Τα 10 καλύτερα εργαλεία διοχέτευσης πωλήσεων για τη γενιά πελατών

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό, γεγονός που καθιστά ζωτικής σημασίας την ύπαρξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής μάρκετινγκ. Ένα από τα βασικά στοιχεία μιας ακμάζουσας στρατηγικής μάρκετινγκ είναι μια καλά σχεδιασμένη διοχέτευση πωλήσεων.

Η διοχέτευση πωλήσεων είναι μια διαδικασία βήμα προς βήμα που καθοδηγεί τους υποψήφιους πελάτες σας προς την αγορά ή τη λήψη μιας συγκεκριμένης ενέργειας.

Τα εργαλεία διοχέτευσης πωλήσεων είναι πιο σημαντικά από ποτέ, καθώς το διαδικτυακό τοπίο συνεχίζει να εξελίσσεται και οι επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν πελάτες. Αυτά τα εργαλεία σάς βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία πωλήσεών σας, να βελτιώσετε τις προσπάθειες δημιουργίας δυνητικών πελατών και, τελικά, να αυξήσετε τα έσοδα.

Με τόσα πολλά εργαλεία διοχέτευσης πωλήσεων διαθέσιμα στην αγορά, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Η αποτελεσματική χρήση διοχετεύσεων πωλήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία πωλήσεών σας, με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά μετατροπών, αυξημένα έσοδα και βελτιωμένη διατήρηση πελατών. Παρέχοντας μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία, μπορείτε εύκολα να καθιερωθείτε ως μια αξιόπιστη επωνυμία και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες.

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε σε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία διοχέτευσης πωλήσεων που σας βοηθούν να δημιουργείτε με συνέπεια δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας.

Ας αρχίσουμε.

Τι είναι οι διοχετεύσεις πωλήσεων; – Ιστορική επισκόπηση

Στο μάρκετινγκ, η διοχέτευση πωλήσεων ορίζεται ως το ταξίδι που κάνει ένας πελάτης – από την ανακάλυψη στην αγορά. Μια διοχέτευση πωλήσεων έχει συχνά πολλά βήματα, ο πραγματικός αριθμός των οποίων ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο πώλησης, τον τύπο του προϊόντος και το μέγεθος του εισιτηρίου σας.

Μια διοχέτευση πωλήσεων σάς επιτρέπει να αναλύσετε πώς λειτουργεί κάθε βήμα της διαδικασίας πωλήσεων και να κάνετε τροποποιήσεις ανάλογα. Λόγω αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο και τους πόρους πωλήσεών σας πιο αποτελεσματικά καθώς οι πελάτες περνούν από τη διοχέτευση πωλήσεων.

Αλλά από πού ξεκίνησαν όλα; – Αυτή είναι μια κοινή ερώτηση που τίθεται από πολλούς ανθρώπους.

Η έννοια της διοχέτευσης πωλήσεων υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Η παλαιότερη γνωστή αναφορά σε διοχέτευση πωλήσεων χρονολογείται από τα τέλη του 1800, όταν ο πρωτοπόρος της διαφήμισης E. St. Elmo Lewis εισήγαγε την έννοια της AIDA (Προσοχή, Ενδιαφέρον, Επιθυμία, Δράση) – ένα μοντέλο για την καθοδήγηση των πιθανών πελατών στη διαδικασία αγοράς.

Ο όρος “χωνί πωλήσεων” επινοήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920 από τον William Townsend, ο οποίος περιέγραψε τη διαδικασία αγοράς ως μια διοχέτευση που ξεκινά από ένα ευρύ κοινό και περιορίζεται σε μια μικρότερη ομάδα ικανών δυνητικών πελατών έτοιμους να αγοράσουν.

Στη δεκαετία του 1950, η Αμερικανική Ένωση Μάρκετινγκ βελτίωσε περαιτέρω την έννοια της διοχέτευσης πωλήσεων, η οποία την περιέγραψε ως «διαδικασία μετατροπής των προοπτικών σε πελάτες με τη δημιουργία μιας σειράς βημάτων ή σταδίων».

Σήμερα, μια διοχέτευση πωλήσεων αναφέρεται στην καθοδήγηση πιθανών πελατών μέσω βημάτων ή σταδίων για τη μετατροπή τους σε πελάτες που πληρώνουν. Μια τυπική διοχέτευση πωλήσεων περιλαμβάνει διάφορες τοποθεσίες: ευαισθητοποίηση, ενδιαφέρον, προσοχή και αποφάσεις.

