Τα καλύτερα παιχνίδια Android του 2019

Το Android έχει χαρακτηριστεί ως πλατφόρμα φιλική προς τα παιχνίδια, παρόλο που υστερεί σε σχέση με το iOS για πολλά χρόνια, η υποστήριξή του για πρόσθετους ελεγκτές και αποκλειστικές θύρες υπολογιστή για τα tablet Nvidia Shield το έχει βάλει μπροστά από το τρέξιμο. Τούτου λεχθέντος, κάθε χρόνο βγαίνει μια νέα συλλογή φανταστικών παιχνιδιών για Android και έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα που μπορείτε να παίξετε το έτος 2017. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια μπορεί να μην είχαν κυκλοφορήσει το 2017, αλλά τα κατατάσσουμε με βάση πόσο δημοφιλή βρίσκονται στο Play Store και πόσο καλά κυκλοφορούν ακόμη και το 2017. Αυτή είναι η λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια Android του 2017 που διαθέτει παιχνίδια τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή. Ορισμένα παιχνίδια διαθέτουν μερικά δωρεάν επίπεδα και πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε περισσότερα.

1. Crashlands

Το Crashlands είναι μια ανάσα φρεσκάδας σε ένα κατά τα άλλα επαναλαμβανόμενο ρεύμα ατελείωτων δρομέων και Bejeweled knock-offs όπως το Candy Crush και τα διάφορα Saga του. Το παιχνίδι έχει μια συνεκτική ιστορία παρόμοια με τα κλασικά NES των παλιών ημερών. Η υπόθεση είναι ότι είστε εξερευνητής και ένας κακός κακός προσπάθησε να καταστρέψει τη βάση σας. Πρέπει πρώτα να ξεφύγετε από το πλοίο σας με τη βοήθεια του συντρόφου σας και μετά να εκδικηθείτε ακριβώς για αυτό που συνέβη. Υπάρχει επίσης χιούμορ πασπαλισμένο στην ιστορία, οπότε δεν γίνεται βαρετό σύντομα.

Τα γραφικά είναι καθαρά, οι χαρακτήρες είναι διασκεδαστικοί και το παιχνίδι είναι απολαυστικό.

Κατεβάστε το Crashlands από το Google Play Store

2. Ασταμάτητα Τσακ Νόρις

Ο Τσακ Νόρις είναι μια προσπάθεια να εξαργυρωθεί η viral φύση του ονόματος της διασημότητας. Η οθόνη εκκίνησης σας δίνει ένα νέο αστείο του Τσακ Νόρις. Το gameplay είναι αρκετά απλό. Πρέπει να κόψετε ορδές κακών καθώς κυκλοφορείτε ασταμάτητα λαμβάνοντας αναβαθμίσεις στην πορεία. Η διασκέδαση του παιχνιδιού έγκειται στην απλότητά του, αν ήσασταν παίκτης στην εποχή του PlayStation πρώτης γενιάς, ο σχεδιασμός και η διάταξη θα σας θυμίζουν το “Jackie Chan Stuntmaster”.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 45 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Κατεβάστε το Non-Stop Chuck Norris από το Google Play Store

3. ΓΑΤΕΣ

Το Cats δημιουργήθηκε από την ομάδα που σας έφερε το απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι για έναν παίκτη «Cut the Rope» και το ελαφρώς λιγότερο δημοφιλές αλλά εξίσου διασκεδαστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες «King of Thieves». Εάν παίζατε το King of Thieves την περασμένη εβδομάδα, πιθανότατα λάβατε μια ειδοποίηση ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο δέρμα, ένα δέρμα γάτας εάν κατεβάσετε το παιχνίδι CATS

Το CATS είναι ένα πολεμικό παιχνίδι ρομπότ πολλών παικτών όπου φέρνετε το ρομπότ σας με τα ρομπότ άλλων παικτών στο διαδίκτυο. Ξεκινάτε με ένα ξύλινο κουτί με μια χούφτα αξεσουάρ που μπορείτε να αναβαθμίσετε με νόμισμα που μπορείτε να κερδίσετε κερδίζοντας μάχες. Απλώς πρέπει να συναρμολογήσετε τη συσκευή σας και να την αφήσετε να χαλαρώσει ενάντια στον αντίπαλό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη να ξετυλίγεται για να δείτε ποιος ρομπότ είναι ανώτερος.

Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και δεν μπαγιάτισε αμέσως, καθώς πρέπει να αναβαθμίζετε συνεχώς τη συσκευή σας για να γίνετε η απόλυτη μηχανή δολοφονίας.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί λέγεται CATS, αυτό είναι επειδή σημαίνει Crash Arena Turbo Stars, αλλά ακριβέστερα επειδή τα ρομπότ σας χειρουργούνται από χαριτωμένες γάτες που εκτινάσσονται από κατεστραμμένα ρομπότ και προσγειώνονται αργά ενώ ερευνούν τα συντρίμμια της μάχης .

Κατεβάστε το CATS από το Google Play Store

4. Super Mario Run

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Pokemon Go, ήταν θέμα χρόνου να προσπαθήσει η Nintendo να φέρει μερικές από τις άλλες σημαντικές ιδιότητες της σε smartphone. Προς τιμήν αυτού, η Nintendo σας φέρνει το Super Mario Run. Το παιχνίδι είναι αυτό που υπόσχεται να είναι, ένας ατελείωτος δρομέας, αλλά υπάρχει και μια βασική ιστορία. Η πριγκίπισσα Peach διοργανώνει ένα πάρτι τσαγιού στο οποίο είναι προσκεκλημένος ο Mario, αλλά ο Bowser βοηθά τον εαυτό του στην πριγκίπισσα και είναι καθήκον σας να τη σώσετε, όπως πάντα.

Το παιχνίδι είναι sidescroller. Δεν παρουσιάζει τις ίδιες προκλήσεις με τον προκάτοχό του SNES, αλλά παρόλα αυτά είναι διασκεδαστικό. Ο Mario πηδά πάνω από μικρά εμπόδια και πλάσματα αυτόματα. Ο στόχος σας είναι να συλλέγετε νομίσματα κάθε γύρο και να μην πέσετε σε μεγάλα κενά. Εάν πέσετε, βρίσκεστε λίγα μέτρα πριν πέσετε. Το παιχνίδι είναι ακριβώς το ίδιο διασκεδαστικό με τους ατελείωτους δρομείς συνήθως, οπότε αν είστε λάτρης του είδους, θα απολαύσετε πολύ αυτό το παιχνίδι.

  Οι καλύτερες νέες δυνατότητες στο Android 11, διαθέσιμες τώρα

Κατεβάστε το Super Mario Run από το Google Play Store

5. Νεκρή σκανδάλη 2

Τα First Person Shooters στο Android ήταν πάντα μια δύσκολη υπόθεση, επειδή χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσετε να χρησιμοποιείτε τη μισή οθόνη για κίνηση και την άλλη μισή οθόνη για τον έλεγχο της κάμερας. Σίγουρα, με την πάροδο του χρόνου, κάποιος γίνεται πιο έμπειρος σε αυτό, αλλά σπάνια είναι τόσο ακριβής όσο ένα ποντίκι υπολογιστή. Ωστόσο, το Dead Trigger 2 είναι σίγουρα κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τώρα, αυτό το παιχνίδι είναι ουσιαστικά μια κυκλοφορία του 2013, αλλά τα γραφικά, το παιχνίδι και η ιστορία είναι κάτι που αντέχει ακόμα και σήμερα. Συνεχίζει να ανανεώνεται και αρνείται να βγει εκτός μόδας. Από την όψη του, δεν φαίνεται ενημερωμένο και κατεβάζει προσαρμοσμένα γραφικά για τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα.

Η ιστορία είναι συμπαγής, ο ρυθμός είναι αξιοπρεπής και μόλις πιάσετε τα χειριστήρια (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ελεγκτή bluetooth) θα διασκεδάσετε και θα σας προκαλέσουν.

