Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Fidget Spinner

Τα Fidget spinner μπορεί να είναι τα κατοικίδια βράχια αυτής της γενιάς. Δεν είναι απολύτως σαφές ποιος σκέφτηκε αυτή την ιδέα, αλλά ήταν μεγάλη επιτυχία. Αυτές οι μικρές, ανόητες μικρές συσκευές είναι πλέον διαθέσιμες παντού. Διαφημίζονται ως ένας τρόπος αντιμετώπισης του άγχους, αν και φαίνεται ότι το άτομο που το δημιούργησε ήθελε απλώς να κάνει έναν ενοχλητικό συνάδελφο να σταματήσει να ταράζεται. Το ίδιο το άγχος είναι ένα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα που ένα παιχνίδι από μόνο του δεν μπορεί να θεραπεύσει. Εάν είχατε περιέργεια για την αποτελεσματικότητά τους αλλά δεν θέλατε να αγοράσετε ένα, είστε τυχεροί. Τώρα υπάρχει ένα Google fidget spinner στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Chrome.

  Πώς να κατεβάσετε ένα βίντεο ροής

Ανοίξτε το Chrome ή την εφαρμογή Αναζήτηση Google στο τηλέφωνό σας Android ή σε iOS ή ακόμα και στην επιφάνεια εργασίας σας. Πληκτρολογήστε Spinner στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε μετάβαση. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιλαμβάνουν ειδήσεις και άρθρα σχετικά με τα fidget spinner, αλλά στην κορυφή των αποτελεσμάτων βρίσκεται το δικό σας fidget spinner.

Το Google Fidget Spinner έχει δύο πρόσωπα. η συνηθισμένη έκδοση με τρία δόντια που μπορείτε να αγοράσετε σε φυσική μορφή από καταστήματα και διαδικτυακά και έναν τροχό χωρισμένο σε αριθμημένα τμήματα. Πατήστε το διακόπτη «Αριθμός» στο επάνω μέρος της κάρτας για εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο προσώπων.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των AirPods και AirPods Pro

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να περιστρέψετε το spinner ή να πατήσετε ‘Spin’ στο κάτω μέρος της κάρτας για να αρχίσει να περιστρέφεται μόνο του ενώ παρακολουθείτε.

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα πασχαλινά αυγά της Google που προσθέτει κάθε τόσο η εταιρεία. Προορίζεται φυσικά να είναι ένα μικροσκοπικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε στο Chrome. Στην πραγματικότητα δεν προορίζεται να σας βοηθήσει με το άγχος σας.

Προτού αρχίσετε να επικρίνετε το Google fidget spinner ή την Google ότι προσπάθησε να φτιάξει ένα πασχαλινό αυγό από fidget spinner όταν τα έχετε ήδη χορτάσει, θα πρέπει να σας πούμε ότι η Google δεν είναι η πρώτη στη σειρά που το κάνει αυτό. Υπάρχουν ήδη αμέτρητες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες τόσο για iOS όσο και για Android που σας προσφέρουν ένα εικονικό fidget spinner στη συσκευή σας. Δεν υπάρχουν μόνο εφαρμογές αλλά και παιχνίδια και ρούχα εκεί έξω με αυτά τα μικρά παιχνίδια τυπωμένα πάνω τους.

  Τρόπος χρήσης της ενσωματωμένης δυνατότητας γεωγραφίας στο Microsoft Excel

Όσο κι αν όλοι θα θέλαμε να εξαφανιστούν οι ανόητες μανίες όπως αυτή, μπορούν και μετατρέπονται σε διασκεδαστικά αβλαβή παιχνίδια. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, εάν υποφέρετε από άγχος, μην αγοράζετε παιχνίδια. Λάβετε βοήθεια και λάβετε σοβαρά υπόψη την ψυχική υγεία καθώς και τη δική σας ευημερία.