Στατικά πρότυπα ιστοτόπων για προσωπική και εκκίνηση

Υπάρχει πάντα μια συζήτηση για το εάν ένας στατικός ιστότοπος είναι καλύτερος ή αυτός που χρησιμοποιεί πλατφόρμες CMS και δεν μπορούσα παρά να ξεκαθαρίσω λίγο τον αέρα μέσα από αυτό το άρθρο.

Ξέρω ότι το έχετε ακούσει αυτό ένα εκατομμύριο φορές στο παρελθόν, αλλά πρέπει να το ακούσετε ξανά – ότι όλα συνοψίζονται στις απαιτήσεις σας. Όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και αυτό συμβαίνει με τους στατικούς ιστότοπους και το CMS.

Οι στατικοί ιστότοποι είναι κατάλληλοι για απαιτήσεις για τις οποίες δεν χρειάζεται να ενημερώνετε συχνά το περιεχόμενο. Είναι συνήθως προσωπικές σελίδες προορισμού, εταιρικοί ιστότοποι με μικρότερες σελίδες και με κύριο σκοπό την προβολή ενός προϊόντος ή προσωπικών πληροφοριών. Οι στατικοί ιστότοποι έχουν αρκετά χαμηλότερο κόστος ανάπτυξης και μπορούν να κατασκευαστούν αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με το CMS.

Από την άλλη πλευρά, οι πλατφόρμες CMS όπως WordPress και το Joomla διευκολύνουν την ενημέρωση και την προσαρμογή του περιεχομένου όποτε χρειάζεται και δεν χρειάζεται πραγματικά να είστε καλά γνώστες της κωδικοποίησης. Ωστόσο, συνοδεύεται από υψηλότερο κόστος ανάπτυξης και θα πρέπει επίσης να μάθετε πώς λειτουργεί το CMS εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με αυτό.

Έτσι, βλέπετε, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και για τα δύο, και όντως εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Τούτου λεχθέντος, ο κύριος στόχος μου σήμερα είναι να σας δείξω ότι υπάρχουν εφικτές τρόποι για να δημιουργήσετε τον στατικό σας ιστότοπο και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Αυτός είναι ο λόγος που η επιλογή στατικών ιστότοπων είναι η συνεχής τάση που ανθίζει, ειδικά για τη σελίδα προϊόντος, τη σελίδα προορισμού SaaS, τις προσωπικές σελίδες, τις εταιρικές σελίδες κ.λπ.

Οι καλύτεροι τρόποι για να δημιουργήσετε μια στατική ιστοσελίδα

Ο πρώτος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν στατικό ιστότοπο είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να τον αναπτύξει και να τον σχεδιάσει. Αυτή η επιλογή είναι καλή όταν θέλετε να εξαλείψετε όλη την προσπάθεια και τον χρόνο που απαιτείται για να τα ρυθμίσετε όλα. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι μπορεί να είναι ακριβό, ανάλογα με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προγραμματιστή.

Μια ωραία εναλλακτική σε αυτό θα ήταν να κατευθυνθείτε Fiverr και προσλάβετε κάποιον σε σχετικά χαμηλότερη τιμή. Η Fiverr είναι γνωστή για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτό κόστος, γι’ αυτό αξίζει να το ελέγξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας τη λειτουργία αναζήτησης ή να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υψηλή βαθμολογία και αξιολόγηση συναυλία.

  Πώς να δώσετε προτεραιότητα σε δίκτυα Wi-Fi σε Mac

Μιλώντας για τη δεύτερη επιλογή, που πιστεύω ότι είναι η πιο ευέλικτη επιλογή, είναι να πάμε για έτοιμα πρότυπα. Μειώνει το χρόνο για την κατασκευή του ιστότοπου και είναι επίσης μια απίστευτα φθηνή επιλογή. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε ένα τόσο τεράστιο ποσό όσο θα κάνατε για να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή.

Υπάρχουν πολλά καλά πρότυπα εκεί έξω, αλλά εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές για εσάς.

Διαφάνειες

Δημιουργήστε εύκολα ένα στατικό πρότυπο ιστότοπου μαζί με κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας Διαφάνειες.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η υπηρεσία σας δίνει τον ελεύθερο χρόνο να συνδυάσετε διάφορες διαφάνειες για να δημιουργήσετε μοναδικές διατάξεις και ένα συνολικό πρότυπο που γεννιέται εξ ολοκλήρου από τη δημιουργικότητά σας.

Συνολικά, λαμβάνετε 200 διαφάνειες, 30 πίνακες και 118 παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να χαράξετε το επιθυμητό πρότυπο. Έρχεται επίσης με μια δέσμη εγγενών στοιχείων όπως κουμπιά, αναδυόμενο παράθυρο, ρυθμιστικό, πλαϊνή γραμμή, πλοήγηση κ.λπ.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το Slides έχει καθαρό κώδικα και είναι κατασκευασμένο με HTML, CSS και JS. Είναι εύκολο να το κατανοήσετε και να το αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, εκτός από το ότι δεν επιβαρύνει την ταχύτητα της σελίδας. Εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε με τις Παρουσιάσεις, μπορείτε να τις φιλοξενήσετε στο GCS.

Τέρας προτύπου

Με περισσότερα από 16.000 πρότυπα για να διαλέξετε, Τέρας προτύπου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κόμβους που πρέπει να ελέγξετε. Τα πρότυπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσωπική και εμπορική χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία κατηγοριών, όπως επιχειρήσεις, μόδα, ομορφιά, φαγητό, αυτοκίνητα και άλλες.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή φιλτραρίσματος των αποτελεσμάτων κατά τιμή, βαθμολογία, χαρακτηριστικά, χρώμα, αριθμό λήψεων και τελευταία ενημέρωση. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε χωρίς να χάνετε χρόνο κάνοντας κύλιση πάνω από 16.000+ πρότυπα.

Όλα τα πρότυπά τους είναι υψηλής ποιότητας και καλά κωδικοποιημένα.

Αγάπη μιας σελίδας

Αγάπη μιας σελίδας έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 300 πρότυπα ιστοτόπων μιας σελίδας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Δεδομένου ότι η συλλογή είναι τεράστια, μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα “πρότυπα” και να επιλέξετε τις κατηγορίες που θέλετε από αυτήν.

Μερικές από τις πολλές κατηγορίες περιλαμβάνουν:

  • Φωτογραφία
  • Χαρτοφυλάκιο
  • Γάμος
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • Προσωπικός
  • Εστιατόριο
  • Σελίδα προορισμού

Όλα τα θέματα συνοδεύονται από λεπτομέρειες όπως κριτικές, στιγμιότυπα οθόνης, επιδείξεις, συνδέσμους λήψης και λειτουργίες. Καθίστε αναπαυτικά, γνωρίζοντας ότι ολόκληρη η συλλογή τους είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά, υψηλής ποιότητας και όμορφη εμφάνιση.

Διαθέτουν επίσης δωρεάν πρότυπα για τα οποία θα πρέπει να υπογράψετε στο ενημερωτικό δελτίο τους για να λαμβάνετε ειδοποίηση, οπότε αν αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, φροντίστε να μεταβείτε σε αυτό επίσης.

  Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη προεπιλογή καμβά στο Photoshop

HTML5 UP

Αποκτήστε 100% δωρεάν στατικά πρότυπα με άδεια Creative Commons με HTML5 UP.

Έχουν ένα σωρό από αυτά που είναι πλήρως αποκριτικά, εξαιρετικά προσαρμόσιμα και χτισμένα σε HTML5 + CSS3. Μπορείτε να ελέγξετε το demo τους και να το κατεβάσετε αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού. Όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται, επομένως φαίνονται κομψά σε όλες τις συσκευές.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη λαβή του Twitter για να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που ρίχνουν νέα και δωρεάν πρότυπα.

ThemeForest

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 17.000 πρότυπα HTML ThemeForest.

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες κατηγορίες και να περιορίσετε την αναζήτησή σας χρησιμοποιώντας λεπτομερή φίλτρα. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός για την ύπαρξη μιας από τις καλύτερες συλλογές θεμάτων που δεν περιορίζονται καν σε HTML. Θα βρείτε πρότυπα για κάθε πλατφόρμα εκεί έξω.

Μπορείτε να κάνετε αμέσως μια γρήγορη αναζήτηση ή να κατευθυνθείτε προς τα προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις και την καλύτερη βαθμολογία για να διευκολύνετε την εύρεση των καλύτερων. Όλα τα θέματα τους είναι απίστευτα χαμηλές τιμές και συνοδεύονται από ευέλικτη άδεια χρήσης. Θα βρείτε τόσο εξειδικευμένα πρότυπα όσο και πρότυπα πολλαπλών χρήσεων.

Envato Elements

Envato Elements προέρχεται από την ίδια εταιρεία με την ThemeForest, ώστε να είστε σίγουροι ότι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι εξίσου καλές. Διαθέτει πάνω από 2.000 πρότυπα HTML και CSS που είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και ανταποκρίνονται.

Αντί για εφάπαξ αγορές, το Envato Elements ακολουθεί ένα μοντέλο που βασίζεται σε συνδρομή. Για μια συγκεκριμένη μηνιαία τιμή, θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο προϊόντων τους, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Πρότυπα
  • Ηχητικά στοκ
  • Στοκ βίντεο
  • ΗΧΗΤΙΚΑ εφε
  • Γραφικά
  • Μαθήματα και σεμινάρια
  • Φωτογραφίες
  • Γραμματοσειρές

…και πολλά άλλα.

Να είστε σίγουροι, ό,τι βρείτε εδώ είναι υψηλής ποιότητας και καλοφτιαγμένο. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να μεταβείτε απευθείας στο πληρωμένο πρόγραμμά τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό με 12 δωρεάν αρχεία μηνιαίως.

