Πώς να χτίσετε ένα σπίτι στο Skyrim

Η κατασκευή ενός σπιτιού Skyrim είναι ένα μικρό παζλ από μόνο του. Ας το αποκωδικοποιήσουμε αυτό με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

Η άμεση κατασκευή ενός σπιτιού είναι διαφορετική από την αγορά ενός σπιτιού στο Skyrim. Και προφανώς, χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια, ειδικά στην προμήθεια (μια συντόμευση θα συζητηθεί αργότερα) των απαιτούμενων υλικών.

Αλλά η κατασκευή του δικού σας έχει τα δικά του προνόμια, με προσαρμογές και επεκτάσεις κάθε φορά που έχετε τους πόρους.

Συγκεκριμένα, το πρώτο πράγμα που θα θέλετε είναι ένα οικόπεδο.

Υπάρχουν μερικές τοποθεσίες, όπως το The Pale, το Falkreath, κ.λπ., όπου μπορείτε να μιλήσετε με τον αντίστοιχο Jarl, να ολοκληρώσετε μια αποστολή και να προχωρήσετε στην ιδιοκτησία γης.

Θα προχωρήσουμε στο κράτημα Falkreath, καθώς αυτό είναι πιο γρήγορο.

Έτσι, μόλις βρεθείτε στο Falkreath, εντοπίστε το μακρύ σπίτι του Jarl για να συναντήσετε τον Siddgeir, τον σημερινό Jarl, και να ζητήσετε δουλειά.

Θα ζητήσει να σκοτώσει τον αρχηγό ληστή στο ορυχείο Bilegultch. Αυτή είναι μια απλή αναζήτηση για να σκοτώσετε μερικούς ληστές και ένα ωραίο τόξο και βέλος θα είναι αρκετά.

Στη συνέχεια, συναντήστε το Jarl για να λάβετε την ανταμοιβή και να ξεκινήσετε την αγορά γης. Θα σας κατευθύνει στον διαχειριστή του, τη Nenya, από τον οποίο μπορείτε να πάρετε ένα για 5000 χρυσά.

Είναι σημαντικό ότι αυτό ξεκινάει όταν ζητάτε να αγοράσετε ένα σπίτι αλλά σας λένε να αγοράσετε γη, καθώς δεν υπάρχει σπίτι προς πώληση στο Falkreath.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ταξιδέψετε στην τοποθεσία του καταλύματος, που είναι το Lakeview Manor, βορειοανατολικά του Falkreath.

Το προεπιλεγμένο σύνολο εργαλείων που υπάρχουν στον ιστότοπο είναι:

  • Πρόχειρος πίνακας: Χρησιμοποιείται για την επιλογή των στοιχείων προς δημιουργία
  • Στήθος: Έχει κάποιες βασικές προμήθειες
  • Πάγκος ξυλουργού: Για πρωτογενή κατασκευή
  • Αμόνι: Για την κατασκευή μερικών από τα οικοδομικά υλικά
  Πώς να ρυθμίσετε το Apache HTTP με πιστοποιητικό SSL;

Τώρα λοιπόν που βρισκόμαστε στο εργοτάξιο και έχουμε τα απαραίτητα εργαλεία, ας ξεκινήσουμε.

Χτίζοντας ένα σπίτι στο Skyrim

Ξεκινά με τον πίνακα σύνταξης για να επιλέξετε τι θα δημιουργήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο θα είναι μια διάταξη μικρού σπιτιού, η οποία είναι η πιο απλή, που χρειάζεται τη μικρότερη ποσότητα προμηθειών.

Μετά τη δημιουργία του σχεδίου, το επόμενο εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι ο πάγκος του ξυλουργού.

Μια κατασκευή μικρού σπιτιού έχει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • θεμέλιο
  • Κορνίζα τοίχου
  • Τοίχοι
  • Πάτωμα
  • Κουφώματα στέγης
  • Στέγη
  • Θύρα

Αυτό είναι μόνο για αναφορά? δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε τίποτα. Θα έρθουν προοδευτικά καθώς κατασκευάζετε με τον πάγκο του ξυλουργού.

Ο συνολικός αριθμός δομικών υλικών που απαιτούνται για αυτήν την ελάχιστη κατασκευή είναι:

ΥλικόΠοσότηταΚωδικός είδους Πέτρες λατόμησης14XX00306Κρύλος πριονιού17XX00300ENΚαρφιά30XX00300FClay4XX003043Σιδερένια εξαρτήματα1XX003035Κλειδαριά1XX003012Μντεσέδες2X1X0030

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε ένα μικρό σπίτι ακριβώς εκεί.

Το σεντούκι των βασικών προμηθειών έχει 30 πηλό, ένα ράβδο κορούνδιου, έξι ράβδους σιδήρου και 30 πέτρες εξόρυξης. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε 20 κορμούς κύκνου στοιβαγμένους κοντά (δεν εμφανίζονται στο απόθεμα).

Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το αμόνι για να φτιάξετε σιδερένια εξαρτήματα, μεντεσέδες, καρφιά και κλειδαριά, καθώς έχετε ήδη τις πρώτες ύλες.

Ωστόσο, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε εντολές κονσόλας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς στοιχείων που αναφέρονται παραπάνω.

Για παράδειγμα, πατήστε ~ in-game και πληκτρολογήστε player.additem 0300306c X για να προσθέσετε X πέτρες εξόρυξης στο απόθεμα.

Εδώ, αντικατέστησα το XX στην αρχή του κωδικού αντικειμένου με τον κωδικό μου DLC, 03. Οι κωδικοί DLC για το Dragonborn, το Hearthfire και το Dawnguard είναι 02, 03 και 04, αντίστοιχα.

  8 Καλύτερος Διαδραστικός Δημιουργός Χρονογραμμής [Free & Paid]

Καθώς χτίζετε τα εξαρτήματα του σπιτιού στον πάγκο του ξυλουργού, το σπίτι σας θα αρχίσει σταδιακά να χτίζεται.

Τώρα, αυτό ολοκληρώνει την κατασκευή ενός μικρού σπιτιού:

Ωστόσο, πρόκειται για απλή κατασκευή χωρίς επιπλέον δωμάτια. Βασικά, είναι απλώς μια αίθουσα.

Ένα πλήρως ανεπτυγμένο σπίτι θα σας ζητήσει να επιστρέψετε στον πίνακα σχεδίασης για να δημιουργήσετε περισσότερα σχέδια και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο του ξυλουργού για να σημειώσετε τα απαιτούμενα δομικά υλικά, να τα προμηθευτείτε και να φτιάξετε τις επεκτάσεις.

Όπως αναφέρθηκε, οι εντολές της κονσόλας είναι η πιο γρήγορη μέθοδος για να αρπάξετε το υλικό του κτιρίου. Ακολουθούν μερικοί ακόμη κωδικοί για τα στοιχεία που μπορεί να χρειαστείτε για τις επεκτάσεις:

Υλικό Κωδικός αντικειμένουΓυαλίXX005A69Κέρατα κατσίκαςXX00303FStrawXX005A68Iron Ingot0005ACE4Δερμάτινες λωρίδες000800E4

Ωστόσο, υπάρχουν παραδοσιακές (και μερικές φορές βαρετές) μέθοδοι για να προμηθεύεστε όλα αυτά τα πράγματα για το πρόγραμμα δημιουργίας χωρίς συντομεύσεις μέσα σας.

Για παράδειγμα, οι εξορυσσόμενες πέτρες βρίσκονται σε όλο το Skyrim. Ωστόσο, δεν σας επιτρέπουν όλοι να τα εξορύξετε. Είναι μερικά λαμπερά που φαίνονται λίγο διαφορετικά από τα συνδετικά τους βράχια.

Και θα χρειαστείτε μια αξίνα για να ξεκινήσετε, αν δεν την έχετε τοποθετήσει κοντά.

Ωστόσο, η αναζήτηση τους δεν είναι διασκεδαστική. Οπότε καλύτερα, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο fandom wiki του Skyrim και να αναζητήσει όλες τις πιθανές τοποθεσίες για συγκεκριμένα δομικά υλικά.

Επιπλώνοντας το σπίτι σας στο Skyrim

Όσο κι αν επεκτείνετε το σπίτι σας, παραμένει άδειο μέχρι να κανονίσετε κάποιες ρυθμίσεις.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κατοικήσιμο είναι να χρησιμοποιήσετε απατεώνες για να προμηθευτείτε υλικά και να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο εργασίας σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Αυτοί οι πάγκοι εργασίας διαφέρουν από αυτούς που βρίσκονται εκτός σπιτιού (πάγκος εργασίας ξυλουργού). Η επιλογή προσθήκης πάγκων εργασίας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού εμφανίζεται στο μενού του πίνακα σχεδίασης και μπορείτε να τους αφαιρέσετε μόλις τελειώσετε με το εξάρτημα επίπλωσης.

  Πόσα χρήματα εξοικονομείτε με το Apple One;

Ενώ η περισσότερη σκληρή δουλειά βρίσκεται στους ώμους σας, είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν διαχειριστή για τη συντήρηση. Ιδιαίτερα για τον Falkreath, μπορείτε να μιλήσετε με τον Jarl και να ρωτήσετε αν χρειάζεται κάτι άλλο και θα σας μιλήσει για τον κενό τίτλο thane.

Αυτό συνεπάγεται τη βοήθεια τουλάχιστον τριών πολιτών του Falkreath. Αν και μπορείτε να το δοκιμάσετε με τον δικό σας τρόπο, σας συνιστώ να ρωτήσετε:

  • Mathies of Corpselight Farm
  • Hert στο Half Moon Mill
  • Ο Thadgeir στο Dengeir’s House

Αυτά δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο, και αφού τους βοηθήσετε, μπορείτε να ρωτήσετε τον Jarl, ο οποίος θα σας ανακοινώσει τον Thane of Falkreath και θα σας προσφέρει έναν οίκο, τον Rayya.

Τέλος, μπορείτε να ζητήσετε από τον Rayya να γίνει ο διαχειριστής σας.

Αν και ένας αεροσυνοδός δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, έλαβα βοήθεια για να τακτοποιήσω μια άμαξα, μια αγελάδα, ένα άλογο, βασικά έπιπλα, οικοδομικά υλικά κ.λπ.

Το να ζητάς από τον διαχειριστή σου να κάνει πράγματα χρειάζεται πολλά χρήματα. Γνωρίζετε ήδη τον συνηθισμένο τρόπο απόκτησης χρυσού, αλλά ως συντόμευση, χρησιμοποιήστε την εντολή κονσόλας player.additem 0000000F X, για “Χ” ποσότητα χρυσού.

Τύλιξε!

Αυτός λοιπόν ήταν ένας σύντομος οδηγός για την κατασκευή ενός σπιτιού Skyrim.

Θέλει πολλή δουλειά, συμφωνήθηκε, αλλά το να φτιάχνεις τα πάντα έχει τη δική του ικανοποίηση για πολλούς. Ως υπενθύμιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπίτι Skyrim για να αποθηκεύσετε τα όπλα σας και να ζήσετε με τη σύζυγο και τα παιδιά σας.

ΥΓ: Ανάμεσα σε πολλά διασκεδαστικά πράγματα, το να είσαι λυκάνθρωπος στο Skyrim προσφέρει απαράμιλλη συγκίνηση και μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι.