Τα καλύτερα gaming VPN 2024 (Απρίλιος)

Ανακαλύψτε ποια VPN μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας

Αν και τα VPN έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό εξέχοντα χάρη στην υπόσχεσή τους για καλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη γκάμα περιεχομένου για ροή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα VPN και για παιχνίδια.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ίσως θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα παιχνίδι ή μια επέκταση που είναι διαθέσιμη μόνο σε άλλη περιοχή του κόσμου. Ή το σχολείο ή το γραφείο σας (ίσως και η κυβέρνησή σας!) έχει μπλοκάρει την πρόσβαση στο Fortnite ή στο Minecraft.

Εάν είστε ανταγωνιστικός παίκτης, μπορεί να ανησυχείτε περισσότερο για την απειλή επιθέσεων DDoS. Ή, στο άλλο άκρο του φάσματος, μπορεί να θέλετε να επωφεληθείτε από ευκολότερα λόμπι σε παιχνίδια όπως το Warzone. Όλα μπορούν να επιτευχθούν με ένα καλό gaming VPN.

Σε αυτό το άρθρο, προτείνουμε τα καλύτερα gaming VPN που είναι διαθέσιμα τώρα. Όλες οι παρακάτω επιλογές είναι εύκολες στη χρήση σε μια σειρά συσκευών και, κυρίως, έχουν γρήγορες και συνεπείς ταχύτητες διακομιστή ώστε να διασφαλίζουν ότι δεν θα σας προκαλέσουν καθυστέρηση όταν είναι ενεργοποιημένες.

Gaming VPN: πώς να επιλέξετε το καλύτερο

Οι περισσότεροι παίκτες δεν χρειάζονται VPN για να απολαύσουν το πάθος τους. Αλλά είναι λογικό ότι πολλοί – ειδικά αυτοί που διαθέτουν τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών ή φορητό υπολογιστή παιχνιδιών – θα εξακολουθούν να θέλουν να έχουν εγκατεστημένο ένα VPN για άλλους λόγους (είτε για λόγους ασφάλειας, ροής, πλαστογράφησης IP ή οτιδήποτε άλλο).

Πρώτα και κύρια, θέλετε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε μια υπηρεσία που δεν πρόκειται να επιβραδύνει ολόκληρο το σύστημά σας. Δοκιμάζουμε συγκεκριμένα τις ταχύτητες σύνδεσης σε πολλούς διακομιστές όλων των υπηρεσιών VPN που εξετάζουμε, ώστε να μπορούμε να σας πούμε το ταχύτερο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν ακόμη και κάποιες ενδείξεις ότι η χρήση ενός VPN μπορεί πραγματικά να μειώσει τον χρόνο ping σας!

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός VPN και ενός διακομιστή μεσολάβησης

Η γενική ασφάλεια και το απόρρητο είναι σαφώς απαραίτητα – καιρός να πούμε αντίο σε αυτές τις επιθέσεις DDoS οριστικά. Και αν παίζετε σε πολλές πλατφόρμες, τότε προτείνουμε να επιλέξετε έναν πάροχο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε μια ποικιλία συσκευών. Ευτυχώς, οι παρακάτω υπηρεσίες σημειώνουν όλα αυτά τα πλαίσια… και πολλά άλλα.

Τα καλύτερα gaming VPN 2024

1. ExpressVPN – Το καλύτερο all-round VPN – για gaming, streaming και οτιδήποτε άλλο

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 3.000+

Ταχύτητα: Έως 580 Mbps

Τοποθεσίες VPN: 160 σε 94 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 5

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Από τα πιο γρήγορα VPN που υπάρχουν

Ευρεία υποστήριξη συσκευής

Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

24/7 υπηρεσία υποστήριξης

Με 160 διαφορετικές τοποθεσίες σε 94 χώρες, το ExpressVPN θα σας επιτρέψει να βρείτε έναν γρήγορο διακομιστή από οπουδήποτε στον κόσμο. Πράγματι, όχι μόνο διαθέτει μερικές από τις πιο γρήγορες ταχύτητες που είδαμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, αλλά είναι επίσης πραγματικά σταθερές και αξιόπιστες – και αυτό είναι σχεδόν το ίδιο στους διακομιστές της σε όλο τον κόσμο. Έτσι, αν ανησυχείτε για την εκτόξευση των ρυθμών ping σας, δεν χρειάζεται πραγματικά.

