Τα 10 καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου που πρέπει να παίξετε το 2023

Θα είστε επίσης ένας τεράστιος φαν των παιχνιδιών αυτοκινήτων, σωστά; Ανάμεσά τους είναι 9 στα 10 άτομα. Λοιπόν, εδώ έχουμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου για να δοκιμάσετε.

Τα παιχνίδια με αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι ένα από τα πιο παιγμένα παιχνίδια στον πλανήτη και άνοιξαν το δρόμο τους στη ζωή των νέων δίνοντας μια καλή έκρηξη αδρεναλίνης.

Από τότε που εφευρέθηκαν τα παιχνίδια αγώνων το 1970, κόσμοι παιδιών έχουν περικυκλωθεί από αυτά. Από τότε και μέσω των εξελίξεων τους, έχει τραβήξει την προσοχή και των ανδρών.

Το 2022, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών των ΗΠΑ αυξήθηκε στα 97,67 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Μικρές λεπτομέρειες για τα αυτοκίνητα και τα μέρη της πραγματικής ζωής θα ενισχύσουν την ευχαρίστηση του παίκτη. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου που δεν πρέπει να χάσετε.

Forza Horizon 5

Το Forza Horizon 5 έχει τα διαρκώς εξελισσόμενα τοπία του ανοιχτού κόσμου του Μεξικού, κάτι που δικαιολογεί τον τίτλο του επίθετου. Ακριβές για την εισαγωγή του, ονομάζεται η κλήση για τολμηρούς οδηγούς.

Έχοντας εκπληκτικά γραφικά και συναρπαστικά νέα σύννεφα πάρκου ορίζοντα στην επέκταση Hot wheels το καθιστά στην κορυφή των παιχνιδιών κάτω από την ομπρέλα. Οι ενημερωμένες και παρακολουθημένες λεπτομέρειες του παιχνιδιού δίνουν μια πραγματική θέα στους δρόμους και τους δρόμους, παρέχοντας απεριόριστη διασκεδαστική οδήγηση.

Τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου βρυχώνται αισιόδοξα στην καταιγίδα σκόνης. Συνεχίζει να κυνηγάει την εποχική αλλαγή κάθε εβδομάδα και βυθίζει τον παίκτη στο Είναι μια βαθιά και προκλητική ιστορία.

Το κυνήγι για τις ανταμοιβές και τα επιτεύγματα του στόχου αφήνει τον παίκτη με μια απρόσκοπτη ροή αδρεναλίνης. Επίσης, μια αναζήτηση για μεγαλύτερες προκλήσεις. Η λήψη των σκηνών που θα ανακαλυφθούν από τον παίκτη είναι υψίστης σημασίας.

Οι κατασκευαστές δεν έχουν αφήσει κανένα πέτρωμα πάνω στο οποίο μπορεί να απογοητεύσει τον παίκτη. Έχουν φροντίσει σωστά και ανέβασαν τις πιο σχετικές και σκηνές ζωής.

Όπως ζωντανές έρημοι, καταπράσινες ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, κρυμμένα ερείπια, παρθένες παραλίες, τεράστια φαράγγια και πανύψηλα χιονισμένα ηφαίστεια.

F1 2022

Η EA Sports είναι μια από τις ευρύτερες και πιο ρεαλιστικές πλατφόρμες βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Με τα νεότερα σχέδιά του και την ενημερωμένη ημέρα αγώνων 22, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα των θαυμαστών.

Το EA Sports F1 22 είναι το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 της FIA. Έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Οι νεότερες και πιο εντυπωσιακές λειτουργίες του είναι διαθέσιμες στην εικονική πραγματικότητα στον προσωπικό σας υπολογιστή. Αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Οι παίκτες μπορούν να τρέξουν σε λειτουργίες μονής και διπλής αναπαραγωγής με το άτομο να προσαρμόζει τα αυτοκίνητα από τη μεγάλη γκάμα που είναι διαθέσιμη. Οι παίκτες βυθίζονται στις ρεαλιστικές και σχετικές λεπτομέρειες του με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.

Το βελτιωμένο Al, η φυσική του οχήματος και τα βαθύτερα επίπεδα προσαρμογής βελτιώνουν την εμπειρία του παίκτη. Το νέο σύστημα καιρού που αναπτύχθηκε επηρεάζει θετικά τις συνθήκες της πίστας και την απόδοση του οχήματος, ώστε να φέρνει ρεαλισμό στο θέμα.

  Γιατί το Minka Aire Remote δεν λειτουργεί;

Gran Turismo 7

Το Gran Turismo 7 διαθέτει ρεαλιστικά γραφικά, βελτιωμένη φυσική και οδική συμπεριφορά, καθώς και μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα και πίστες. Περιλαμβάνει λειτουργία καμπάνιας για έναν παίκτη και λειτουργίες για πολλούς παίκτες στο διαδίκτυο και λειτουργίες κοινότητας.

Ορισμένα αυτοκίνητα και πίστες που επιβεβαιώθηκαν για τους αγώνες περιλαμβάνουν το Nürburgring, το Suzuki Circuit και το Toyota GR Supra. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μια νέα τεχνολογία σάρωσης 3D που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναδημιουργούν με ακρίβεια αυτοκίνητα, πίστες και περιβάλλοντα στο παιχνίδι.

Το GT7 είναι ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός σε ρεαλισμό και εμβάπτιση σε σύγκριση με προηγούμενες συμμετοχές. Εκτός από τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, το Gran Turismo 7 περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό σύστημα συντονισμού και προσαρμογής. Επιτρέπει στους παίκτες να ρυθμίζουν τα αυτοκίνητά τους για βέλτιστη απόδοση.

Το Gran Turismo 7 διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “GT Sport Mode”. Έχει σχεδιαστεί για να είναι μια πιο ρεαλιστική εμπειρία που μοιάζει με sim.

Περιλαμβάνει γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού πραγματικού κόσμου και ένα νέο διαδικτυακό σύστημα αγώνων που ονομάζεται «Πρωταθλήματα FIA GT». Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να διαγωνίζονται σε εγκεκριμένους διαδικτυακούς αγώνες και να προοδεύουν μέσα από μια σειρά βαθμίδων μέχρι τον Παγκόσμιο Γύρο.

Dirt Rally 2.0

Τα παιχνίδια της σειράς είναι γνωστά για τη ρεαλιστική φυσική και τον χειρισμό τους, το προκλητικό παιχνίδι και τα καθηλωτικά περιβάλλοντα. Διαθέτουν επίσης μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας καριέρας, των χρονοδοκιμών και του διαδικτυακού παιχνιδιού για πολλούς παίκτες.

Το Dirt Rally 2.0 είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 για Xbox One, PlayStation 4 και PC, και αργότερα για Xbox Series X/S και PlayStation 5.

Αυτό το παιχνίδι διαθέτει δυναμικό καιρό, διαφορετικούς τύπους επιφανειών και νέες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως η λειτουργία Playgrounds, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιραστούν τις προσαρμοσμένες πίστες αγώνων. Η σειρά έτυχε θετικής υποδοχής από κριτικούς και παίκτες και θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών αγώνων εκτός δρόμου.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, τα παιχνίδια Dirt περιλαμβάνουν διάφορα αυτοκίνητα και πίστες. Κάθε ένα έρχεται με μοναδικά χαρακτηριστικά και χειρισμό. Τα αυτοκίνητα κυμαίνονται από κλασικά αυτοκίνητα ράλι από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 έως τα σύγχρονα αυτοκίνητα ράλι και μηχανές rallycross παγκοσμίως.

Οι διαδρομές είναι επίσης ποικίλες, με ένα μείγμα από πραγματικές τοποθεσίες, όπως η εμβληματική ανάβαση στο λόφο Pikes Peak στο Κολοράντο.

Need for Speed ​​Hot Pursuit

Η πρώτη έκδοση του Need for Speed ​​Hot Pursuit κυκλοφόρησε το 2010, αλλά με την κυκλοφορία του Need for Speed, αυτό το παιχνίδι θα αποκτήσει νέα πνοή στις πλατφόρμες Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Η Criterion, οι δημιουργοί του Burnout, επέβλεψαν την παραγωγή του παιχνιδιού για αυτήν την εμβληματική δόση της σειράς Need for Speed, η οποία κυκλοφόρησε το 2010. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν το ζενίθ της σειράς.

Θα έχετε πάντα κάτι φρέσκο ​​να πάρετε στον ανοιχτό δρόμο, καθώς ο ρυθμός με τον οποίο ξεκλειδώνουν τα αυτοκίνητα είναι αστραπιαία. Αν και το gameplay στο σύνολό του έχει πολύ λίγα προβλήματα, έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα οχήματα έχουν πολύ παρόμοια χειριστήρια, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό.

