Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shunt Boost στο GTA 5

Το Shunt Boost μετατρέπει αποτελεσματικά το αυτοκίνητο σε μια καταστροφική μπάλα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταστρέψει όποιον τολμήσει να οδηγήσει δίπλα στον παίκτη. Είστε χρήστης του GTA 5 και αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το shunt boost στο GTA 5; Αν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το shunt jump στο GTA 5, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως αν μπορείτε να έχετε ώθηση διακλάδωσης και κατακόρυφο άλμα και μπορείτε να έχετε ώθηση διακλάδωσης και κατακόρυφο άλμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shunt Boost στο GTA 5

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το shuunt boost στο GTA 5 περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι το Shunt Boost;

Το Shunt Boost μετατρέπει αποτελεσματικά το αυτοκίνητο σε μια καταστροφική μπάλα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταστρέψει όποιον τολμήσει να οδηγήσει δίπλα στον παίκτη. Ένα από τα πιο ισχυρά mods οχημάτων, έχει προκαλέσει όλεθρο στο Freemode του GTA Online. Μόνο τα οχήματα Arena War μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Shunt Boost, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Arena War Workshop. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των αντιπάλων που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινήτου σας.

Είναι καλό το Shunt Boost;

Ναι, το Shunt boost λειτουργεί καλά. Η ενίσχυση διακλάδωσης είναι πιο περιστασιακή και επικεντρώνεται είτε στην επίθεση είτε στην αποφυγή επιθέσεων. Χτυπάτε το άτομο που στέκεται δίπλα σας στο πλάι όταν κάνετε ώθηση διαφυγής. Είναι λίγο περίεργο αλλά αρκετά ισχυρό.

  Διορθώστε τη συντριβή του GTA 5 κατά την εκκίνηση στα Windows 10

Μπορείτε να έχετε Shunt Boost και Vertical Jump;

Αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα επειδή τα δύο κινήματα είναι τόσο διαφορετικά. Ωστόσο, ορισμένοι επαγγελματίες υποστηρίζουν ότι μια καλή ώθηση shunt μπορεί να ενισχύσει το κατακόρυφο άλμα σας ενισχύοντας την ταχύτητα και την ισχύ σας.

Μπορείτε να πετάξετε με Shunt Boost;

Ναι, με ώθηση shunt, μπορείτε να πετάξετε. απλά χρειάζεσαι εξάσκηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shunt Boost στο GTA 5;

Παρόλο που το GTA 5 υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζει να γίνεται καλύτερο. Οι προγραμματιστές συμπεριέλαβαν έναν μηχανικό ενίσχυσης διαφυγής στο παιχνίδι με την ενημέρωση Arena War. Ως αποτέλεσμα, αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να εφαρμόσετε μια ενίσχυση shunt στο GTA 5 σε όλες τις πλατφόρμες.

Η ώθηση shunt είναι το χαρακτηριστικό για εσάς εάν θέλετε να κάνετε το αυτοκίνητό σας μια μπάλα ναυάγιο. Πρέπει να αγοράσετε την ενίσχυση shunt πριν τη χρησιμοποιήσετε. Απλώς οδηγήστε το αυτοκίνητό σας στο κατάστημα και αγοράστε Shunt Boost από την κατηγορία Boost.

Η οδήγηση μέσω του Los Santos αφού λάβετε ώθηση για το αυτοκίνητό σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μαζί με την υγεία και τις μπάρες πανοπλίας, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια κίτρινη μπάρα. Αυτή η κίτρινη γραμμή υποδεικνύει πόση ενίσχυση είναι ακόμα διαθέσιμη. όταν είναι άδειο, η ενίσχυση δεν μπορεί να διακοπεί.

Ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση του τρόπου χρήσης της ενίσχυσης shunt στο GTA 5 με πολλές πλατφόρμες:

  • Σε PS4 και PS5: Για να υποδείξετε την κατεύθυνση στην οποία θέλετε να προωθήσετε την ενίσχυση σε ένα PS4 ή PS5, κρατήστε πατημένο το κουμπί X και μετά πατήστε το κουμπί L1 ή R1. Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα αριστερά πατώντας το L1 και προς τα δεξιά πατώντας το R1.

  • Ενίσχυση των διακλαδώσεων σε ένα Xbox: Σε ένα Xbox, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πραγματοποιήσετε μια ενίσχυση διακλάδωσης είναι να πατήσετε το κουμπί A, ακολουθούμενο από τα κουμπιά LB ή RB για να υποδείξετε σε ποια κατεύθυνση θέλετε να κάνετε την ενίσχυση διακλαδώσεων.

  • Controls for PC Shunt Boost: Είναι προτιμότερο οι παίκτες PC να δημιουργούν τις δικές τους πληκτρολογήσεις για προσαρμοσμένη ενίσχυση. Από προεπιλογή, μπορείτε να το κάνετε αυτό πατώντας το αριστερό ή το δεξί πλήκτρο κίνησης για να υποδείξετε την κατεύθυνση σας αφού πατήσετε το πλήκτρο X.