Κάρτα

Είτε αναζητάτε ένα προσωπικό πρότυπο είτε μια σελίδα προορισμού βάσει μετατροπών, Κάρτα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαγγελματικούς ιστότοπους μιας σελίδας με τη βοήθεια της δωρεάν συλλογής τους. Οι ιστότοποι που δημιουργείτε με αυτήν την υπηρεσία θα έχουν υψηλή απόκριση και προσαρμόσιμο αλλά πολύ απλό.

Όλα τα πρότυπα είναι κομψά και φαίνονται τέλεια σε όλες τις συσκευές, ολοκληρώνοντας την απαιτούμενη εργασία σας. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα PRO τους, το οποίο σας παρέχει πλεονεκτήματα όπως προσαρμοσμένους τομείς, φόρμες και τη δυνατότητα δημοσίευσης περισσότερων τοποθεσιών αντί για τρεις.

  Πώς να εισαγάγετε ένα σύμβολο με μια συντόμευση πληκτρολογίου στο MS Word

Πρότυπο

Πρότυπο φιλοξενεί πάνω από 850 πρότυπα HTML, CSS και αποκριτικά πρότυπα HTML5 και είναι 100% δωρεάν στη χρήση. Ολόκληρη η συλλογή προτύπων τους έχει κατασκευαστεί από τους ίδιους και έχει άδεια χρήσης με την άδεια Creative Commons. Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία ψάχνετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και σίγουρα θα βρείτε ένα κατάλληλο πρότυπο για αυτόν.

uiCookies

Μπορείτε να κάνετε λήψη προτύπων HTML Bootstrap από uiCookies που είναι διαθέσιμα για προσωπική, εμπορική και επαγγελματική χρήση. Το υπέροχο είναι ότι όλα τα πρότυπά τους είναι βελτιστοποιημένα για SEO, φιλικά προς κινητά και ανταποκρίνονται, εκτός από το ότι έχουν υπέροχη εμφάνιση.

Τα πρότυπα είναι δωρεάν για χρήση αλλά με αναφορά. Ωστόσο, μπορείτε να παραλείψετε το μέρος της απόδοσης πληρώνοντας είτε για μια άδεια χρήσης ενός θέματος είτε για όλα τα πρότυπα με μόλις 59 $.

Θα βρείτε πρότυπα σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως ταξίδια, λογισμικό, διαφημιστικά κ.λπ.

Θέμα Κυνήγι

Αποκτήστε 228 πρότυπα Bootstrap υψηλής ποιότητας Θέμα Κυνήγι. Όλα έχουν υπέροχα σχέδια και έχουν υψηλή απόκριση. Μπορείτε να κατεβάσετε τα πρότυπα εντελώς δωρεάν.

Το κύριο στοιχείο αυτού του ιστότοπου είναι ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα πρότυπά του ενημερώνονται τακτικά και έχουν αρκετά επαγγελματική εμφάνιση.

Δημιουργική Αγορά

Ίσως έχετε ακούσει το όνομα του Δημιουργική Αγορά επειδή είναι μια τεράστια αγορά από όπου μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν όλα τα είδη ψηφιακών στοιχείων. Μιλώντας μόνο για πρότυπα ιστότοπου, θα βρείτε σελίδες προορισμού, χαρτοφυλάκια, ιστολόγια, ακόμη και εταιρικό στυλ, μαζί με συμπληρωματικά εργαλεία όπως γραφικά διεπαφής χρήστη και εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης.

Για να βρείτε το επιθυμητό πρότυπο, μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα και να εφαρμόσετε φίλτρα όπως το εύρος τιμών και τους τύπους αρχείων.

φυλλαράκια

Χρησιμοποιώ φυλλαράκια για να δημιουργήσετε τον απλό μονοσέλιδο ιστότοπό σας για διάφορους σκοπούς, όπως ενημερωτικό δελτίο, χαρτοφυλάκιο, υπηρεσία, σελίδα πληρωμής κ.λπ. Η δημιουργία και η προσαρμογή είναι δωρεάν και χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να ολοκληρωθεί η εργασία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να πληρώσετε 5 $/σελίδα/μήνα για να το δημοσιεύσετε.

Έχουν μια ωραία ποικιλία προτύπων και έρχονται με άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Δωρεάν SSL
  • Κοινωνική και βελτιστοποιημένη για SEO
  • Εξαιρετικά προσαρμόσιμες λειτουργίες εντός του πίνακα επεξεργασίας
  • Δυνατότητα δημιουργίας δέντρου συνδέσμων, προφίλ και χαρτοφυλακίου
  • Δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένου τομέα

Τα Leeflets μπορούν να ενσωματωθούν με ένα σωρό πλατφόρμες και υπηρεσίες τρίτων, όπως PayPal, MailChimp, ConvertKitκαι Stripe.

συμπέρασμα

Μόλις αποφασίσετε για το πρότυπο, φιλοξενήστε τα σε μια αξιόπιστη στατική πλατφόρμα φιλοξενίας.

Οι στατικοί ιστότοποι προτιμώνται όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες, οπότε ελπίζω τα παραπάνω πρότυπα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν εύκολα χωρίς να κάψετε το πορτοφόλι σας. 🙂