Τα καλύτερα VPN για Mac 2024 (Απρίλιος)

Μεγαλύτερη ασφάλεια και ροή για το Apple MacBook ή το iMac σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα VPN για το Mac σας. Εκτός από την προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου διαδικτυακής ασφάλειας στο MacBook ή το iMac σας, μπορούν επίσης να σας προσφέρουν πολύ περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη ροή, να σας προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία όταν κάνετε torrent και πολλά άλλα.

Τα Mac VPN λειτουργούν κρυπτογραφώντας όλα αυτά τα δεδομένα που αφήνουν τον υπολογιστή σας. Αυτό τα καθιστά ανεκτίμητα αν είστε συχνός χρήστης δημόσιων δικτύων (σκεφτείτε καφετέριες, δημόσια μέσα μεταφοράς, αεροδρόμια κ.λπ.).

Και επειδή όλη η επισκεψιμότητά σας καταλήγει να διέρχεται από έναν ασφαλή διακομιστή VPN, σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία της διεύθυνσης IP σας, ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε μια τοποθεσία εντελώς διαφορετική από αυτήν που βρίσκεστε στην πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ξεπεράσετε μπλοκ ιστοτόπων/εφαρμογών από το σχολείο, το γραφείο ή την κυβέρνησή σας ή να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Και – επειδή γνωρίζουμε ότι η εμπειρία χρήστη και η αισθητική είναι σημαντικά για τους χρήστες της Apple – καθεμία από τις υπηρεσίες στη λίστα μας με τα κορυφαία VPN Mac προσφέρει μια κομψή και διαισθητική διεπαφή που λειτουργεί ομαλά σε οποιονδήποτε υπολογιστή Mac.

Πώς να επιλέξετε το Mac VPN σας

Οποιοδήποτε VPN για Mac αξίζει να κατεβάσετε (το οποίο περιλαμβάνει όλα αυτά που αναφέρονται παρακάτω) θα έχει ήδη σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια στο macOS της Apple. Αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος της επιλογής σας επωφελείται από ισχυρά εργαλεία ασφαλείας και μια σαφή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής για να διασφαλιστεί η διαδικτυακή σας ανωνυμία.

Τα καλά επίπεδα απόδοσης προφανώς δεν βλάπτουν, ειδικά αν προτεραιότητά σας είναι να χρησιμοποιήσετε το Mac VPN σας για ροή και torrenting. Και αν πρόκειται για την παρακολούθηση περιεχομένου, τότε βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος που έχετε επιλέξει έχει ισχυρή φήμη ότι ξεμπλοκάρει το Netflix, το Amazon Prime Video και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής.

Εάν είστε ήδη από την Apple, ελέγξτε ότι επιλέγετε επίσης ένα Mac VPN που διαθέτει επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή VPN για iPhone. Και αν έχετε πολλές συσκευές να καλύψετε με το νέο σας λογισμικό, σκεφτείτε να επιλέξετε μια υπηρεσία που επιτρέπει πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις από μία μόνο συνδρομή – με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τις παραδώσετε και στα μέλη της οικογένειας.

Τα τρία καλύτερα VPN για Mac 2024

1. ExpressVPN – Το καλύτερο ολοκληρωμένο VPN για Mac

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  Τα καλύτερα VPN για torrents 2024 (Απρίλιος)

Αριθμός διακομιστών: 3.000+

Ταχύτητα: Έως 580 Mbps

Τοποθεσίες VPN: 160 σε 94 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 5

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Από τα πιο γρήγορα VPN που υπάρχουν

Ευρεία υποστήριξη συσκευής

Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

24/7 υπηρεσία υποστήριξης

Το ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας για το καλύτερο ολοκληρωμένο VPN σε Mac (και iPhone). Η αποκλειστική εφαρμογή της εταιρείας είναι διαισθητική και πολύ φιλική προς το χρήστη, με επιλογή σύνδεσης με ένα κλικ, καθώς και ορισμένες προηγμένες επιλογές.

