Τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια

Τα τηλέφωνα με πληκτρολόγια είναι κάπως ιστορικά σε αυτό το σημείο, όπου θα βρείτε μια μυριάδα επιλογών smartphone high-end. Σχεδόν όλοι πρέπει να έχουν δει τουλάχιστον ένα χαρακτηριστικό τηλέφωνο στο οποίο πρέπει να πατήσετε φυσικά κουμπιά για να το χειριστείτε. Η επερχόμενη γενιά μπορεί να το δει ως αποξενωτικό, αλλά ήταν διασκεδαστικό να χειρίζεσαι αυτά τα τηλέφωνα. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα τηλέφωνα με πληκτρολόγιο στο παρελθόν, σίγουρα θα βιώσετε νοσταλγία όταν χρησιμοποιείτε τα σύγχρονα τηλέφωνα με πληκτρολόγιο Android. Και ναι, υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Τα smartphone Android με φυσικά πληκτρολόγια εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα προς αγορά και χρήση αυτήν τη στιγμή. Έτσι, θα δείτε μια λίστα με τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια σε αυτό το άρθρο και θα μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο τηλέφωνο με πληκτρολόγιο της επιλογής σας.

Τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια

Απαιτείται διαφορετική ικανότητα για τη χρήση ενός τηλεφώνου με φυσικό πληκτρολόγιο και η μετάβαση σε ένα smartphone με εικονικό πληκτρολόγιο είναι δύσκολη για τους περισσότερους. Αλλά μην ανησυχείτε, καθώς εταιρείες όπως η Motorola και η BlackBerry κατανοούν την τρέλα των τηλεφώνων με πληκτρολόγιο, αλλά έχουν επίσης στο μυαλό τους να ενημερώνουν την τεχνολογία. Έτσι, αρκετές αξιόπιστες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν ήδη λανσάρει smartphone Android με φυσικό πληκτρολόγιο για να ικανοποιήσουν τη νοσταλγία και την ανάγκη να συμβαδίζουν με την τεχνολογία. Παρακάτω είναι η λίστα με τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όποιο ταιριάζει στις ανάγκες σας.

1. BlackBerry Priv

Το BlackBerry Priv κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Ένα συρόμενο τηλέφωνο με λειτουργικό Android OS το έκανε εντυπωσιακό στην αγορά των smartphone. Με αυτό το smartphone, η BlackBerry προσπάθησε να συνδυάσει τις παλιές και κλασικές λειτουργίες BlackBerry με τις πιο πρόσφατες smartphone.

  • Μπορείτε να εργαστείτε με ένα φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Είναι το πιο κλασικό πληκτρολόγιο, το οποίο είναι χρήσιμο στις καθημερινές σας εργασίες smartphone και στις εικονικές συνομιλίες σας. Μπορείτε να σύρετε αυτό το πληκτρολόγιο προς τα έξω όποτε βαριέστε τη χρήση της οθόνης αφής.
  • Το BlackBerry Priv διαθέτει χωρητική οθόνη 5,4 ιντσών που σας δείχνει εικόνες με επιπλέον ευκρίνεια και ευκρίνεια. Η οθόνη διαθέτει πυκνότητα pixel 540 PPI και ανάλυση 2560 x 1440 pixel.
  • Έρχεται με κάμερα και φακό 18 megapixel με πιστοποίηση Schneider Kreuznach. Αυτή η κάμερα διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες όπως αυτόματη και γρήγορη εστίαση, φλας HD, HDR κ.λπ.
  • Αυτό το καλύτερο τηλέφωνο με πληκτρολόγιο τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm 8992 Snapdragon 808 Hexa Core και μια GPU Adreno 418 που προσφέρει τη μέγιστη απόδοση σε απόδοση. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε οπτικά πλούσια παιχνίδια με επαυξημένη ποιότητα pixel.
  • Το multitasking είναι πολύ πιο ομαλό με 3 GB RAM. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών εφαρμογών χωρίς να αντιμετωπίζετε καθυστέρηση. Το BlackBerry Priv διαθέτει μνήμη 32 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 2 TB.
  • Με μια ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 3410 mAh, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο παραγωγής ενέργειας για αρκετές ώρες. Ο χρόνος αναμονής που λαμβάνετε με αυτήν την μπαταρία είναι έως και 422 ώρες και ο χρόνος ομιλίας 24 ώρες.
  • Επίσης, λαμβάνετε προηγμένη ασφάλεια σε αυτό το τηλέφωνο, καθώς οι κλοπές ασφάλειας και απορρήτου εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται χρησιμοποιώντας το DTEK της BlackBerry.
  Λάβετε μια ειδοποίηση όταν η κάμερα ή το μικρόφωνό σας είναι σε χρήση [Android]

2. BlackBerry KEYone

Ανεπίσημα γνωστό ως Mercury, η ανεπίσημη κωδική του ονομασία, BlackBerry KEYone είναι ένα άλλο από τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια. Ανακοινώθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2017 και έχει ψευδώς ισχυριστεί ότι είναι το πρώτο smartphone BlackBerry με υποστήριξη dual-sim στην Ινδία.

  • Το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού τμήματος του τηλεφώνου είναι οθόνη αφής και το κάτω μέρος διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο υλικού με δυνατότητα αφής. Αυτό το πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χειρονομίες ολίσθησης και λειτουργεί επίσης ως επιφάνεια αφής. Επίσης, διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο spacebar με άλλες συντομεύσεις πληκτρολογίου για χρήση από τα άλλα πλήκτρα πληκτρολογίου.
  • Διαθέτει οθόνη IPS LCD full HD 4,5 ιντσών με πυκνότητα pixel 434 PPI. Τα 1620×1080 pixel σας προσφέρουν πιο ευκρινείς εικόνες και βίντεο για να απολαύσετε.
  • Το BlackBerry KEYone διαθέτει δύο κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω κάμερας Sony IMX378 12 megapixel και μιας μπροστινής κάμερας 8 megapixel. Η πίσω κάμερα μπορεί να καταγράφει βίντεο έως και 4K με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και διαθέτει αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης και EIS. Η μπροστινή κάμερα αυτής της συσκευής μπορεί να εγγράψει βίντεο έως και 1080p στα 30 fps.
  • Ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 625 64 bit με συχνότητα 2,0 GHz επιτρέπει σε αυτή τη συσκευή να εκτελεί τις πιο βαριές εργασίες με ευκολία.
  • Διαθέτει 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο μνήμης που είναι επίσης επεκτάσιμος έως 2 TB. Το λειτουργικό σύστημα Androidv7.1 υποστηρίζεται σε αυτήν τη συσκευή.
  • Αυτό το smartphone διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 3505 mAh, η οποία υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση Qualcomm 3.0. Παρέχει χρόνο αναμονής έως και 515 ώρες και χρόνο ομιλίας περίπου 29 ώρες.

3. BlackBerry KEY2

Ο διάδοχος του BlackBerry KEYone, αυτό το smartphone BlackBerry KEY2 είναι λίγο πιο ακριβό από αυτό. Και αυτό είναι επίσης πιο λεπτό, ελαφρύτερο και καλοφτιαγμένο και κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018. Είναι ένα άλλο smartphone BlackBerry που τρέχει σε Android OS που είναι γνωστό με την ανεπίσημη κωδική ονομασία Athena.

