Στείλτε μήνυμα σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης εάν έχετε ατύχημα

Αν ποτέ βρεθείτε σε ατύχημα, τα επακόλουθα είναι πολλά να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να πληγωθείτε ή ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την επιβολή του νόμου. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε έναν γρήγορο τρόπο να ενημερώσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης ότι έχετε υποστεί ατύχημα. Μια συντόμευση του Siri που ονομάζεται «Έχω σε ένα ναυάγιο» κάνει ακριβώς αυτό. Θα στείλει μήνυμα σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης για την τρέχουσα τοποθεσία σας, καθώς και το ποσοστό της μπαταρίας σας και θα στείλει μαζί τυχόν ιατρικές πληροφορίες που διαμορφώνετε στη συντόμευση.

Μπήκα σε ένα ναυάγιο

Μπορείτε να εισάγετε Καταστράφηκα από αυτόν τον σύνδεσμο. Η συντόμευση αποθηκεύεται στο iCloud, επομένως, όταν την εισάγετε στις Συντομεύσεις και την εκτελείτε, δεν θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση για την εκτέλεση της.

  Γιατί οι άνθρωποι επαναφέρουν vintage υπολογιστές και πώς μπορείτε επίσης

Όταν εισάγετε το I got in a wrack, πρέπει να ρυθμίσετε δύο πράγματα. τους αριθμούς επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης και τυχόν ιατρικές πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε. Δεν επιλέγει αυτόματα τις επαφές έκτακτης ανάγκης ούτε λαμβάνει τίποτα από την Ιατρική σας ταυτότητα.

Μόλις ρυθμίσετε αυτά τα δύο πράγματα, η εισαγωγή θα ολοκληρωθεί. Μπορείτε να εκτελέσετε τη συντόμευση από την εφαρμογή Συντομεύσεις, από το γραφικό στοιχείο της ή λέγοντας στο Siri, ότι έχω ναυαγήσει.

Θα πρέπει να στείλετε το μήνυμα με μη αυτόματο τρόπο. Η συντόμευση θα συνθέσει τα πάντα για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του ονόματος της επαφής στην οποία θέλετε να στείλετε το μήνυμα, ωστόσο, πρέπει ακόμα να πατήσετε το κουμπί αποστολής. Μόλις σταλεί το μήνυμα, θα σας δώσει επίσης την επιλογή να καλέσετε το 911 ή να καλέσετε την επαφή έκτακτης ανάγκης.

  Ποιο είναι το εύρος του μέσου δικτύου Wi-Fi;

Εάν δεν διαμένετε στις ΗΠΑ και σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συντόμευση για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις ενέργειες και να αντικαταστήσετε το 911 με τον αριθμό για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη χώρα σας. Εάν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας σας μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου σχετικά με τροχαία ατυχήματα ή άλλους τύπους έκτακτης ανάγκης, εξετάστε το ενδεχόμενο να τα προσθέσετε ως επαφή έκτακτης ανάγκης όταν ρυθμίζετε τη συντόμευση.

Το I get in a wreck απαιτεί πρόσβαση στην τοποθεσία σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέψετε στις Συντομεύσεις να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας, εάν θέλετε να μπορείτε να την μοιραστείτε. Η τοποθεσία αποστέλλεται με τη μορφή συντεταγμένων γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους. Η επαφή σας θα πρέπει να βρει πώς να τα ανοίξει. Είναι αρκετά απλό. εισαγάγετε τις δύο συντεταγμένες που χωρίζονται με ένα μόνο κόμμα σε μια εφαρμογή χαρτών όπως οι Χάρτες Google και θα εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία.

  Πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε μηνύματα κειμένου σε iPhone ή iPad

Η συντόμευση έχει σχεδιαστεί για τροχαία ατυχήματα, ωστόσο, εάν είστε επιρρεπείς σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά, μπορείτε να τροποποιήσετε το κείμενο που αποστέλλεται για να ενημερώσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης ότι είχατε ένα επεισόδιο. Επίσης, μην το χρησιμοποιείτε για αστείο.