Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Steam

Τα παιχνίδια στο Steam γίνονται εξαιρετικά ακριβά με κάθε μέρα, αλλά χρειάζεται πραγματικά να πληρώσετε για να απολαύσετε μερικά φανταστικά παιχνίδια δωρεάν. Εδώ είναι τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Steam που πρέπει οπωσδήποτε να τα αγοράσετε.

Το Steam είναι η πιο σημαντική βιβλιοθήκη παιχνιδιών στο Διαδίκτυο, με πάνω από πενήντα χιλιάδες τίτλους με το όνομά του. Προχωρήστε και σκεφτείτε όποιο παιχνίδι έρχεται στο μυαλό σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Steam να προσφέρει το παιχνίδι που σκεφτήκατε και πολλά άλλα από αυτό το είδος. Αυτή η ευελιξία και η ομαλή εμπειρία χρήστη είναι που προσελκύει εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες να χρησιμοποιούν το Steam και να αγοράζουν παιχνίδια από την πλατφόρμα.

Ενώ το Steam προσφέρει μια ατελείωτη λίστα με αξιοσημείωτα παιχνίδια από όλα τα είδη, πολλοί από αυτούς τους τίτλους μπορούν γρήγορα να κάψουν μια τρύπα στην τσέπη σας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζεται πραγματικά να ξοδέψετε έναν τόνο για να έχετε μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού στο Steam. Το Steam παρέχει μια μεγάλη λίστα με παιχνίδια chartbuster δωρεάν στα καταστήματά του, όπως τα θρυλικά CS: GO, PUBG: Battlegrounds, Dota 2 και πολλά άλλα. Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Steam που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να ανησυχείτε για τα έξοδα:

Counter-Strike: Global Offensive

Τα περισσότερα παιχνίδια από τα πρόσφατα βλέπουν μια κορύφωση στον κύκλο ζωής τους όταν ο πιο σημαντικός αριθμός παικτών παίζει τον τίτλο. Για ορισμένα παιχνίδια, αυτή η περίοδος αιχμής συμβαίνει αμέσως μετά την κυκλοφορία, μετά την οποία το παιχνίδι αρχίζει να χάνει την έλξη και οι χρήστες προχωρούν σε άλλους τίτλους.

Τώρα φανταστείτε πόσο απίθανο είναι ένα παιχνίδι να παραμείνει επίκαιρο για περίπου δύο δεκαετίες και να εξακολουθεί να αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε μέρα που περνάει. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) είναι ένας τέτοιος τίτλος που είναι το παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες σε όλο τον κόσμο για περίπου είκοσι χρόνια.

Διαθέσιμο δωρεάν στο Steam, το CS: GO είναι ένα γρήγορο FPS shooter για πολλούς παίκτες που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τη συναρπαστική δράση μεταξύ των τρομοκρατών και των δυνάμεων ασφαλείας. Το παιχνίδι προσφέρει πολλούς τρόπους παιχνιδιού όπως ανταγωνιστικό, wingman, casual, deathmatch και πολλά άλλα που σας επιτρέπουν να ανταγωνίζεστε τους άλλους παίκτες σε διαφορετικές συνθήκες παιχνιδιού. Το CS: GO διαθέτει επίσης μερικούς εκπληκτικά σχεδιασμένους χάρτες όπως Dust, Inferno, Nuke, Train και πολλά άλλα.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της αναπαραγωγής ενός shooter FPS δύο δεκαετιών είναι ότι μπορείτε γρήγορα να περιμένετε περισσότερα από 200 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε μια μέση παιχνιδομηχανή. Μερικοί άνθρωποι φτάνουν ακόμη και στο να χρησιμοποιήσουν αυτό το παιχνίδι για να κάνουν συγκριτική αξιολόγηση των υπολογιστών τους και να φτιάχνουν αυτούς τους τρελούς αριθμούς FPS. Όποια και αν είναι η περίπτωση χρήσης, το CS: GO δεν αποτυγχάνει ποτέ να διασκεδάσει τον παίκτη μέσα σας και μπορείτε πάντα να βουτήξετε για μια έντονη συνεδρία 30 σημείων όποτε θέλετε.

Counter-Strike: Global Offensive Απαιτήσεις Η/Υ

Λόγω του γεγονότος ότι το παιχνίδι χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, το CS: GO δεν είναι καθόλου ένα γουρούνι πόρων. Στην πραγματικότητα, το διάσημο ρητό στην κοινότητα των παιχνιδιών λέει ότι το CS: GO μπορεί να τρέξει ακόμη και σε μια πατάτα, πόσο μάλλον στους υπολογιστές με δυνατότητα γραφικών από την τρέχουσα εποχή (το CS: GO μπορεί να λειτουργήσει ομαλά σε οποιαδήποτε συσκευή με πάνω από 2 GB RAM, 256 MB μνήμη γραφικών και 15 GB χώρο στο δίσκο σύμφωνα με τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος της Valve).

  Διορθώστε τη ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής Steam που δεν είναι διαθέσιμη στα Windows 10

PUBG: Battlegrounds

Ενώ το πρώτο παιχνίδι στη λίστα μας συνεχίζει να απολαμβάνει τεράστια δημοτικότητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, το δεύτερο παιχνίδι σε αυτήν τη λίστα, PUBG: Battlegrounds, έφτασε σε αυτά τα ύψη μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του το 2017, το PUBG γνώρισε μια φανταστική ανταπόκριση από την κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών, κυρίως λόγω του μοναδικού του είδους και από στόμα σε στόμα. Το PUBG ήταν το πρώτο παιχνίδι που δημιούργησε ένα εντελώς νέο είδος. το Battle Royale.

Ερχόμενοι στο gameplay, ο άοπλος χαρακτήρας σας πηδά από ένα αεροπλάνο που μεταφέρει 99 άλλους παίκτες σε ένα νησί με όλα τα είδη όπλων και αποθεμάτων. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να παίξετε σε μια ομάδα που έχει τέσσερις παίκτες, ένα δίδυμο με δύο άτομα στην ομάδα ή να πάτε σόλο. Αφού προσγειωθείτε στο νησί, εσείς και η ομάδα σας πρέπει να συλλέξετε απόθεμα όπλων και θεραπείας από διάφορα μέρη του νησιού και να εξαλείψετε άλλες ομάδες.

Επιπλέον, η περιοχή παιχνιδιού συνεχίζει να συρρικνώνεται καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται για να κάνει το παιχνίδι πιο έντονο και γρήγορο. Πρέπει συνεχώς να συνεχίζετε να κινείστε και να αποκλείετε άλλες ομάδες για να είστε η τελευταία ομάδα που στέκεται και να απολαύσετε το δείπνο με κοτόπουλο.

Η έκδοση του PUBG για υπολογιστή παρέμενε πάντα πληρωμένη από την κυκλοφορία της, αλλά η Krafton προσάρμοσε πρόσφατα το μοντέλο εσόδων της και έκανε το παιχνίδι δωρεάν. Μπορείτε να απολαύσετε το κλασικό battle royale δωρεάν στο Steam και να περάσετε υπέροχα παίζοντας με τους φίλους σας.

PUBG: Απαιτήσεις υπολογιστή Battlegrounds

Οι απαιτήσεις συστήματος για το PUBG: Battlegrounds βρίσκονται στην υψηλότερη πλευρά, καθώς το παιχνίδι διαθέτει μερικά φανταστικά γραφικά και τη φυσική του παιχνιδιού. Οι επίσημες απαιτήσεις αναφέρουν ότι το PUBG χρειάζεται τουλάχιστον 8 GB RAM, DirectX Έκδοση 11, GTX 960/ Radeon R7 370 με 2 GB VRAM και άνω, και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι οι βασικές απαιτήσεις συστήματος για να ξεκινήσει το παιχνίδι. θα πρέπει να προτιμάτε να χρησιμοποιείτε 16 GB RAM και GTX 1060/ Radeon RX 580 με 4 GB VRAM και άνω για να έχετε μια ρευστή εμπειρία παιχνιδιού.

Apex Legends

Τρίτον, σε αυτή τη λίστα, έχουμε Apex Legends! Το Apex Legends είναι άλλο ένα free-to-play battle royale στο Steam, αλλά διαφέρει σημαντικά από το PUBG: Battlegrounds. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε χαρακτήρας του PUBG προσγειώνεται με γυμνά χέρια στο νησί και ψάχνει για λάφυρα. Οι πρωταγωνιστές στο PUBG δεν έχουν ιδιαίτερες δυνάμεις εκτός από τις θεμελιώδεις κινητικές δεξιότητες, αλλά το Apex Legends το αλλάζει αυτό.

Μπορείτε να επιλέξετε τους πρωταγωνιστές του Apex Legends στο παιχνίδι, κάτι που σας δίνει πρόσβαση σε μερικές φανταστικές δεξιότητες για τον πρωταγωνιστή. Αυτό το παιχνίδι έχει μια μακρά λίστα με μερικούς από τους καλύτερους χαρακτήρες και από τα δύο φύλα και η εξερεύνηση καθενός από τους χαρακτήρες είναι ένας άλλος παράγοντας που θα σας κρατήσει κολλημένους ενώ παίζετε τον τίτλο.

Ερχόμενοι στο gameplay, μπορείτε να παίξετε σε μια ομάδα των 3 εναντίον 19 άλλων παρόμοιων ομάδων. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τους χαρακτήρες σας πριν ξεκινήσει ο αγώνας και να διαφοροποιήσετε τις ικανότητες επίθεσης και άμυνας της ομάδας σας. Στη συνέχεια, σε ένα αεροπλάνο με την ομάδα σου και σε κάνουν να προσγειωθείς στην περιοχή της επιλογής σου. Κάθε ομάδα ψάχνει στο νησί για να βρει όπλα και άλλο απόθεμα για να συνεχίσει το παιχνίδι. Η ομάδα σας πρέπει να αποβάλλει συνεχώς άλλες ομάδες και να είναι η τελευταία που θα κερδίσει το παιχνίδι.

Το Apex Legends αυξάνεται συνεχώς σε δημοτικότητα και συνεχίζει να βρίσκει μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Steam. Η αυξανόμενη δημοτικότητα ανοίγει επίσης τρόπους για να γίνει το Apex Legends μια βιώσιμη επιλογή ροής και να κερδίσει γρήγορα προβολές.

  Διορθώστε τα προνόμια του Steam Missing File στα Windows 10

Απαιτήσεις υπολογιστή Apex Legends

Το παιχνίδι δεν είναι πολύ βαρύ λαμβάνοντας υπόψη τα θεαματικά γραφικά του. μετά βίας μπορείτε να εκτελέσετε το Apex Legends με 6GB RAM, DirectX Έκδοση 11, Radeon HD 7730/GT 640 ή νεότερη έκδοση. Θα πρέπει να προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 8 GB RAM και Radeon R9 290/GTX 970 ή παραπάνω για να απολαύσετε ομαλό παιχνίδι.

Πεπρωμένο 2

Σίγουρος! Οι διαδικτυακοί παίκτες για πολλούς παίκτες είναι διασκεδαστικοί, είτε πρόκειται για γρήγορους σκοπευτές όπως το Counter-Strike είτε για battle royales όπως το Apex Legends και το PUBG, αλλά τα παιχνίδια που ακολουθούν μια ιστορία είναι πάντα πιο διασκεδαστικά για εξερεύνηση. Ειδικά τα παιχνίδια με φανταστικές ιστορίες και αξέχαστους χαρακτήρες είναι μια καταπληκτική εμπειρία παιχνιδιού.

Η σειρά Destiny είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους, με υπέροχη ιστορία και θρυλικούς χαρακτήρες σε όλο το παιχνίδι. Αν και είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά, τα παιχνίδια που βασίζονται στην ιστορία έχουν μια σημαντική προειδοποίηση. η ιστορία τελειώνει κάποια στιγμή και δεν είναι διασκεδαστικό να ξαναζείς την ιστορία εκτός και αν αγαπάς απόλυτα το παιχνίδι.

Τα περισσότερα παιχνίδια ιστορίας έχουν μια σταθερή ιστορία που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο σύνολο αποστολών. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η ιστορία ενός παιχνιδιού. θα τελειώσει αφού ολοκληρώσετε όλες τις αποστολές αλλά όχι με Πεπρωμένο 2. Το Destiny 2 είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο παιχνίδι με συνεχώς επεκτεινόμενη ιστορία. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών προσθέτουν συχνά περισσότερα συμβάντα στην ιστορία, κάτι που σας κρατά κολλημένους καθώς απολαμβάνετε περισσότερο την ιστορία του παιχνιδιού. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτήν την επεκτεινόμενη ιστορία, καθώς η καμπύλη εκμάθησης είναι εξαιρετικά απότομη για αρχάριους.

Ερχόμενοι στο gameplay, το παιχνίδι θα σας ζητήσει να επιλέξετε έναν χαρακτήρα και τη φυλή του και να τον προσαρμόσετε ανάλογα με εσάς. Κάθε χαρακτήρας του Destiny ανήκει σε μια κατηγορία και υποκατηγορία, η οποία λέει περισσότερα για τις υπερφυσικές ικανότητες του πρωταγωνιστή σας. Μπορείτε αργότερα να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ικανότητες και να προχωρήσετε στην ιστορία του παιχνιδιού.

Απαιτήσεις υπολογιστή Destiny 2

Το Destiny 2 είναι ένας απαιτητικός τίτλος και θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6GB RAM, 105 GB χώρο στο δίσκο και μια GTX 660/GTX 1050 με 2 GB VRAM ή παραπάνω για να τρέξετε μετά βίας τον τίτλο. Ωστόσο, είστε καλύτερα με 8 GB RAM ή μεγαλύτερη και μια GTX 970 με 4 GB VRAM ή μεγαλύτερη.

Yu-Gi-Oh! Master Duel

Εάν χρησιμοποιείτε έναν οικονομικό υπολογιστή με πολύ λίγη γραφική ισχύ και θέλετε να έχετε μια αξιοπρεπή εμπειρία παιχνιδιού, Yu-Gi-Oh! Master Duel μπορεί να είναι ο τέλειος τίτλος για εσάς. Μόνο οι OG του κόσμου του gaming γνωρίζουν για το Yu-Gi-Oh! ένα δημοφιλές παιχνίδι τράπουλας προτού κυριαρχήσουν τα βιντεοπαιχνίδια και όλα γίνουν ψηφιακά. Κατά τη διάρκεια της ακμής του, Yu-Gi-Oh! ήταν πιο δημοφιλής από τις σημερινές τάσεις όπως τα Pokémon, και κάθε άλλο παιδί συνέλεγε σπάνια Yu-Gi-Oh! καρτέλλες. Το παιχνίδι σημείωσε μια απότομη πτώση στη δημοτικότητά του καθώς οι κονσόλες παιχνιδιών έγιναν η επόμενη τάση μαζικού gaming.

Yu-Gi-Oh! Το Master Duel είναι ένας δωρεάν τίτλος Steam που σας επιτρέπει να ξαναζήσετε την παιδική σας νοσταλγία, προσθέτοντας παράλληλα την πινελιά ενός σύγχρονου τίτλου gaming. Το παιχνίδι συναλλαγών καρτών σάς επιτρέπει να παίξετε διαδικτυακές μονομαχίες με άλλους παίκτες από τη βαθμίδα σας και να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας στο εμπόριο καρτών.

Ειλικρινά, αυτό το παιχνίδι έχει μια απότομη καμπύλη εκμάθησης σε σύγκριση με άλλα ονόματα αυτής της λίστας και μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι καθώς αρχίζετε να το παίζετε. Οι δημιουργοί του Yu-Gi-Oh! Ο Master Duel φαίνεται να γνωρίζει αυτήν την απότομη καμπύλη εκμάθησης και δεν διστάζει να προσθέσει πολύτιμα μαθήματα και οδηγούς σε όλο το παιχνίδι. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παίξετε το Solo Modo για να μάθετε τις ιστορίες πίσω από κάθε ένα από τα Yu-Gi-Oh! χαρακτήρες που συναντάτε στο παιχνίδι.

  Διορθώστε το σφάλμα Steam 53 στα Windows 10

Yu-Gi-Oh! Απαιτήσεις υπολογιστή Master Duel

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εντατικό υλικού σε σύγκριση με άλλα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam. Μπορείτε να τρέξετε Yu-Gi-Oh! Master Duel με 8GB RAM και Intel HD Graphics 620 στο πλευρό σας.

Κεραυνός του πολέμου

Η μάχη έχει διαμορφώσει ένα σημαντικό μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, ειδικά και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Κεραυνός του πολέμου σας ταξιδεύει πίσω στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και σας δίνει μια αυθεντική αίσθηση όπλων από εκείνη την εποχή. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη χώρα σας και, στη συνέχεια, απαιτεί από εσάς να προχωρήσετε στρατηγικά περαιτέρω στο παιχνίδι σχεδιάζοντας τις επιθέσεις σας σε γη, νερό και αέρα. Ναι, το διάβασες σωστά! Το War Thunder έρχεται με τρεις ρεαλιστικούς τρόπους παιχνιδιού. πολεμήστε με πλοία στις θάλασσες, πολεμήστε με αεροσκάφη στον ουρανό και πολεμήστε με τανκς στο έδαφος.

