Τα 10 καλύτερα εργαλεία Scrum για μια νεοσύστατη έως μεσαία επιχείρηση

Τα εργαλεία Scrum έχουν γίνει αρκετά διάσημα στον τομέα της διαχείρισης έργων. Σας βοηθούν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την ομάδα και τα έργα σας και επιτρέπουν την ομαλή συνεργασία και τον ταχύτερο χρόνο κυκλοφορίας, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Αυτά τα εργαλεία διευκολύνουν τη μεθοδολογία scrum που περιλαμβάνει δέσμευση, σεβασμό, θάρρος, εστίαση και διαφάνεια – αξίες που δημιουργούν μια καλή επιχειρηματική κουλτούρα. Εκτός από την προσφορά ποιοτικών προϊόντων, οι επιχειρήσεις πρέπει να ενσωματώσουν αυτές τις αξίες που μπορούν να τις οδηγήσουν στο να χτίσουν υψηλότερη εμπιστοσύνη στους πελάτες.

Ευτυχώς, οι επιχειρήσεις στις μέρες μας έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν αυτές τις έννοιες και να αγκαλιάζουν τις ευέλικτες μεθοδολογίες και τις μεθοδολογίες Scrum. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη των εργαλείων scrum και τώρα μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές.

Και για να σας διευκολύνω να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο scrum για την επιχείρησή σας, ήρθα με αυτό το άρθρο. Εξηγεί μερικά πράγματα για το Scrum, τα εργαλεία scrum, τα οφέλη τους για την επιχείρησή σας και τα καλύτερα εργαλεία για σύγκριση.

Τι είναι τα εργαλεία Scrum;

Τα εργαλεία Scrum είναι συστήματα λογισμικού που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση έργου. Βασίζονται σε ένα πλαίσιο scrum – ένα μέρος της ευέλικτης μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται ειδικά για την ανάπτυξη λογισμικού.

Τα εργαλεία Scrum προσφέρουν λειτουργίες και δυνατότητες προσαρμοσμένες στη βελτίωση της διαδικασίας διαχείρισης έργου, της ποιότητας προϊόντων και της ομαδικής συνεργασίας με βάση τεχνικές scrum όπως σπριντ, γραφήματα burndown, σημεία ιστορίας, συναντήσεις scrum και άλλα. Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν στις ομάδες να σχεδιάζουν, να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά έργα scrum παρέχοντας έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για να χειρίζονται όλες τις διαδικασίες.

Τι είναι όμως το Scrum;

Τώρα, για να κατανοήσετε τα εργαλεία scrum, είναι σκόπιμο να έχετε μια ιδέα για το Scrum.

Το Scrum, στη διαχείριση έργων, είναι ένα πλαίσιο που βοηθά τις ομάδες ανάπτυξης λογισμικού να συνεργάζονται με εξορθολογισμένο τρόπο. Είναι μια μεθοδολογία για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παράδοση προϊόντων με καλύτερη ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Σε αυτή τη μεθοδολογία, τα πολύπλοκα έργα αναλύονται σε μικρότερα μέρη και ο φόρτος εργασίας διαιρείται επίσης σε μικρότερες περιόδους που ονομάζονται “σπριντ”. Αυτό προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης έργων, δίνοντας έμφαση στη γρήγορη ανατροφοδότηση και τη συνεχή βελτίωση.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι μια ομάδα είναι μάρτυρας οποιασδήποτε αναποτελεσματικότητας σε μια διαδικασία. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούν να το επιλύσουν γρήγορα καθώς η εργασία χωρίζεται σε μικρότερα μέρη και πραγματοποιούνται καθημερινές συναντήσεις για επανεξέταση. Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη της ομάδας μπορούν να λαμβάνουν γρήγορη ανατροφοδότηση από τους υπεύθυνους ενδιαφερόμενους για βελτίωση. Η θεμελιώδης μονάδα του Scrum είναι μια μικρή ομάδα, που περιέχει:

