Τα καλύτερα 13 παιχνίδια περιπέτειας PS4 που πρέπει να παίξετε το 2023

Θέλετε και λίγη περιπέτεια στη ζωή, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας στο PS4 για να περάσετε διασκεδαστικά.

Τα παιχνίδια περιπέτειας προσφέρουν στους παίκτες μαγευτικές και συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού που τους επιτρέπουν να ανακαλύψουν νέους κόσμους, να επεξεργαστούν παζλ και να απολαύσουν την αφήγηση σε βάθος.

Τι είναι τα παιχνίδια περιπέτειας;

Τα βιντεοπαιχνίδια στο είδος της περιπέτειας δίνουν έμφαση στην επίλυση γρίφων, στην ιστορία και στην εξερεύνηση. Τα παιχνίδια περιπέτειας συχνά έχουν τους παίκτες να αναλαμβάνουν τη θέση του πρωταγωνιστή που πρέπει να κινηθεί σε έναν κατασκευασμένο κόσμο, να αλληλεπιδράσει με διαφορετικούς χαρακτήρες και να λύσει γρίφους για να προχωρήσει στην πλοκή.

Ο ορισμός της περιπέτειας στο λεξικό δεν ισχύει για παιχνίδια περιπέτειας. Ενώ κάποιοι το κάνουν, πολλοί επιλέγουν πιο ήρεμες, πιο εσκεμμένες προσπάθειες αντί για ρίσκο και συγκίνηση. Τους λείπουν επίσης παιχνίδια ρόλων με έντονες μάχες, ομαδική εργασία και διαχείριση πόντων. Η πλοκή των παιχνιδιών περιπέτειας είναι συχνά κρίσιμη.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι παιχνιδιών περιπέτειας, όπως παιχνίδια point-and-click, περιπέτειες κειμένου και οπτικά μυθιστορήματα. Ο πιο συνηθισμένος τύπος παιχνιδιού περιπέτειας περιλαμβάνει τον παίκτη να κάνει κλικ σε χαρακτήρες και αντικείμενα για να συνδεθεί μαζί τους και να ξεπεράσει τα εμπόδια.

Στόχοι & Παιχνίδι Παιχνιδιών Περιπέτειας

Τα παιχνίδια περιπέτειας έχουν συχνά συναρπαστικές αφηγήσεις και καθηλωτικές πτυχές οικοδόμησης κόσμου που ενθαρρύνουν την εξερεύνηση και την επίλυση γρίφων από τους παίκτες για να προωθήσουν την πλοκή. Οι πρωταρχικοί στόχοι των παιχνιδιών περιπέτειας είναι να λύσουν μυστήρια, να συγκεντρώσουν στοιχεία και να περάσουν από την αφήγηση.

Οι παίκτες συχνά αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός πρωταγωνιστή που πρέπει να επικοινωνήσει με χαρακτήρες που δεν μπορούν να παίξουν για να μάθουν περισσότερα, να λύσουν γρίφους και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις του παρελθόντος για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Οι παίκτες μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσουν λογική, κριτική ανάλυση και εφευρετικότητα για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν στο παιχνίδι. Αν και ορισμένα παιχνίδια περιπέτειας έχουν επίσης στοιχεία δράσης, συμπεριλαμβανομένου του stealth ή της μάχης, αυτά είναι συνήθως δευτερεύοντα σε σχέση με τα στοιχεία αφήγησης και επίλυσης παζλ του παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια περιπέτειας παρέχουν γενικά μια πλούσια και σαγηνευτική εμπειρία που ωθεί τους παίκτες να σκεφτούν δημιουργικά και να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους.

Εδώ είναι μερικά κορυφαία παιχνίδια περιπέτειας PS4 που μπορείτε να παίξετε για να έχετε την καλύτερη και πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Μια διέξοδος

Το A Way Out χρησιμοποιεί μια οπτική γωνία τρίτου προσώπου για να παίξει αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας. Προορίζεται για διαδραστικά παιχνίδια πολλαπλών παικτών σε split-screen, που απαιτεί παιχνίδι με έναν συνεργάτη ενώ οι οθόνες τους εμφανίζονται δίπλα-δίπλα. Μπορείτε να το κάνετε είτε τοπικά είτε διαδικτυακά.