Κατεβάστε το Dead Trigger 2 από το Google Play Store

6. Batman Telltale

Οι παίκτες PC και Console είχαν την ιδιαίτερη χαρά να παίζουν ως Batman μέσω της σειράς παιχνιδιών Arkham. Τώρα, οι άνθρωποι πίσω από φανταστικούς και συναρπαστικούς τίτλους όπως το Walking Dead 1 και 2, το Wolf Among Us και το Game of Thrones μας φέρνουν μια ιστορία για τον Batman. Αυτό δίνει στους παίκτες κινητών την ευκαιρία όχι μόνο να παίξουν ως Batman, αλλά και να λύσουν ένα μυστήριο που μαστίζει το όνομα Wayne. Η ιστορία είναι αποκλειστική για αυτήν την κυκλοφορία και δεν συνδέεται με κανένα άλλο παιχνίδι, ταινία, τηλεοπτική εκπομπή ή κόμικ. Αυτό είναι λοιπόν το μόνο μέσο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να βιώσει αυτή την ιστορία.

Αν και αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε τεχνικά στα τέλη του 2016, εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο παιχνίδι του 2017. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να παίξουν το πρώτο επεισόδιο δωρεάν.

  Πώς να αντιγράψετε μουσική στο τηλέφωνό σας Android

Το παιχνίδι δεν είναι ακριβώς τέλειο καθώς αναπτύχθηκε για πολλαπλές πλατφόρμες ως μία, επομένως υπάρχουν ορισμένα προβλήματα μετατροπής. Το παιχνίδι δοκιμάστηκε σε Galaxy S7 Edge αλλά έτρεχε με πολύ χαμηλά καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό συνέβη επειδή το S7 Edge είχε ρυθμιστεί σε ανάλυση WQHD (1440 x 2560). Το οποίο, για να είμαστε δίκαιοι, ζητούσε πάρα πολλά από μια φορητή GPU. Μια κατηγορία επιτραπέζιου υπολογιστή Nvidia 1050 πιθανότατα θα ήταν δύσκολο να αποδώσει καλά σε αναλύσεις WQHD. Η μείωση της ανάλυσης στα 1080p είναι μια βιώσιμη λύση που οδηγεί στην απόδοση ακριβώς όπως σκόπευαν οι προγραμματιστές.

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε και συνιστάται ανεπιφύλακτα. Κατατάσσεται εκεί με τα καλύτερα παιχνίδια Telltale και Batman εκεί έξω.

Κατεβάστε το Batman Telltale από το Google Play Store

7. Marvel’s Guardians of The Galaxy Telltale

Όπως το Batman και όλα τα παιχνίδια Telltale πριν από αυτό, το Marvel’s Guardians of the Galaxy είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία. Παίζετε ως Starlord που έχει την αποστολή να υπερασπιστεί το Nova Corps από το The Mad Titan Thanos. Η ιστορία δεν είναι η συνέχεια της ταινίας και είναι μια αυτόνομη ιστορία. Οι χαρακτήρες μοιάζουν περισσότερο με τους κωμικούς ομολόγους τους. Τα γραφικά είναι καθαρά και καθαρά, η ιστορία είναι συναρπαστική, όπως πάντα, και το παιχνίδι οικείο.

Η πρόκληση εδώ είναι να ξετυλίξετε μια ιστορία με ένα σύνολο επιλογών που θα καθορίσουν το τελικό σας αποτέλεσμα.

Κατεβάστε το Guardians Of The Galaxy από το Google Play Store

8. Dead Land – Fate of Survivor

Αυτό είναι ένα παιχνίδι επίθεσης/δρομέα ζόμπι, διαθέσιμο μόνο μέσω πρώιμης πρόσβασης προς το παρόν. Η πρόκληση είναι λίγο διαφορετική από τα παραδοσιακά παιχνίδια ατελείωτων δρομέων ή επιθέσεων ζόμπι. Είστε ένας επιστήμονας που του δίνεται ένας καθορισμένος χρόνος για να φτάσετε στον τερματισμό και να σώσετε όλη την ανθρωπότητα. Τα ζόμπι μπορούν να σκοτωθούν χτυπώντας, ενώ οι τοίχοι πρέπει να αποφεύγονται. Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσετε να πλοηγηθείτε στο κύκλωμα χωρίς να αφήσετε τα ζόμπι να παρεμποδίσουν.

Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με καθορισμένο στόχο που δίνει νέα πνοή σε έναν εξαιρετικά κορεσμένο τομέα. Ωστόσο, το Dead Land τείνει να το διατηρεί φρέσκο ​​με μερικά ενδιαφέροντα κινούμενα σχέδια και μια αίσθηση επείγοντος.

Κατεβάστε το Deadland Fate Of Survivor από το Google Play Store