  • Ένας ιδιοκτήτης προϊόντος που είναι υπεύθυνος για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της ομάδας και τη διασφάλιση της απόδοσης ήχου
  • Ένας scrum master που είναι υπεύθυνος για την εξάλειψη των εμποδίων για την ομάδα, ώστε να μπορεί να επιτύχει τους στόχους του προϊόντος έγκαιρα
  • Οι προγραμματιστές ή τα μέλη της ομάδας που βοηθούν στη δημιουργία των προϊόντων

Οι προγραμματιστές δεν είναι μόνο προγραμματιστές λογισμικού. Αντίθετα, αυτός ο όρος ισχύει για όλα τα μέλη της ομάδας, όπως προγραμματιστές, ερευνητές, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, αναλυτές, στατιστικολόγους, μηχανικούς, δοκιμαστές, ειδικούς δεδομένων κ.λπ.

Εκτός από την ανάπτυξη λογισμικού, η μεθοδολογία scrum εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς όπως οι αναδυόμενες τεχνολογίες, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ, η έρευνα και άλλα.

Ποια είναι η χρήση των εργαλείων Scrum;

Τα εργαλεία Scrum χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση έργων, έναν ευρύ όρο με πολλές εργασίες και διαδικασίες. Μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Εκτέλεση σπριντ: Τα εργαλεία Scrum βοηθούν μια ομάδα να εκτελεί σπριντ επιτρέποντάς της να διαχειρίζεται το ανεκτέλεστο, να αναθέτει εργασίες και να διαιρεί σύνθετες εργασίες σε μικρότερες εργασίες.
  • Συνεργασία: Τα εργαλεία Scrum λειτουργούν σε τεχνικές scrum που βοηθούν στην αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας σας. Διατηρεί όλη την ομάδα εστιασμένη και παρακινημένη και καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση των σχολίων, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να βελτιώνονται όπου χρειάζεται.
  • Ενεργοποίηση διαφάνειας: Τα εργαλεία Scrum προσφέρουν διαφάνεια τηρώντας τις τιμές scrum. Θα εμφανίζει ποιος εργάζεται σε ποια εργασία και την πρόοδό της. Θα κρατήσει όλα τα μέλη στην ίδια σελίδα για μεγαλύτερη διαφάνεια.
  • Επιτάχυνση εργασίας: Μπορείτε να δείτε τον πίνακα εργαλείων και να κατανοήσετε την κατάσταση όλης της εργασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ολοκληρώθηκε και εκκρεμεί. Θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν σας λείπει η ταχύτητα για να το βελτιώσετε για να κάνετε την παράδοση έγκαιρα με ποιότητα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία Scrum;

Μπορεί να πιστεύετε ότι η χρήση ενός ακόμη εργαλείου λογισμικού στην επιχείρησή σας θα ήταν δαπανηρή, δύσκολη στη διαχείριση και θα παρεμποδίσει την ανάπτυξή σας. Ωστόσο, δεν είναι έτσι.

Να γιατί η χρήση εργαλείων scrum μπορεί να ωφελήσει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις σε μεσαίες επιχειρήσεις.

Καλύτερη ποιότητα προϊόντος

Κάθε έργο έχει έναν συγκεκριμένο στόχο. Η χρήση λογισμικού διαχείρισης έργων όπως τα εργαλεία scrum μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτόν τον στόχο εύκολα και γρήγορα, διασφαλίζοντας ποιοτικά παραδοτέα που αγαπούν οι τελικοί χρήστες ή οι πελάτες σας. Αυτά τα εργαλεία προσφέρουν τις κατάλληλες μεθοδολογίες και πλαίσιο έργου για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να εκτελέσετε και να ολοκληρώσετε την εργασία με ποιότητα.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Hulu 406

Μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίο σημείο αναφοράς για την αποσαφήνιση των απαιτήσεων του έργου, έτσι ώστε τα μέλη της ομάδας να μην έχουν καμία σύγχυση ή να αισθανθούν την ανάγκη να ζητήσουν από τους ανωτέρους πολλές φορές καλύτερη σαφήνεια.