Ο Λέο και ο Βίνσεντ, οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού, είναι κρατούμενοι που προσπαθούν να δραπετεύσουν από τη φυλακή για να εκδικηθούν έναν κοινό εχθρό. Η πλοκή του παιχνιδιού λέγεται μέσα από κινηματογραφικές σεκάνς και διαδραστικό παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες παίρνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια σειρά από ρυθμίσεις, όπως αυλές φυλακών, αγροκτήματα και νοσοκομεία.

Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν παζλ, να συμμετάσχουν σε σωματικές μάχες και να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές καταδίωξης. Μια άλλη χαρακτηριστική πτυχή του παιχνιδιού είναι ότι ένας παίκτης πρέπει να είναι ιδιοκτήτης του παιχνιδιού για να προσκαλέσει έναν φίλο του να παίξει ολόκληρο μαζί του για το τίποτα. Συνολικά, το A Way Out παρέχει μια συναρπαστική ιστορία, εξαγριωμένο gameplay και μια συναρπαστική εμπειρία συνεργασίας.

Assassin’s Creed Valhalla

Διάφορα βασικά τόξα πλοκής και ένας τόνος προαιρετικών δευτερευουσών αποστολών γνωστών ως World Events συνθέτουν τη δομή του βιντεοπαιχνιδιού θέσης δράσης Assassin’s Creed Valhalla. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τη θέση του Eivor, ενός επιδρομέα Βίκινγκς που οδηγεί τη φυλή του από τη Νορβηγία στις ακτές της Αγγλίας αναζητώντας ένα νέο σπίτι στο σκηνικό του παιχνιδιού του 9ου αιώνα.

  Διορθώστε την εφαρμογή LinkedIn που δεν εμφανίζει εικόνες

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Eivor και η φυλή του πρέπει να διαπραγματευτούν το πολιτικό κλίμα της μεσαιωνικής Αγγλίας και να πολεμήσουν με τις ανταγωνιστικές φυλές και τον αγγλικό στρατό. Το παιχνίδι έχει μια εκτεταμένη περιοχή όπου οι παίκτες μπορούν να ασχοληθούν με το ψάρεμα, το κυνήγι και τη χειροτεχνία.

Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση, τα όπλα και τα ταλέντα του Eivor για να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης στοιχεία RPG όπως διαφορετικές καταλήξεις και επιλογές διαλόγου.

Το παιχνίδι έχει διάφορες παράπλευρες αποστολές και δραστηριότητες εκτός από την κύρια πλοκή του. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να φτάσουν καλύτερα στις τοπικές ρυθμίσεις και τους χαρακτήρες της.

Το The Last Of Us Remastered

Το The Last of Us Remastered βρίσκεται σε προοπτική τρίτου προσώπου για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας. Ο παίκτης ταξιδεύει σε μετα-αποκαλυπτικά τοπία όπως χωριά, κτίρια, δάση και υπονόμους για να προωθήσει την πλοκή.

Ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα, αυτοσχέδια όπλα, μάχη σώμα με σώμα και stealth για να αμυνθεί από εχθρικούς ανθρώπους και κανιβαλιστικά πλάσματα που επηρεάζονται από μια μεταλλαγμένη μορφή του μύκητα Cordyceps.

Η έκδοση Remastered έχει όλο το προηγούμενο διαθέσιμο περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης, ενημερωμένο ήχο και καλύτερες εικόνες. Μια νέα επιλογή φωτογραφίας και η επιλογή να παίξετε το παιχνίδι σε υψηλή ευκρίνεια στα 60 FPS αποτελούν επίσης μέρος του παιχνιδιού.

Οι επιθετικοί ανθρώπινοι εχθροί στο παιχνίδι έχουν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν στον αγώνα.