Είναι επίσης ασφαλές, επομένως οι επιθέσεις DDoS μπορούν να τεθούν στο πίσω μέρος του μυαλού σας όταν αντιμετωπίζετε τις τελευταίες αναθυμιάσεις ενός battle royale.

Η υπηρεσία διαπρέπει στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας εύχρηστες προσαρμοσμένες εφαρμογές, ιδίως για Android και iOS. Είναι γελοία εύκολο να το ρυθμίσετε σε υπολογιστές και μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε διαδικτυακούς οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε και στο PlayStations και στο Xbox.

Εάν ελπίζατε να χρησιμοποιήσετε το gaming VPN σας για ανάγκες ροής, τότε το ExpressVPN είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή και εκεί. Ξεμπλοκάρει εύκολα τα Netflix, το Amazon Prime Video, το Hulu, το YouTube και άλλα, ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι πολύ βολικό αν σκοπεύατε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας για Warzone για να μετακινηθείτε στο SBMM.

Ομολογουμένως, το ExpressVPN κοστίζει περισσότερο από ορισμένα άλλα VPN, αλλά η επιλογή ενός προγράμματος 1 έτους είναι η πιο προσιτή επιλογή και σας προσφέρει ένα μπόνους τρεις μήνες επιπλέον δωρεάν και δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud από το Backblaze. Και, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών εντός 30 ημερών από την αγορά σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς ερωτήσεις.

  Ποιο είναι το καλύτερο πρωτόκολλο VPN;

ΤΙΜΕΣ

1 ΕΤΟΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 8,32 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ EXPRESSVPN

2. SurfShark – Το φθηνότερο καλύτερο VPN για παιχνίδια

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 3.200+

Τοποθεσίες διακομιστών: 100+ σε 65 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: Απεριόριστο

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Υποστηρίζονται απεριόριστες συσκευές
Αξιόπιστες συνδέσεις
Τα μεγαλύτερα σχέδια έχουν μεγάλη αξία
Εξαιρετικό για ροή

Πηγαίνετε στον οδηγό μας για φθηνούς παρόχους VPN και αναπόφευκτα θα δείτε το Surfshark μεταξύ των κορυφαίων. Πραγματικά κατάφερε να υπονομεύσει σε μεγάλο βαθμό τον ανταγωνισμό – και σίγουρα δεν παραπονιόμαστε!

Αλλά αν σκέφτεστε ότι το φθηνό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε την ποιότητα, τότε, τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση, θα κάνετε λάθος. Ναι, του λείπει ο τεράστιος αριθμός διακομιστών από ό,τι οι NordVPN και ExpressVPN, αλλά εξακολουθεί να καλύπτεται αρκετός κόσμος όσον αφορά τις τοποθεσίες σε περισσότερες από 60 χώρες.

Επίσης, πιέζει τον ανταγωνισμό, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε μόνο έναν λογαριασμό Surfshark σε πολλές συσκευές. Ο υπολογιστής σας, το Mac σας, το κινητό σας, το κινητό του συζύγου σας, τα κινητά των γονιών σας. Η παρτίδα.

Και είναι επίσης γρήγορο. Οι ταχύτητες συνδέσεων στις δοκιμές μας ήταν εντυπωσιακές – ειδικά κατά την εκκίνηση του πρωτοκόλλου WireGuard. Και αν είστε έμπειρος παίκτης αλλά καινούργιος στον κόσμο των VPN, τότε το Surfshark θα σας διευκολύνει απαλά με την εύχρηστη διεπαφή και τη φιλική του εγκατάσταση.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 2,49 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ SURFSHARKVPN

3. NordVPN – Σας βοηθά να αποφύγετε το DDoS και τον περιορισμό του εύρους ζώνης

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 5.100+

Τοποθεσίες διακομιστών: 80+ σε 59 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 6

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

Πολύ καλή απόδοση

Τόσοι διακομιστές

Το NordVPN – πιθανώς ο πιο διάσημος πάροχος στον κόσμο – δεν θέλει να μιλήσει για τις ταχύτητες του. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως από τις δοκιμές μας στον πραγματικό κόσμο που βρήκαν την απόδοση της σύνδεσής του πολύ πάνω από το μέσο όρο και τόσο ιδανική για παίκτες που θέλουν να αφήνουν το VPN τους να λειτουργεί στο παρασκήνιο.

  Αναθεώρηση PureVPN 2024 (Απρίλιος)

Είναι επίσης ξεκάθαρο γιατί πιστεύει ότι όλοι οι παίκτες χρειάζονται ένα VPN. Το NordVPN γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους αυτών των επιθέσεων DDoS και, ενώ παραδέχεται ότι τα VPN δεν είναι 100% στεγανή λύση, δεσμεύεται να μετριάσει περισσότερη επισκεψιμότητα από την κανονική ευρυζωνική σύνδεσή σας.

Έχει μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών ακόμη και από το ExpressVPN, με περισσότερους από 5.000 σε όλο τον κόσμο. Και εξαπλώνονται παντού, με τοποθεσίες τόσο διαφορετικές από την Κόστα Ρίκα έως τη Βόρεια Μακεδονία.

Εάν το απόρρητο είναι η κύρια προτεραιότητά σας, τότε η πολιτική απορρήτου του NordVPN είναι σαφής, λεπτομερής και ελεγμένη από ανεξάρτητους οφθαλμούς. Και επειδή έχει επίσης τις ικανότητες να ξεκλειδώνει τα αμερικανικά Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime και πολλά άλλα, δεν είναι περίεργο που βρίσκεται επίσης στον καλύτερο οδηγό VPN συνεχούς ροής.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 3,71 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 11,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ NORDVPN

Συχνές ερωτήσεις για τυχερά παιχνίδια VPN

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για gaming;

Αυτή τη στιγμή αξιολογούμε το ExpressVPN ως την καλύτερη επιλογή εκεί έξω. Διαθέτει τόνους θέσεων διακομιστή, αξιόπιστα γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης και διάφορα πρωτόκολλα ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένης της δικής του επιλογής Lightway). Είναι εκπληκτικά εύκολο στη χρήση σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά και είναι επίσης φανταστικό στο να ξεμπλοκάρει τις υπηρεσίες τηλεόρασης όταν κάνετε streaming.

Είναι ένα VPN καλό για παιχνίδια;

Εξαρτάται. Επιλέξτε μια κακή υπηρεσία VPN και κινδυνεύετε να καταλήξετε με ένα κομμάτι λογισμικού που επιβραδύνει τη σύνδεσή σας και δεν είναι τόσο ασφαλές και ανώνυμο όσο θα θέλατε. Αλλά επιλέξτε ένα από τα καλύτερα gaming VPN και μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα δεδομένα σας θα είναι κρυπτογραφημένα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ικανότητα της υπηρεσίας να παρακάμπτει τον περιορισμό του ISP μπορεί πραγματικά να επιταχύνει το παιχνίδι σας!

Μπορείτε να σας απαγορευτούν για χρήση VPN;

Όχι δεν γίνεται.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω δωρεάν VPN για να παίζω παιχνίδια;

Δεν θα το συνιστούσαμε. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως ενάντια στα δωρεάν VPN γενικά – πιστεύουμε ότι έχουν χρόνο και μέρος, σίγουρα. Αλλά συχνά έρχονται με αρκετά απαγορευτικά δικαιώματα δεδομένων που σημαίνει ότι θα σταματήσουν να εργάζονται μετά από μια σύντομη περίοδο παιχνιδιού. Οι διαφημίσεις τους μπορεί επίσης να είναι αρκετά απογοητευτικές. Και θα έχετε πολύ λιγότερους διακομιστές για να διαλέξετε.

Μπορεί ένα VPN να μειώσει το ping;

Όταν πρόκειται για gaming, κανείς δεν θέλει να πιαστεί έξω με υψηλό ping. Ευτυχώς, το καλύτερο VPN παιχνιδιών μπορεί να βοηθήσει σε αυτό και να διασφαλίσει ότι η είσοδος του ελεγκτή σας απεικονίζεται αμέσως στην οθόνη σας, αποφεύγοντας καθυστερήσεις, όταν παίζετε online.

Εξασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή σύνδεση, ένα VPN σάς επιτρέπει να μεταβείτε σε μια επιλογή – σε ορισμένες περιπτώσεις – χιλιάδων διακομιστών, οι οποίοι μπορούν να δουν βελτίωση στην απόδοση ταχύτητας. Ακόμα κι αν δεν είστε παίκτης, το ping μπορεί να μειωθεί όταν πρόκειται για λήψη αρχείων από το Διαδίκτυο κ.λπ.