Σημασία και χρήσεις των διοχετεύσεων πωλήσεων

Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των διοχετεύσεων πωλήσεων είναι χρήσιμη για την οπτικοποίηση της διαδρομής του πελάτη από την αρχή μέχρι το τέλος. Η διοχέτευση πωλήσεων προσφέρει ένα χρήσιμο, σταδιακό πλαίσιο για την παρακολούθηση της απόδοσης των πωλήσεών σας και τον εύκολο εντοπισμό των τομέων βελτίωσης.

Η χρήση εργαλείων όπως το Google Analytics σάς βοηθά να προσδιορίσετε τη διαδρομή του πελάτη στον ιστότοπο και να προσδιορίσετε ποιες σελίδες έχουν υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές περιπτώσεις χρήσης για διοχετεύσεις πωλήσεων:

Lead Generation

Οι διοχετεύσεις πωλήσεων είναι χρήσιμες για τη δημιουργία και τη μετατροπή δυνητικών πελατών σε πελάτες. Καταγράφοντας δυνητικούς πελάτες μέσω φορμών συμμετοχής ή σελίδων προορισμού, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε υποψήφιους πελάτες μέσω της διοχέτευσης και να τους μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν.

  Πώς να ρυθμίσετε την εικόνα φόντου για το Microsoft Word

Απόκτηση Πελατών

Οι διοχετεύσεις πωλήσεων έχουν σχεδιαστεί για να καθοδηγούν πιθανούς πελάτες στη διαδικασία πωλήσεων και να τους διευκολύνουν να αγοράσουν. Μπορείτε να βελτιώσετε το συνολικό ποσοστό μετατροπών σας και να αποκτήσετε νέους πελάτες παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και μια σαφή παρότρυνση για δράση.

Upselling και Cross-Selling

Μόλις ο πελάτης έχει αγοράσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διοχετεύσεις πωλήσεων για να ενθαρρύνετε τις ανοδικές πωλήσεις και τις διασταυρούμενες πωλήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε τη μέση αξία της παραγγελίας σας και να αυξήσετε τα έσοδα προσφέροντας σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες που συμπληρώνουν την αρχική αγορά.

Διατήρηση των πελατών

Οι διοχετεύσεις πωλήσεων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση των πελατών προσφέροντάς τους κίνητρα, εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές. Διατηρώντας επαφή με τους πελάτες και προσφέροντάς τους αξία, μπορείτε να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις και να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών.

Διοχετεύσεις πωλήσεων έναντι αγωγών πωλήσεων – Ποια είναι η διαφορά;

Οι διοχετεύσεις και οι αγωγοί πωλήσεων είναι έννοιες που χρησιμοποιούνται συχνά εναλλακτικά, αλλά έχουν κάποιες βασικές διαφορές.

Μια διοχέτευση πωλήσεων απεικονίζει τη διαδρομή του πελάτη από την συνειδητοποίηση στην αγορά. Περιγράφει τα βήματα που κάνει ένας υποψήφιος πελάτης από την αρχική επαφή με την επιχείρησή σας μέχρι να γίνει πελάτης. Τα στάδια μιας διοχέτευσης πωλήσεων περιλαμβάνουν συνήθως την επίγνωση, το ενδιαφέρον, την εξέταση, την απόφαση και τη δράση.

Το κίνητρο μιας διοχέτευσης πωλήσεων είναι να καθοδηγήσει τους υποψήφιους πελάτες στη διαδικασία αγοράς και τελικά να τους μετατρέψει σε πελάτες.

Ένας αγωγός πωλήσεων, από την άλλη πλευρά, είναι μια διαδικασία για τη διαχείριση δυνητικών πελατών και συμφωνιών. Είναι μια σειρά βημάτων που κάνει ένας πωλητής για να μετακινήσει τον υποψήφιο πελάτη σας από την αρχική επαφή στο κλείσιμο της συμφωνίας.

Τα στάδια ενός αγωγού πωλήσεων περιλαμβάνουν συνήθως την αναζήτηση, την πιστοποίηση, την ανάλυση αναγκών, την πρόταση, τη διαπραγμάτευση και το κλείσιμο. Ο σκοπός ενός αγωγού πωλήσεων είναι η διαχείριση της διαδικασίας πωλήσεων και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ομάδας πωλήσεων. Το λογισμικό διοχέτευσης πωλήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τη διαδικασία πωλήσεων και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.

Συνοψίζοντας, οι διοχετεύσεις πωλήσεων επικεντρώνονται στη διαδρομή του πελάτη από την ευαισθητοποίηση στην αγορά, ενώ οι αγωγοί πωλήσεων επικεντρώνονται στη διαδικασία πωλήσεων από την αρχή έως το κλείσιμο. Και οι δύο έννοιες είναι σημαντικές για να κατανοήσετε και να τις εφαρμόσετε για να αυξήσετε τα έσοδα και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών πωλήσεών σας.

Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία εργαλεία διοχέτευσης πωλήσεων για τη δημιουργία δυνητικών πελατών:

Κακου

Το Cacoo by Nulab είναι ένα ισχυρό λογισμικό διοχέτευσης πωλήσεων που προσφέρει διάφορες δυνατότητες για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες πωλήσεών σας και να αυξήσετε τις μετατροπές. Ως εναλλακτική λύση του Clickfunnels, το Cacoo έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση, ενώ παρέχει επίσης προηγμένες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Cacoo είναι το πρόγραμμα δημιουργίας διοχετεύσεων μεταφοράς και απόθεσης, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε εύκολα τις διοχετεύσεις πωλήσεών σας χωρίς κωδικοποίηση ή τεχνική εξειδίκευση. Αυτή η δυνατότητα βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, ενώ παρέχει επίσης ευελιξία και επιλογές προσαρμογής.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του Cacoo είναι οι δυνατότητες αυτοματισμού του. Με το Cacoo, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες ροές εργασίας και ενεργοποιητές, όπως καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα παρακολούθησης, για να αλληλεπιδράτε με πελάτες και δυνητικούς πελάτες σε κάθε στάδιο.

Συνολικά, η πρόταση αξίας της Cacoo έγκειται στην ικανότητά της να παρέχει μια ολοκληρωμένη και φιλική προς το χρήστη λύση λογισμικού διοχέτευσης πωλήσεων που βελτιστοποιεί τις διαδικασίες πωλήσεών σας και αυξάνει τις μετατροπές.

Kajabi

Το Kajabi είναι ένα λογισμικό διοχέτευσης πωλήσεων all-in-one που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε τις διοχετεύσεις πωλήσεών σας. Η πρόταση αξίας του έγκειται στη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τις προηγμένες δυνατότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε τις διοχετεύσεις πωλήσεών σας χωρίς τεχνική εξειδίκευση.

  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αλλαγή στοίβων γραφικών στοιχείων iPhone

Το εργαλείο επιτρέπει στους δημιουργούς μαθημάτων και στους παραγωγούς διαδικτυακού περιεχομένου να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να δημιουργήσουν σελίδες προορισμού, να στείλουν email και να ρυθμίσουν τη λειτουργικότητα ολοκλήρωσης αγοράς. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την πλατφόρμα Kajabi για την επεξεργασία πληρωμών και την πρόσβαση σε πολλά εργαλεία μάρκετινγκ από μια ενιαία πλατφόρμα.

Επιπλέον, η Kajabi προσφέρει επίσης ενσωματωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών απευθείας στις διοχετεύσεις πωλήσεών σας. Αυτή η δυνατότητα σάς προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, ενώ παράλληλα δημιουργεί περισσότερα έσοδα.

Τούτου λεχθέντος, το Kajabi δεν είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις, καθώς στοχεύει κυρίως επιχειρήσεις και εταιρείες μεσαίου μεγέθους. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το Kajabi είναι μια αποτελεσματική επιλογή για τη δημιουργία της στρατηγικής διοχέτευσης πωλήσεών σας.

Systeme

Το τρίτο όνομα σε αυτήν τη λίστα είναι το Systeme, ένα εργαλείο μάρκετινγκ all-in-one που σας βοηθά να δημιουργήσετε διοχετεύσεις πωλήσεων, να ενεργοποιήσετε την αυτοματοποίηση επιχειρήσεων και να δημιουργήσετε μια υποδομή για την υποστήριξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Το Systeme.io απευθύνεται σε επιχειρηματίες και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και προσιτό.

Χάρη στο εργαλείο Systeme.io, μπορείτε να δημιουργήσετε διοχετεύσεις πωλήσεων και σελίδες προορισμού σε ένα λεπτό και να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αυτόματη απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε ενημερωτικά δελτία και να δημιουργήσετε εκστρατείες προβολής μέσω email.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ιστότοπους μέλους σε καθένα από τα τρία σχέδια, κάνοντας εύκολη τη δημιουργία και τη διαχείριση μαθημάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του για να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε ιστολόγια, να εκτελέσετε διαδικτυακά σεμινάρια και να ρυθμίσετε την αυτοματοποίηση για επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Το εργαλείο είναι ιδανικό τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις.