  • Το BlackBerry KEY2 διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο υλικού με οπίσθιο φωτισμό με δυνατότητα αφής με 35 πλήκτρα για χρήση. Και διαθέτει λειτουργίες χειρονομιών και δακτυλικών αποτυπωμάτων παρόμοιες με το BlackBerry KEYone, καθώς και ένα πλήκτρο ταχύτητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συντομεύσεις για το άνοιγμα εφαρμογών και την εκκίνηση ενεργειών.
  • Διαθέτει χωρητική οθόνη πολλαπλής αφής 4,5 ιντσών 5 σημείων με δυνατότητα Full HD. Μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα υψηλής ανάλυσης με εκπληκτική ευκρίνεια.
  • Έρχεται με διπλή πίσω κάμερα 12+12 MP με δυνατότητα εγγραφής HDR και 4K. Διαθέτει επίσης μπροστινή κάμερα 8 MP.
  • Αυτό το smartphone τροφοδοτείται από οκταπύρηνο επεξεργαστή Kryo 260 Qualcomm Snapdragon 660 με συχνότητες 2,2 GHz + 1,8 GHz. Επιπλέον, αυτό το καλύτερο τηλέφωνο με πληκτρολόγιο διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android v8.1.1 Oreo που κάνει αυτό το τηλέφωνο ακόμα πιο επιθυμητό για αγορά και χρήση.
  • Είναι ένα από τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια επειδή διαθέτει 6 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικής μνήμης για χρήση. Ο αποθηκευτικός χώρος 64 GB μπορεί να επεκταθεί έως και 256 GB.
  • Το BlackBerry KEY2 διαθέτει μια μη αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου-πολυμερούς 3500 mAh με την τεχνολογία Quick Charge 3.0.

4. Ρελέ Samsung Galaxy S 4G (T-Mobile)

Το Samsung Galaxy S Relay 4G είναι ένα smartphone με οθόνη αφής Android με ρυθμιστικό πληκτρολόγιο. Κατασκευάζεται από τη Samsung για T-Mobile ΗΠΑ και ο αριθμός μοντέλου που δόθηκε από τη Samsung είναι SGH-T699.

  • Το συρόμενο φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY έχει 5 σειρές για να πληκτρολογείτε πράγματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Και τα μηνύματα μπορούν να πληκτρολογηθούν αυτόματα με την τεχνολογία συνεχούς εισαγωγής κειμένου T9 Trace. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα συντόμευσης μηνυμάτων για να αυξήσετε την ταχύτητα επικοινωνίας.
  • Αυτό το smartphone διαθέτει οθόνη WVGA Super AMOLED 4 ιντσών με αναλύσεις 480×800 pixel και πυκνότητα pixel 233 PPI.
  • Διαθέτει πίσω κάμερα 5 MP και μπροστινή κάμερα 1,3 MP. Η πίσω κάμερα διαθέτει χαρακτηριστικά όπως αυτόματη εστίαση, ψηφιακό οπτικό ζουμ 4X, λειτουργίες πολλαπλών λήψεων, βιντεοκάμερα με δυνατότητα εγγραφής HD 720p.
  • Το S Relay 4G διαθέτει επεξεργαστή διπλού πυρήνα Snapdragon S4 1,5 GHz με GPU Adreno 225.
  • Αυτή η συσκευή διαθέτει 1 GB RAM και 8 GB εσωτερικής μνήμης που μπορεί να επεκταθεί έως και 32 GB με κάρτα MicroSD.
  • Με μπαταρία 1800 mAh, χρησιμοποιεί ένα τσιπ διαχείρισης ενέργειας Qualcomm PM8921 για τη διαχείριση της φόρτισης της μπαταρίας. Υποστηρίζει επίσης τεχνολογία Quick Charge 1.0, ενώ η αναμονή είναι έως και 13 ημέρες και ο χρόνος ομιλίας έως και 10 ώρες.
  Πώς να εξατομικεύσετε το τηλέφωνό σας Android με θέματα και προγράμματα εκκίνησης

5. Samsung Galaxy Stratosphere II (Verizon)

Η Samsung έφτιαξε αυτό το smartphone Samsung Galaxy Stratosphere II για την Verizon με τη σύνδεσή της 4G LTE για να τρέχει τα πάντα σε αυτό το τηλέφωνο πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

  • Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής και συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY. Το πληκτρολόγιο έχει 5 σειρές για να διευκολύνει την πληκτρολόγηση, την ανταλλαγή μηνυμάτων και την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.
  • Είναι ένα από τα καλύτερα Android smartphone με πληκτρολόγια που διαθέτουν οθόνη Super AMOLED WVGA 4 ιντσών με 800×480 pixels.
  • Η πίσω και η μπροστινή κάμερα είναι 5 MP και 1,3 MP, αντίστοιχα, με χαρακτηριστικά όπως αυτόματη εστίαση, geo-tagging, λειτουργίες λήψης, ψηφιακό ζουμ, βιντεοκάμερα, εγγραφή HD κ.λπ.
  • Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Plus διπλού πυρήνα με συχνότητα krait 1,2 GHz. Διαθέτει επίσης Adreno 225 GPU με Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS.
  • Έχετε 1 GB RAM και 8 GB μνήμη αποθήκευσης, η οποία μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω έως και 32 GB.
  • Έρχεται με αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 1800 mAh που έχει χρόνο ομιλίας έως και 15 ώρες και χρόνο αναμονής 6 ημέρες.
  • Αυτό το smartphone διαθέτει προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας δεδομένων, όπως Microsoft Exchange ActiveSync, κρυπτογράφηση AES 256-bit, συνδεσιμότητα VPN και πολλά άλλα.
  • Διαθέτει μια λειτουργία S Beam που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Android NFC για κοινή χρήση μεγάλων αρχείων μεταξύ δύο υποστηριζόμενων συσκευών. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το S Voice για να δώσετε εντολή στο τηλέφωνό σας να εκτελέσει ενέργειες χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σας. Απλώς πρέπει να ρωτήσετε και αυτό το smartphone θα υπακούσει στις εντολές σας.

6. Motorola DROID 4 4G (Verizon Wireless)

Αυτό το smartphone Motorola DROID 4 4G κυκλοφόρησε στο δίκτυο Verizon Wireless τον Φεβρουάριο του 2012 και κατασκευάστηκε από την Motorola Mobility. Υποστηρίζει ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Verizon Wireless 4G LTE, το οποίο είναι 10 φορές ταχύτερο από το δίκτυό του 3G.

  • Διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY με φωτισμό LED με 5 σειρές που είναι ίδιες με το πληκτρολόγιο για υπολογιστή. Είναι επίσης ανθεκτικό σε διαρροές και γρατσουνιές.
  • Το Motorola DROID 4 έρχεται με οθόνη Super AMOLED 4 ιντσών Corning Gorilla που προστατεύεται από γυαλί. Σας προσφέρει μια καθαρή και εκπληκτική εμπειρία θέασης με ανάλυση 960×540 pixel.
  • Μια πίσω κάμερα 8 MP και μια μπροστινή κάμερα 1,3 MP προσθέτουν στην εμπειρία του χρήστη, καθώς παρέχει κορυφαία ποιότητα στη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση. Η συσκευή εγγραφής βίντεο μπορεί να εγγράψει βίντεο έως και 1080p με σταθεροποίηση εικόνας.
  • Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP με συχνότητα 1,2 GHz. Επίσης, το λειτουργικό σύστημα ενημερώθηκε σταδιακά από τη Motorola από Android 2.3 Gingerbread σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και στη συνέχεια σε Android 4.1 Jelly Bean.
  • Έρχεται με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16 GB στον οποίο η διαμορφωμένη χωρητικότητα είναι λίγο μικρότερη. Διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως Bluetooth, πλοήγηση GPS, Wi-Fi κ.λπ.
  • Διαθέτει μια μη αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 1785 mAh, η οποία έχει έως και 200 ​​ώρες χρόνο αναμονής και περίπου 12 ώρες χρόνο ομιλίας.
  Νέες δυνατότητες στον Firefox 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

7. Motorola Photon Q

Το Motorola Photon Q είναι ένα ακόμη καλύτερο τηλέφωνο με πληκτρολόγιο που τρέχει σε δίκτυο Sprint 4G LTE.

  • Διαθέτει οριζόντιο συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY με πλήκτρα παρόμοια με τα κανονικά πληκτρολόγια.
  • Αυτό το smartphone διαθέτει οθόνη αφής 4,3 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus διπλού πυρήνα 1,5 GHz, ο οποίος υποστηρίζει Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS.
  • Έχετε 1 GB μνήμης RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου σε αυτήν τη συσκευή smartphone.
  • Έρχεται με δύο κάμερες, εκ των οποίων η πίσω κάμερα είναι 8 MP και διαθέτει φλας LED και λειτουργίες αυτόματης εστίασης.
  • Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θύρα micro-HDMI, ανάλυση σαρωτή 1080p, συμβατότητα με συσκευές Motorola Lapdock κ.λπ.

8. LG Optimus Slider (Virgin Mobile)

Το LG Optimus Slider, γνωστό και ως Gelato Q, κυκλοφόρησε στο Virgin Mobile USA από την LG Electronics, Inc. τον Οκτώβριο του 2011. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια.

  • Αυτό το smartphone διαθέτει συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY με οθόνη αφής TFT LCD 3,2 ιντσών, η οποία ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό και έχει ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές εκκίνησης με ένα πάτημα.
  • Διαθέτει κάμερα 3,2 MP και βιντεοκάμερα με λειτουργίες όπως αυτόματη εστίαση, λειτουργίες πολλαπλών σκηνών, γεωγραφικές ετικέτες και διάφορες προσαρμόσιμες ρυθμίσεις.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το smartphone για ώρες, καθώς διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 1500 mAh με χρόνο ομιλίας 3,8 ωρών και χρόνο αναμονής έως και 12 ημέρες.
  • Έρχεται με μονοπύρηνο επεξεργαστή 800 MHz με 512 GB RAM για χρήση και δυνατότητα επέκτασης μνήμης αποθήκευσης έως 2 GB με κάρτες μνήμης micro-SD. Υποστηρίζει Android 2.3 Gingerbread OS.
  • Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση διαφόρων εφαρμογών Google, τη συμβατότητα με βοηθήματα ακοής, τα εργαλεία οργάνωσης, τη συνδεσιμότητα Bluetooth κ.λπ.

9. ASTRO SLIDE 5G

Ένα από τα πιο πρόσφατα και καλύτερα Android smartphone με πληκτρολόγια είναι το ASTRO SLIDE 5G. Είναι το μόνο τηλέφωνο 5G που αναφέρεται σε αυτή τη λίστα.

  • Διαθέτει ένα πλήρες μηχανικό συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY διαθέσιμο σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου φωτίζονται ξεχωριστά με 5 επίπεδα φωτεινότητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις βασικές λειτουργίες για να επιλέξετε μεταξύ ανοίγματος μιας εφαρμογής, εισαγωγής χαρακτήρων ή οποιωνδήποτε άλλων λειτουργιών του συστήματος.
  • Έρχεται με οθόνη FHD AMOLED 6,39 ιντσών με προστασία από γυαλί Gorilla Glass. Η ανάλυση αυτής της οθόνης είναι 2340×1080 pixel και 403 PPI πυκνότητα pixel.
  • Διαθέτει εξωτερική κάμερα αισθητήρα Sony 48 MP και εσωτερική κάμερα 13 MP.
  • Τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 800 και διαθέτει 8 GB RAM και 128 GB μνήμη flash με υποδοχή κάρτας microSD. Λειτουργεί σε Android 11 με προγραμματισμένη υποστήριξη για Sailfish, Linux Kali και Linux Debian.
  • Το ASTRO SLIDE 5G μπορεί να λειτουργήσει σε διπλό φορητό μόντεμ 5G + 4G με συμβατότητα VoLTE, ViLTE και VoWiFi.
  • Διαθέτει μπαταρία 4000 mAh που μπορεί να σας προσφέρει ώρες μέτριας έως βαριάς χρήσης.
  • Διαθέτει επίσης συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, έξυπνο κουμπί, προγραμματιζόμενα πλήκτρα πληκτρολογίου και διάφορους αισθητήρες, γεγονός που το καθιστά το καλύτερο τηλέφωνο Android με φυσικό πληκτρολόγιο στην αγορά αυτή τη στιγμή.

***

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα smartphone Android με πληκτρολόγια που μπορείτε να βρείτε, να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε για να ικανοποιήσετε τη νοσταλγία και τις ανάγκες σας με την τελευταία τεχνολογία Android. Ελπίζουμε να μπορέσατε να βρείτε το καλύτερο τηλέφωνο Android με φυσικό πληκτρολόγιο από αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με αυτές τις συσκευές και άλλα ερωτήματα ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.