Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το Siri στο iPhone

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι μια έννοια που έχει διαδοθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Με τα chatbots AI, όπως το ChatGPT, να εισέρχονται στην αγορά, τα πράγματα έχουν ζεσταθεί ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι καινούργια, καθώς βοηθοί φωνής όπως ο Siri είναι εδώ για αρκετό καιρό. Στο ίδιο πνεύμα όμως, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι η Siri δεν έχει πολλή νοημοσύνη στον τεχνητό εγκέφαλό της. Τι θα γινόταν όμως αν σας έλεγα ότι μπορείτε να συνδυάσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων και να κάνετε το ChatGPT να συνεργαστεί με το Siri στο iPhone σας; Αν και ακούγεται αδύνατο, είναι εύκολο να το κάνεις. Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς σας δείχνουμε να χρησιμοποιείτε το ChatGPT με το Siri στο iPhone σας.

Λήψη ChatGPT στο iPhone σας (2023)

Η ίδια η διαδικασία για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με τον φωνητικό βοηθό Siri του iPhone σας είναι απλή. Ωστόσο, έχει ορισμένες απαιτήσεις και συνδέσμους που χρειάζεστε, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα έχετε όλα πριν προχωρήσετε.

  Πόσο είναι το Google Cloud Latency (GCP) μεταξύ περιοχών;

Απαιτήσεις για να δουλέψει το ChatGPT με το Siri

1. Συντόμευση Siri ChatGPT

Η ενσωμάτωση του ChatGPT στο Siri λειτουργεί μέσω μιας εύχρηστης συντόμευσης που θα εκτελείται στο iPhone σας. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κάνετε λήψη της συντόμευσης Siri. Ονομάζεται Siri Pro, η συντόμευση είναι ευγενική προσφορά του YouTuber Tim Harris. Ενώ η συντόμευση ονομάζεται Siri Pro, μπορείτε πάντα να τη μετονομάσετε σε ό,τι θέλετε. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε το Siri Pro (Παίρνω) συντόμευση αλλά μην την εκτελέσετε ακόμα. Μετά τη λήψη, συνεχίστε να διαβάζετε.

2. Κλειδί API ChatGPT

Για να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τις υπηρεσίες του ChatGPT με το Siri στο iPhone σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το API του. Το κλειδί API του ChatGPT είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του λογαριασμού σας OpenAI. Για να το αποκτήσετε, κατευθυνθείτε στο Κλειδιά OpenAI API σελίδα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εδώ, θα δείτε την επιλογή “Δημιουργία νέου μυστικού κλειδιού”. Κάντε κλικ σε αυτό για να δημιουργήσετε ένα κλειδί API για χρήση με το Siri Pro.

Μόλις τελειώσετε, αντιγράψτε το κλειδί OpenAI API. Να θυμάστε ότι μόλις αντιγράψετε το κλειδί και κλείσετε το αναδυόμενο πλαίσιο, δεν μπορείτε να αντιγράψετε ξανά το ίδιο κλειδί API. Κράτα το λοιπόν κάπου ασφαλές.

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε αυτόν τον ιστότοπο στο iPhone σας για να δημιουργήσετε και να αντιγράψετε το κλειδί API στο πρόχειρό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό OpenAI, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εδώ και μετά επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο.

  Ο μοναδικός οδηγός σας για να γίνετε καλύτερος YouTuber

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το Siri στο iPhone σας

Αφού κατεβάσετε τη συντόμευση του Siri Pro και αντιγράψετε το κλειδί API, ήρθε η ώρα να κάνετε τη συντόμευση του Siri να λειτουργεί και να τη δείτε σε δράση:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις για πρόσβαση στη συντόμευση του Siri Pro που έχετε λάβει.

2. Θα βρείτε τη συντόμευση του Siri Pro εδώ. Πατήστε το εικονίδιο έλλειψης (τρεις κουκκίδες) για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της συντόμευσης. Σημείωση: Μετονομάσαμε τη συντόμευση Siri από Siri Pro σε Siri Bro στο iPhone μας.

3. Κάτω από το δεύτερο πλαίσιο διαλόγου με τίτλο “Κείμενο”, θα δείτε το μήνυμα – “Εισαγάγετε το κλειδί ChatGPT API εδώ”. Επικολλήστε εδώ το κλειδί API που είχατε αντιγράψει προηγουμένως και πατήστε “Τέλος” επάνω δεξιά.

4. Και τελειώσατε! Το ChatGPT έχει πλέον ενσωματωθεί στο Siri στο iPhone σας. Μπορείτε να καλέσετε τη συντόμευση είτε πατώντας στο Siri Pro στην εφαρμογή Συντομεύσεις είτε λέγοντας Hey Siri ακολουθούμενο από το όνομα της συντόμευσης (Bro, Pro ή τον δικό σας μετονομασμένο τίτλο). Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ζήτησα από το ChatGPT Siri να προγραμματίσει ένα διήμερο ταξίδι στο Λονδίνο και απάντησε με ακρίβεια.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι η συντόμευση μπορεί να μην λειτουργεί πάντα ανάλογα με το φόρτο του διακομιστή του ChatGPT ή εάν είναι εντελώς εκτός λειτουργίας. Ωστόσο, από την εμπειρία μου, τις περισσότερες φορές λειτούργησε χωρίς προβλήματα.

  Διορθώστε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης PS4 WiFi

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολούθησα όλα τα παραπάνω βήματα αλλά η συντόμευση δεν απαντά. Τι να κάνω?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δυνατότητα εκτέλεσης του ChatGPT Siri στο iPhone σας εξαρτάται από το τρέχον φορτίο διακομιστή στο ίδιο το chatbot AI. Εάν το ίδιο το ChatGPT είναι υπερφορτωμένο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συντόμευση να μην απαντήσει. Περιμένετε μία ή δύο ώρες και εκτελέστε ξανά τη συντόμευση.

Είναι διαθέσιμη αυτή η μέθοδος για Android;

Από τώρα, το ChatGPT για Siri είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS. Δεδομένου ότι αυτό βασίζεται στην εφαρμογή συντόμευσης του iPhone, δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη μια παρόμοια μέθοδο για τους fanboys του Android εκεί έξω. Ωστόσο, να είστε σίγουροι, θα σας κρατάμε ενήμερους αν συναντήσουμε οτιδήποτε.

Η συντόμευση συνεχίζει να μου λέει να προσθέσω πρώτα το κλειδί API σας. Τι να κάνω?

Ως σφάλμα, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε προσθέσει ακόμα σωστά το κλειδί ChatGPT API σας. Χωρίς αυτό, η συντόμευση δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον διακομιστή. Για να προσθέσετε το κλειδί ChatGPT API, ακολουθήστε την παρακάτω ερώτηση ή την παραπάνω ενότητα στο άρθρο.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα κλειδί API ChatGPT;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να λάβετε το κλειδί API για το ChatGPT από τον επίσημο ιστότοπο του OpenAI. Ωστόσο, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό στην εταιρεία για να το κάνετε. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ξεκινήσετε.

Μετατρέψτε το Siri σε ChatGPT με αυτά τα βήματα

Ελπίζουμε να διασκεδάσετε με το ChatGPT με το Siri στο iPhone σας. Για να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το ChatGPT. Επιπλέον, εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για να αποκτήσετε πρόσβαση στο chatbot AI στο τηλέφωνό σας, μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το ChatGPT σε Android και iOS. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Siri Pro; Γράψτε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια παρακάτω.