Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Vibrance στο Valorant

Το παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου, το Valorant, το οποίο είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται σε ομάδες, διαδραματίζεται στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός από μια ποικιλία Αντιπροσώπων, που βασίζονται σε άτομα από διάφορα έθνη και πολιτισμούς. Οι παίκτες τοποθετούνται είτε στην επιτιθέμενη είτε στην αμυνόμενη ομάδα, με πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα, στην κύρια λειτουργία παιχνιδιού. Κάθε μία από τις ειδικές δεξιότητες που διαθέτουν οι πράκτορες απαιτεί χρεώσεις και κάθε πράκτορας έχει επίσης μια ειδική τελική δύναμη που απαιτεί φόρτιση μέσω σκοτών, θανάτων, σφαίρων ή αποστολών. Κάθε παίκτης ξεκινά ένα παιχνίδι με ένα κλασικό πιστόλι και μία ή περισσότερες χρεώσεις για τις ικανότητές του με την υπογραφή του. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα νομισμάτων εντός του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσθετα όπλα και χρεώσεις ικανότητας με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων γύρων, τυχόν φόνους για τους οποίους ευθύνονται και άλλους παράγοντες. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το digital vibrance στο Valorant και πώς να ενεργοποιείτε το Vibrance Valorant. Θα μάθετε επίσης τι είναι η προεπιλεγμένη ψηφιακή δόνηση και πώς να αυξήσετε τη δόνηση στο Valorant.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Vibrance στο Valorant

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή δόνηση στο Valorant λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Vibrance στο Valorant;

Σε γενναίος, μια κρίσιμη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τους εχθρούς και τους στόχους πιο ορατούς ονομάζεται ψηφιακή δόνηση. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν πιο εύκολο τον εντοπισμό εχθρών στην περιοχή και να τους χτυπήσουν με τις βολές τους, ενισχύοντας την ψηφιακή δόνηση στο Valorant. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν την ψηφιακή δόνηση στο Valorant ώστε να ταιριάζει στις δικές τους προτιμήσεις με αυτόν τον τρόπο.

  8 Καλύτερο λογισμικό PERT Chart για Project Managers

Επιλογή I: Για υπολογιστές που βασίζονται σε γραφικά NVIDIA

Σημείωση: Ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις χρώματος της επιφάνειας εργασίας στους φορητούς υπολογιστές που βασίζονται σε γραφικά NVIDIA.

1. Κάντε δεξί κλικ στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας για να εμφανιστεί το μενού περιβάλλοντος και κάντε κλικ στον Πίνακα Ελέγχου NVIDIA.

2. Στη συνέχεια, στην περιοχή Εμφάνιση, κάντε κλικ στο Προσαρμογή ρυθμίσεων χρώματος επιφάνειας εργασίας.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μετακινήστε το ρυθμιστικό στη δεξιά πλευρά για Digital vibrance μέχρι να νομίσετε ότι είναι αρκετό για εσάς.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη Φωτεινότητα, την Αντίθεση, την Απόχρωση και το Γάμμα για να κάνετε τα χρώματα της οθόνης σας πιο ζωντανά.

4. Αφού τελειώσετε, κάντε κλικ στο Apply.

Τώρα, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε Valorant και να απολαύσετε τη ζωντανή αλλαγή χρώματος για να κάνετε την εμπειρία παιχνιδιού σας πιο ευχάριστη με τη βοήθεια της ψηφιακής δόνησης στο Valorant.

Επιλογή II: Για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές που βασίζονται σε AMD Radeon Graphics

1. Κάντε δεξί κλικ στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας για να εκκινήσετε το μενού περιβάλλοντος.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εμφάνιση περισσότερων επιλογών > Λογισμικό AMD Radeon.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις > καρτέλα Εμφάνιση.

4. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Προσαρμοσμένο χρώμα από τη δεξιά πλευρά της οθόνης.

5. Προσαρμόστε τα ρυθμιστικά για τη θερμοκρασία χρώματος, τη φωτεινότητα, την απόχρωση, την αντίθεση και τον κορεσμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για να κάνετε την οθόνη πιο ζωντανή και πολύχρωμη.

Πώς ενεργοποιείτε το Vibrance Valorant;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να ενεργοποιήσετε το Digital Vibrance στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας για το Valorant ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.

  Εισαγάγετε το λεξικό του MS Office σε διαφορετικό υπολογιστή ή σε νέα εγκατάσταση

Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν Digital Vibrance;

Ναί. Η πλειοψηφία των υφών του χάρτη, καθώς και τα ομοιόμορφα χρώματα, ενισχύονται κάπως με το Digital Vibrance. Τα μοντέλα σκοτεινών παικτών δεν επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, αλλά τα χρώματα του χάρτη είναι βελτιωμένα. Όσον αφορά την ορατότητα, η ψηφιακή δόνηση στο Valorant σας παρέχει το πάνω χέρι. Τα μοντέλα σκοτεινών παικτών δεν επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, αλλά τα χρώματα του χάρτη είναι βελτιωμένα. Τώρα που τα χρώματα του χάρτη έχουν βελτιωθεί, είναι πιο απλό για εσάς να βλέπετε μοντέλα παικτών. Και αυτή η ρύθμιση σίγουρα βοηθά τους επαγγελματίες παίκτες να είναι πιο ακριβείς και αποτελεσματικοί ενώ παίζουν τα παιχνίδια.

Τι είναι το Default Digital Vibrance;

Η προεπιλεγμένη ψηφιακή δόνηση είναι μια δυνατότητα που βρίσκεται συνήθως στα μενού ρυθμίσεων γραφικών. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης των ψηφιακών εικόνων κάνοντας τις να φαίνονται πιο ζωντανές. Όταν ρυθμιστεί σε υψηλότερη ρύθμιση, η ψηφιακή δόνηση μπορεί να κάνει τα χρώματα να φαίνονται πιο κορεσμένα και φωτεινότερα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για να κάνετε τις εικόνες να φαίνονται πιο ζωντανές και ζωντανές, αλλά μπορεί επίσης να τις κάνει να φαίνονται λιγότερο ρεαλιστικές.

Είναι το Digital Vibrance το ίδιο με το Saturation;

Όχι. Θα συναντήσετε λέξεις, όπως ζωντάνια και κορεσμό όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακό λογισμικό για την τροποποίηση των χρωμάτων. Και οι δύο όροι παραπέμπουν στα χρώματα και την έντασή τους, αν και διαφέρουν με κάποιους σημαντικούς τρόπους.

Πού μπορείτε να βρείτε το Digital Vibrance;

Θα βρείτε τη ρύθμιση ψηφιακής δόνησης στο:

  • Στις ρυθμίσεις οθόνης στο λογισμικό AMD Radeon
  • Στην ενότητα Προσαρμογή ρυθμίσεων χρώματος επιφάνειας εργασίας στον Πίνακα Ελέγχου της NVIDIA

Εδώ θα βρείτε ψηφιακή ζωντάνια για το Valorant ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε το Vibrance στο Valorant χωρίς NVIDIA;

Μπορείτε να αυξήσετε τη ζωντάνια στο Valorant μέσω του λογισμικού AMD Radeon με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω:

1. Κάντε δεξί κλικ στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας για να εκκινήσετε το μενού περιβάλλοντος και κάντε κλικ στο Εμφάνιση περισσότερων επιλογών.

  9 Καλύτερες λύσεις Cloud PBX για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

2. Κάντε κλικ στο AMD Radeon Software > εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση.

4. Ανάβω την εναλλαγή για την επιλογή Προσαρμοσμένο χρώμα από τη δεξιά πλευρά της οθόνης.

5. Προσαρμόστε τα ρυθμιστικά για τις ακόλουθες πτυχές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για να κάνετε την οθόνη πιο ζωντανή και πολύχρωμη.

  • Θερμοκρασία χρώματος
  • Λάμψη
  • Απόχρωση
  • Αντίθεση
  • Κορεσμός

Το NVIDIA Digital Vibrance επηρεάζει το FPS;

Όχι. Η ψηφιακή ζωντάνια στο Valorant τροποποιεί μόνο το χρωματικό φάσμα. Και αποδίδεται με διαφάνεια. Με παρόμοιο τρόπο, η προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης LCD δεν θα αλλάξει τον ρυθμό καρέ του παιχνιδιού που παίζετε. Αυτή η ανάρτηση πραγματεύεται το αρχικό θέμα, σύμφωνα με τον δημιουργό του νήματος. Δεν πρέπει να. Έτσι, η ψηφιακή δόνηση τροποποιεί μόνο το χρωματικό φάσμα.

Πώς οι άνθρωποι κάνουν το Valorant να φαίνεται τόσο καλό;

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις παιχνιδιού, οθόνης και γραφικών για να κάνετε το Valorant πιο φωτεινό. Ο κύριος στόχος είναι να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας για να αυξήσετε τον ρυθμό καρέ, να βελτιώσετε το χρώμα και να καθαρίσετε τυχόν λάμψη. Μπορείτε να βελτιώσετε και να φωτίσετε τα χρώματα της οθόνης σας με τη βοήθεια των ρυθμίσεων Digital vibrance και προσαρμοσμένων χρωμάτων στον Πίνακα Ελέγχου NVIDIA και στο λογισμικό AMD Radeon, αντίστοιχα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να το κάνετε βήμα προς βήμα.

Πώς να κάνετε το Valorant Smooth;

Πρώτον, θα πρέπει να ξεπεράσετε τις απαιτήσεις συστήματος για το Valorant, επειδή τα περισσότερα από τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να παίξουν το Valorant δεν είναι συμβατά, γεγονός που προκαλεί προβλήματα όπως καθυστέρηση και πτώση καρέ.

Εάν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις ή πτώσεις FPS, θα πρέπει να ανατρέξετε στον αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με το Πώς να διορθώσετε τις πτώσεις Valorant FPS για να μάθετε τις διάφορες και καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ενώ παίζετε το παιχνίδι. Αφού ακολουθήσετε τις αναφερόμενες μεθόδους, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι ομαλά όπως ποτέ πριν.

Λειτουργεί το Game Filter στο Valorant;

Ναί. Πολλοί παίκτες εκτιμούν τα φίλτρα εντός παιχνιδιού που βελτιώνουν την εμφάνιση του Valorant σας. Οι παίκτες μπορούν τώρα να αλλάξουν τη φωτεινότητα, τον κορεσμό, την απόχρωση και άλλες επιλογές ταξινόμησης χρωμάτων του παιχνιδιού, καθιστώντας το πιο ευχάριστο αισθητικά.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να χρησιμοποιείτε το ψηφιακό vibrance στο Valorant και να αυξάνετε τη ζωντάνια στο Valorant. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.