Σε ποιον ανήκει το ExpressVPN;

Το ExpressVPN έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, καθώς περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ένα εργαλείο απορρήτου και ασφάλειας για την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας και την απόκρυψη των διευθύνσεών τους IP. Αλλά που κατέχει το ExpressVPN? Η υπηρεσία ανήκει στην ExpressVPN International, η οποία είναι εγγεγραμμένη στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Το Express VPN ονομάστηκε ως η επιλογή των συντακτών από το CNET και το TechRadar το 2020.

Περισσότερα για το ExpressVPN

Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές ExpressVPN για μια σειρά λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Android, Linux και iOS για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μέχρι τον Μάρτιο του 2019, η ExpressVPM είχε περισσότερους από τρεις χιλιάδες διακομιστές κατανεμημένους σε 94 χώρες. Η κινεζική κυβέρνηση ζήτησε από την Apple να αφαιρέσει όλες τις εφαρμογές VPN από το κινεζικό App Store — συμπεριλαμβανομένου του ExpressVPN. Οι συνιδρυτές της εταιρείας είναι οι Peter Burchhardt και Dan Pomerantz, οι οποίοι έχουν δώσει αρκετές συνεντεύξεις για τη δημιουργία τους όλα αυτά τα χρόνια.

  Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για Torrenting;

Κορυφαία επιλογή VPN

Το ExpressVPN ήταν το πρώτο VPN που κυκλοφόρησε προεγκατεστημένο σε φορητούς υπολογιστές και παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στον κόσμο αυτού του τύπου. Την τελευταία δεκαετία περίπου, η αγορά VPN έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει πολύ περισσότερο τα ζητήματα ασφάλειας και απορρήτου τα τελευταία χρόνια, εξ ου και η ανάπτυξη υπηρεσιών όπως το ExpressVPN. Οι ιδρυτές είναι πρόθυμοι να τονίσουν ότι η χρήση VPN σπάνια αφορά την απόκρυψη εγκληματικής δραστηριότητας και περισσότερο την απλή προστασία του απορρήτου κάποιου. Τα VPN χρησιμοποιούνται συχνά από άτομα που εκμεταλλεύονται τις δημόσιες συνδέσεις Wi-Fi, οι οποίες είναι κάπως διαβόητες για τη χαλαρή ασφάλειά τους.

Γιατί τα VPN έχουν γίνει τόσο δημοφιλή;

Τα VPN μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τον αριθμό των εφαρμογών και των ιστότοπων που διαθέτουν προσωπικές πληροφορίες για εσάς. Χωρίς να χρησιμοποιείτε VPN, ενδέχεται να δίνετε σε πολλούς κατόχους ιστοτόπων πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να πουλήσουν πληροφορίες για εσάς χωρίς την έγκρισή σας. Τα περισσότερα VPN έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν περισσότερο έλεγχο στα προσωπικά σας δεδομένα. Ακόμη και μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά εμπορικά σήματα στον κόσμο ήταν στα πρωτοσέλιδα λόγω διαρροών δεδομένων. Τα VPN είναι γενικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε με μεγαλύτερη σιγουριά.

  Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα δωρεάν VPN

Μια 100% ανεξάρτητη υπηρεσία

Η ExpressVPN είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δεν λαμβάνει υποστήριξη από εξωτερικούς επενδυτές ή μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Οι ιδιοκτήτες λένε ότι αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και επομένως μπορούν να συνεχίσουν να «κάνουν ό,τι καλύτερο» για τους πελάτες τους. Η εταιρεία λέει ότι υπάρχουν πολλές απειλές από τις οποίες το ExpressVPN και άλλα VPN δεν μπορούν επί του παρόντος να προστατεύσουν τους πελάτες τους και ως εκ τούτου εργάζονται σε άλλα έργα που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια και απόρρητο.

Πώς συνεργάζονται οι εταιρείες διαδικτυακής ασφάλειας

Οι περισσότερες κορυφαίες εταιρείες προστασίας από ιούς προσφέρουν τώρα μια δυνατότητα VPN, με το ExpressVPN να βλέπει όλο και περισσότερους ανταγωνιστές να εισέρχονται στην αγορά συνεχώς. Οι ιδιοκτήτες θέλουν μεγάλοι παίκτες σε όλο τον κλάδο να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες είναι ενημερωμένοι. Ένα πρόγραμμα που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια για να το πετύχουν αυτό είναι το VPN Trust Initiative με το i2Coalition. Είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί ότι νέες απειλές αναδύονται συνεχώς, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό για τους καταναλωτές να προμηθεύονται τις πληροφορίες και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να τις αποφύγουν.

  Τα καλύτερα VPN για Mac 2024 (Μάρτιος)

Ασφαλέστερη μεταφορά δεδομένων για εταιρείες και ιδιώτες

Τα VPN έχουν επίσης βοηθήσει τους ανθρώπους που εργάζονται για εταιρείες να συνεργάζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και να μεταφέρουν δεδομένα με μεγαλύτερη ασφάλεια. Καθώς όλο και περισσότερες εργασίες εκτελούνται τώρα εν κινήσει, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η απομακρυσμένη εργασία δεν θέτει σε κίνδυνο τα πρότυπα ασφάλειας και απορρήτου. Χάρη στα VPN, όλοι μπορούν πλέον να μεταφέρουν δεδομένα στους οικιακούς τους υπολογιστές με μεγαλύτερη ασφάλεια και ασφάλεια.

Το ExpressVPN είναι κορυφαίος παίκτης στον κλάδο της διαδικτυακής ασφάλειας για πάνω από μια δεκαετία και αυτό δεν φαίνεται να αλλάξει σύντομα.