Τα καλύτερα 10 gaming mouse pads για ακριβή και χωρίς τρεμούλιασμα κίνηση

Θυμάστε να παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας τις καλοκαιρινές διακοπές, μέρα και νύχτα;

Παίκτες σαν εμάς είναι εκατομμύρια στη χώρα που ονειρεύονται να χτίσουν την καριέρα τους ως επαγγελματίες παίκτες! Μιλώντας για 10-12 χρόνια πριν, οι περισσότεροι γονείς θα είχαν απορρίψει αυτή τη φιλοδοξία των παιδιών τους – ο κύριος λόγος είναι η μη οργανωμένη βιομηχανία ηλεκτρονικών αθλημάτων.

Αν και τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά! Η ανοργάνωτη βιομηχανία των esports είχε πατήσει το πόδι στο γκάζι, προσελκύοντας επίδοξους, νέους ταλαντούχους παίκτες σε όλο τον κόσμο και συγκλονίζοντας την προσοχή σε μια χώρα όπως η Ινδία, όπου το gaming δεν ήταν αναγνωρίσιμο ως επάγγελμα πλήρους απασχόλησης ή ως μόνιμη πηγή εισοδήματος.

Οι τακτικές ζωντανές ροές παιχνιδιών έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στο youtube και σε άλλες πλατφόρμες. Αυτός ο τομέας ενδιαφέροντος δεν είναι πλέον μια δραστηριότητα αναψυχής, αλλά ένα σοβαρό επάγγελμα που πρέπει να προσβλέπουμε ως άτομα από τη δεκαετία του ‘Roaring Twenties, για παράδειγμα – ο ‘Μόρταλ’, ένας 23χρονος με εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

Το μέγεθος της αγοράς της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 5,9% ετησίως κατά μέσο όρο μεταξύ 2018 και 2023.

Τι είναι το Mouse Pad και πόσο χρήσιμο είναι;

Ένα mouse pad, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια τεχνητή εξωτερική επιφάνεια στην οποία το ποντίκι αιωρείται πάνω του. Οι χρήστες σπάνια δίνουν προσοχή στην αγορά ενός mouse pad.

Τα κανονικά επιθέματα ποντικιού επιτρέπουν κίνηση με μεγάλη ελευθερία στον καρπό και τον ώμο. Τα gaming mouse pads, από την άλλη πλευρά, παρέχουν μια μεγάλη επιφάνεια με ιδιόκτητη υφή επιφάνειας για ακριβείς κινήσεις των χεριών και ολοκλήρωση πολύπλοκων κινήσεων.

Η ολίσθηση ενός ποντικιού πάνω σε μια ανώμαλη, τραχιά επιφάνεια σίγουρα μειώνει τη διάρκεια ζωής του ποντικιού και της επιφάνειας του γραφείου στην οποία το χρησιμοποιούμε. Σήμερα, τα σύγχρονα mouse pads διαθέτουν φωτισμό RGB για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία στον χρήστη.

  Xbox Series X εναντίον Xbox Series S: Ποιο πρέπει να αγοράσετε;

Ορισμένα υλικά ποντικιών έχουν μικρουφή που βοηθά τους οπτικούς αισθητήρες των ποντικιών gaming να ανιχνεύουν πόσο γρήγορα ταξιδεύουν στην επιφάνεια του δίσκου. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα την ταχύτητα και την ευαισθησία της στόχευσης. Τα σκληρότερα επιθέματα ποντικιού είναι εξαιρετικά για εξάσκηση και ανάπτυξη μυϊκής μνήμης στόχευσης.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο ποντίκι παιχνιδιού για επαγγελματίες παίκτες

Αυτό το άρθρο σας παρουσιάζει τα κορυφαία mouse pad για gaming για να φτιάξετε καλά τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας.

Ελάτε, ας εξερευνήσουμε!

