Τα καλύτερα παιχνίδια για έναν παίκτη στο Steam, καλοκαιρινές εκπτώσεις 2017

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις Steam 2017 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να καθίσουν αναπαυτικά και να χαλαρώσουν στην άνεση του σπιτιού τους και να δοκιμάσουν μερικά παιχνίδια όσο περιμένουν τη ζέστη. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα καλύτερα πακέτα που μπορείτε/πρέπει να πάρετε στα χέρια σας το 2017. Τώρα που η πώληση κλείνει σε 2 ημέρες και ο νέος μήνας πρόκειται να ξεκινήσει (δηλαδή, νέος μισθός) προτείνουμε τα ακόλουθα παιχνίδια για έναν παίκτη που μπορείτε να κερδίστε τεράστιες εκπτώσεις από το Steam. Αυτά περιλαμβάνουν πακέτα (που δεν αναφέρονται ήδη στην προηγούμενη καταχώρηση) καθώς και αυτόνομες εκδόσεις.

8. Κλασικά

Μερικά κλασικά PC που έχουν διαμορφώσει την ίδια τη βιομηχανία είναι διαθέσιμα με εξαιρετικές εκπτώσεις. Αυτό περιλαμβάνει τους Commandos (Στρατηγική σε πραγματικό χρόνο), τους Heroes of Might and Magic (Στρατηγική βάσει στροφής), το Fable (RPG), το Red Alert (RTS) , το Age of Empires II (RTS).

Πάρε κομάντο (Έκπτωση 85% – Ενδέχεται να μην λειτουργεί με Windows 10)

Αποκτήστε Heroes of Might and Magic III – HD (66% έκπτωση)

Λάβετε την επέτειο του μύθου (75% έκπτωση)

Λάβετε Red Alert 3 (Έκπτωση 75% – Η επέκταση ‘Uprising’ είναι επίσης διαθέσιμη προς πώληση)

Get Age of Empires II – HD (75% έκπτωση)

7. Dark Souls III

Είναι γνωστό ότι είναι η πιο δύσκολη από τις σύγχρονες κυκλοφορίες, το You are the Ashen One, ένας απέθαντος πολεμιστής. Η ιστορία δεν είναι σημαντική για το Dark Souls III (είναι καλή, αλλά ασήμαντη). Ο μόνος σας σκοπός είναι να φτάσετε στο τέλος του παιχνιδιού προσπαθώντας να μην πεθάνετε. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να κάνει αυτή την εργασία σχεδόν αδύνατη για εσάς, όλα θα σας σκοτώσουν, που περιλαμβάνει αφεντικά, παγίδες, παζλ, ακόμα και τυχαία λουλούδια. Αυτή η πρόκληση είναι που το κάνει να αξίζει την προσπάθεια.

Get Dark Souls III (60% έκπτωση)

6. Καταστροφή

Παρά την τρομακτική κληρονομιά πίσω από το franchise, οι προσδοκίες του Doom ήταν χαμηλές επειδή τα παιχνίδια και τα remakes είχαν ένα ταραχώδες παρελθόν. Τούτου λεχθέντος, ο Doom πήρε ό,τι ήταν ιερό για το franchise και το ανέβασε αρκετά. Αυτό μας φέρνει ένα βάναυσο παιχνίδι με έντονο γκρίνια και απίστευτη δράση με μια συνεκτική (ακόμη και ενδιαφέρουσα) ιστορία υφασμένη μέσα από αυτό.

  Πώς να κρύψετε τα παιχνίδια που παίζετε στο Steam

Get Doom (50% έκπτωση)

5. Ατιμασμένος

Το Dishonored ήταν ένα χτύπημα ύπνου από την Bethesda (Fallout, Skyrim) και τα Arkane Studios (Call of Duty World at War, Bioshock 2) που σε βάζει στη θέση του Corvo, ψεύτικα καταδικασμένο και φυλακισμένο για φόνο. Πρέπει να αποδράσετε από τη φυλακή, να αποκαλύψετε το μυστήριο της δολοφονίας και να σώσετε την απαχθείσα πριγκίπισσα χωρίς να σας πιάσουν. Στην πορεία, αποκτάτε υπερφυσικές ικανότητες που βοηθούν την αναζήτησή σας. Το παιχνίδι ακολουθεί στοιχεία RPG, καθώς οι ενέργειές σας θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Η συνέχεια το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην μεγαλωμένη πλέον πριγκίπισσα ή την Corvo.

Η σχεδίαση επιπέδου είναι τόσο δημιουργική που θα θέλετε να παίζετε κάθε γύρο ξανά και ξανά με την ελπίδα να εξερευνήσετε κάθε γωνιά και γωνιά. Υπάρχουν κινούμενες επαύλεις και αποστολές ταξιδιού στο χρόνο που είναι σίγουρο ότι δεν θα έχετε ξαναζήσει πουθενά αλλού. Το παιχνίδι έχει μια προσέγγιση όπως το Hitman στην επίλυση αποστολών, καθώς μπορείτε να επιλέξετε πώς θα αντιμετωπίσετε την αποστολή. Μπορεί να είσαι κρυφός και κρυφός, ή μπορεί να είσαι θρασύς και βίαιος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, ειδικά για τους λάτρεις του stealth.

Πάρε ατιμία (75% έκπτωση)

Get Dishonored 2 (50% έκπτωση)

4. Darksiders

Η σύγχρονη ιδέα του gaming επικεντρώνεται περισσότερο στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας για τους εκδότες, αναγκάζοντας τους παίκτες να πληρώνουν πλήρεις τιμές για τα ημιτελικά παιχνίδια και στη συνέχεια να απαιτούν περισσότερα για τα υπόλοιπα παιχνίδια με τη μορφή DLC (παλαιότερα γνωστά ως Expansions). Το Darksiders παίρνει αυτή την ιδέα και την πετάει απευθείας από το παράθυρο δίνοντάς σας το πλήρες παιχνίδι χωρίς τίποτα να κρύβεται πίσω από τα paywalls. Βιώνετε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος λύνοντας παζλ, ταξιδεύοντας στην έρημη γη που ήταν η Γη, αυτό το παιχνίδι συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα που απολαμβάνουν τις περιπέτειες φαντασίας.

  Τα καλύτερα πακέτα καλοκαιρινών εκπτώσεων Steam 2017

Το παιχνίδι αφορά τους Τέσσερις Ιππείς της Αποκάλυψης, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τη διατήρηση της ειρήνης μεταξύ των στρατών του παραδείσου και της κόλασης. Κάθε παιχνίδι εστιάζει σε έναν διαφορετικό ιππέα, ξεκινώντας με τον Πόλεμο, ακολουθούμενο από τον Θάνατο. Το Darksiders III έρχεται σύντομα, με τη συμμετοχή του Fury. Εν τω μεταξύ, δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά τα παιχνίδια.

Αποκτήστε το Darksiders Bundle (Έκπτωση 80% – μπορείτε να παραλείψετε το ηχητικό κομμάτι και να αγοράσετε και τα δύο παιχνίδια ξεχωριστά και να εξοικονομήσετε αξία ενός δολαρίου).

3. Shadow Of Mordor

Το Shadow of Mordor είναι μια ιστορία που διαδραματίζεται στη Μέση Γη καθώς οι στρατοί του Sauron ανεβαίνει. Οι Ουρούκ βάζουν τον Ranger Talion να παρακολουθεί καθώς σκοτώνουν την οικογένειά του (σκοτεινά πράγματα) και στη συνέχεια τον σκοτώνουν, αλλά εκείνος επιβιώνει δεσμεύοντας τον εαυτό του σε μια εξαιρετικά ισχυρή οργή. Η ιστορία παίρνει στοιχεία από το Tolkienverse και χτίζει το δικό της αντί να δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό, αν και είναι δίπλα στο θρυλικό.

Το παιχνίδι αφορά την καταστροφή των στρατών του Σάουρον προτού μπορέσουν να συγκεντρωθούν, βγάζοντας τους στρατηγούς τους και αποδυναμώνοντας τις δυνάμεις τους από μέσα. Το παιχνίδι έχει στοιχεία Stealth και Open-World. Εάν είστε φανατικός θαυμαστής της σειράς Legacy of Kain, θα παρατηρήσετε ότι το Shadow of Mordor δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από το πλέον ανενεργό παιχνίδι του 2009 Dead Sun (κοιταξε και μονος σου). Ωστόσο, αυτό είναι απαραίτητο για τους θαυμαστές της σειράς καθώς και για τους λάτρεις του είδους της φαντασίας δράσης. Δεν θα βιώσετε την πλήξη ούτε για μια στιγμή.

Αποκτήστε το Shadow of Mordor (80% έκπτωση)

2. Σειρά Legacy Of Kain

Η Legacy of Kain είχε την ατυχία να φτάσει πριν η βιομηχανία ήταν έτοιμη για αυτό. Αυτή η σειρά κυκλοφόρησε περίπου το 97 (Legacy of Kain – Blood Omen) έως το 2003 (Legacy of Kain – Defiance) με έντονη εστίαση στην επίλυση ιστορίας και παζλ. Τα παζλ ήταν ενδιαφέροντα και περίπλοκα και η ιστορία θέτει ένα σημείο αναφοράς που κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να αγγίξει (μέχρι σήμερα). Αυτό το πακέτο δεν περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι Legacy of Kain Blood Omen, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε/παρακολουθήσετε αυτό το παιχνίδι πριν προχωρήσετε σε αυτό το παιχνίδι. Κατανοήστε ότι τα γραφικά θα είναι χρονολογημένα σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα και είναι βελτιστοποιημένα για έναν συνδυασμό ελεγκτή και όχι για συνδυασμό πληκτρολογίου/ποντικιού, αλλά δεν είναι μια εμπειρία που θα πρέπει να χάσει κανένας παίκτης.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για παιχνίδια Steam στο Linux

Το παιχνίδι είναι για τον βρικόλακα Kain και τον θυμώνει τον Raziel και πώς ξετυλίγουν μια συνωμοσία εναντίον τους που ξεπερνά το χρόνο.

Η σειρά είναι πιο απολαυστική στην ακόλουθη σειρά:

1- Blood Omen (μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιστορία εδώ)

2- Αποκτήστε το Soul Reaver (Έκπτωση 80% – έχει ακόμη και mods για να ενημερώσετε λίγο τα γραφικά)

3- Αποκτήστε το Soul Reaver 2 (80% έκπτωση)

4- Αποκτήστε Defiance (80% έκπτωση)

5- Πάρτε το Blood Omen 2 (Έκπτωση 80% – παρόλο που βγήκε πριν από το Defiance, είναι καλύτερο να παίζεται μετά το Defiance)

1. Σειρά Batman Arkham

Το Batman Arkham Asylum μας έδωσε μια γεύση από κάτι στο οποίο όλοι είχαν χάσει την ελπίδα τους. ένα καλό παιχνίδι υπερήρωων. Παίζετε ως Batman με πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρο το οπλοστάσιό του, ενώ προσπαθείτε να αποτρέψετε μια μεγάλη καταστροφή. Μπορείτε να κυνηγήσετε εχθρούς ως Batman και να καταρρίψετε θησαυρούς επιτιθέμενων χρησιμοποιώντας τις απίστευτες πολεμικές ικανότητες του Batman σε συνδυασμό με μερικά γλυκά gadget. Η σειρά κλιμακώνεται σε κλίμακα ξεκινώντας από ένα μικρό νησί (Άσυλο Arkham), σε μισή πόλη (Arkham City), σε μια πλήρη πόλη (Arkham Origins), σε 3 γεμάτα νησιά (Arkham Knight). Το παιχνίδι είναι πάντα ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, εστιάζοντας στη μάχη, στην επίλυση γρίφων χρησιμοποιώντας τις ικανότητες ντετέκτιβ του Μπάτμαν ενώ πολεμάτε μερικούς από τους θρυλικούς εχθρούς του Μπάτμαν.

Αποκτήστε το Arkham Asylum Game of the Year Edition (75% έκπτωση)

Αποκτήστε το Arkham City Game of the Year Edition (75% έκπτωση)

Αποκτήστε το Arkham Origins (75% έκπτωση)

Αποκτήστε το Arkham Knight Premium Edition (Έκπτωση 60% – υπάρχει επίσης μια κανονική έκδοση σε έκπτωση, θα τη δείτε αν ανοίξετε τον σύνδεσμο και μετακινηθείτε παρακάτω)