God Of War Ragnarok

Το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας God of War Ragnarök παίζεται από τρίτο πρόσωπο. Δεν υπάρχουν περικοπές κάμερας ή παράθυρα φόρτωσης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του παιχνιδιού. Για να αποφευχθεί η καταστροφή του Ragnarok, το παιχνίδι ακολουθεί τον Kratos, έναν θρυλικό Έλληνα θεό, και τον γιο του Atreus καθώς ταξιδεύουν στη σκανδιναβική μυθολογία. Οι παίκτες μπορεί να προσδοκούν βελτιωμένη μηχανική μάχης, ολοκαίνουργια εργαλεία και δεξιότητες και έναν μεγαλύτερο ανοιχτό κόσμο για να ανακαλύψουν.

Υπάρχουν συνήθως ήπιες και βαριές επιθέσεις για κάθε όπλο. Έχουν υποδοχές για σοβαρές αλλά και ελαφριές μαγικές επιθέσεις. Αυτά μπορούν να τροποποιηθούν με ρούνους για να επιτρέψουν μαγικές ρουνικές επιθέσεις, δίνοντας στους παίκτες μια σειρά επιλογών για το ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού τους.

Τα στοιχεία παιχνιδιού ρόλων από την έκδοση του 2018 εξακολουθούν να υπάρχουν στο παιχνίδι. Αυτό ενσωματώνει το σύστημα χειροτεχνίας, το οποίο χρησιμοποιεί πολλούς από τους ίδιους πόρους για να παράγει νέο εξοπλισμό ή να βελτιώσει τα προνόμια των ήδη υπαρχουσών πανοπλιών και όπλων. Έξω από την κύρια πλοκή του παιχνιδιού, υπάρχουν πολλές παράπλευρες εργασίες.

Batman: Arkham Asylum

Το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας Batman: Arkham Asylum παίζεται από την οπτική γωνία του τρίτου προσώπου. Ο χαρακτήρας που παίζει είναι ευδιάκριτος στην οθόνη και η κάμερα μπορεί ελεύθερα να περιηγηθεί γύρω του. Ο παίκτης ελέγχει τον Batman καθώς ταξιδεύει μέσα από το Arkham Asylum, μια φυλακή για εγκληματικά τρελούς στην ακτή της Gotham City.

Ο παίκτης ελέγχει τον Μπάτμαν καθώς κινείται στο νησί, αποκρούοντας στρατούς εχθρών και λύνοντας γρίφους για να προχωρήσει η πλοκή. Το παιχνίδι έχει πολλά boss fights εναντίον γνωστών κακών, συμπεριλαμβανομένων των Scarecrow και Poison Ivy. Διαθέτει επίσης μια σειρά από εργαλεία και τεχνικές μάχης που μπορούν να βελτιωθούν καθώς ο παίκτης προχωρά.

Το παιχνίδι έχει επίσης ένα στοιχείο stealth που επιτρέπει στους παίκτες να εξαλείφουν τους εχθρούς κρυφά και χωρίς να τους βλέπουν. Περικοπές και φωνητικά ημερολόγια διάσπαρτα στο νησί χρησιμοποιούνται για να αφηγηθούν την πλοκή, δίνοντας στους χαρακτήρες και στο σύμπαν του Μπάτμαν περισσότερη απόχρωση. Το παιχνίδι έχει μια συναρπαστική ιστορία και είναι απαραίτητο να παίξουν όλοι οι fans του Batman.

Days Gone

Το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου Days Gone διαδραματίζεται σε ένα ανοιχτό μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον. Το σκηνικό του παιχνιδιού είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό Όρεγκον των ΗΠΑ, όπου μια ασθένεια έχει μεταμορφώσει τους περισσότερους ανθρώπους σε πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι και είναι γνωστά ως Freakers. Ο Διάκονος Σεντ Τζον, ένας πρώην ληστής που έγινε παρασυρόμενος και κυνηγός εκδίκησης, αναζητά τη γυναίκα του, Σάρα. Είχε εξαφανιστεί και υποθέτετε τον χαρακτήρα του Αγίου Ιωάννη στο παιχνίδι.