Υπάρχει επίσης μια πολύ καλή εφαρμογή iOS και επέκταση προγράμματος περιήγησης Safari, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία Mac VPN. Αυτό ισχύει εξίσου για τους χρήστες που εδρεύουν στις ΗΠΑ και για εκείνους σε όλο τον κόσμο, με την εφαρμογή Mac ExpressVPN να υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά, ιαπωνικά και πολλές άλλες.

Οι προηγμένες δυνατότητες της Express (και τα σε βάθος εκμάθηση) είναι εξαιρετικές για τους χρήστες της Apple. Για παράδειγμα, εάν το Mac σας συνδέεται στο Διαδίκτυο μέσω ενσύρματης σύνδεσης, μπορείτε να το ρυθμίσετε ως ασύρματο hotspot για τις τοπικές σας συσκευές, επιτρέποντάς τους να συνδέονται μέσω του VPN χωρίς να χρειάζεται να ρυθμιστούν οι ίδιοι για το ExpressVPN.

Επωφελείται από γρήγορες, σταθερές συνδέσεις διακομιστή VPN σε 94 χώρες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτό αποτελεί μια σταθερή επιλογή για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το VPN για επισκεψιμότητα P2P ή ξεμπλοκάρει περιεχόμενο σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το Hulu, το BBC iPlayer και άλλα.

Και όσον αφορά την ασφάλεια, ο υπολογιστής-πελάτης Mac διαθέτει λειτουργία kill switch και split tunneling, ενώ το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Lightway του ExpressVPN παρέχει μερικές από τις πιο γρήγορες ταχύτητες διακομιστή.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για σιγουριά. Και παρόλο που ο πάροχος είναι λίγο πιο ακριβός από τα περισσότερα άλλα VPN, είναι ιδανική για όσους θέλουν την καλύτερη εμπειρία για Mac. Και τώρα που προσφέρει σε ένα ολόκληρο έτος απεριόριστης ασφάλειας cloud backup από το Backblaze (αξίας περίπου 60 $), η αξία μόλις έγινε πολύ, πολύ καλύτερη.

ΤΙΜΕΣ

1 ΕΤΟΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 8,32 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ EXPRESSVPN

2. SurfShark – Ένα από τα πιο προσιτά VPN για Mac

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 3.200+

Τοποθεσίες διακομιστών: 100+ σε 65 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: Απεριόριστο

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Υποστηρίζονται απεριόριστες συσκευές
Αξιόπιστες συνδέσεις
Τα μεγαλύτερα σχέδια έχουν μεγάλη αξία
Εξαιρετικό για ροή

Ο κατάλογος των λόγων για να κατεβάσετε το Surfshark είναι πολλοί. Με πρόσφατες αναβαθμίσεις για να πληροί τη συμβατότητα Apple M1, διαθέτει γρήγορες συνδέσεις σε όλο τον κόσμο, όμορφα εύχρηστη διεπαφή, ξεμπλοκάρισμα Netflix και iPlayer και όλα αυτά σε ένα προϊόν που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας με τα καλύτερα φθηνά VPN.

Εάν ο κύριος λόγος για την απόκτηση ενός Mac VPN είναι το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, τότε το Surfshark προσφέρει το OpenVPN και μια σειρά από άλλα πρωτόκολλα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε – συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά γρήγορου WireGuard. Υπάρχει κρυπτογράφηση AES-256 για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα μπορεί να ανακαλύψει ποιους ιστότοπους χρησιμοποιούσατε και ένας έτοιμος διακόπτης kill σε αναμονή σε περίπτωση που η σύνδεσή σας διακοπεί κατά τη χρήση του δημόσιου Wi-Fi στο Macbook σας. Μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε για τη συνδρομή σας στο Surfshark χρησιμοποιώντας Bitcoin, αν είστε τόσο διατεθειμένοι.

  Ενεργοποιήστε τις δυνατότητες του δρομολογητή Netgear VPN για το σπίτι ή το γραφείο σας

Ωστόσο, εάν η προτεραιότητά σας είναι περισσότερο να αποκτήσετε ένα VPN για ροή, τότε θα σας ενδιαφέρει η δύναμή του να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους καταλόγους σας στο Netflix ή το iPlayer από όπου κι αν βρίσκεστε στη Γη. Παρόλο που το Surfshark ήταν εξαιρετικό στο παρελθόν, στην πρόσφατη αντεπίθεση του Netflix κατά των χρηστών VPN, μπορέσαμε να έχουμε πρόσβαση στο Netflix των ΗΠΑ μόνο με μέτρια επιτυχία ροής καναδικών και αυστραλιανών βιβλιοθηκών Netflix.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 2,49 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ SURFSHARKVPN

3. NordVPN – Απλό και ασφαλές VPN για Mac

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 5.100+

Τοποθεσίες διακομιστών: 80+ σε 59 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 6

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

Πολύ καλή απόδοση

Τόσοι διακομιστές

Όσον αφορά την ασφάλεια, το NordVPN το κάνει όπως κανένα άλλο. Η δική της τεχνολογία «Διπλό VPN» κρυπτογραφεί τα δεδομένα δύο φορές – με άλλα λόγια, περνά τα δεδομένα σας μέσω δύο ξεχωριστών διακομιστών VPN για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ασφαλή – ενώ υπάρχουν πρόσθετα πρόσθετα ασφαλείας, όπως κρυπτογραφημένη συνομιλία, επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης ιστού και ούτω καθεξής. Επομένως, εάν η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι στην κορυφή της λίστας επιθυμιών σας όταν πρόκειται για το Mac VPN σας, τότε το Nord είναι ίσο με την πρόκληση.

Εάν η κύρια χρήση VPN που έχετε προγραμματίσει είναι η ροή, τότε το NordVPN είναι επίσης ένας καταπληκτικός σύντροφος για αυτό. Όπως πολλοί, έχει δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει την καταστολή του VPN από το Netflix, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix των ΗΠΑ, καθώς και στο BBC iPlayer, το Disney+, το YouTube και άλλα.

Αυτός ο πάροχος είναι φιλικός προς το P2P και έχει μια αυστηρή πολιτική «μηδενικών αρχείων καταγραφής» που ελέγχεται στην πραγματικότητα ετησίως από την PricewaterhouseCoopers, (καλό να ξέρετε αν αναζητάτε VPN για torrenting). Και η απόδοση ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο στις δοκιμές μας, ειδικά όταν χρησιμοποιούσαμε το πρωτόκολλο NordLynx του ίδιου του παρόχου.

Στο θέμα των πρωτοκόλλων, το NordVPN δίνει στους χρήστες Mac περισσότερες επιλογές από τον μέσο πάροχο, με τα IVEv2 και OpenVPN να είναι διαθέσιμα για επιλογή. Και δεν είναι μόνο αυτό – μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο τη χρήση του OpenVPN χωρίς να εγκαταστήσετε κανέναν από τους πελάτες.

Υπάρχει μια δωρεάν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και διαφορετικά το NordVPN είναι ένα από τα πιο προσιτά VPN για Mac.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 3,71 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 11,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ NORDVPN

Mac VPN: Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για Mac 2024?

Στην κορυφή της λίστας των καλύτερων Mac VPN μας βρίσκεται το ExpressVPN.

  Γιατί ορισμένοι ιστότοποι μπλοκάρουν τα VPN;

Έχει τόσο υψηλή βαθμολογία χάρη στην εκπληκτική του απλότητα στη χρήση (είτε πρόκειται για Mac, Windows, iPhone ή, βασικά, σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα), ισχυρά έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας, γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις διακομιστή και ανδρεία όσον αφορά το ξεκλείδωμα των υπηρεσιών ροής. Η πραγματικά χρήσιμη υποστήριξη πελατών 24/7 είναι επίσης ένα τεράστιο όφελος.