Ερχόμενοι στο gameplay, το παιχνίδι σάς προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από 9 έθνη που συμμετέχουν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πάνω από 2000 οχήματα κατά τη διάρκεια της μάχης. Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο κερδίζοντας μάχες και κερδίζοντας ασημένια νομίσματα στη διαδικασία. Αργότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα νομίσματα για να αναβαθμίσετε τα τρέχοντα οχήματα και τα όπλα σας ή να αγοράσετε νέα.

Καθώς το παιχνίδι εμπίπτει στην κατηγορία MMO (μαζικά multiplayer online), μπορείτε να δείτε ένα τεράστιο λόμπι διαδικτυακών παικτών για να ανταγωνιστείτε. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών χρησιμοποιούν το σύστημα BR (Battle Ratings), το οποίο ουσιαστικά κατατάσσει τις δεξιότητες και το απόθεμά σας σε σχέση με άλλους παίκτες. Το παιχνίδι φροντίζει επίσης να σας επιτρέπει να πολεμάτε μόνο με παίκτες με παρόμοιο BR, ώστε να έχετε πάντα έναν δίκαιο ανταγωνισμό με παρόμοιο απόθεμα.

Απαιτήσεις υπολογιστή War Thunder

Καθώς το War Thunder κυκλοφορεί το 2013, μπορείτε να το εκτελέσετε με 4 GB RAM, 17 GB χώρο στο δίσκο και GTX 660 στις χαμηλότερες ρυθμίσεις. Ωστόσο, το παιχνίδι μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει όλη τη δύναμη υλικού που του ρίχνετε. Οι προγραμματιστές συνιστούν τη χρήση μιας τεράστιας μνήμης RAM 16 GB, GTX 1060 και 95 GB χώρου για καλύτερο παιχνίδι.

DOTA 2

ο Dota Η σειρά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών λόγω του συναρπαστικού παιχνιδιού και των συναρπαστικών χαρακτήρων της. Το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το League of Legends, όπου δύο ομάδες των πέντε παικτών ανταγωνίζονται σε έναν διαδικτυακό αγώνα για να κερδίσουν την επικράτεια του αντιπάλου τους. Η ιδέα της Dota είναι αρκετά απλή. σχεδιάστε νέες στρατηγικές για να χτίσετε τη δύναμη της ομάδας σας και να αναλάβετε τους αντιπάλους. Στο μεταξύ, επίσης, προσοχή στις επιθέσεις του αντιπάλου.

Ο χάρτης της Dota αποτελείται από δύο πλευρές και για τους δύο αντιπάλους. Radiant, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του χάρτη, και Dire στη δεξιά πλευρά. Επιπλέον, τρεις λωρίδες συνδέουν και τις δύο αυτές πλευρές και ένα ποτάμι που διασχίζει διαγώνια τον χάρτη.

Κάθε χαρακτήρας της Dota έχει ένα διαφορετικό σύνολο υπερφυσικών ικανοτήτων που τον βοηθά να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι άλλων ήρωων. Το Dota 2 υπερισχύει επίσης οποιουδήποτε άλλου παιχνιδιού ως προς τον αριθμό των χαρακτήρων που είναι διαθέσιμος για να επιλέξει ο παίκτης. το παιχνίδι έχει περισσότερους από εκατό ήρωες, καθένας από τους οποίους έχει ένα μοναδικό σύνολο ικανοτήτων.

Απαιτήσεις υπολογιστή Dota 2

Όσον αφορά τις απαιτήσεις υλικού, το Dota 2 δεν απαιτεί πολλή ισχύ υλικού, καθώς μπορείτε να το εκτελέσετε με 4 GB RAM, GeForce 9600/ Radeon HD3600 και άνω και περίπου 15 GB διαθέσιμου χώρου στο δίσκο.

συμπέρασμα

Το Steam είναι η πιο εκτεταμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών στο Διαδίκτυο και διαθέτει μερικούς από τους πιο φανταστικούς τίτλους παιχνιδιών όλων των εποχών. Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών προσφέρει επίσης μερικά από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων θρυλικών τίτλων όπως το Counter-Strike: Global Offensive και το Dota 2. Το παραπάνω άρθρο συγκεντρώνει τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Steam και τα κατατάσσει με τη σειρά της δημοτικότητάς τους.

Μπορείτε τώρα να δείτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Game Store!