  Μάθετε την Αρχιτεκτονική του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) σε 5 λεπτά ή λιγότερο [+ Use Cases]

Το παιχνίδι διαθέτει κύκλο ημέρας-νύχτας, σύστημα εφέ καιρού και μια αρκετά μεγάλη ανοιχτή περιοχή για εξερεύνηση των παικτών. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα όπλα για την καταπολέμηση των εχθρών ανθρώπων και Freaker, όπως πυροβόλα όπλα και όπλα μάχης σώμα με σώμα. Μπορούν να κρυφτούν από τους εχθρούς ή να τους κάνουν ενέδρα χρησιμοποιώντας stealth και παγίδες.

Το παιχνίδι προσφέρει πολλές δευτερεύουσες αποστολές εκτός από τις κύριες αποστολές, όπως καταστροφή φωλιών Freaker, διάσωση ομήρων, καταστροφή εχθρικών στρατοπέδων και σύλληψη κυνηγών επικηρυγμένων.

Devil May Cry 5

Ο Dante, ο Nero και ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας με το όνομα V είναι όλοι χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν στο παιχνίδι του Devil May Cry 5. Παρόμοια με άλλα παιχνίδια της σειράς Devil May Cry, το gameplay επικεντρώνεται στην γρήγορη, κομψή δράση. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ενός από αυτούς τους ήρωες και πολεμούν τους δαίμονες και άλλους υπερφυσικούς εχθρούς για να προχωρήσουν στην αφήγηση του παιχνιδιού.

Η ιστορία του παιχνιδιού επικεντρώνεται στον δαιμονικό κυνηγό Δάντη, τον Νέρωνα και έναν στρατηλάτη που ονομάζεται V καθώς συνεργάζονται για να σταματήσουν έναν ισχυρό δαίμονα που ονομάζεται Urizen. Διαδραματίζεται κάποια στιγμή μετά τα γεγονότα του Devil May Cry 4.

Το Bloody Palace, μια επιλογή για πολλούς παίκτες στο Devil May Cry 5, επιτρέπει στους παίκτες να εμπλακούν στη μάχη ενάντια στα κύματα των εχθρών ενώ ανταγωνίζονται για υψηλές βαθμολογίες. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά και δυνατότητα αναπαραγωγής, καθιστώντας το απαραίτητο παιχνίδι για όλους τους λάτρεις της περιπέτειας.

Ghost Of Tsushima

Ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας τρίτου προσώπου που ονομάζεται Ghost of Tsushima είναι αρκετά διάσημο. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει από διάφορες εναλλακτικές gaming για να ολοκληρώσει τους δηλωμένους στόχους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το katana τους για να εμπλακούν σε μια αντιπαράθεση, μια άμεση σύγκρουση με τους αντιπάλους που μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από θανατηφόρα χτυπήματα εναντίον διαφόρων εχθρών.

Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν το νησί Tsushima και να επιτύχουν διάφορους στόχους και στόχους στο ανοιχτό περιβάλλον του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να εμπλακούν σε μάχες ευγενών σαμουράι ή σε πιο κρυφές τακτικές κατά τη διάρκεια της μάχης που επικεντρώνονται γύρω από το σπαθί σαμουράι του Τζιν και άλλα όπλα και δεξιότητες.

Το παιχνίδι έχει NPC με τα οποία μπορεί να μιλήσει ο παίκτης, μαζί με αρκετές ενδιαφέρουσες δευτερεύουσες αποστολές. Οι παίκτες μπορούν να απελευθερώσουν τα χωριά και τα στρατόπεδα υπό τον έλεγχο των Μογγόλων αφαιρώντας όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται εκεί.

Ο Τζιν μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικές θέσεις μάχης εάν έχει παρατηρήσει ή σκοτώσει Μογγόλους ηγέτες. Μικρά γούρια και δώρα απονέμονται σε παίκτες για την ολοκλήρωση δευτερευουσών αποστολών ή την παροχή βοήθειας σε NPC. αυτά τα αντικείμενα μπορούν να συγκεντρωθούν σε βωμούς.

Πυρορολόι

Το 1989, το Wyoming στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το σκηνικό του πρώτου προσώπου παιχνίδι περιπέτειας Firewatch. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Henry, ένας πυροσβεστικός επιτηρητής που βρίσκεται σε έναν πύργο στον Εθνικό Δρυμό Shoshone. Περισσότερες τοποθεσίες θα γίνουν προσβάσιμες στους παίκτες καθώς εξελίσσεται η πλοκή και συγκεκριμένα γεγονότα προγραμματίζονται να λαμβάνουν χώρα σε διάφορες ώρες της ημέρας.

Καθώς ο Henry, οι παίκτες ταξιδεύουν στον εκτεταμένο και συναρπαστικό Εθνικό Δρυμό Shoshone, επικοινωνώντας με το αφεντικό τους, Delilah, μέσω του ραδιοφώνου. Καθώς ο Henry και η Delilah συνεργάζονται για να λύσουν τον γρίφο γύρω από τα περίεργα γεγονότα στο δάσος, οι συνομιλίες τους αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της πλοκής του παιχνιδιού.

Με ένα ζωντανό συνδυασμό χρωμάτων και ρεαλιστικό σχεδιασμό περιβάλλοντος, το παιχνίδι έχει μια χαρακτηριστική οπτική αισθητική. Το παιχνίδι προτείνεται για κάθε παίκτη που αναζητά περιπέτεια παίζοντας κορυφαία εντυπωσιακά παιχνίδια Play Station.

Horizon Zero Dawn

Το Horizon Zero Dawn χρησιμοποιεί μια προοπτική τρίτου προσώπου για να παίξει το παιχνίδι ρόλων δράσης. Ο παίκτης ελέγχει τον Aloy, έναν κυνηγό που ταξιδεύει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κυβερνάται από τεχνητά πλάσματα. Το Aloy έχει μια ποικιλία τεχνικών για την αποστολή εχθρών, συμπεριλαμβανομένης της λόγχης τους, της χρήσης εκρηκτικών, της τοποθέτησης παγίδων σαν συρματόσχοινα με το Tripcaster και της βολής τους με βέλη.

Το παιχνίδι έχει έναν αρκετά μεγάλο ανοιχτό κόσμο από διάφορα τοπία και μια συναρπαστική πλοκή που αναπτύσσεται μέσα από αξιαγάπητους χαρακτήρες και αισθητική που κόβει την ανάσα. Κάθε ρομποτικό είδος στο Horizon Zero Dawn έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Επομένως, η μάχη περιλαμβάνει τη χρήση μιας σειράς όπλων και στρατηγικών για να τους νικήσετε. Για να πάρουν τον έλεγχο, οι παίκτες μπορούν επίσης να εξασκηθούν στο stealth και να αναπτύξουν παγίδες.

  Το Google Fast Pair εξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Ενώ η κύρια ιστορία διαδραματίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, η δομή της αποστολής αναπτύσσεται για να επιτρέπει τη μελέτη των φυλών. Ο Aloy αναλαμβάνει καθήκοντα κατά τη διάρκεια παράπλευρων αποστολών, όπως η απόκτηση πόρων, η διάσωση ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνδυνο, η εκ νέου ανάληψη ελέγχου στρατοπέδων ληστών, η εξάλειψη εγκληματιών και όλο και πιο περίπλοκων μηχανών και η υπέρβαση άλλων εμποδίων.

Χρειάζονται δύο

Τα παιχνίδια πλατφόρμας ενσωματώνονται στο βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας, It Takes Two. Επειδή δημιουργήθηκε κυρίως για διαδραστικά παιχνίδια πολλαπλών παικτών σε split-screen, πρέπει να βρεθεί ένας άλλος παίκτης είτε τοπικά είτε διαδικτυακά για να παίξει.

Ο Κόντι και η Μέι, ένα ζευγάρι που μετατράπηκε σε κούκλες από τη μαγεία του παιδιού τους, πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν τη σχέση τους και να επιστρέψουν στα τυπικά σώματά τους στο παιχνίδι. Οι παίκτες ελέγχουν τον Cody και τον May μέσω διαφόρων ρυθμίσεων, το καθένα με μηχανισμούς και δυσκολίες. Το παιχνίδι έχει μια ποικιλία στοιχείων παιχνιδιού, όπως πλατφόρμα, μάχη και επίλυση γρίφων.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η ομαλή τοπική ή διαδικτυακή επιλογή co-op στο παιχνίδι, όπου οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να προχωρήσουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν γρίφους και να πολεμήσουν τους αντιπάλους γιατί κάθε παίκτης έχει ένα μοναδικό σύνολο συμπληρωματικών δεξιοτήτων.