Και αν αγαπάτε ένα δωρεάν, το ExpressVPN έχει επίσης ένα από αυτά! Εγγραφείτε για ένα ετήσιο πρόγραμμα και θα σας προσφέρει ένα ολόκληρο έτος ασφαλούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud από το γνωστό Backblaze.

Χρειάζεστε VPN για Mac;

Όλοι γνωρίζουμε το παλιό ρητό μέχρι τώρα… Οι Mac είναι πολύ πιο ασφαλείς από τους υπολογιστές με Windows, σωστά; Και ενώ αυτό παραμένει αληθινό, εξακολουθεί να αξίζει να έχετε αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ανωνυμίας που σας προσφέρουν τα VPN πάνω και πέρα ​​από τα προγράμματα προστασίας από ιούς Mac.

Και φυσικά, αν σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι άλλες λειτουργίες των εικονικών ιδιωτικών δικτύων, όπως η ροή καταλόγων υπηρεσιών ροής ξένων τηλεοπτικών προγραμμάτων και η απεμπλοκή περιορισμένων τοποθεσιών στο γραφείο σας ή σε άλλες χώρες (ίσως εκπλαγείτε πόσο χρήσιμο είναι ένα VPN για την Κίνα ), τότε θα χρειαστείτε όντως ένα VPN – ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο – για να το κάνει αυτό το Mac σας.

Πώς λειτουργεί ένα Mac VPN;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα με μια αρκετά περίπλοκη απάντηση – και το εξετάζουμε σε κάποιο βάθος στο αφιερωμένο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των VPN. Αλλά, με απλά λόγια, όταν το VPN σας είναι ενεργοποιημένο, όλες οι πληροφορίες που στέλνετε και λαμβάνετε από και προς τον υπολογιστή ή το κινητό σας διοχετεύονται μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν κάποιος αδιάκριτος κατάφερνε να σας χακάρει, δεν θα μπορούσε να μετατρέψει τα δεδομένα σε ολοκληρωμένες πληροφορίες.

Οι Mac έχουν ενσωματωμένο VPN;

Τα Mac έχουν πράγματι ενσωματωμένα τα πρωτόκολλα L2TP/IPSec και IKEv2 VPN που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή για επιπλέον προστασία στο Mac σας. Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις δικτύου και να επιλέξετε να προσθέσετε ένα VPN χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα πρωτόκολλα.

Φυσικά, αυτό δεν θα βοηθήσει με τις άλλες χρήσεις VPN που έχουμε περιγράψει σε αυτήν τη σελίδα (γεωγραφική πλαστογράφηση, ροή περιεχομένου από άλλες χώρες, κ.λπ.), αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζετε εάν έχετε ιδιαίτερη επίγνωση του απορρήτου του Mac σας.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν Mac VPN;

Εάν αποφασίσατε ότι σας αρέσει η ματιά στο τι μπορούν να κάνουν τα VPN για το Macbook σας, αλλά δεν αντέχετε να αποχωριστείτε τα μετρητά σας, τότε θα σας συνιστούσαμε να πάτε ProtonVPN. Σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές της χωρίς κόστος, η Proton δεν επιβάλλει περιορισμούς στη χρήση δεδομένων και εξακολουθεί να προσφέρει διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ολλανδία και την Ιαπωνία. Είναι η #1 επιλογή στη δωρεάν αντίστροφη μέτρηση VPN.

Αλλά θα σας προτείναμε να είστε λίγο προσεκτικοί όταν πρόκειται για τη λήψη ενός δωρεάν Mac VPN. Οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι εκεί έξω περιορίζουν πόσο μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Αυτό είναι εντάξει αν απλά αναζητάτε κάποια επιπλέον ασφάλεια όταν συνδέεστε σε δημόσιο Wi-Fi στο καφέ ή στο αεροδρόμιο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αρκετό αν ψάχνετε για ένα VPN για Fire TV Stick, torrenting, ροή ή απλά να έχετε συνεχή λειτουργία στο παρασκήνιο.