Πώς να χωρίσετε και να ευθυγραμμίσετε τα Windows με συντομεύσεις πληκτρολογίου στο macOS

Τα Windows κάνουν ένα πράγμα εξαιρετικά καλά. διαχείριση παραθύρων. Το λειτουργικό σύστημα έχει μερικές εξαιρετικές συντομεύσεις πληκτρολογίου που σας επιτρέπουν να κουμπώσετε και να ευθυγραμμίσετε τα παράθυρα σε οποιαδήποτε πλευρά της οθόνης. Λειτουργούν με πολλαπλές οθόνες. Το macOS δεν έχει κάτι τέτοιο και οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος αναζητούν πάντα έναν τρόπο να αναπαράγουν το σπάσιμο παραθύρου από τα Windows στο macOS. Το Veeer είναι μια δωρεάν εφαρμογή macOS που κάνει αρκετά καλή δουλειά στην αναπαραγωγή της δυνατότητας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χωρίσετε και να ευθυγραμμίσετε τα παράθυρα με συντομεύσεις πληκτρολογίου στο macOS.

Εγκαθιστώ Veeer και τρέξε το. Η εφαρμογή απαιτεί ειδική πρόσβαση χρήστη, επομένως πρώτα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ενότητα Ασφάλεια και απόρρητο και μεταβείτε στην καρτέλα Απόρρητο. Ενεργοποιήστε την πρόσβαση προσβασιμότητας για το Veer εδώ. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης χρήστη ή διαχειριστή για να επιτρέψετε την πρόσβαση του χρήστη.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Wii U στον υπολογιστή σας με το Cemu

Το Veeer προσθέτει ένα κουμπί βέλους προς τα κάτω στη γραμμή μενού για να δείξει ότι εκτελείται. Όταν διαχωρίζετε και ευθυγραμμίζετε τα παράθυρα με συντομεύσεις πληκτρολογίου, πρέπει να κρατάτε πατημένο ένα από τα πλήκτρα τροποποίησης, π.χ. Command, Shift ή Control και να πατάτε τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιό σας. Το Veeer σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποια πλήκτρα τροποποίησης, στα αριστερά, θα χρησιμοποιηθούν για την ευθυγράμμιση των παραθύρων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε όποια δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μεταβείτε στις προτιμήσεις της εφαρμογής για να ορίσετε τα κλειδιά τροποποίησης.

Εκτός από τη διαίρεση και την ευθυγράμμιση των παραθύρων, το Veeer μπορεί επίσης να μεγιστοποιήσει και να κεντράρει ένα παράθυρο εφαρμογής με διπλό κλικ. Αυτό φυσικά απαιτεί να χρησιμοποιήσετε ένα ποντίκι ή ένα trackpad. Σας επιτρέπει επίσης να ανοίξετε ξανά το τελευταίο παράθυρο που κλείσατε με το πλήκτρο Q, E ή C. Και πάλι, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε ποιο κλειδί θα χρησιμοποιήσετε.

  Εδώ τα Windows 10 αποθηκεύουν τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες τους

Δεδομένου ότι ορισμένα πληκτρολόγια Apple Bluetooth δεν διαθέτουν ειδικά πλήκτρα βέλους, το Veeer λειτουργεί επίσης με τα πλήκτρα WASD. Αυτό σημαίνει ότι εάν διαθέτετε ένα από τα μικρότερα πληκτρολόγια Apple Bluetooth ή ένα μικρότερο MacBook, αυτή η εφαρμογή θα εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Το Veeer λειτουργεί πολύ καλά. προφανώς πρέπει να έχετε ένα παράθυρο σε εστίαση για να ευθυγραμμίσετε τα παράθυρα, αλλά εκτός από αυτό λειτουργεί καλά. Κουμπώνει γρήγορα τα παράθυρα και υποστηρίζει όλες τις άκρες της οθόνης. Είναι ένα πολύ καλό αντίγραφο του σπασίματος των Windows στα Windows 10. Το High Sierra έχει ελαφρώς καλύτερη διαχείριση παραθύρων που σας επιτρέπει να μετακινείτε και να αλλάζετε το μέγεθος των παραθύρων που έχουν κοπεί το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε μεταξύ των δύο λειτουργιών, να μην λείπει τίποτα. Υπάρχουν φυσικά και άλλες επί πληρωμή εφαρμογές εκεί έξω που κάνουν τα ίδια πράγματα και ίσως προσφέρουν ακόμη και λίγο περισσότερα από αυτήν, αλλά αν χρειάζεστε μια καλή δωρεάν λύση, αυτή είναι.

  Ποιο είναι το νόημα του Torrenting;