Αποτελεσματική Συνεργασία

Ολόκληρη η ομάδα μπορεί να συνεργαστεί αποτελεσματικά με έναν καθορισμένο κάτοχο προϊόντος, έναν master scrum και προγραμματιστές. Θα διευκολύνει τις καθημερινές συναντήσεις scrum, έτσι ώστε οι εργασίες να μπορούν να αναθεωρούνται καθημερινά. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να καταλάβει πού να βελτιωθεί και πού να πάει στη συνέχεια. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν καθοδήγηση όπου αισθάνονται απαραίτητο και να συνειδητοποιήσουν την πρόοδο των εργασιών.

Ταχύτερος χρόνος για την αγορά

Τα εργαλεία Scrum βοηθούν στην επιτάχυνση της ανάπτυξης του έργου σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ρυθμίσεις. Είναι ένα από τα δύο στοιχεία του ευέλικτου πλαισίου για την ανάπτυξη λογισμικού που δίνει έμφαση στην ταχύτητα με την ποιότητα.

Έτσι, μπορείτε να παραδώσετε το προϊόν γρήγορα στην αγορά και να δείτε πώς αποδίδει. Θα σας δώσει τον κατάλληλο χρόνο για να λάβετε τα σχόλια από τους τελικούς χρήστες και να βελτιώσετε το προϊόν, κάτι που θα σας βοηθήσει να προσφέρετε περισσότερη αξία στους πελάτες και θα οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά ικανοποίησης.

Αυξημένη απόδοση επένδυσης (ROI).

Όταν προσφέρετε αξία στους πελάτες σας, μπορείτε να δείτε μεγαλύτερη υιοθέτηση των προϊόντων σας στην αγορά. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την απόδοση της επένδυσής σας και μπορείτε να έχετε καλά κέρδη. Είναι επειδή μπορείτε να παραδώσετε τα προϊόντα γρήγορα, να λάβετε σχόλια έγκαιρα και να κάνετε βελτιώσεις εγκαίρως για να ευχαριστήσετε τους πελάτες.

Φαίνεται ενδιαφέρον;

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία scrum που μπορείτε να εξετάσετε για το επόμενο έργο σας.

Jira

Jira είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ανάπτυξης που χρησιμοποιείται από ευέλικτες ομάδες. Είναι κατασκευασμένο για να διευκολύνει κάθε μέλος της ομάδας να παρακολουθεί, να σχεδιάζει και να αναπτύσσει εξαιρετικά προϊόντα. Σας βοηθά να δημιουργείτε ζητήματα και ιστορίες χρηστών, να διανέμετε εργασίες και να σχεδιάζετε σπριντ σε όλη την ομάδα σας, καθώς και να δίνετε προτεραιότητα στις εργασίες των ομάδων σας και να συζητάτε σε πλήρες πλαίσιο με πλήρη προβολή.

Βεβαιωθείτε ότι ό,τι έχετε είναι πάντα ενημερωμένο, ώστε να μπορείτε να αποστέλλετε με μεγαλύτερη σιγουριά. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την απόδοση των ομάδων σας με βάση οπτικά δεδομένα και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να τους επιτρέψετε να εργαστούν σε αυτό το μέρος για βελτίωση. Κάθε μέλος έχει μια μοναδική διαδικασία και κάθε ομάδα είναι διαφορετική στο λογισμικό αποστολής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Jira σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ροή εργασίας ή να χρησιμοποιήσετε μια ροή εργασιών εκτός συσκευασίας για να ταιριάζει με τις λειτουργίες σας.

Μπορείτε να βελτιώσετε το προϊόν χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία ενσωμάτωσης και να αφήσετε την ομάδα σας να εργαστεί πιο γρήγορα και καλύτερα. Επιπλέον, δημιουργήστε πιο έξυπνα σχέδια για τα μέλη και τον οργανισμό σας ώστε να αποστέλλονται πιο αξιόπιστα και πιο γρήγορα και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να εργαστείτε καλύτερα με τον αυτοματισμό Jira για να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο.

Η Jira σάς προσφέρει την εγγύηση ασφαλούς και ασφαλούς λογισμικού για τον οργανισμό σας που συνοδεύεται από λύσεις εταιρικής ποιότητας. Υποστηρίζεται από επιβεβλημένη επαλήθευση σε 2 βήματα, SAML SSO, αυτοματοποιημένη παροχή χρηστών και πολλά άλλα. Προσφέρουν επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, premium υποστήριξη και πολλά άλλα.

Για έως και 10 χρήστες, το λογισμικό Jira είναι ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα. Εάν το μέγεθος της ομάδας σας είναι μεταξύ 1-100, η ​​τιμή είναι 7,50 $/μήνα, δωρεάν για 7 ημέρες.

Δευτέρα.com

Αποκτήστε ευέλικτο, ευέλικτο λογισμικό διαχείρισης που χρειάζεται η ομάδα σας σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Το Monday.com διευκολύνει τη διαλειτουργική εργασία. Από τον προσχεδιασμό και την ανάπτυξη μέχρι τα σχόλια των χρηστών, όλοι θα λάβουν ευέλικτες μεθοδολογίες σε μια ενιαία πλατφόρμα. Είναι εύκολο για τις ευέλικτες ομάδες, τους πρωτοεμφανιζόμενους και τους πλοίαρχους του Scrum να ελέγχουν τη δουλειά τους σε προβολές, όπως ένας πίνακας Kanban.

Η Δευτέρα παρέχει αναφορές σε πραγματικό χρόνο που δείχνουν την πρόοδο, τη συνεχή βελτίωση και το ανεκτέλεστο προϊόν της ομάδας. Μπορείτε να παρακολουθείτε σφάλματα και να τα αναφέρετε εύκολα σε ένα μόνο μέρος και να δίνετε προτεραιότητα σε κάθε ζήτημα με ετικέτες με χρωματική κωδικοποίηση, ώστε η ομάδα σας να γνωρίζει ποια σφάλματα είναι σημαντικά.

Σχεδιάστε το σπριντ σύμφωνα με την ομάδα σας και μοιράστε την εργασία μεταξύ των μελών για να το κάνετε λιγότερο περίπλοκο. Επιπλέον, λανσάρετε προϊόντα με επιτυχία και σχεδιάστε κάθε φάση. Θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιος ακριβώς εργάζεται σε τι και πότε.

Η Δευτέρα είναι ΔΩΡΕΑΝ για πάντα για έως και 2 θέσεις και κοστίζει 8 $/θέση/μήνα αν η ομάδα σας είναι μεγαλύτερη.

Quickscrum

Quickscrum παρέχει ένα αποτελεσματικό εργαλείο Scrum για τις ομάδες για την εκτέλεση sprint grooming, sprint retrospective, sprint review, καθημερινό stand-up και προγραμματισμό sprint. Σας βοηθά να διαχειρίζεστε, να δίνετε προτεραιότητες και να διαχωρίζετε τις ιστορίες για να προσφέρετε τη σωστή αξία. Μπορείτε ακόμη και να σχεδιάζετε μεμονωμένες ή πολλαπλές εργασίες κάθε φορά για να ευθυγραμμίσετε το όραμα της ομάδας σας και να αποδώσετε γρηγορότερα.

  Ποιο εργαλείο BI να επιλέξετε;

Χρησιμοποιήστε το Quickscrum για να διαχειριστείτε τη διαθεσιμότητα των μελών στο σπριντ και να παρακολουθείτε οπτικά την πρόοδο από τον πίνακα Scrum για να συνεργαστείτε με την ομάδα σας με ακριβή αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να απαριθμήσετε όλα τα σχόλια και να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτά άμεσα για να βελτιώσετε την υπηρεσία σας.

Επιπλέον, παρακολουθήστε την ατομική ή ομαδική πρόοδο στο σπριντ και επιλέξτε μια καθημερινή αναφορά υγείας της ομάδας. Μπορείτε επίσης να δείτε τη διαφορά μεταξύ προγραμματισμένης και ολοκληρωμένης εργασίας εύκολα. Επιπλέον, θα βρείτε πολλούς λόγους για να επιλέξετε το Quickscrum, όπως ένα εργαλείο Scrum all-in-one, διαχείριση επιτυχίας πελατών, δωρεάν εκπαίδευση ενσωμάτωσης, συμβουλευτική διαδικασίας, καθοδήγηση, προσαρμογή, ενοποίηση, μετεγκατάσταση δεδομένων και πολλά άλλα.

Παίρνω Quickscrum με $5/χρήστη/μήνα και κάντε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή.

Καθήκοντα Hubstaff

Φτάστε υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας με Καθήκοντα Hubstaff, ένα ευέλικτο λογισμικό διαχείρισης έργου που επιτρέπει στα μέλη της ομάδας σας να προσεγγίζουν περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια. Θα βοηθήσει στην ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων.

Με το Hubstaff Tasks, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις μεγάλες δουλειές σας πιο γρήγορα, να αποτρέψετε λάθη μέσω τακτικών ελέγχων, να εντοπίσετε μικρά προβλήματα και να προωθήσετε την ομαδική εργασία. Θα μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τον απλούστερο τρόπο να σχεδιάζετε σπριντ και να παραμένετε στην κορυφή του τι γίνεται.

Ρυθμίστε προσαρμοσμένες ροές εργασίας για να μετακινείτε τις εργασίες σας πιο γρήγορα αποφεύγοντας την εκ νέου ανάθεση εργασιών. Ελέγξτε τι κάνουν όλοι και ζητήστε από την ομάδα σας να ενημερώσει με ημερήσια ή εβδομαδιαία κατάσταση. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τις προσωπικές σας λίστες υποχρεώσεων για να ελέγξετε τι πρέπει να κάνετε σήμερα, αύριο και την επόμενη εβδομάδα.

Αναλύστε πόσο χρόνο χρειάζεται για κάθε εργασία και αποκτήστε ολοκληρωμένες πληροφορίες μέσω του λογισμικού παρακολούθησης χρόνου Hubstaff. Εξοικονομεί επίσης χρόνο με 40+ προσαρμόσιμα πρότυπα για κάθε τύπο έργου. Κάντε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών προβολών για να κατανοήσετε τη δουλειά της ομάδας σας.

Το Hubstaff Tasks είναι ΔΩΡΕΑΝ για έως 5 χρήστες και σας κοστίζει 5 $/χρήστη για περισσότερα οφέλη. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του προγράμματος επί πληρωμή για να το κατανοήσετε καλύτερα.

Miro

Miro είναι το οριστικό ευέλικτο εργαλείο για ευέλικτες ομάδες που σας βοηθά να κάνετε τις ιδέες σας σε πραγματική δράση με πίνακες όπως οι Kanban, Jira, Asana και άλλα. Αντί να εργάζεστε σκληρά για την τεκμηρίωση, δεσμεύστε απομακρυσμένους χρήστες για προγραμματισμούς και αναδρομικά στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε χάρτες ιστορίας, να οργανώσετε εργασίες και να δώσετε προτεραιότητα στις εκκρεμότητες σε σπριντ χρησιμοποιώντας πίνακες Kanban.

Χρησιμοποιήστε περισσότερα από 120 πρότυπα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας και εισαγάγετε εργασίες από το Asana, το Rally, το Azure ή το Jira στο Miro και οραματιστείτε τις εργασίες της μεγάλης εικόνας για να συντονίσετε και να συζητήσετε με την ομάδα σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο εργασίας, να κάνετε προσαρμογές και να σχεδιάσετε γραμμές εξάρτησης για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και σε καλό δρόμο. Επιπλέον, εφαρμόστε μεθοδολογίες Agile με ευελιξία σε ομάδες, Scrum ή ομάδες φυλών και ενεργοποιήστε τη διαομαδική εργασία στην ενιαία πλατφόρμα και τις διαδικασίες κλίμακας.

Το Miro είναι ΔΩΡΕΑΝ για απεριόριστα μέλη της ομάδας, αλλά το όριο ισχύει. Αποκτήστε περισσότερη συνεργατική δύναμη καθώς και απεριόριστους πίνακες με 8 $/μέλος/μήνα.

Azure Boards

Συζητήστε, παρακολουθήστε και σχεδιάστε τη δουλειά με τις ομάδες σας Azure Boards και φυλάξτε κάθε εργασία με πίνακες Kanban, πίνακες εργαλείων ομάδας, προσαρμοσμένες αναφορές και εκκρεμότητες. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ολοκληρωμένη ιχνηλασιμότητα με ευέλικτα αντικείμενα εργασίας και σχεδιασμό σπριντ με μεταφορά και απόθεση για να αποκτήσετε το τέλειο σπίτι ιδεών από το μεγάλο έως το μικρό.

Παρακολουθήστε τις ιδέες σας σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και ευθυγραμμίστε την ομάδα σας με τις αλλαγές κώδικα που συνδέονται με τα στοιχεία εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τις ομάδες σας να τρέξουν stand-up και να προγραμματίσουν συναντήσεις και σπριντ με ενσωματωμένους πίνακες scrum. Το εργαλείο προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση και την υγεία του έργου με γραφικά στοιχεία πίνακα εργαλείων και ισχυρά εργαλεία ανάλυσης.

Συνδέστε το αποθετήριο GitHub, ξεκινήστε να συνδέετε PR και δεσμεύσεις με τα στοιχεία εργασίας και χρησιμοποιήστε εργαλεία παραγωγικότητας για να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας. Δοκιμάστε τα Azure Boards ΔΩΡΕΑΝ ή αποκτήστε την καλύτερη αξία του ταξιδιού σας στο cloud σε κάθε στάδιο.

Πορτοκαλότριμμα

Ολοκληρώστε το έργο σας με επιτυχία εντός του προϋπολογισμού και εγκαίρως με Πορτοκαλότριμμα και να γίνουν 47% πιο παραγωγικοί, να αυξήσουν έως και 61% τα κέρδη και να βελτιώσουν έως και 69% το CSAT. Σπάστε την εργασία από την αρχή μέχρι το τέλος και αναθέστε κάθε εργασία σε διαφορετικό μέλος της ομάδας για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το έργο. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τον φόρτο εργασίας τους και να πάρετε τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή.

Πάρτε μια πλήρη εικόνα των πόρων και των εργασιών με το Scrum, τους πίνακες Kanban και τις αναφορές. Εκτελέστε κάθε εργασία με σαφήνεια μέσω προσαρμοσμένης κατάστασης, ετικετών εργασιών, τύπων εργασιών και σύνδεσης εργασιών. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε ρόλους χρηστών, εργασίες, να παρακολουθείτε τον χρόνο, να χρησιμοποιείτε πόρους, να λαμβάνετε αναφορές εργασιών, γραφήματα Gantt και πολλά άλλα.

Το Orangescrum σάς βοηθά να διαχειριστείτε την εργασία, τον χρόνο και τους πόρους για να προχωρήσετε τον οργανισμό σας και να κάνετε τους πελάτες χαρούμενους. Τα προκατασκευασμένα πρότυπά του σάς επιτρέπουν να αναπτύξετε το προϊόν, να διαχειρίζεστε περιεχόμενο, να παρακολουθείτε σφάλματα και πολλά άλλα.

  Πώς να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας «Animal Crossing: New Horizons».

Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και αποκτήστε κάθε πρόσβαση στις λειτουργίες. Ή, επιλέξτε ένα πρόγραμμα για έως και 10 χρήστες με 8 $/μήνα και επωφεληθείτε από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Θα σας προσφέρει απεριόριστα έργα, εργασίες, δευτερεύουσες εργασίες, παρακολούθηση χρόνου και αποθηκευτικό χώρο 100 GB για εντελώς δωρεάν έως και τρεις χρήστες.

Τάιγκα

Παραδώστε την υποσχεμένη λειτουργικότητα εντός του προϋπολογισμού σας και έγκαιρα με το Τάιγκα εργαλείο διαχείρισης έργου. Διαθέτει πλούσιες δυνατότητες και είναι πολύ απλό στην αρχή με το διαισθητικό περιβάλλον χρήστη του. Καθορίστε τα παραδοτέα με τις ομάδες σας και αποτυπώστε τις γνώσεις των ομάδων για ασφαλές buy-in.

Ευθυγραμμίστε τα παραδοτέα και δώστε προτεραιότητα σε καθένα με τον τελικό χρήστη και βεβαιωθείτε ότι το παραδοτέο υψηλότερης προτεραιότητας θα ολοκληρωθεί εντός του χρόνου. Μοιραστείτε την πρόοδο και συζητήστε τα ζητήματα για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον χωρίς κινδύνους για το άτομο και τις ομάδες.

Σας επιτρέπει να προσφέρετε μεγαλύτερη διαφάνεια στους τελικούς χρήστες σας και να κατανοήσετε καλύτερα την προσπάθειά σας για κάθε παραδοτέο. Αλλάξτε τις ροές εργασίας όταν χρειάζεται και ενεργοποιήστε νέες δυνατότητες για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα. Θα έχετε επίσης αξιοπιστία, ποιότητα, ανεξαρτησία, προσαρμοστικότητα, ευελιξία, διαφάνεια, απόδοση, σταθερότητα και ασφάλεια.

Το Scrum είναι το πλήρες σύνολο πινάκων για την εμφάνιση και τον προγραμματισμό μεμονωμένων σπριντ από το ανεκτέλεστο, συμπεριλαμβανομένων των EPICS και των δευτερευουσών εργασιών. Θα βρείτε επίσης έναν πίνακα εργασιών σπριντ μαζί με λωρίδες κολύμβησης για κάθε λειτουργία ζουμ χρήστη και ιστορία.

Το Taiga είναι ΔΩΡΕΑΝ για έως και 15 χρήστες, έως και 5 ιδιωτικά έργα, απεριόριστα δημόσια έργα και έως 300 MB αποθηκευτικού χώρου. Αποκτήστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστες λειτουργίες με μόλις 5 $/χρήστη/μήνα και δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή.

VivifyScrum

Ξεκλειδώστε τον απεριόριστο αριθμό πινάκων, εργασιών, χώρων εργασίας με VivifyScrum. Είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο διαχείρισης έργων για μεγάλους οργανισμούς και μικρές ευέλικτες ομάδες που σας επιτρέπει να χειρίζεστε όλα τα έργα από ένα μόνο μέρος.

Το VivifyScrum παρέχει μια λύση all-in-one από τη διαχείριση έργων έως την αποστολή τιμολογίων. Θα λάβετε απεριόριστους πίνακες Kanban και Scrum μαζί με απεριόριστα αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις διαδικασίες παρακολουθώντας την πρόοδο του έργου και την εργασία των ομάδων.

Ρυθμίστε τον πλήρως προσαρμόσιμο πίνακα Scrum και συνεργαστείτε αποτελεσματικά με τις ομάδες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη εικόνα για τη διαθεσιμότητα κάθε μέλους και να παρακολουθείτε τον φόρτο εργασίας τους. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το εργαλείο VivifyScrum Time Tracker για να παρακολουθείτε τον χρόνο που αφιερώνετε σε αυτόματο φόρτο εργασίας και εργασίες.

Χρησιμοποιήστε κάθε δυνατότητα για την ομάδα σας με έως και 10 μέλη με μόλις 96 $/έτος και αποκτήστε απεριόριστους πίνακες, οργανισμούς. Επωφεληθείτε από μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 7 ημερών.

Asana

Διαχειριστείτε ευέλικτα έργα με Asana, ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που επιτρέπει στην ομάδα σας να κινείται πιο γρήγορα και να έχει αποτελεσματικά αποτελέσματα. Σας βοηθά να σχεδιάζετε, να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε τα Scrum sprints σε ένα συνεργατικό εργαλείο ως ομάδα και ευέλικτο.

Το Asana έχει κάθε χαρακτηριστικό που χρειάζεται η ομάδα σας, από πίνακες και χρονοδιαγράμματα μέχρι εξαρτήσεις και προσαρμοσμένα πεδία. Παρακολουθήστε επαναλήψεις και κυκλοφορίες, απλοποιήστε τα σχέδια σπριντ και τις ευέλικτες διαδικασίες έργων και επικοινωνήστε αποτελεσματικά με τα μέλη σας για να βελτιώσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Παρακολουθήστε και αρχειοθετήστε σφάλματα σε ένα μόνο μέρος και ιεραρχήστε τα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των μελών. Δώστε πλήρη διαφάνεια της ροής εργασιών στην ομάδα σας για να αποφύγετε εικασίες. Το Asana συγκεντρώνει πολλές εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές για αποτελεσματική διαχείριση. Βοηθά στη μείωση των σφαλμάτων, αφιερώνει λιγότερο χρόνο στη ρουτίνα και βελτιστοποιεί τις διαδικασίες.

Για μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες, το Asana έρχεται με ένα ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα και προσφέρει απεριόριστες εργασίες, έργα, μηνύματα, αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, αποθήκευση αρχείων και πολλά άλλα. Αποκτήστε προηγμένες λειτουργίες με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή στα 10,99 $/χρήστης/μήνα.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε ένα εργαλείο Scrum 👇

Υπάρχουν πολλά εργαλεία scrum στην αγορά, το καθένα με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και σχέδια για να σας προσελκύσει. Αλλά πώς θα ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για τις επιχειρηματικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας;

Λοιπόν, ας δούμε μερικούς από τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε ένα εργαλείο scrum.

  • Ένα καλό εργαλείο scrum θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε τα Sprints εύκολα, επιτρέποντάς σας να δώσετε προτεραιότητα στις εκκρεμότητες, να διαχωρίσετε σύνθετες εργασίες, να αναθέσετε εργασίες και να εμβαθύνετε στις πληροφορίες.
  • Πρέπει να σας προσφέρει έναν αβίαστο τρόπο για να δημιουργήσετε εκκρεμότητες που λειτουργούν σαν πίνακες για να απαριθμήσετε τις απαιτήσεις του έργου, τις εργασίες, τις ευθύνες και άλλες λεπτομέρειες. Θα σας βοηθήσει να χωρίσετε τις εργασίες και να κατανοήσετε περισσότερο τη σημασία τους, ώστε να μπορείτε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις.
  • Το εργαλείο scrum που θα επιλέξετε πρέπει να έχει μια εύχρηστη διεπαφή για όλα τα μέλη της ομάδας, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν χωρίς να χρειάζονται μεγαλύτερες τεχνικές δεξιότητες.
  • Ελέγξτε την τιμολόγηση και επιλέξτε αυτές με βάση τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε την τιμολόγηση με τα χαρακτηριστικά για να επιλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό.

Συμπέρασμα 👩‍💻

Τα εργαλεία Scrum μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα έργα σας, ενώ προσφέρουν πολλά οφέλη, όπως ομαλή συνεργασία, ταχύτερος χρόνος στην αγορά, υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) και ικανοποίηση πελατών. Αυτή η λίστα με τα καλύτερα εργαλεία scrum θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο με βάση τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας σε χαρακτηριστικά.