Πώς να χρησιμοποιήσετε το Color Pop στο Google Photos στο Android

Το Google Photos έχει μια προσεγμένη λειτουργία που ονομάζεται color pop που μπορεί να αφαιρέσει τα πάντα στο φόντο μιας φωτογραφίας από το χρώμα της και να αφήσει έγχρωμο μόνο το κύριο θέμα. Κανονικά, αν προσπαθήσατε να επαναλάβετε αυτήν τη δυνατότητα στον υπολογιστή σας μέσω μιας εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών, θα έπρεπε είτε να αγοράσετε μια εφαρμογή που θα μπορούσε να κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά στα μισά του δρόμου ή θα έπρεπε να κρύψετε χειροκίνητα το Ιστορικό. Το ίδιο ισχύει αν θέλετε να αναπαραγάγετε τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας μέσω μιας εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή. Η εφαρμογή Google Photos χειρίζεται τα πάντα για εσάς. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Color Pop στις Φωτογραφίες Google.

  Όλα τα αυτοκίνητα είναι συμβατά με Android Auto από τον Μάρτιο του 2020

Color Pop στις Φωτογραφίες Google

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο Google Photos εδώ και περίπου ένα χρόνο, ωστόσο, βασίζεται σε δύο πράγματα. τη συσκευή σας και την έκδοση της εφαρμογής Google Camera που εκτελείτε. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε λειτουργία Θολώματος φακού και σε λειτουργία Πορτραίτου. Σε ορισμένες συσκευές, αυτό μπορεί να μην λειτουργεί για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε κατακόρυφη λειτουργία, αλλά σίγουρα θα λειτουργήσει για φωτογραφίες με θόλωση φακού.

Αυτό που πρέπει πρώτα να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία. Βοηθάει να βάλεις το θέμα σου στο κέντρο. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι καλή, αλλά δεν είναι εξαιρετική, όχι ακόμα. Μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία και υποβληθεί σε επεξεργασία το θάμπωμα του φακού, ανοίξτε τη φωτογραφία στην εφαρμογή Google Photos και πατήστε το κουμπί επεξεργασίας.

  Προσαρμόσιμη εφαρμογή Ξυπνητήρι με βάση το περιβάλλον για Android

Θα δείτε τα φίλτρα που μπορούν να εφαρμοστούν στη φωτογραφία και το Color Pop θα πρέπει να είναι ένα από αυτά. Πατήστε το και προσαρμόστε το όπως θέλετε. Οι προσαρμογές που μπορείτε να κάνετε δεν είναι ελεύθεροι. Μπορείτε να αλλάξετε το σημείο εστίασης του αναδυόμενου χρώματος, αλλά εκτός από αυτό δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Εάν σας αρέσει αυτό που έχετε, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση και η επεξεργασμένη εικόνα σας θα αποθηκευτεί ως αντίγραφο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει μια φωτογραφία πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά) την εφαρμογή του χρωματικού pop.

Εάν το τηλέφωνό σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία θολώματος φακού, ελέγξτε αν υπάρχει μια μεταφερμένη έκδοση της εφαρμογής Google Camera για το τηλέφωνό σας που προσθέτει τη λειτουργία σε αυτήν. Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα Nexus 6P το οποίο, σε αυτό το σημείο, είναι μια παλιά αλλά αρκετά ικανή συσκευή που εκτελεί την εφαρμογή Google Camera που είναι διαθέσιμη στο Google Play store.

  Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram σε iPhone και Android

Εάν διαθέτετε άλλες εφαρμογές που μπορούν να αναπαράγουν τη λειτουργία θολώματος φακού, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε το color pop σε φωτογραφίες που τραβήξατε με αυτήν, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λειτουργήσει.