώ είναι στο κυνήγι της αγάπης, η οικογένειά του πρέπει να συμβιβαστεί με το πώς αλλάζει. Με τη νέα του ώθηση για ανεξαρτησία, η μαμά του πρέπει να μάθει να χαλαρώνει τη σφιχτή λαβή της και να του επιτρέπει να μεγαλώσει.

Φίλοι από το Κολλέγιο

ο

Είκοσι χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το κολέγιο, μια ομάδα φίλων επανενώνεται Φίλοι από το Κολλέγιο. Οι παλιές φλόγες, οι παρελθούσες φιλίες και η ενηλικίωση τα έχουν όλα σε χαλασμό. Με αναμνήσεις από το παρελθόν να αναδύονται, κάποιοι μπορεί να ανανεώσουν τις σχέσεις τους, ενώ άλλοι να καταρρεύσουν και να καούν.

  Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι 'αυτό

Γλυκές Μανόλιες

ο

Γλυκές Μανόλιες επικεντρώνεται γύρω από τρεις γυναίκες που είναι φίλες από το γυμνάσιο. Η εκπομπή τους ακολουθεί καθώς βασίζονται ο ένας στον άλλον μέσω των σχέσεων, της καριέρας και των νέων μελών της οικογένειας. Η φιλία τους ξεπερνιέται καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ενηλικίωσης.

Νιώθω καλά

ο

Η stand-up κωμικός Mae αντιμετωπίζει μια ακατάστατη νέα σχέση ενώ αναρρώνει από τον εθισμό Νιώθω καλά. Με πολλές συναντήσεις AA, καθώς και με την προσπάθεια να κάνει ρομαντικό σιγά σιγά, είναι συνεχώς σε αιχμή. Αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει την καλύτερη συμπεριφορά της.

Αγάπη

ο

Σε Αγάπη, ο Μίκυ και ο Γκας εξερευνούν νέες εμπειρίες μαζί. Συναντώντας σε μια λιγότερο από κατάλληλη στιγμή, αντιμετωπίζουν τα λάθη του παρελθόντος, ενώ πλοηγούνται σε μια νέα σχέση.