Corsair Gaming Mouse Pad

Αυτό το Corsair είναι ένα από τα καλύτερα gaming mouse pads που έχουμε αποθηκεύσει για εσάς! Διακοσμημένο με σώμα jet-black και σκληρή επιφάνεια, αυτό το μαξιλαράκι έχει μεγάλη επιφάνεια 350mm x 260mm με εκπληκτική τιμή.

  • Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό με αντιολισθηρή βάση για την καλύτερη εμπειρία χρήσης.
  • Φωτισμός RGB 15 ζωνών για να τον κάνει πιο ευχάριστο στα μάτια.
  • 100% συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows 7/8/10 και mac.
  • Το CUE CUE Link τροφοδοτεί ολόκληρο το μοντέλο με εξαιρετικά συγχρονισμένο φωτισμό LED και έλεγχο λογισμικού.

Αυτό το μαξιλαράκι διαθέτει ενσωματωμένη θύρα USB που παρέχει χαμηλή έως μηδενική τριβή κατά της κίνησης του ποντικιού.

GIM Ασύρματη φόρτιση RGB Gaming Mouse Pad

Αυτό το ασύρματα φορτιζόμενο mouse pad είναι σε μαύρη απόχρωση, σχεδιασμένο για λόγους γραφείου και σκληρού παιχνιδιού. Επιπλέον, η αντιολισθηρή και αδιάβροχη επιφάνειά του το καθιστά ένα προϊόν που πρέπει να αγοράσετε για τη ρύθμιση του ποντικιού και του gaming.

  • 10 προσαρμόσιμες λειτουργίες φωτισμού, εκ των οποίων οι 7 είναι στατικές και οι 3 είναι δυναμικές, φροντίζοντας να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.
  • Βάση πάχους 4mm με επαγγελματική ραφή στις άκρες και αδιάβροχο υλικό για μεγάλη διάρκεια, με αντιολισθηρή βάση.
  • Η επιφάνεια που παρέχει στο ποντίκι είναι εξαιρετική καθώς η επιφάνεια είναι αντιτριβική και η ολίσθηση πάνω από το μαξιλαράκι φαίνεται αβίαστη.

Επιπλέον, το προϊόν ενσωματώνει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης και σύστημα γρήγορης φόρτισης 10 W.

Anime Jasuine Large Gaming Mouse Pad

Ένα μαξιλαράκι ποντικιού 800×400 Night Sky Space Stars, κατασκευασμένο από καουτσούκ, με αντιολισθητική λαστιχένια βάση που στερεώνει την επιφάνεια εργασίας και άλλα περιφερειακά. Αυτό το mouse pad είναι εξαιρετικά συμβατό με επίσημους σκοπούς. Για να το καρυκεύσουμε περαιτέρω, αυτό είναι η επιλογή του προϊόντος της amazon.

  • Οι ανθεκτικές ραμμένες άκρες εξασφαλίζουν απαράμιλλη μακροζωία για το mouse pad.
  • Μια τεράστια διάσταση 31,5×15,7×0,12 ιντσών καλύπτει εξ ολοκλήρου τον φορητό υπολογιστή, το ποντίκι και τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, με επαρκή χώρο για να μετακινήσετε το ποντίκι σας.
  • Οπτικά ελκυστικός σχεδιασμός, που το καθιστά πιο ελκυστικό για τον χρήστη.
  • Ανθεκτικό στο νερό και λεία υφή.
  Χρησιμοποιήστε τις αξιολογήσεις Rotten Tomatoes για να βρείτε ταινίες στο Netflix

Αυτό το gaming mouse pad μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση. Το δώρο σας σίγουρα θα ξεχωρίσει!

Razer Goliathus Extended Chroma Gaming Mouse Pad

Το νέο gaming mouse pad της Razer είναι διακοσμημένο σε κλασικό μαύρο χρώμα με αντιολισθηρή βάση και αποτελείται από πλαστικό. Με την υποστήριξη της Razor Chroma, αυτή η συσκευή προσφέρει 16,8 εκατομμύρια χρωματικές παλέτες για ειδοποιήσεις παιχνιδιών και εφέ φωτισμού.

  • Η βάση από φυσικό αφρό καουτσούκ συγκρατεί το μαξιλαράκι στη θέση του.
  • Επιφάνεια με μικρουφή για παιχνίδια που απαιτούν υψηλή ταχύτητα και έλεγχο στυλ παιχνιδιού.
  • Με την υποστήριξη του Razer Synapse, παρέχοντάς σας μια καθηλωτική εμπειρία.

Το mouse pad ανήκει στην κατηγορία των σκληρών χαλιών και σκληρών επιφανειών και όλα χρειάζονται στο παιχνίδι MOBA/MMO.

Corsair MM700 RGB Extended Cloth Mouse Pad

Αυτό το Mouse Pad είναι ειδικά σχεδιασμένο από την άποψη του παιχνιδιού. Οι σκληροπυρηνικοί παίκτες πρέπει να ελέγξουν αυτό το προϊόν, καθώς μπορείτε να κάνετε παιχνίδια που κερδίζουν το παιχνίδι με ανώτερες υφαντές επιφάνειες με βελτιωμένη ολίσθηση.

  • Μπορεί να καλύψει ολόκληρη την αρένα παιχνιδιών σας ταυτόχρονα, με μια μαμούθ επέκταση 930×400 mm.
  • Αντιολισθηρή βάση από καουτσούκ για σταθερό κράτημα στο έδαφος.
  • Δυναμική 360 μοιρών με φωτισμό RGB LED 3 ζωνών μέσω συστήματος 8 κουμπιών ή προγραμματιζόμενο μέσω λογισμικού CORSAIR iCUE.
  • Mesmaric Gameplay εμπειρία.

Υπάρχει πρόσθετη υποστήριξη σύνδεσης εξωτερικής θύρας για τα ακουστικά ή το ποντίκι CORSAIR. Αυτή η συσκευή μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε υπολογιστή ή πηγή τροφοδοσίας μέσω καλωδίου Type-C.

Kraken Keyboards XXL Extended Gaming Mouse Pad

Ένα μοναδικό gaming mouse pad σε χρώμα Darth από ύφασμα διατίθεται σε μέγεθος XXL, το οποίο φιλοξενεί όλες τις συσκευές σας και επιτρέπει την απρόσκοπτη γρήγορη κίνηση του ποντικιού στο pad. Το ύφασμα καλής ποιότητας παρέχει τον κατάλληλο συνδυασμό ακρίβειας και ταχύτητας, προσθέτοντας στην ομορφιά του προϊόντος.

  • Σχεδίαση Rare Drip edition με τεράστια διάσταση 900x400mm.
  • Η αντιολισθηρή βάση είναι απαραίτητη για ακριβείς ενέργειες.
  • Διπλά ραμμένα άκρα για παρατεταμένη φροντίδα ζωής.

Ωστόσο, αυτό είναι και το κέρδισε το έργο της επιλογής της amazon.

Glorious XXL Extended Gaming Mouse Mat/Pad

Το mouse pad του Glorious έχει σχεδιαστεί από παίκτες για επίσημους και gaming σκοπούς. Διακοσμημένο σε stealth απόχρωση με λεία επιφάνεια χαμηλής τριβής για ταχύτητα και έλεγχο, αυτό το προϊόν πλένεται εύκολα στο πλυντήριο.

  • Πανί με επιφάνεια, ειδικά σχεδιασμένο για ακριβή στόχευση.
  • Αντιολισθητική βάση από καουτσούκ για να μην αντιμετωπίζει καμία δυσκολία ο χρήστης τις ώρες του παιχνιδιού.
  • Μέγεθος Long/XXL, που καλύπτει τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το ποντίκι.
  Πώς να καταλάβετε εάν ο υπολογιστής σας έχει ζημιά από νερό

Αυτό το εκτεταμένο μαξιλαράκι ποντικιού περιλαμβάνει ένα ραμμένο σώμα που δεν ροκανίζει, παρέχοντας μια υγιή διάρκεια ζωής για το προϊόν.

Gerlos Large Extended Soft Led Mouse Pad

Οι χρήστες που απαιτούν υποστήριξη καρπού μπορούν να αναζητήσουν αυτό το προϊόν, καθώς είναι ιδανικά κατάλληλο για παίκτες και επισκέπτες γραφείου. Αποτελούμενο από ελαστικό σώμα, αυτό το μαξιλαράκι διατηρεί μια πολιτική μη κίνησης καθώς παραμένει σταθερό στη θέση του με τη βοήθεια μιας αντιολισθηρής βάσης.

  • Ανθεκτικό σώμα με ραμμένη επιφάνεια για αποφυγή φθοράς.
  • 12 λειτουργίες φωτισμού RGB με 9 στατικές λειτουργίες και 3 δυναμικές.
  • Το μαξιλαράκι 31,5×11,8 ιντσών πάχους 4 mm περιλαμβάνει μεγάλη επιφάνεια.

Ο Gerlos φέρνει ένα υπέροχο προϊόν σε τόσο χαμηλότερη τιμή!

Razer Gigantus V2 Soft Gaming Mouse Mat

Έρχεται σε μέγεθος XXL, αυτό το mouse pad της Razer έχει διάσταση αντικειμένου 16,14×37,01×0,16 ίντσες. αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για βαρείς παίκτες και παιχνίδια που περιλαμβάνουν μεγάλη ταχύτητα και έλεγχο. Οι βαθμολογίες για αυτό το προϊόν είναι αρκετά εντυπωσιακές.

  • Επιφάνεια υφάσματος μικρούφανσης με μηχανισμό ελέγχου ακρίβειας ακριβείας.
  • Το μέγεθος και το πλάτος XXL επαρκούν για να καλύψουν ολόκληρη τη ρύθμιση της εργασίας σας.

Αυτή η συσκευή συνεχίζει να υποστηρίζει την αβίαστη κίνηση του ποντικιού στην επιφάνεια, ωστόσο το μαξιλαράκι παραμένει στη θέση του.

SoloQ Mega Size Gaming Mouse Pad

Αυτό το μαύρα gaming pad είναι της κατηγορίας μεγέθους “Mega” και είναι κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό. Το ποντίκι σας μπορεί να περπατήσει στη συσκευή σας χάρη στην υπερβολικά λεία επιφάνεια.

  • Το τεράστιο μέγεθος μπορεί να περιβάλλει τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το ποντίκι σας, γεγονός που αφήνει αρκετό χώρο για την κίνηση του καρπού κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.
  • Οι κομψές καμπύλες ραμμένες άκρες στο σώμα το κάνουν να φαίνεται εμφανίσιμο αλλά και ανθεκτικό.
  • Η αντιολισθηρή βάση είναι ενσωματωμένη.
  • Κατάλληλο για παιχνίδια με γραφικά υψηλής ευκρίνειας και παιχνίδια που περιλαμβάνουν κίνηση υψηλής ακρίβειας.

Αυτό το mouse pad είναι μια προσφορά κλοπής για κάθε παίκτη που ανυπομονεί να διατηρήσει τη ζωή του ποντικιού και του γραφείου του.

Τελικές Λέξεις

Εάν φτάσατε σε αυτό το τμήμα του άρθρου από την κορυφή, πρέπει σίγουρα να έχετε διαβάσει την κορυφαία λίστα με τα mouse pads. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, αλλά προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο από τα καλύτερα. Αναλύστε τα διεξοδικά και αγοράστε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον σκοπό σας!

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο πληκτρολόγιο παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες.