Στείλτε ένα παράθυρο σε μια διαφορετική εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 10

Τα Windows 10 παρουσίασαν τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές. Η Microsoft είναι πολύ πίσω στην εισαγωγή αυτής της δυνατότητας, καθώς τόσο το OS X όσο και το Ubuntu το έχουν εδώ και χρόνια. Δεν ξέρουμε πόσο μαγειρεμένο είναι το χαρακτηριστικό. είτε κυκλοφορεί στο σύνολό του στην τρέχουσα έκδοση προγραμματιστή είτε αν πρόκειται να έρθουν περισσότερα με την τελική έκδοση. Τούτου λεχθέντος, η νέα δυνατότητα είναι πολύ ευπρόσδεκτη και ελπίζουμε να αναπτυχθούν πολλές εφαρμογές τρίτων που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο αυτούς τους επιτραπέζιους υπολογιστές. Όπως και οι εικονικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές σε άλλα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές μεταξύ αυτών των επιτραπέζιων υπολογιστών στα Windows 10. Η διαδικασία είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη στα Windows 10 και διευκολύνει την αποστολή διαχείρισης πολλών παραθύρων.

  Πώς να τροποποιήσετε το αρχείο Hosts στα Windows 10

Για να στείλετε ένα παράθυρο σε διαφορετική επιφάνεια εργασίας, πρέπει να προσθέσετε περισσότερες από μία επιφάνειες εργασίας. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν ήδη εφαρμογές σε αυτήν την επιφάνεια εργασίας. Για να προσθέσετε επιφάνεια εργασίας, πατήστε Windows+Tab. και κάντε κλικ στο κουμπί προσθήκη επιφάνειας εργασίας. Στην ίδια οθόνη, θα δείτε ανοιχτά παράθυρα για τις εφαρμογές που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή.

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ένα παράθυρο σε μια επιφάνεια εργασίας. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ σε ένα παράθυρο και επιλέξτε “Μετακίνηση σε” και από το υπομενού επιλέξτε σε ποια επιφάνεια εργασίας θέλετε να το στείλετε. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές ονομάζονται Desktop 2, Desktop 3 και ούτω καθεξής. Θα παραμείνετε στην ίδια οθόνη αλλά το παράθυρο θα μετακινηθεί στην επιφάνεια εργασίας που επιλέξατε. Εάν έχετε άλλα παράθυρα για διαχείριση, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε. Εάν έχετε προσθέσει πολλούς εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές, η μεταφορά εφαρμογών σε αυτούς θα είναι πιο εύκολη από αυτό το μενού περιβάλλοντος.

  Πώς η πειρατεία βελτιώνει τις νομικές υπηρεσίες ροής

Είμαι μάλλον έκπληκτος που αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, κάτι που θα έκανε τη διαχείριση των παραθύρων της εφαρμογής ακόμα πιο εύκολη. Μπορεί να ανοίξετε μια εφαρμογή σε μια επιφάνεια εργασίας, αλλά να θέλετε να τη στείλετε σε άλλη. και η δυνατότητα αποστολής του σε διαφορετική επιφάνεια εργασίας χωρίς να φύγετε από την τρέχουσα οθόνη θα ήταν πιο γρήγορη. Το OS X σάς επιτρέπει απλώς να σύρετε μια εφαρμογή σε διαφορετική επιφάνεια εργασίας, αν και η μετάβαση στη δεξιά είναι χρονοβόρα. Υπογραμμίζει περαιτέρω γιατί αυτή η μέθοδος είναι καλύτερη και ότι θα πρέπει να λειτουργεί στην επιφάνεια εργασίας.

  Πώς να λάβετε βοήθεια στα Windows 10