Marvel’s Spiderman

Το Marvel’s Spider-Man είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας ανοιχτού κόσμου που διαδραματίζεται στην περιοχή του Μανχάταν, μια φανταστική απεικόνιση της σύγχρονης πόλης της Νέας Υόρκης. Το έργο περιλαμβάνει τον Peter Parker, γνωστό και ως Spider-Man, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει τις προσωπικές και υπεράνθρωπες υποχρεώσεις του. Επιπλέον, το σύστημα μάχης του παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να νικούν τους εχθρούς χρησιμοποιώντας gadget, συνδυασμούς και περιβαλλοντικά αντικείμενα.

Ένα δέντρο ταλέντων είναι ένα άλλο στοιχείο του παιχνιδιού που επιτρέπει στους παίκτες να ενισχύσουν τις μαχητικές ικανότητες του Spider-Man και να ξεκλειδώσουν νέες δυνάμεις. Εκτός από την εξερεύνηση του ανοιχτού κόσμου και την ολοκλήρωση δευτερευουσών εργασιών, οι παίκτες μπορούν να βρουν πολλά κρυμμένα πράγματα για την πόλη. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια νέα ομάδα χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Octavius, του μέντορα και του φίλου του Peter, και του απαίσιου έξι.

Μπορείτε να αγοράσετε κοστούμια, τροποποιήσεις κοστουμιών, gadget και οποιεσδήποτε βελτιώσεις που συνοδεύουν αυτά με κουπόνια. Η ολοκλήρωση συγκεκριμένων στόχων θα σας δώσει περισσότερα διακριτικά. Το παιχνίδι συνιστάται ιδιαίτερα για τους λάτρεις της περιπέτειας που γεμίζουν τους παίκτες με συγκίνηση.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων. Μπορείτε να το παίξετε είτε σε πρώτο είτε σε τρίτο πρόσωπο. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Skyrim, μια βόρεια επαρχία της φανταστικής ηπείρου Tamriel, ένα τεράστιο και ανοιχτό σύμπαν. Ο Dragonborn, ένας ήρωας που μπορεί να πολεμήσει δράκους και να καταναλώσει τη δύναμή τους, είναι ο χαρακτήρας που αναλαμβάνουν οι παίκτες σε αυτό το παιχνίδι.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τη φυλή, το φύλο, τα ταλέντα και τις ικανότητές τους χρησιμοποιώντας το εξελιγμένο σύστημα προσαρμογής χαρακτήρων του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, από επιβλητικά βουνά μέχρι πυκνά δάση και παλιά ερείπια, και ο κόσμος προσφέρει μια σειρά από αναζητήσεις και δυσκολίες. Θα συναντηθούν σε πολλές ομάδες κατά μήκος της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων των Companions, της Dark Brotherhood και της Thieves Guild.

Οι παίκτες στο Skyrim μπορούν να λάβουν αποφάσεις που επηρεάζουν το τέλος του παιχνιδιού. Η βαθιά πλοκή και το συναρπαστικό παιχνίδι είναι ο κύριος λόγος πίσω από τη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Επίσης, το παιχνίδι έχει μια μεγάλη κοινότητα modding που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν και να εξατομικεύουν την εμπειρία παιχνιδιού τους.

συμπέρασμα

Οι παίκτες περιπέτειας στο PS4 μπορούν να εξερευνήσουν συναρπαστικά περιβάλλοντα, να συμμετάσχουν σε συναρπαστικές μηχανικές του παιχνιδιού και να ακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ιστορίες, δημιουργώντας μια συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Τα παιχνίδια περιπέτειας είναι προσβάσιμα σε ένα ευρύ φάσμα ειδών, προσφέροντας κάτι για κάθε είδους παίκτη και προσφέροντας ώρες διασκέδασης.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες PS4.