  Πώς να επαναφέρετε το Samsung Galaxy S8 χωρίς λογαριασμό Google

Burnout Paradise Remastered

Το Burnout Paradise Remastered είναι μια ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού αγώνων Burnout Paradise. Διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, βελτιωμένα οπτικά εφέ και νέο περιεχόμενο.

Αν έχετε παίξει το Burnout Paradise στο παρελθόν, πιθανότατα έχετε μερικές όμορφες αναμνήσεις από την πρώτη φορά που βρεθήκατε πίσω από το τιμόνι ενός από τα κλασικά αυτοκίνητα του παιχνιδιού, όπως το Hunter Cavalry, το Carson Fastback, το Jansen X12 ή το Montgomery Hawker.

Αφαιρέστε αυτό το εγχειρίδιο οδηγού και σπάστε ρεκόρ τόσο για ταχύτητα όσο και για καταστροφή σε όλη την πόλη, οποτεδήποτε και όπου θέλετε. Μάθετε ξανά πώς να κάνετε τρελά ακροβατικά και να προκαλέσετε πλήρη χάος σε ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια αγώνων δράσης όλων των εποχών.

Στο Paradise City, θα μπορείτε να το σκίσετε στην απόλυτη παιδική χαρά οδήγησης, ανεξάρτητα από το είδος του αυτοκινήτου που θα επιλέξετε να οδηγήσετε.

Ξαναζήστε τα ακροβατικά υψηλών οκτανίων και την απρόβλεπτη καταστροφή που έχουν γίνει εμβληματικά με τη σειρά Burnout καθώς αγωνίζεστε πάνω από τις χαοτικές λεωφόρους στο κέντρο της πόλης και μέχρι τους αδάμαστους ορεινούς δρόμους σε αυτή τη δόση της σειράς Burnout.

Assetto Corsa Competizone

Το Assetto Corsa Competizione είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων που προσφέρει στους παίκτες μια ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία αγώνων. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Kunos Simulazioni και εκδόθηκε από την 505 Games. Διαθέτει πραγματικές πίστες και αυτοκίνητα από το Blancpain GT World Challenge στην Αμερική και την Ευρώπη.

Το Assetto Corsa Competizione διαθέτει λειτουργία για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες. Επιτρέπει στους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους online ή με AI. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα διαχείρισης αγώνων. Επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τις αγωνιστικές τους ομάδες. Επίσης, ένα προηγμένο σύστημα τηλεμετρίας επιτρέπει στους παίκτες να αναλύουν την οδηγική τους απόδοση.

Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να βρουν διάφορα αυτοκίνητα από τις κατηγορίες GT3, GT4 και LMP3. Είναι δημοφιλές μεταξύ των οπαδών του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των ανταγωνιστικών παικτών. Το παιχνίδι προσφέρει ένα επίπεδο ρεαλισμού και εμβάπτισης που δεν συγκρίνεται με άλλα παιχνίδια αγώνων.

Το καθιστά απαραίτητο παιχνίδι για τους θαυμαστές. Το παιχνίδι διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες παιχνιδιού, όπως για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες.

Mario Kart 8 Deluxe

Το Mario Kart 8 Deluxe είναι ένα παιχνίδι αγώνων υψηλής ταχύτητας που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από τη Nintendo για το Nintendo Switch. Το Mario Kart 8 είχε ανάλυση 1080p. Ωστόσο, μερικές φορές έπαιζε μόνο με 59 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το παιχνίδι διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων από το σύμπαν του Mario, συμπεριλαμβανομένων των Mario, Luigi, Princess Peach και Yoshi, καθώς και νέους χαρακτήρες όπως το Inkling Girl και το Inkling Boy από τη σειρά Splatoon.

Οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες πίστες, συμπεριλαμβανομένων νέων κομματιών όπως το Urchin Underpass και το Battle Stadium και κλασικές πίστες από προηγούμενα παιχνίδια Mario Kart.

Στο Mario Kart 8 Deluxe, οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε παραδοσιακή λειτουργία Grand Prix, χρονομετρήσεις ή λειτουργία μάχης. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία μάχης που ονομάζεται “Renegade Roundup”, στην οποία η μία ομάδα προσπαθεί να αιχμαλωτίσει τους δρομείς της άλλης ομάδας και να τους βάλει στη φυλακή, ενώ η άλλη ομάδα προσπαθεί να σώσει τους συμπαίκτες της και να αποφύγει τη σύλληψη.

  Πώς να εγγραφείτε στο Apple One σε iPhone και iPad

Αδρανειακή ολίσθηση

Το Inertial Drift είναι το παιχνίδι για τέτοιου είδους δωρεάν παίκτες που δεν νοιάζονται για το βιβλίο κανόνων και φέρουν την κονσόλα για την απόλυτη ελευθερία της χαράς τους. Η δημοτικότητα των αγώνων αυτοκινήτων αυξήθηκε δραστικά με αυτό το παιχνίδι λόγω της επανασχεδιασμένης μηχανικής οδήγησης και της άγριας βόλτας μεμονωμένων αυτοκινήτων. Διαθέτει το δικό του είδος χειριστηρίων με διπλό ραβδί, αυξάνοντας τη βάση της διαφοροποίησης.

Το λιγότερο, το οπτικό στυλ σε αυτό το παιχνίδι είναι μάλλον διακριτικό. Είναι ο μοναδικός λόγος που σίγουρα συμβάλλει στη συνολική επιτυχία του παιχνιδιού όσον αφορά το πόσο εύκολα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

20 συναρπαστικά μονοπάτια απαιτούν απόλυτη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες των σκηνών του συγκροτήματος του ναού και του ελικοειδή βουνού με τα πρότυπα μιας πόλης νέον.

Η δωρεάν απόλαυση των αγώνων είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως τα παιχνίδια Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Steam και Epic. Το παιχνίδι ρίχνει τον παίκτη στα supercars. Έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα βελτιωμένα γραφικά, τα οποία αυξάνουν τη σχετικότητα και την απόδοσή τους.

WipEout: Συλλογή Omega

Οι αγώνες στα καλύτερά τους είναι πολύ δημοφιλείς λόγω των αδίστακτων κοφτερών κομματιών και της τρελής ταχύτητας για το κυνηγητό και το πιάσιμο εκεί που τελειώνει η βαρύτητα λόγω ταχύτητας. Το WipEout είναι ένα μεγάλο ναι για συλλογικά παιχνίδια με τη λειτουργία 8 παικτών, 26 ​​αναστρέψιμες διαδρομές, 46 μοναδικά πλοία και 9 διαφορετικές και εντυπωσιακές λειτουργίες παιχνιδιού.

Ο ρυθμός με τον οποίο θα κινείστε είναι το πιο συναρπαστικό μέρος του παιχνιδιού WipEout. Αυτή είναι η πτυχή της σειράς παιχνιδιών που υπερέχει πέρα ​​από όλες τις άλλες. Στην αρχή, θα έρθετε σε επαφή με τις πλευρές της πίστας, αλλά αφού καταλάβετε τα πράγματα, είναι συγκλονιστικό το πόσο προοδεύετε.

Χωρίς να καταπνίγετε αυτοκίνητα και αγώνες, αυτό το παιχνίδι σας οδηγεί ένα βήμα μπροστά από τους παραδοσιακούς αγώνες μέχρι την εξαπόλυση βομβών, νάρκων και πυραύλων σε αντίπαλους πιλότους σε έναν άσχημο αλλά συναρπαστικό και ξέφρενο αγώνα για τον νικητήριο τίτλο.

Ως παιχνίδι VR, έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τα μη διαθέσιμα. Διαθέτει επίσης μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά, όπως έλεγχο κάμερας και τέσσερα είδωλα ομάδων που αγαπούν οι θαυμαστές. Το WipEout είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσετε.

Σημείωση του συγγραφέα

Τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου είναι αυτά που προσφέρουν στους παίκτες ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών και λειτουργιών. Το να μπορείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας, από τον τύπο του κινητήρα μέχρι τη βαφή, σας δίνει μια αίσθηση ιδιοκτησίας και υπερηφάνειας για το όχημα που οδηγείτε. Επιπλέον, το να μπορείς να αγωνιστείς εναντίον άλλων παικτών ή αντιπάλων που ελέγχονται από υπολογιστή προσθέτει ένα επίπεδο ενθουσιασμού και ανταγωνισμού στο παιχνίδι.

συμπέρασμα

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να συνοψίσουμε τα πράγματα! Τα προαναφερθέντα καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου είναι αυτά που παρέχουν την πιο ευχάριστη και προκλητική εμπειρία παιχνιδιού. Αν θέλετε να απολαύσετε τη συγκίνηση και την απόλαυση, τότε θα πρέπει να τα κατεβάσετε και να τα δοκιμάσετε τώρα!

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μοτοσυκλέτας που είναι διαθέσιμα σε iOS και Android.