Σημειώστε, θολώστε ή προσθέστε σχήματα σε στιγμιότυπα οθόνης στο iPhone σας

Κάθε φορά που χρειάζεται να μοιραστώ ένα στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε στο τηλέφωνό μου, συχνά πρέπει να σταματήσω για να αφαιρέσω προσωπικές πληροφορίες από αυτό. Αυτή η διαδικασία με κάνει να περάσω από πολλές διαφορετικές εφαρμογές μόνο και μόνο για να επισημάνω την περιοχή στην οποία θέλω να επιστήσω την προσοχή ή να προσθέσω κείμενο σε μια εικόνα ενώ γράφω τις πληροφορίες που θέλω να κρύψω. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο ότι οι περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για τηλέφωνα έχουν σκοπό να βελτιώσουν τις φωτογραφίες, να τις πλαισιώσουν ή να τις κάνουν πιο ελκυστικές οπτικά για το Instagram. Οι εφαρμογές που στοχεύουν στιγμιότυπα οθόνης είναι σπάνιες και συχνά φέρουν μια τιμή μόνο για να τις δοκιμάσετε. Το Pinpoint είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο, ένα πλαίσιο θαμπώματος με pixel και βέλη, σε στιγμιότυπα οθόνης απευθείας από το iPhone σας. Η εφαρμογή έχει ένα χρώμα, κόκκινο με έντονο λευκό περίγραμμα για το κείμενο και τα σχήματα, ωστόσο, μπορείτε να λάβετε περισσότερα χρώματα με μια αγορά εντός εφαρμογής.

  Τι σημαίνει "Εκπληρώνεται από την Amazon";

Ανοίξτε το Pinpoint και αφήστε το να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε. Εάν αγγίξετε τον μικρό κύκλο στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να δείτε τα άλλα χρώματα που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι αρκετά διαισθητικό στη χρήση για οθόνη αφής. Το βέλος και το ορθογώνιο κουμπί προσθέτουν τα αντίστοιχα σχήματα που αντιπροσωπεύουν. Το κουμπί κειμένου σάς επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο και το καρό κουμπί προσθέτει το εφέ θολώματος pixel. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά σχήματα, θολώματα και κείμενο σε μια φωτογραφία και να τα μετακινήσετε.

  Πώς να συνδέσετε το Google Pay με την τράπεζά σας ή την πιστωτική σας κάρτα για να παρακολουθείτε τις δαπάνες

Ωστόσο, το Pinpoint έχει ελλείψεις. Δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το βάρος των γραμμών είτε του ορθογωνίου είτε του σχήματος βέλους και δεν υπάρχει διαθέσιμη αγορά εντός εφαρμογής που να σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Ομοίως, δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου. Το πολύ, θα μπορείτε να χωρέσετε σε μερικά σχήματα και δύο γραμμές κειμένου σε μια εικόνα και θα μείνει ελάχιστα ορατό. Δεν διαθέτει επίσης κουμπί αναίρεσης και δυνατότητα διαγραφής. Η εφαρμογή είναι ωραία, αλλά πρέπει να διορθώσει γρήγορα αυτές τις ελλείψεις.

Η εφαρμογή χρεώνει λίγο υπερβολικά για το ξεκλείδωμα ενός μόνο χρώματος, αλλά το πακέτο φάσματος έχει κάπως πιο λογικές τιμές.

  Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένους υπότιτλους στο Netflix

Εγκαταστήστε το Pinpoint από το App Store