Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Allo για τον Ιστό

Η Google προσπαθεί να δημιουργήσει μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων εδώ και αρκετά χρόνια. Είχε πραγματικά μια εξαιρετική εφαρμογή συνομιλίας πριν από πολύ καιρό. λεγόταν Gtalk. Το Gtalk ήταν υπέροχο γιατί ήταν ελαφρύ και ταίριαζε με τη μέση ταχύτητα internet που είχαν οι περισσότεροι άνθρωποι την ημέρα. Καθώς η τεχνολογία βελτιωνόταν, η Google αποφάσισε να σκοτώσει το Gtalk και να το αντικαταστήσει με το Hangouts. Το Hangouts δεν είναι κοντά στο φως, καμία ανοησία εφαρμογή που ήταν το Gtalk και δεν τα πήγε καλά. Για να μην αποθαρρυνόμαστε, η Google κυκλοφόρησε το Allo για Android και iOS. Φαίνεται να παραμένει σε αυτήν την εφαρμογή προς το παρόν και μόλις κυκλοφόρησε το Google Allo για τον Ιστό. Δείτε πώς το χρησιμοποιείτε.

  Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον αισθητήρα καρδιακού παλμού του Apple Watch σας

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Allo για τον ιστό, εκτός εάν χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή στο τηλέφωνο iPhone ή Android. Το Google Allo για τον Ιστό ακολουθεί την ίδια σύμβαση με το Whatsapp για τον Ιστό. Πραγματοποιείται έλεγχος ταυτότητας μέσω της εφαρμογής τηλεφώνου της και η εφαρμογή τηλεφώνου λειτουργεί μόνο αφού επαληθεύσει τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Google Allo για τον Ιστό

Επισκεφτείτε το Google Allo web έκδοση. Θα σας δείξει έναν κωδικό QR που μπορεί να σαρωθεί μόνο με την εφαρμογή Allo. Προς το παρόν, μόνο το Allo για Android διαθέτει τον σαρωτή κωδικών QR. Οι χρήστες iPhone βρίσκονται στη λίστα αναμονής.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον χωρικό ήχο για AirPods σε iPhone ή iPad

Ανοίξτε το Allow στο τηλέφωνό σας και πατήστε το κουμπί χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Από το συρτάρι πλοήγησης, πατήστε QR Scanner. Όταν εμφανιστεί ο σαρωτής QR, τοποθετήστε τον στον κωδικό στην οθόνη σας. Πραγματοποιείται έλεγχος ταυτότητας σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όλες οι συνομιλίες σας συγχρονίζονται αυτόματα με το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει επίσης πρόσβαση στις επαφές σας.

Εάν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, η περίοδος λειτουργίας Allo θα τερματιστεί. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το Google Allo για τον ιστό, θα χρειαστεί να σαρώσετε τον κωδικό QR με την εφαρμογή Allo στο τηλέφωνό σας. Εάν κλείσετε μόνο την καρτέλα στην οποία είχατε ανοιχτό το Allo για web, μπορείτε να την ανοίξετε ξανά και θα συνεχίσετε να είστε συνδεδεμένοι.

  Πώς να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσετε στις επαφές σας

Δεν υπάρχει επιλογή QR Scanner

Εάν δεν βλέπετε μια επιλογή σαρωτή QR στο Allo στο τηλέφωνό σας, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Εάν έχετε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση και η επιλογή εξακολουθεί να μην υπάρχει, κλείστε την εφαρμογή και ανοίξτε την ξανά. Δώστε του μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει και μετά ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης. Και πάλι, μην κλείνετε απλώς το συρτάρι πλοήγησης εάν δεν βλέπετε την επιλογή σαρωτή QR. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και τελικά θα εμφανιστεί. Περιττό να πούμε ότι η εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη βελτιστοποίηση σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα.