Σαρώστε και επεξεργαστείτε μαζικά εκτυπωμένες φωτογραφίες στο iPhone σας χρησιμοποιώντας τον σαρωτή εικόνων

Οι απλοί σαρωτές χαμηλής ανάλυσης έχουν απομακρυνθεί από το mainstream από τις κάμερες smartphone τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι οι φορητές συσκευές σας είναι πιο εύκολα διαθέσιμες και πιο εύχρηστες, είναι απολύτως λογικό να τις χρησιμοποιείτε για όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες. Ενώ η ανώτερη ποιότητα που προσφέρουν οι σαρωτές είναι κάτι που εμποδίζει τους χρήστες να βασίζονται υπερβολικά σε άλλες κάμερες για τη μετατροπή φυσικών δεδομένων σε ψηφιακή μορφή, η έλλειψη κατάλληλου μηχανισμού σάρωσης και συνοδευτικού λογισμικού παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιλογή. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που υπάρχουν εφαρμογές Android και iOS που προσπαθούν να βρουν τρόπους για να διασφαλίσουν ότι η διαδικασία σάρωσης παραμένει όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς προβλήματα. Το Handy Scanner και το ShoeBox είναι μόνο δύο από τις πολλές εφαρμογές smartphone που μιμούνται τις δυνατότητες του σαρωτή, αλλά το Pic Scanner πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Η εφαρμογή iOS προσφέρει δυνατότητες point-and-scan, αλλά μπορεί επίσης να σαρώσει πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και στη συνέχεια να επιτρέπει στους χρήστες να τις επεξεργάζονται με ευκολία. Το Pic Scanner μπορεί να διακρίνει μεταξύ χωριστών εγγράφων και εικόνων, περικόπτοντάς τα για να προκύψουν πολλαπλά τελικά αποτελέσματα που μπορούν να αποθηκευτούν ως μεμονωμένες φωτογραφίες.

  Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο με θέματα Excel

Το Pic Scanner είναι μια απλή εφαρμογή, αλλά αν εξακολουθείτε να θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις δυνατότητες και τη χρήση του, πατήστε την επιλογή «Βοήθεια» που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της κύριας οθόνης. Για να ξεκινήσετε τη δράση, τοποθετήστε τα αντικείμενα που θέλετε να σαρώσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια που δεν έχει υφή και κρατήστε τη συσκευή σας πάνω τους. Η ένδειξη “OK” θα πρέπει να ανάψει στο σκόπευτρο πριν πατήσετε το κουμπί λήψης. Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα απέχουν τουλάχιστον μισή ίντσα μεταξύ τους πριν πατήσετε το κουμπί κλείστρου. Μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία και είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητά της, πατήστε το κουμπί “Χρήση” και αφήστε το Pic Scanner να περικόψει τα τραβηγμένα αντικείμενα σε ξεχωριστές φωτογραφίες.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Instagram

Οι περικομμένες φωτογραφίες μπορούν να επεξεργαστούν μεμονωμένα και να προστεθούν σε άλμπουμ για ευκολότερη διαχείριση. Οι επιλογές επεξεργασίας στο Pic Scanner περιλαμβάνουν εφέ εικόνας, περιστροφή, περικοπή και λεζάντες. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με μια εικόνα, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης. Οι φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν στο ρολό της κάμερας ή να αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν προτιμάτε να διατηρείτε τις φωτογραφίες σας οργανωμένες σε άλμπουμ, απλώς δημιουργήστε ένα στο Pic Scanner και ξεκινήστε να προσθέτετε φωτογραφίες σε αυτό. Τα άλμπουμ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μαζική διαγραφή φωτογραφιών και την ομαδοποίηση παρόμοιων. Σε αυτά τα άλμπουμ μπορούν να δοθούν ονόματα της επιλογής σας επίσης.

  Πώς να φτιάξετε πράσινη βαφή στο Minecraft

Το Pic Scanner είναι μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά λαμβάνετε μόνο 10 δωρεάν σαρώσεις ως δοκιμαστική. Αφού καταναλωθούν αυτές οι λήψεις, πρέπει να πληρώσετε 2,99 $ ως εφάπαξ αγορά εντός εφαρμογής, προκειμένου να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Pic Scanner επ’ αόριστον. Μπορείτε να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτήν την καθολική εφαρμογή μεταβαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το Pic Scanner από το iOS App Store