Τα κορυφαία 11 παιχνίδια Apple Watch για να διασκεδάσετε ακριβώς στον καρπό σας

Με τα χρόνια, η Apple έχει κερδίσει τον τίτλο του «Status Symbol» με την τεράστια γκάμα ποιοτικών προϊόντων της στην αγορά.

Ένα από τα πιο αγορασμένα προϊόντα τους μετά το iPhone είναι το Apple Watch. Έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα έξυπνα ρολόγια και έχει γίνει η απόλυτη συσκευή για μια υγιή ζωή.

Από προηγμένους ιχνηλάτες υγείας, Apple Music και ανίχνευση σύγκρουσης έως υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αυτό είναι σαν μια μίνι έκδοση του iPhone σας στον καρπό σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις κλήσεις, τη μουσική και άλλες ειδοποιήσεις εφαρμογών από τον καρπό σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν συλλογικά το καλύτερο φορετό smartwatch στην αγορά.

Μέχρι στιγμής, έχουν υπάρξει πολλές εκδόσεις Apple Watch, με τις σειρές 8 και Ultra να είναι οι πιο πρόσφατες. Ενώ η συσκευή μπορεί να σας βοηθήσει με πολλά πράγματα, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια στο ρολόι σας.

Ακούγεται περίεργο; Αν και δεν μπορεί να χωριστεί σε μια ολοκληρωμένη συσκευή παιχνιδιών, οι προγραμματιστές προσπάθησαν να σας προσφέρουν αυτήν την εμπειρία με μικρές εκρήξεις ενθουσιασμού.

Πόσο ωραίο θα είναι να παίξετε μερικά παιχνίδια ακριβώς στον καρπό σας; Αν και όλα αυτά μπορεί να ακούγονται κάπως περίεργα, θα χαρείτε να γνωρίζετε ότι είναι εύκολο να κατεβάσετε παιχνίδια στο ρολόι σας με 3 εύκολα βήματα:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στο App Store στο ρολόι σας
  • Αναζητήστε το παιχνίδι που ψάχνετε
  • Κάντε κλικ στο «Λήψη» για να το εγκαταστήσετε στο ρολόι σας και να ξεκινήσετε

Μπορείτε επίσης να παίξετε αυτά τα παιχνίδια στο iPad και το iPhone σας και να τα διατηρήσετε συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές.

Αν έχω τραβήξει την προσοχή σας μέχρι τώρα, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω συναντήσει για χρήστες Apple Watch. Αυτά τα παιχνίδια είναι από διαφορετικά είδη για να ταιριάζουν στο γούστο του καθενός.

Πινγκ Πονγκ – Παρακολουθήστε ρετρό παιχνίδι

Ανυπομονώ να αναφέρω το δικό μας κλασικό παιχνίδι Ping Pong πρώτο σε αυτήν τη λίστα. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ σε αυτό το παιχνίδι είναι ο διαισθητικός έλεγχος του παιχνιδιού μέσω του Digital Crown.

Έχει αρκετά απλό gameplay και ο στόχος είναι να ελέγξετε το κουπί σας και να χτυπήσετε την μπάλα πίσω στον αντίπαλό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 8 διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού και να ξεκλειδώσετε κλασικά παιχνίδια arcade – Break out, Invader και Jump με 75 πολύχρωμα επίπεδα.

  3 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Periscope της εφαρμογής ζωντανής μετάδοσης βίντεο

Σε περίπτωση που νιώθετε φανταχτεροί, μεταβείτε στον επιλογέα θέματος και προσαρμόστε τα χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το καλύτερο μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να το παίξετε ταυτόχρονα σε τοπικό multiplayer – στο iPhone και το Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μπείτε στο οικοσύστημα της Apple φθηνά

Σκάκι – Παίξτε και μάθετε

Έπρεπε να συμπεριλάβω κάτι για αναλυτικά μυαλά αν μιλάμε για παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται εισαγωγή. τώρα μπορείτε να μάθετε και να παίξετε σκάκι με παίκτες σε όλο τον κόσμο από το Apple Watch σας.

Μερικά από τα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού είναι:

  • Παίξτε ενάντια σε έναν υπολογιστή ή έναν παγκόσμιο αντίπαλο
  • Γίνετε μέλος της σκακιστικής κοινότητας με περισσότερους από 95 εκατομμύρια παίκτες
  • Μάθετε σκακιστικές τακτικές και εξασκηθείτε σε παζλ για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας
  • Διαβάστε άρθρα από εκπαιδευτές, προπονητές και συγγραφείς
  • Επιλέξτε το δικό σας θέμα, 2D και 3D πιόνια σκακιού και φόντο

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τους διάσημους σούπερ σταρ του σκακιού Hiraku, Magnus, Botez και πολλούς άλλους για να μάθετε από τους δασκάλους.