Ποιο κουμπί πατάτε για να χρησιμοποιήσετε το Shunt Boost;

Εάν έχετε σύγχυση σχετικά με το ποιο κουμπί πατάτε για να χρησιμοποιήσετε την ενίσχυση διακλάδωσης; Ανάλογα με την πλατφόρμα τους, τα ακόλουθα κουμπιά πρέπει να πατηθούν στο Grand Theft Auto Online για να πραγματοποιηθεί μια ενίσχυση διακλάδωσης:

  • PC: Κρατήστε πατημένο το X ενώ πατάτε LMB/RMB.

  • PS4: Κρατήστε πατημένο το X ενώ πατάτε τα L1 και R1.

  • Xbox: Κρατήστε πατημένο το A και κάντε κλικ στο LB/RB.

Πώς εκκινείτε κάποιον με ένα Shunt Boost;

Ακολουθεί μια γρήγορη εξήγηση για το πώς να εκτοξεύσετε κάποιον χρησιμοποιώντας μια ενίσχυση διακλάδωσης:

1. Ανοίξτε GTA Online και ξεκινήστε το GTA 5.

2. Χρησιμοποιήστε την κατακόρυφη ώθησή σας για να σηκώσετε το αυτοκίνητό σας στον αέρα.

3. Γείρετε το αυτοκίνητό σας στο πλάι χρησιμοποιώντας το αριστερό αναλογικό μοχλό.

4. Χρησιμοποιήστε την ενίσχυση διακλάδωσης για να στείλετε το αυτοκίνητό σας να συντρίβει προς τα δεξιά.

Το αυτοκίνητο θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά και να παραμένει στον αέρα όσο το κρατάτε στο πλάι. Πρέπει να κρατήσετε το όχημα σε αυτή την πλάγια στάση γιατί αν προσαρμοστεί, θα αρχίσετε να πέφτετε προς το έδαφος.

Πώς κάνετε το Shunt Jump στο GTA;

Ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση για το πώς να ξεκινήσετε ένα διαδικτυακό άλμα shunt στο GTA:

1. Εκκινήστε το GTA 5 και μεταβείτε στο GTA Online.

2. Για να σηκώσετε το όχημά σας στον αέρα, εφαρμόστε την κατακόρυφη ώθησή σας.

3. Χρησιμοποιώντας το αριστερό αναλογικό μοχλό, γείρετε το όχημά σας στο πλάι.

4. Για να στείλετε το αυτοκίνητό σας προς τα δεξιά, χρησιμοποιήστε την ώθηση διακλάδωσης.

Όσο κρατάτε το αυτοκίνητο στο πλάι, θα παραμένει στον αέρα και θα συνεχίσει να προχωρά. Πρέπει να διατηρήσετε αυτή την πλάγια στάση γιατί αν το αυτοκίνητο αρχίσει να προσαρμόζει τη θέση του, θα αρχίσετε να πέφτετε κατακόρυφα προς το έδαφος. Για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας στον αέρα, απλώς χρησιμοποιήστε την βελτιωμένη υδραυλική ώθηση πολλές φορές.

Για να απλοποιήσετε την αναπήδηση, σας συμβουλεύουμε να εξοπλίσετε ένα μικρό/ελαφρύ αυτοκίνητο με αυτές τις τροποποιήσεις. Αν και μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο το να πετάς με ένα από τα αεροπλάνα του GTA Online, η εξοικείωση αυτής της μεθόδου εξακολουθεί να είναι ευχάριστη.

Πώς χρησιμοποιείτε το Xbox Boost;

Για να κάνετε ένα shunt boost σε ένα Xbox, απλώς πατήστε το κουμπί A, ακολουθούμενο από τα κουμπιά LB ή RB για να υποδείξετε σε ποια κατεύθυνση θέλετε να κάνετε shunt boost.

Πώς γίνεται το Shunt Boost στο GTA Xbox;

Η ώθηση shunt είναι το χαρακτηριστικό για εσάς εάν θέλετε να κάνετε το αυτοκίνητό σας μια μπάλα ναυάγιο. Πρέπει να αγοράσετε την ενίσχυση shunt πριν τη χρησιμοποιήσετε. Απλώς οδηγήστε το όχημά σας στο κατάστημα και αγοράστε ώθηση από το τμήμα ενίσχυσης. Η οδήγηση μέσω του Los Santos αφού λάβετε ώθηση για το αυτοκίνητό σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Κοιτάξτε την περιοχή κάτω από τον μίνι χάρτη σας στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας αφού λάβετε την ενίσχυση διακλάδωσης. Μαζί με την υγεία και τις μπάρες πανοπλίας, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια κίτρινη μπάρα. Αυτή η κίτρινη γραμμή υποδεικνύει πόση ενίσχυση είναι ακόμα διαθέσιμη. όταν είναι άδειο, η ενίσχυση δεν μπορεί να διακοπεί.

Σε ένα Xbox, χρησιμοποιήστε πρώτα το κουμπί A και μετά τα κουμπιά LB ή RB από το χειριστήριο Xbox για να κάνετε shunt boost στο Xbox.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να χρησιμοποιείτε το shuunt boost στο GTA 5 και πώς να το shun jump στο GTA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.