Πώς να χρησιμοποιήσετε φακούς 3D World στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή με σχέδιο. Τους τελευταίους μήνες, είδαμε το Facebook να αντιγράφει τις λειτουργίες του Snapchat σε μια προσπάθεια να το ανταγωνιστεί. Το Snapchat αντεπιτίθεται όχι αντιγράφοντας τις δυνατότητες του Facebook αλλά προσθέτοντας νέες δικές του δυνατότητες. Η τελευταία προσθήκη στο Snapchat είναι οι τρισδιάστατοι παγκόσμιοι φακοί. Οι χρήστες του Snapchat χρησιμοποιούν φακούς εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτοί οι νέοι τρισδιάστατοι φακοί του κόσμου είναι σαν να ζωγραφίζουν στον πραγματικό κόσμο. Δείτε πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat και ανοίξτε το. Στρέψτε την κάμερά σας σε κάτι. Τα καλύτερα θέματα είναι οι ανοιχτοί χώροι. Πατήστε στο εργαλείο εύρεσης προβολής της κάμερας και οι φακοί θα φορτωθούν όπως συνήθως.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος πληκτρολογεί στο Snapchat

Οι δύο πρώτες επιλογές είναι νέες. Διαθέτουν ένα ουράνιο τόξο και ένα πρόσωπο. Προς το παρόν, αυτοί είναι οι μόνοι διαθέσιμοι 3D παγκόσμιοι φακοί. Το Snapchat πιθανότατα θα προσθέσει περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Ο Παγκόσμιος Φακός του Ουράνιου Τόξου

Μπορείτε να σύρετε και να επανατοποθετήσετε αυτόν τον φακό χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας. Από προεπιλογή, προσθέτει ένα ουράνιο τόξο στην εικόνα σας. Εάν αγγίξετε την οθόνη όταν αυτός ο φακός είναι ενεργός, αλλάζει σε διαφορετικό κινούμενο αντικείμενο. Όπως το ουράνιο τόξο, μπορείτε να σύρετε και να επανατοποθετήσετε όλα τα αντικείμενα. Τα άλλα αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα γλειφιτζούρι και ένα φλιτζάνι τσάι/καφέ στον ατμό.

  Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Ο φακός προσώπου

Αυτός ο παγκόσμιος φακός σάς επιτρέπει να πετάτε σπόρους και να καλλιεργείτε λουλούδια. Επιλέξτε το και μετακινήστε την οθόνη σας. Αν έχετε παίξει ποτέ Pokèmon Go, η κίνηση του κινήματος είναι λίγο σαν να ρίχνετε ένα Pokèball. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να πατήσετε την οθόνη σας για να ρίξετε το σπόρο. Δεν υπάρχει πολύς στόχος που μπορείτε να κάνετε.

Κάθε κίνηση ρίχνει έναν νέο σπόρο στην εικόνα σας και ένα λουλούδι μεγαλώνει εκεί που προσγειώνεται. Τα λουλούδια εξαφανίζονται μετά από λίγο. Πρέπει είτε να τραβήξετε γρήγορα μια φωτογραφία είτε να συνεχίσετε να φυτεύετε νέα λουλούδια.

Φωτογραφίες & Βίντεο

Οι φακοί τρισδιάστατου κόσμου λειτουργούν τόσο με φωτογραφίες όσο και με βίντεο. Πατήστε το κουμπί λήψης για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λήψης για εγγραφή βίντεο. Οι φακοί δεν είναι κινούμενοι πάνω από τις φωτογραφίες σας. Όταν μοιράζεστε μια φωτογραφία με φακούς 3D, θα μοιάζει λίγο πολύ σαν να έχετε μόλις προσθέσει ένα αυτοκόλλητο

  Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat με φίλους

Οι φακοί είναι κινούμενοι σε βίντεο. Εάν, για παράδειγμα, προσθέσετε ένα σύννεφο που κλαίει σε ένα βίντεο, θα κλαίει σε όλο το βίντεο.

Έχετε τις ίδιες επιλογές κοινής χρήσης με πριν. μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην ιστορία σας ή να το μοιραστείτε με έναν φίλο ή μια ομάδα φίλων. Δεν υπάρχουν ειδικές επιλογές κοινής χρήσης που να συνδυάζονται με τον νέο τύπο φακού.

μέσω Snapchat