Γραμμή της ζωής

Είστε λάτρης των κουλ πραγμάτων; Αν ναι, τότε αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για εσάς. Κατεβάστε το Lifeline για να βοηθήσετε έναν αστροναύτη μετά από μια σύγκρουση να προσγειωθεί σε ένα εξωγήινο φεγγάρι και να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

Ξετυλίξτε τον χώρο και τον χρόνο με τον Taylor και βοηθήστε τον να επιβιώσει, καθώς η ζωή του εξαρτάται από τις επιλογές σας. Θα βρεθείτε να συνομιλείτε μαζί του και είναι δική σας ευθύνη να επιλέξετε την επόμενη πορεία δράσης του.

Έχει μια συναρπαστική αφηγηματική ιστορία που θα σας κρατά πάντα σε εγρήγορση μέσω έγκαιρων ειδοποιήσεων για τις εξελίξεις στην ιστορία. Το gameplay είναι διαθέσιμο σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Αφήστε τις ενέργειές σας να μιλήσουν για τον εαυτό σας και γίνετε η σανίδα σωτηρίας του Taylor τώρα.

Elevate – Εκπαίδευση εγκεφάλου

Ήρθε η ώρα να μάθετε εν κινήσει ή να κάνετε καλά ψυχικά διαλείμματα στη μέση της καθημερινής φασαρίας σας με το Elevate – Brain Training.

Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις γνωστικές σας δεξιότητες και επικεντρώνεται στην εστίαση, τις μαθηματικές δεξιότητες, τη μνήμη, την ταχύτητα κ.λπ.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και να ξεκινήσετε με τα εξής:

Μαζί με αυτό, έχετε επίσης πρόσβαση σε 4 μίνι παιχνίδια και ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης που εξελίσσεται με τον καιρό για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Tap to Dash Bird – Do Not Flap

Σκοτώστε το χρόνο σας σαν επαγγελματίας με το Tap to Dash Bird, το οποίο είναι έτοιμο να περάσει τα εμπόδια για να συλλέξει νομίσματα. Αυτό το παιχνίδι θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την ταχύτητα και το παιχνίδι είναι απλό. Το πραγματικό καθήκον είναι να αναπτυχθεί ο συντονισμός νου-ματιού μέσω της ταχύτητας.

  Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε άτομα σε ομαδικό κείμενο στο iPhone

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πουλί, ένα αεροσκάφος ή έναν δράκο και να συλλέξετε νομίσματα για να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες. Μόλις είστε έτοιμοι, μπορείτε να αμφισβητήσετε τον κόσμο και τους φίλους σας και να επιδείξετε τις δεξιότητες που έχετε κατακτήσει με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί εκτός σύνδεσης στο iPhone, το Tablet ή το Apple Watch.

Snake.io – Διασκεδαστικό Online Slither

Μπορώ να διαπράξω το αμάρτημα να αφήσω το Snake.io εκτός αυτής της λίστας; Απολύτως όχι, γιατί πρόκειται για ένα δημοφιλές κλασικό millennial. Αντιμετωπίστε την πρόκληση να γίνετε το μεγαλύτερο φίδι στο Apple Watch σας.

Ωστόσο, αυτή η έκδοση έρχεται με μια ανατροπή. Για να γίνεις μεγάλος, θα πρέπει να επιτεθείς σε άλλα φίδια που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

Μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητά σας εκτινάσσοντας μάζα. Αυτό είναι το καλύτερο τέχνασμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης με άλλα φίδια.

Αναπτύξτε για να κυριαρχήσετε στο gameplay και να βρεθείτε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε πραγματικό χρόνο. Απολαύστε αυτό το παιχνίδι online ή εκτός σύνδεσης στις προτιμώμενες συσκευές Apple.

Pictoword – Διασκεδαστικά παιχνίδια κουίζ λέξεων

Διαπιστευμένο με τα Academic’s Choice Smart Media Awards, το Pictoword είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι λέξεων σε 30 χώρες.

Αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι όπου πρέπει να διαβάσετε μια σειρά από εικόνες που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια λέξη. Μαζί με αυτό, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εμπειρία σας μέσω:

  • Παιχνίδια εικασίας λέξεων
  • Διασκεδαστικές κατηγορίες trivia
  • Παιχνίδια εκπαίδευσης εγκεφάλου

Μπορείτε να παίξετε πειράγματα μυαλού, παζλ, παιχνίδια εικασίας, ασήμαντα και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει να παίζετε σόλο ή με τους φίλους σας σε λειτουργίες online/offline.

Trivia Crack

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι trivia που μπορείτε να παίξετε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 20 διαφορετικές γλώσσες. Το Trivia Crack είναι εξοπλισμένο με χιλιάδες συναρπαστικές ερωτήσεις και θα βρείτε τον εαυτό σας εθισμένο σε αυτό το παιχνίδι σε χρόνο μηδέν.

Έχει έναν φιλικό χαρακτήρα Willy που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ερωτήσεις από έξι διαφορετικές κατηγορίες περιστρέφοντας τον τροχό. Κάθε φορά που περιστρέφετε τον τροχό, προσγειώνεστε σε έναν χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Λάβετε μέρος στον αγώνα για να κερδίσετε και τις 6 κορώνες, αλλά μην πανηγυρίζετε ακόμα, καθώς μπορείτε να προκληθείτε για έναν ρεβάνς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με τους αντιπάλους σας και να συγκεντρώσετε πολλές γνώσεις διασκεδάζοντας.

  Πώς να σταματήσετε το Strava από το να δημοσιοποιεί τη διεύθυνση του σπιτιού σας

Πασιέντζα το παιχνίδι

Αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται επίσημη εισαγωγή, καθώς μεγαλώσαμε παίζοντας με πραγματικές κάρτες και στους όχι και τόσο κομψούς υπολογιστές μας τότε. Χαρείτε καθώς τώρα μπορείτε να έχετε τη μινιατούρα του Πασιέντζα αυτού του κλασικού ρετρό παιχνιδιού στο Apple Watch σας.

Προκαλέστε τον εαυτό σας με καθημερινές προκλήσεις με τη βοήθεια των χαρακτηριστικών που αναφέρονται παρακάτω:

  • Πασιέντζα 1 κάρτα
  • Τυπική βαθμολογία
  • Αριστερά/δεξιά διάταξη
  • Προσαρμοσμένα φόντα και πλάτες καρτών

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ήχους, στατιστικά στοιχεία, επιλογές αυτόματης συμπλήρωσης και αναίρεσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μην μετράτε το μέγεθός του. αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διαισθητικό, λόγω του οποίου φορτώνει εξαιρετικά γρήγορα, οπότε ξεκινήστε να τραβάτε κάρτες ήδη.

Arcadia – Arcade Watch Games

Σας λείπει η διασκέδαση που είχαμε στις κονσόλες παιχνιδιών μας ως παιδιά; Λοιπόν, τι θα συμβεί αν σας πω ότι η Apple έχει φέρει αυτή την εμπειρία στον καρπό σας, και αυτή με ένα μόνο παιχνίδι;

Ναι, το Arcadia είναι μια συλλογή από 22 arcade παιχνίδια για το Apple Watch σας. Οι αγαπημένες μου επιλογές από τη λίστα είναι:

  • Bubble Mania
  • FastRun
  • RainBowling
  • Φρουτένιο Φίδι
  • Γιαρρ!
  • Bricko
  • BadaBoom
  • Γαλαξία εισβολείς
  • Πήδημα
  • ΧΑΡΤΗΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Τα παραπάνω παιχνίδια είναι μόνο μερικά. Θα ήθελα να δείτε ολόκληρη τη λίστα. Αυτό το παιχνίδι είναι χωρίς διαφημίσεις και δεν περιέχει αγορές εντός εφαρμογής. Έτσι, γίνετε ανταγωνιστικοί για να κατατάξετε την 1η θέση στον πίνακα κατάταξης σε πραγματικό χρόνο.

Μαγική μπάλα 8 bit 8

Χρονολογείται από το 1983, μια μπάλα 8 δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας βουντού, σκοτεινή μαγεία, μαγεία και αστεροειδή γλυκάνισο, που της έδωσαν τη δύναμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας.

Αυτό είχε ποσοστό επιτυχίας 100% σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την αγάπη, τη δουλειά, τις καθημερινές δραστηριότητες, τη δουλειά και πολλά άλλα, έως ότου… χάθηκε για πάντα.

Τώρα, η Apple έχει ανακτήσει και έχει αιχμαλωτίσει τη μαγεία της σε μια εφαρμογή που ονομάζεται Magic 8-bit 8 ball, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο smartwatch σας. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις στη μαγική μπάλα όπως:

  • Με αγαπάει;
  • Πρέπει να έχω χυλοπίτες απόψε;
  • Θα κερδίσει ο Ρονάλντο το Παγκόσμιο Κύπελλο;

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή όποτε είστε κολλημένοι και για να ξεφύγετε από προσωρινές αναποφάσιστες καταστάσεις.

Σημείωση του συγγραφέα

Αυτή ήταν η άποψή μου για μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Apple Watch που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για να σκοτώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, να αποκτήσετε κάποιες γνώσεις εν κινήσει ή να αποκτήσετε την εμπειρία του παιχνιδιού σε μια οθόνη μιας ίντσας.

Από τότε που τα παιχνίδια στο Apple Watch έγιναν ένα πράγμα, τα πράγματα έχουν αυξηθεί για τους χρήστες επειδή έχει γίνει ένας εξαιρετικός τρόπος ψυχαγωγίας όταν βαριέσαι.

Το να διατηρείτε το Apple Watch σας πλήρως φορτισμένο πριν ξεκινήσετε με αυτά τα παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια εμπειρία χωρίς διακοπές.

Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτές τις χρήσιμες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού για το Apple Watch σας.