Πώληση Zendesk

Το Zendesk Sell είναι μια άλλη προσθήκη σε αυτήν τη λίστα εργαλείων διοχέτευσης πωλήσεων για τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Παρέχει παρακολούθηση πλήρους διοχέτευσης και άλλα εργαλεία για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας σελίδων προορισμού και μορφών ιστού εκτός από τη βαθμολογία δυνητικού πελάτη.

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες διαχείρισης επαφών για να αντλήσετε άμεσα σχετικές πληροφορίες πελατών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zendesk Sell για να διαχειριστείτε περισσότερους πιθανούς πελάτες δημιουργώντας αυτόματα ακριβείς αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Η δημιουργία και η διαχείριση μιας διοχέτευσης πωλήσεων στο Zendesk Sell σάς βοηθά να αποκτήσετε μερικές εκπληκτικές δυνατότητες, όπως ευφυΐα email, εργαλεία αναζήτησης, πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο (μέσω εφαρμογής) και προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων.

Pipedrive

Το Pipedrive είναι μια δημοφιλής διοχέτευση πωλήσεων και λογισμικό διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που προσφέρει μια σειρά λειτουργιών για να βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία και τη διοχέτευση πωλήσεων.

Η χρήση της οπτικής διοχέτευσης σάς επιτρέπει να οργανώσετε τη διοχέτευση πωλήσεών σας με λογικό, εστιασμένο στις μετατροπές τρόπο.

Το Pipedrive προσφέρει μια σειρά από προσαρμόσιμα πρότυπα και ενσωματώσεις με άλλα εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ, διευκολύνοντάς σας τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση της διοχέτευσης σύμφωνα με τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Pipedrive περιλαμβάνουν την παρακολούθηση και διαχείριση δυνητικών πελατών, την παρακολούθηση και διαχείριση συμφωνιών, τη διαχείριση επαφών και την πρόβλεψη πωλήσεων. Περιλαμβάνονται επίσης ισχυρές δυνατότητες αναφοράς και αναλυτικών στοιχείων που σας βοηθούν να αναλύσετε την απόδοση των πωλήσεών σας.

Keap

Το λογισμικό διοχέτευσης πωλήσεων Keap μπορεί να βοηθήσει ως εργαλείο διοχέτευσης πωλήσεων αυτοματοποιώντας και βελτιστοποιώντας τη διαδικασία πωλήσεων, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία και βελτιώνοντας την επικοινωνία και την αφοσίωση με δυνητικούς πελάτες και πελάτες.

Σας βοηθά να παρέχετε λεπτομερείς αναφορές και αναλυτικά στοιχεία για τη διοχέτευση πωλήσεών σας, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστών μετατροπών, της απόδοσης της γραμμής πωλήσεων και της παρακολούθησης εσόδων.

Το εργαλείο διαχείρισης αγωγών πωλήσεων της Keap σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη διαδικασία πωλήσεών σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορείτε να παρακολουθείτε δυνητικούς πελάτες σε κάθε στάδιο της διαδικασίας πωλήσεων και να αυτοματοποιείτε εργασίες, όπως τα επακόλουθα email και τον προγραμματισμό συναντήσεων.

  Οδηγός εισαγωγής Skill Will Matrix για Διευθυντές [+2 Templates]

Το Keap σάς επιτρέπει να καταγράφετε δυνητικούς πελάτες από διάφορες πηγές, όπως σελίδες προορισμού, φόρμες ιστού και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόλις συλληφθεί ένας υποψήφιος πελάτης, προστίθεται αυτόματα στη διοχέτευση πωλήσεών σας.

ClickFunnels

Το ClickFunnels είναι ένα εργαλείο λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργούν αποτελεσματικές διοχετεύσεις πωλήσεων, να βελτιστοποιούν τα ποσοστά μετατροπών και να αυξάνουν τα έσοδα. Το εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού με μεταφορά και απόθεση επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν σελίδες προορισμού υψηλής μετατροπής χωρίς γνώση κωδικοποίησης.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διοχέτευση πωλήσεων από την αρχή μέχρι το τέλος, βελτιστοποιώντας τα πάντα, από την αρχική δήλωση συμμετοχής έως τις σελίδες upsell και “ευχαριστώ”.

Το ClickFunnels ενσωματώνεται επίσης με διάφορα προγράμματα δημιουργίας φορμών WordPress, όπως Gravity Forms, Contact Form 7 και Ninja Forms. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε νέες φόρμες στο WordPress και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιήσετε στις σελίδες προορισμού σας για να συλλάβετε δυνητικούς πελάτες και πληροφορίες πελατών.

Το ClickFunnels είναι το προτιμώμενο εργαλείο για τις περισσότερες εταιρείες, βοηθώντας τον εξορθολογισμό των πωλήσεων και την αύξηση των μετατροπών.

Bitrix24

Το Bitrix24 είναι ένα δημοφιλές λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων με ενότητα διαχείρισης σχέσεων με πελάτες (CRM). Αυτή η ενότητα CRM παρέχει μια σειρά από λειτουργίες διοχέτευσης πωλήσεων για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες πωλήσεών σας πιο αποτελεσματικά.

Το Bitrix24 σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η αποστολή επακόλουθων email και η ενημέρωση των αρχείων. Εξοικονομεί χρόνο και μειώνει το ανθρώπινο λάθος, διασφαλίζοντας ότι οι ομάδες πωλήσεών σας μπορούν να επικεντρωθούν σε πιο στρατηγικές εργασίες.

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του εργαλείου δημιουργίας διοχετεύσεων του Bitrix24 περιλαμβάνουν μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία προσαρμοσμένων διοχετεύσεων πωλήσεων, εργαλεία αυτοματισμού για τη διαχείριση δυνητικών πελατών και επαφών και ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία για την παρακολούθηση της απόδοσης και τον εντοπισμό περιοχών για βελτίωση.

Άλλες δυνατότητες όπως το μάρκετινγκ μέσω email και SMS, παράλληλα με την ενσωμάτωση με εφαρμογές όπως το Google Drive και το Mailchimp, το καθιστούν την τέλεια εναλλακτική λύση ClickFunnels για την επιχείρησή σας.

φρέσκα προϊόντα

Το λογισμικό Freshworks Sales Funnel μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διοχέτευση πωλήσεών σας και να βελτιώσετε την απόδοση των πωλήσεών σας. Παρέχοντας μια σειρά από λειτουργίες διοχέτευσης πωλήσεων, το Freshworks σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις διαδικασίες πιο αποτελεσματικά, να αυξάνετε την αποδοτικότητα και, τελικά, να κλείνετε περισσότερες προσφορές.

Βοηθά επίσης τις ομάδες πωλήσεών σας να δώσουν προτεραιότητα στους δυνητικούς πελάτες και να επικεντρωθούν στις πιο υποσχόμενες ευκαιρίες.

Η Freshworks παρέχει μια οπτική αναπαράσταση του αγωγού πωλήσεων, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την πρόοδο των συμφωνιών μέσω διαφόρων σταδίων της διαδικασίας πωλήσεων.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του υποψήφιου πελάτη σας μέσω του CRM και να του στέλνετε αυτόματα το σωστό email την κατάλληλη στιγμή, είτε πρόκειται για ειδική περίσταση είτε όταν θέλετε να τους ειδοποιήσετε για ειδικές εκπτώσεις, αναβαθμίσεις λειτουργιών ή επιδείξεις.

Περιέλαβε εμένα

Το Involve.me μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να συμπληρώσει τις υπάρχουσες διαδικασίες διοχέτευσης πωλήσεων μιας επιχείρησης. Δημιουργώντας ελκυστικό και διαδραστικό περιεχόμενο, το Involve.me μπορεί να σας βοηθήσει να συλλάβετε και να πληροίτε τους δυνητικούς πελάτες πιο αποτελεσματικά, να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενες εργασίες και να αποκτάτε πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών πωλήσεών σας.

Είναι μια πλατφόρμα αφοσίωσης πελατών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδραστικό περιεχόμενο όπως κουίζ, έρευνες, αξιολογήσεις και διαδραστικές φόρμες.

Αν και δεν είναι κατά κύριο λόγο εργαλείο διοχέτευσης πωλήσεων, το Involve.me μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την υποστήριξη των διαδικασιών διοχέτευσης πωλήσεων.

Το Involve.me μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαδραστικών αξιολογήσεων που σας βοηθούν να πληροίτε τις προϋποθέσεις δυνητικών πελατών με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως ο προϋπολογισμός, το μέγεθος της εταιρείας και η εξουσία λήψης αποφάσεων.

συμπέρασμα

Πρέπει να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ενσωματώσετε αυτά τα εργαλεία με άλλα συστήματα και διαδικασίες για να διασφαλίσετε μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασίας.

Με τη βοήθεια του προαναφερθέντος λογισμικού διοχέτευσης πωλήσεων, μπορείτε να συλλάβετε και να πληροίτε τις προϋποθέσεις δυνητικών πελατών, να διαχειρίζεστε αγωγούς πωλήσεων και να αποκτάτε πληροφορίες μέσω αναλύσεων και αναφορών.

Ελπίζουμε ότι το άρθρο ήταν χρήσιμο και θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο πωλήσεων σε διοχέτευση για να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας για την κορυφαία γενιά.