Σερφάρετε με ασφάλεια και ελεύθερα ενώ βρίσκεστε στην Ινδία

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Ψάχνετε για το καλύτερο VPN για την Ινδία; Ενώ τα δεδομένα από διαφορετικές πηγές ποικίλλουν, πιστεύεται ότι το 25 έως 45% των ανθρώπων στην Ινδία χρησιμοποιούν VPN. Το απόρρητο, η λογοκρισία, η ασφάλεια και η επιτήρηση είναι μόνο τέσσερις από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι χρήστες του Διαδικτύου στην Ινδία μπορεί να αναζητήσουν ένα VPN. Η σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω ενός ασφαλούς συνδέσμου VPN στον διακομιστή του παρόχου μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και υπηρεσίες, να αποκρύψετε τις δραστηριότητές σας από την επιτήρηση και να αποκρύψετε την ταυτότητά σας όταν υπάρχει καλός λόγος να είστε προσεκτικοί. Επιπλέον, με ένα VPN μπορεί να φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο σε άλλη χώρα, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες των ΗΠΑ που συνήθως αποκλείονται σε μη κατοίκους ΗΠΑ ή να έχετε πρόσβαση σε ειδήσεις και πληροφορίες από δωρεάν, χωρίς λογοκρισία πηγές.

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN για την Ινδία

Μέχρι ένα σημείο, οι χρήστες στην Ινδία έχουν τις ίδιες απαιτήσεις VPN με τους χρήστες αλλού στον κόσμο, με χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας σε ισορροπία με την οικονομική προσιτότητα και την ανάγκη για καλές ταχύτητες σύνδεσης. Ωστόσο, οι χρήστες χρειάζονται επίσης εύκολη πρόσβαση σε μια διεύθυνση IP σε μια κοντινή χώρα χωρίς περιορισμούς στο Διαδίκτυο, καθώς μία από τις προτεραιότητες είναι να αποφύγουν τους περιοριστικούς, συχνά ξαφνικούς αποκλεισμούς της Ινδίας. Στο παρελθόν, οι πολιτειακές ή τοπικές αρχές έκλεισαν ή περιόρισαν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο ως απάντηση σε διαμαρτυρίες, και ενώ το Facebook και το Twitter δεν είχαν απαγορευτεί ποτέ, οι αρχές επέκριναν και τα δύο για τη διάδοση εμπρηστικών μηνυμάτων. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των συλλήψεων που σχετίζονται με περιεχόμενο που μοιράζεται μέσω υπηρεσιών όπως το Facebook και το WhatsApp. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ένα ισχυρό VPN είναι μια λογική προστασία έναντι μελλοντικής λογοκρισίας και περιορισμών της ελευθερίας του λόγου.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Η Ινδία επιβάλλει υψηλές κυρώσεις για την παράνομη λήψη ή κοινή χρήση υλικού πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ υπάρχει όρεξη για υπηρεσίες ροής βίντεο των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκονται εκτός μενού εκτός των εδαφών τους. Υπάρχει επίσης πραγματική ανάγκη για βελτιωμένη ασφάλεια κατά τη χρήση δημόσιων ασύρματων δικτύων, καθώς η κλοπή ταυτότητας και η απάτη αυξάνουν τα προβλήματα στις πόλεις υψηλής τεχνολογίας της χώρας και πολλοί ινδικοί ιστότοποι δέχονται στοχευμένες επιθέσεις. Ως αποτέλεσμα, αξίζει να αναζητήσετε υπηρεσίες με ισχυρές, εύκολα προσβάσιμες λειτουργίες κατά της λογοκρισίας και κατά του αποκλεισμού, ισχυρά χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας και καλές ταχύτητες σύνδεσης. Καθώς τα αποτελέσματα της απώλειας της ανωνυμίας και του απορρήτου μέσω μιας διακοπείσας σύνδεσης VPN μπορεί να είναι σοβαρά, ένας διακόπτης kills, ο οποίος διακόπτει όλες τις συνδέσεις εάν σταματήσει το VPN, είναι απαραίτητος, ενώ οι λειτουργίες που εμποδίζουν τις διαρροές DNS να σας αποσπάσουν είναι ένα σίγουρο πλεονέκτημα.

  Τι είναι το OTG Storage;

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Τα καλύτερα VPN για την Ινδία

1. ExpressVPN: Το καλύτερο VPN για την Ινδία συνολικά

Τιμή: 12,95 $ το μήνα, 6,67 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα ενός έτους

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Με το ExpressVPN, θα μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου αποκλειστικά για την Ινδία όταν βρίσκεστε σε διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι. Και όταν επιστρέψετε στην Ινδία, θα έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία πολυμέσων παγκοσμίως – συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Amazon, Hulu, Disney Plus, Peacock, BBC iPlayer και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες κρίκετ και άλλα αθλήματα.

Αλλά για να απολαύσετε πλήρως αυτές τις εκπομπές, θα χρειαστείτε γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης. Ευτυχώς, το ExpressVPN παραδίδει σε αυτό το τμήμα. Ένα άλλο πράγμα που είναι αξιοσημείωτο σχετικά με αυτήν την υπηρεσία VPN είναι οι εξαιρετικές εφαρμογές της. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, Mac, Android, iOS, Smart TV και κονσόλες παιχνιδιών. Σε όποια πλατφόρμα σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε, η εφαρμογή ExpressVPN θα λειτουργεί ομαλά.

Αυτό το VPN είναι κρυπτογραφημένο με προστασία AES 256-bit και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας (ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές και ιδιωτικό). Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι ο διακόπτης kill. Εάν χάσετε τη σύνδεση VPN, ένας διακόπτης kill θα αποσυνδέσει αυτόματα τη συσκευή σας από τη σύνδεση στο διαδίκτυο για να διασφαλίσει το απόρρητο μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση VPN. Η δυνατότητα kill switch αποτρέπει την τυχαία έκθεση της διεύθυνσης IP, της τοποθεσίας και της ταυτότητάς σας. Με απλά λόγια, μπορείτε να βασιστείτε στο ExpressVPN όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Το ExpressVPN συνδυάζει την ταχύτητα, την κάλυψη και την ευκολία χρήσης σε ένα πακέτο – και είναι επίσης εξαιρετικά αξιόπιστο. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ExpressVPN διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες, δύο από τους οποίους βρίσκονται στην Ινδία (ένας στη Βομβάη και ένας στο Chennai).

Όσον αφορά το κόστος, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα της ExpressVPN. Η αγορά μέσω των συνδέσμων μας θα σας δώσει 3 μήνες δωρεάν όταν επωφεληθείτε από το πρόγραμμα ενός έτους. Αυτό είναι 49% φθηνότερο από το μηνιαίο πρόγραμμα.

  31 Καλύτερα εργαλεία απόξεσης Ιστού

Αγοράστε ExpressVPN τώρα

2. TunnelBear: Το καλύτερο VPN για προστασία της ιδιωτικής ζωής

Τιμή: 9,99 $ ανά μήνα, 4,99 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα ενός έτους

Ένα από τα πολλά σπουδαία πράγματα για το TunnelBear είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε την επισκεψιμότητα VPN κάτω από 500 GB ανά μήνα. Ωστόσο, αυτή είναι επίσης μια υπηρεσία που αξίζει να πληρώσετε, με καλά χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας και μια από τις πιο φιλικές προς το χρήστη διεπαφές. Το Tunnelbear έχει πάνω από 900 διακομιστές σε περισσότερες από 20 χώρες και οι ταχύτητες του είναι αρκετά καλές. Είδαμε μια λογική μείωση της ταχύτητας κατά 33% σε μια σύνδεση short-hop, αν και η χρήση ενός διακομιστή στη Σιγκαπούρη από το Ηνωμένο Βασίλειο ώθησε αυτή την πτώση έως και 87% – ακόμα όχι τρομερή για τα πρότυπα VPN.

Η TunnelBear εδρεύει στον Καναδά – μέρος του δικτύου πέντε ματιών – αλλά το αντισταθμίζει με σαφείς πολιτικές απορρήτου, όρους και προϋποθέσεις που καθιστούν σαφές τι καταγράφει η υπηρεσία και πώς θα ανταποκρίνεται σε αιτήματα για πληροφορίες πελατών. Η υπηρεσία έχει επίσης δύο επιλογές – VigilantBear και GhostBear. Το πρώτο λειτουργεί ως killswitch, ενώ το δεύτερο η κυκλοφορία περνάει μέσα από το VPN για να μοιάζει με κανονική, μη κρυπτογραφημένη κίνηση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην παράκαμψη κυβερνητικών μπλοκ και τείχη προστασίας.

Αγοράστε TunnelBear τώρα

3. IPVanish: Το καλύτερο VPN για έμπειρους χρήστες με πολλές συσκευές

Τιμή: 10,99 $ ανά μήνα, 3,75 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα ενός έτους

Η IPVanish έχει ισχυρή παρουσία στην Ινδία, με 18 από τους 850 διακομιστές της σε όλο τον κόσμο που εδρεύουν στο Hyderabad, το Νέο Δελχί και τη Βομβάη. Διαθέτει επίσης εφαρμογές για iOS και Android, καθώς και επέκταση Chrome για προστατευμένη περιήγηση, επομένως είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν απόρρητο ή ανωνυμία σε πολλές συσκευές. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για ανώνυμες πληρωμές.

Το μεγάλο σημείο πώλησης του IPVanish είναι ο έλεγχος. Η εφαρμογή των Windows είναι πιο εξελιγμένη από τις περισσότερες, και ενώ μπορείτε απλώς να επιλέξετε μια χώρα και να αφήσετε την εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα, μπορείτε να εμβαθύνετε περισσότερο.

Η επισκεψιμότητά σας προστατεύεται από κρυπτογράφηση AES 256-bit και υπάρχει ένας διακόπτης kill για την άμεση διακοπή όλων των συνδέσεων σε περίπτωση που αποτύχει το VPN σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το IPVanish να αλλάζει διευθύνσεις IP κάθε 45 λεπτά. Πρόκειται για μια υπηρεσία που εδρεύει στις ΗΠΑ, η οποία μπορεί να αποθαρρύνει οποιονδήποτε ανησυχεί για την επιτήρηση πέντε ματιών, ενώ οι ταχύτητες μεγάλων αποστάσεων είναι χαμηλές, με πτώση 72,5% στην ταχύτητα σύνδεσης σε σχέση με ένα VPN από Ηνωμένο Βασίλειο σε ΗΠΑ. Σε μικρότερες αποστάσεις, ωστόσο, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους λογοκριτές και να μπλοκάρετε.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των AirPods και AirPods Pro

Αγοράστε IPVanish τώρα

4. Nord VPN: Το καλύτερο VPN για απόρρητο

Τιμή: 11,99 $ ανά μήνα, 4,99 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα ενός έτους

Το Nord VPN είναι δύσκολο να νικηθεί σε παγκόσμια εμβέλεια, με πάνω από 1400 διακομιστές σε 61 χώρες, συμπεριλαμβανομένων έξι διασκορπισμένων σε όλη την Ινδία. Είναι μια κομψή, γεμάτη δυνατότητες υπηρεσία με διαισθητική διεπαφή χρήστη και ορισμένες ιδιαίτερα χρήσιμες λειτουργίες εάν ανησυχείτε για την επιτήρηση ή αισθάνεστε ότι το απόρρητό σας απειλείται. Αυτά περιλαμβάνουν προαιρετική διπλή κρυπτογράφηση και ένα VPN διπλής μετάβασης, το οποίο συγκαλύπτει τη διεύθυνση IP σας όχι μόνο μία αλλά δύο φορές για να πετάξει οποιονδήποτε κατασκοπεύει στα ίχνη σας. Μπορείτε επίσης να δρομολογήσετε την κυκλοφορία μέσω του δικτύου TOR χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή Onion μέσω VPN, καλύπτοντας περαιτέρω τα ίχνη σας. Ανατρέξτε στην επιλογή Advanced Settings for a Obfuscated Server, σχεδιασμένη για χρήση σε χώρες με αυστηρούς περιορισμούς, ενώ ο killswitch μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να κλείνει αμέσως συγκεκριμένες εφαρμογές εάν αποσυνδεθεί το VPN σας.

Το Nord VPN εδρεύει στον Παναμά, το οποίο δεν αποτελεί μέρος του δικτύου των δεκατεσσάρων οφθαλμών και δεν έχει υποχρεωτικούς νόμους διατήρησης δεδομένων, αν και το Nord VPN ισχυρίζεται σε καμία περίπτωση αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Δεν είναι η πιο γρήγορη υπηρεσία, αλλά η απόδοση είναι σταθερή. ακόμη και με μια σύνδεση VPN από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Σιγκαπούρη, οι ταχύτητες σύνδεσης VPN μειώθηκαν μόνο κατά 67,9% έναντι του μέσου όρου του 83%. Ένα καλό, ασφαλές VPN σε λογική τιμή.

Αγοράστε το NordVPN τώρα

5. CyberGhost: Ένα εξαιρετικό VPN για ξεμπλοκάρισμα, ιδιωτικότητα και P2P

Τιμή: 12,99 $ ανά μήνα, 3,25 $ ανά μήνα για 2ετές πρόγραμμα

Η CyberGhost είναι ένας αναπτυσσόμενος πάροχος VPN, με 1114 διακομιστές που καλύπτουν 43 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ τέσσερις προστέθηκαν πρόσφατα για να χειριστούν την Ινδία. Η εφαρμογή είναι καλοσχεδιασμένη και εύκολη στη χρήση της, με λειτουργίες άμεσης πρόσβασης σχεδιασμένες ειδικά για την αντιμετώπιση της λογοκρισίας ή την κατάργηση του αποκλεισμού ιστότοπων ροής, αν και μπορείτε επίσης να κάνετε τα πράγματα χειροκίνητα, επιλέγοντας την τοποθεσία σας από μια λίστα. Επιπλέον, ο χάρτης διακομιστή δίνει μια βαθμολογία ανωνυμοποίησης για κάθε διακομιστή, με βάση τον αριθμό των χρηστών στο διαδίκτυο. Εάν ο διακομιστής είναι απασχολημένος και χρησιμοποιείται από περισσότερους χρήστες, είναι πιο δύσκολο να ανιχνευθεί ποιος έχει κάνει τι στο διαδίκτυο.

Το CyberGhost έχει επίσης κάποια άλλα οφέλη. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο – οι ταχύτητες σύνδεσης είναι απλώς μέτριες – αλλά διαθέτει ισχυρή προστασία από διαρροές DNS και IP συν έναν αυτόματο διακόπτη kill. Το CyberGhost υπόσχεται επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και ενώ η κυκλοφορία P2P δεν επιτρέπεται σε ορισμένους διακομιστές για νομικά ζητήματα, είναι ανεκτή σε πολλούς άλλους, καθιστώντας το CyberGhost έναν από τους συρρικνούμενους παρόχους VPN που δεν κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αποκλείσουν τα torrents. Έχει έδρα στις ΗΠΑ, κάτι που είναι άσχημα νέα από την άποψη των πέντε ματιών, αλλά έχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Ένα υπέροχο VPN για όσους δεν θέλουν άλλους περιορισμούς.

Αγοράστε το CyberGhost τώρα