Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Apple Watch σας

Η διαφημιστική εκστρατεία ChatGPT δεν θα πάει πουθενά οποτεδήποτε, καθώς το chatbot συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλες τις πλατφόρμες. Με το API προγραμματιστών του chatbot να είναι πλέον δημόσιο, πολλοί προγραμματιστές έχουν ξεκινήσει και άρχισαν να δημιουργούν εφαρμογές και εμπειρίες. Εάν χρησιμοποιήσατε τον οδηγό μας για το πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το Siri, έχετε μια ιδέα για το τι μιλάμε. Ωστόσο, αν νομίζατε ότι τα wearables δεν ήταν σε αυτήν την εξίσωση, θα εκπλαγείτε. Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT απευθείας από τον καρπό σας; Λοιπόν, συνεχίστε να διαβάζετε καθώς σας δείχνω πώς να χρησιμοποιείτε το ChatGPT απευθείας από το Apple Watch χωρίς περίπλοκα βήματα. Φορέστε λοιπόν το Apple Watch σας, πάρτε το τηλέφωνό σας δίπλα σας και ας το κάνουμε αυτό.

Χρήση του ChatGPT με το Apple Watch (2023)

Ενώ έχουμε αναλυτικά τη διαδικασία ρύθμισης του ChatGPT παρακάτω, σας δείχνουμε επίσης πώς να δημιουργήσετε μια περιπλοκή Apple Watch για το ίδιο. Αν προτιμάτε να το δείτε, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα:

  Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα iMessage στυλ Prisma από τις selfies σας

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Apple Watch

Θα χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα με την ονομασία watchGPT για να ενσωματώσουμε το ChatGPT στο Apple ρολόι μας. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια επί πληρωμή εφαρμογή. Εάν είστε διατεθειμένοι να το αγοράσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το ρυθμίσετε γρήγορα και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

1. Μεταβείτε στο App Store και αγοράστε την εφαρμογή watchGPT (3,99 $/ Rs 349) για να ξεκινήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή θα εγκατασταθεί απευθείας στο ίδιο το ρολόι. Τώρα είναι η ώρα να πάτε στο ρολόι.

2. Ανοίξτε τη λίστα εφαρμογών του Apple Watch πατώντας την κορώνα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα μέχρι να βρείτε το watchGPT και πατήστε για να το ανοίξετε.

3. Τώρα θα σας συναντήσει η μασκότ του watchGPT. Απλώς πατήστε το πλαίσιο που λέει “Ρωτήστε με οτιδήποτε” και πληκτρολογήστε την ερώτησή σας. Μόλις πατήσετε το κουμπί “Τέλος”, η εφαρμογή θα αρχίσει να σκέφτεται.

4. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, το watchGPT εμφανίζει την απάντηση και μπορείτε να κάνετε κύλιση για να την διαβάσετε. Τώρα έχετε τη δύναμη του ChatGPT στο Apple Watch σας!

5. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να μοιραστείτε την απάντηση, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί “Κοινή χρήση”. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε την απάντηση που δημιουργήθηκε από το ChatGPT μέσω iMessage ή Mail. Θα σας φανεί χρήσιμο σε περιπτώσεις που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, αλλά πρέπει να συντάξετε ένα επείγον μήνυμα ή να απαντήσετε γραπτώς σε μια σημαντική ερώτηση.

  9 καλύτερες πλατφόρμες για πρόσληψη επαγγελματιών σχεδιαστών

Η σύντομη δοκιμή της εφαρμογής μας δείχνει ότι λειτουργεί εξαιρετικά καλά. Όπως και το ChatGPT, η εφαρμογή μπορεί να γράφει δοκίμια, να λέει αστεία και συνταγές, να λύνει μαθηματικές εξισώσεις και πολλά άλλα. Οι απαντήσεις ήταν γρήγορες και υπήρχε ελάχιστος έως καθόλου χρόνος διακοπής λειτουργίας. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένα άγνωστο όριο λέξεων που κάνει την εφαρμογή να εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος όταν της ζητά μεγάλες απαντήσεις. Αν και δεν μπορείτε ακόμα να κάνετε μακροσκελείς συνομιλίες, ο προγραμματιστής σχεδιάζει να προσφέρει υποστήριξη για αυτό, τη δυνατότητα να προσθέσετε τα δικά σας κλειδιά API και περισσότερες δυνατότητες στο μέλλον.

Πώς να προσθέσετε το watchGPT ως επιπλοκή

Η συνεχής πλοήγηση στο συρτάρι εφαρμογών για την εφαρμογή watchGPT μπορεί να γίνει κουραστική. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε την εφαρμογή ChatGPT ως επιπλοκή του Apple Watch για γρήγορη χρήση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

  Πώς να κάνετε το Find My iPhone να λέει ότι δεν βρέθηκε τοποθεσία

1. Στην αρχική οθόνη, αγγίξτε παρατεταμένα την πρόσοψη του ρολογιού για να μεταβείτε σε λειτουργία επεξεργασίας. Μόλις φτάσετε εκεί, πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία” για να ξεκινήσετε.

2. Σύρετε προς τα αριστερά μέχρι να φτάσετε στην καρτέλα επιπλοκές. Μόλις φτάσετε εκεί, πατήστε στη συγκεκριμένη επιπλοκή που θέλετε να αντικαταστήσετε. Αντικαθιστούμε την κάτω δεξιά επιπλοκή.

3. Θα δείτε τώρα μια λίστα με τις διαθέσιμες επιπλοκές. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε το watchGPT και πατήστε το.

4. Μόλις τελειώσετε, απλώς πατήστε οπουδήποτε ή πατήστε την κορώνα για να μεταβείτε στην πρόσοψη του ρολογιού και τελειώσατε.

Και εκεί το έχετε. Τώρα έχετε το ChatGPT απευθείας στην αρχική οθόνη του Apple Watch σας. Απλώς πατήστε το όποτε θέλετε να κάνετε μια γρήγορη συνομιλία.

Προσθέστε το ChatGPT στο Apple Watch σας εύκολα

Ελπίζω αυτός ο γρήγορος οδηγός να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Apple Watch σας με ευκολία. Ενώ η φορητή έκδοση είναι λίγο περιορισμένη αυτή τη στιγμή, η πλήρης έκδοση είναι γεμάτη στο χείλος. Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το ChatGPT για να ζωντανέψετε τη μέρα σας. Μπορείτε ακόμη να φέρετε το chatbot στο πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας αυτές τις καλύτερες επεκτάσεις ChatGPT Chrome. Βαρεθήκατε το chatbot; Τώρα είναι η ώρα να ελέγξετε αυτές τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ChatGPT και να δείτε πού σας οδηγεί η φαντασία σας.