Πώς να χρησιμοποιήσετε το AWS Educate ως μαθητής και υπεύθυνος προσλήψεων

Είστε φοιτητής που αναζητά καριέρα στον κλάδο της πληροφορικής; Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης τεχνολογίας που αναζητάτε το κατάλληλο ταλέντο; Το AWS Educate είναι η πλατφόρμα όπου οι υποψήφιοι ή οι εκπαιδευόμενοι AWS αρχικού επιπέδου συναντούν στρατολόγους.

Η Amazon Web Services κατέχει μερίδιο αγοράς 33% της βιομηχανίας cloud, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από το ChannelE2E. Ως εκ τούτου, η εκμάθηση του AWS επιτρέπει στους λάτρεις του cloud computing να εξασφαλίσουν καλές θέσεις εργασίας σε εταιρείες που χρησιμοποιούν AWS. Από την άλλη πλευρά, πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται ειδικούς AWS, καθώς χρησιμοποιούν υποδομή cloud από την Amazon.

Ως εκ τούτου, η Amazon κυκλοφόρησε το Amazon Educate για να βοηθήσει τους μαθητές να λάβουν εκπαίδευση εισαγωγικού επιπέδου στο AWS δωρεάν. Επίσης, οι εταιρείες μπορούν να προσλάβουν απευθείας από αυτήν την αγορά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το AWS Educate από την οπτική γωνία των φοιτητών και των εργοδοτών.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το AWS Educate;

Το Amazon Web Services Educate είναι μια πλατφόρμα χωρίς εμπόδια που δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές, προεπαγγελματίες μαθητές και νέους πτυχιούχους να λάβουν πρακτική εκπαίδευση στην υποδομή cloud AWS. Το πρόγραμμα προσφέρει επιχορηγήσεις σε επιλέξιμους συμμετέχοντες υποψηφίους. Αυτή η επιχορήγηση συνήθως πιστώνει ότι οι χρήστες μπορούν να εξαργυρώσουν στην πλατφόρμα AWS.

Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό AWS και να πληρώσουν για τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις πιστώσεις AWS που λαμβάνουν. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές πληροφορικής που προέρχονται από οικονομικά ασθενέστερα τμήματα, λιγότερο εξοπλισμένα κολέγια κ.λπ., μπορούν επίσης να μάθουν για το AWS ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας του cloud computing.

Μερικές φορές, το περιεχόμενο εκμάθησης δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε μια υποδομή υπολογιστικού νέφους AWS, επειδή αυτό το περιεχόμενο συνοδεύεται από διαδραστικά, πρακτικά εργαστήρια.

Το AWS Educate είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να κυνηγήσετε τα σωστά ταλέντα AWS εισαγωγικού επιπέδου για επιχειρηματικούς οργανισμούς.

Με λίγα λόγια, είναι μια αγορά εργασίας όπου μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές από οποιοδήποτε κλάδο. Παίρνουν βασική εκπαίδευση στο AWS. Στη συνέχεια, κάνουν αίτηση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας για να ξεκινήσουν το ταξίδι για να γίνουν έμπειρος μηχανικός cloud AWS.

The Purpose Behind AWS Educate

Η μάθηση στο cloud computing είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένη στη βιομηχανία. Μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε από οποιοδήποτε ίδρυμα ή διαδικτυακή πλατφόρμα πιστοποίησης, αλλά η εμπειρία σας θα περιοριστεί σε θεωρίες.

Θα είναι δύσκολο να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας και να συγκεντρώσετε πρακτική εμπειρία σε έργα υπολογιστικού νέφους. Μερικές φορές, οι υποψήφιοι δεν βρίσκουν σχετικές θέσεις εργασίας λόγω της έλλειψης κατάρτισης προσανατολισμένη στη βιομηχανία.

Ομοίως, οι επιχειρήσεις που βασίζονται στο cloud υποφέρουν επίσης από μια κρίση ειδικών στο cloud. Οι οργανισμοί δεν μπορούν απλώς να προσλαμβάνουν νεοεισερχόμενους με βασικές γνώσεις, επειδή αυτό θα γίνει εμπόδιο στην απόκτηση εσόδων.

Λοιπόν, γιατί προέκυψε αυτό το θέμα εξαρχής; Το cloud computing είναι μια εκκολαπτόμενη τεχνολογία που αναπτύσσεται μέσω πρακτικής εφαρμογής στις επιχειρήσεις. Υπάρχουν μόνο μερικά κομμάτια λογοτεχνίας και εγχειρίδια για την τεχνολογία cloud που συζητούν τα πραγματικά έργα της βιομηχανίας.

  Πόσοι τύποι πλήκτρων σε ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή

Επιπλέον, διαφορετικές υποδομές cloud συνοδεύονται από διαφορετικές ροές εργασίας, φράσεις κλάδου, πλαίσιο διαχείρισης κ.λπ. Οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google, η IBM, η Microsoft, η Oracle, η Amazon, η Alibaba, η Lumen κ.λπ., είναι οι μεγάλοι παίκτες.

Τώρα, οι προεπαγγελματίες εκπαιδευόμενοι, οι φοιτητές και οι βετεράνοι δύσκολα αποκτούν πρακτική εμπειρία με έργα ειδικά για τη βιομηχανία από παρόχους τεχνολογίας cloud. Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν μόνο πρακτικά εργαστηριακά παραδείγματα για εικονικά έργα που είναι ανεπαρκή για απόδοση στον κλάδο.

Για να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, οι πάροχοι υπηρεσιών cloud προσφέρουν τα δικά τους προγράμματα πιστοποίησης, πλατφόρμες εκμάθησης, πραγματικές εργαστηριακές εργασίες, κ.λπ. Οι υποψήφιοι μπορούν να περάσουν από τέτοια προγράμματα εκμάθησης για να γίνουν αξιόλογοι υποψήφιοι για εργασία σε αρχικό επίπεδο.

Η Amazon δεν είναι διαφορετική. Ως εκ τούτου, προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες μάθησης στο AWS μέσω διαφόρων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του AWS Educate. Εξυπηρετεί το σκοπό προσφέροντας τα ακόλουθα:

  • Δωρεάν πιστώσεις AWS για χρήση του cloud AWS για ακαδημαϊκή έρευνα και έργα τάξης
  • Αυτορυθμισμένο εκπαιδευτικό υλικό
  • Εκπαιδευτικοί πόροι στην πύλη AWS Academy
  • Πίνακας Εργασίας AWS για αγγελίες εργασίας από εταιρείες προσλήψεων

Οφέλη του AWS Educate

Δεδομένου ότι διαφορετικές επιχειρήσεις όπως μικρές, μεσαίες και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ενεργά το AWS για την ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών ή την εκτέλεση επιχειρηματικών διαδικασιών, η εκμάθηση του AWS είναι μια επικερδής επένδυση. Ως εκ τούτου, το Amazon Web Services Educate είναι εξαιρετικά επωφελές με τους ακόλουθους τρόπους:

Οφέλη για μαθητές

Μαθήματα AWS για όλους

Οι μαθητές από οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο ηλικίας άνω των 13 μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την πλατφόρμα εκμάθησης υπολογιστικού νέφους.

Εκμάθηση προσανατολισμένη στη βιομηχανία

Οι εκπαιδευόμενοι στο cloud αποκτούν πρακτική εμπειρία σε έργα και ροές εργασίας που βασίζονται στη βιομηχανία για να γίνουν έτοιμοι για εργασία.

Μάθηση κατ’ απαίτηση

Η πύλη του AWS Educate Learner βοηθά τους μαθητές με αυτοπεποίθηση να επιλέξουν ένα μονοπάτι μάθησης που τους βοηθά να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους σε μια εταιρεία που είναι πρώτη στο cloud.

Εξοικονόμηση στα δίδακτρα

Οι φοιτητές πληροφορικής μπορούν να μειώσουν το κόστος των διδάκτρων λαμβάνοντας επιχορήγηση από την AWS για δωρεάν πρόσβαση στα εργαλεία cloud των Υπηρεσιών Ιστού της Amazon.

Τεχνολογία εικονικοποίησης

Το AWS Educate λειτουργεί επίσης ως εικονικό περιβάλλον για την εκμάθηση της υποδομής cloud και της ενορχήστρωσης εργασιών, την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, τη δημιουργία εφαρμογών ιστού, την εκτέλεση ροών εργασίας και ούτω καθεξής. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι μαθητές μπορούν να κάνουν όσα λάθη θέλουν. Επειδή δεν μπορούν να προκαλέσουν καμία ζημιά στο αρχικό έργο.

Σήματα

Το πρόγραμμα προσφέρει ψηφιακά σήματα για επιτυχή ολοκλήρωση μαθημάτων, διαδρομές μάθησης κ.λπ. Οι υποψήφιοι μπορούν να εκτυπώσουν αυτά τα σήματα ως συμπληρώματα βιογραφικού ή να τα παρουσιάσουν ηλεκτρονικά στους ιστότοπους του χαρτοφυλακίου τους, στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων κ.λπ.

Όλα τα εργαλεία και οι υπηρεσίες για εκπαίδευση

Η πλατφόρμα Amazon Web Services Educate είναι μια πύλη εκπαίδευσης πλήρους υπηρεσίας. Παρέχει όλα τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ένας μαθητής για να μάθει την ανάπτυξη εφαρμογών, τη συντήρηση ροών εργασίας/εφαρμογών/στοιχείων, την ενορχήστρωση πόρων και τη διαχείριση της υποδομής υπολογιστικού νέφους. Έχετε δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στις απαιτούμενες λειτουργίες μέσω της πίστωσης AWS.

Βοήθεια Εργασίας

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις εργασίας, επιταχυντές συνεντεύξεων, πίνακες θέσεων εργασίας, δέσμευση υπαλλήλων προσλήψεων κ.λπ.

Διαδικτυακή μάθηση

Το εκπαιδευτικό υλικό είναι 100% διαδικτυακά. Οι σπουδαστές μπορούν να περάσουν από αυτοδύναμη εκπαίδευση σε αυτήν την πλατφόρμα εάν τα κύρια μαθήματα τους διαφέρουν από το AWS.

Επαγγελματική Δικτύωση

Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο επαγγελματιών στο cloud που κατοικούν σε αυτήν την πλατφόρμα.

  Πώς να στείλετε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή σας

Χαρτοφυλάκιο

Αποκτήστε ένα χαρτοφυλάκιο μαθητών για να παρουσιάσετε όλα τα έργα που έχετε ολοκληρώσει στο πλαίσιο του προγράμματος Amazon Web Services Educate.

Οφέλη για Εκπαιδευτικούς και Ιδρύματα

Ελαχιστοποίηση Κόστους

Τα ιδρύματα μπορούν να μειώσουν το κόστος μειώνοντας την ιδιοκτησία υποδομής cloud για σκοπούς εκπαίδευσης και πρακτικής. Απλώς ενθαρρύνετε τους μαθητές να υποβάλουν αίτηση για την επιχορήγηση AWS Educate από την Amazon για δωρεάν πρόσβαση σε εργαλεία υπολογιστικού νέφους.

Απομακρυσμένη οδηγία

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να διδάξουν και να εκπαιδεύσουν από οποιαδήποτε τοποθεσία, καθώς το σύννεφο AWS είναι μια εντελώς εικονική πλατφόρμα.

Επαναφορά έργου με ένα κλικ

Οι εκπαιδευτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για ζημιά στα έργα τους στο cloud, επειδή το AWS έχει μια διαδικασία επαναφοράς με ένα κλικ για να επαναφέρει το αρχικό στοιχείο.

Αναπτύξτε Εκπαιδευτικές Εφαρμογές

Οι δάσκαλοι μπορούν να αναπτύξουν εκπαιδευτικές εφαρμογές cloud στο AWS και να δώσουν στους μαθητές τους εξ αποστάσεως πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία. Θα φέρει καινοτομίες στη θέση εφαρμογών εκπαίδευσης.

Ιδρυματική πλατφόρμα κατάρτισης

Τα ιδρύματα μπορούν να αναπτύξουν μια ολόκληρη πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μάθησης στο AWS για να εξυπηρετήσουν μαθητές που θέλουν διαδικτυακή παροχή εκπαίδευσης.

Εικονικοί σταθμοί εργασίας

Το πρόγραμμα Amazon Web Services Educate διατίθεται επίσης με επιτραπέζιο υπολογιστή ως υπηρεσία για περιορισμένο αριθμό εικονικών σταθμών εργασίας. Τα ιδρύματα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό και να μειώσουν τους εσωτερικούς υπολογιστές γυμνού μετάλλου για εργαστηριακά έργα. Αυτό εξοικονομεί κόστος στο υλικό πληροφορικής.

Χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο με τον τρόπο που θέλετε

Τα κολέγια και τα σχολεία μπορούν να ενσωματώσουν το εκπαιδευτικό περιεχόμενο AWS όπως είναι ή με τροποποιήσεις. Γιατί το μάθημα συνοδεύεται από δωρεάν άδεια.

Πίνακες εργασίας

Τα κολέγια δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν ξεχωριστό πίνακα εργασιών για τη σχολή υπολογιστών νέφους. Οι μαθητές το λαμβάνουν δωρεάν από το Amazon.

Οφέλη για τις επιχειρήσεις

Εξοικονομήστε χρόνο και πόρους

Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο που επενδύουν στο κυνήγι των σωστών ταλέντων για την ομάδα τους στο cloud computing.

Δωρεάν αγγελίες και προσλήψεις

Οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς προσλήψεων στο AWS Educate για να δημοσιεύσουν θέσεις εργασίας δωρεάν, να συνεντεύξουν υποψηφίους από μια ομάδα υψηλής ποιότητας και να επιλέξουν το κατάλληλο ταλέντο. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία προμήθεια σε γραφεία πρόσληψης τρίτων.

Αυτοματοποιημένος έλεγχος

Ως εταιρεία, δεν χρειάζεται να προσλάβετε προσωπικό για την εξέταση υποψηφίων. Όλοι οι υποψήφιοι σε αυτήν την πύλη εμφανίζονται με τη σειρά του επιπέδου ολοκλήρωσης του μαθήματος και των ικανοτήτων τους στο cloud computing.

Μαθησιακά θέματα που καλύπτονται από το AWS Educate

Η πλατφόρμα φιλοξενεί εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν έτοιμοι για cloud. Οι παρακάτω είναι οι κύριοι τομείς που καλύπτει η πλατφόρμα:

  • Analytics (4 μαθήματα)
  • Cloud Computing (15 μαθήματα)
  • Ανάπτυξη (14 μαθήματα)
  • Machine Learning & AI (10 μαθήματα)
  • Δίκτυο και υποδομή (10 μαθήματα)
  • Επαγγελματικές δεξιότητες (2 μαθήματα)
  • Ασφάλεια (6 μαθήματα)

Τα μαθήματα στις παραπάνω θέσεις έρχονται επίσης σε διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα τρία διαφορετικά επίπεδα περιεχομένου:

  • Θεμελιώδης
  • Ενδιάμεσος
  • Προχωρημένος

Δεν είναι μόνο αυτό! Οι αυτοδύναμοι προεπαγγελματίες και οι μαθητές μπορούν επίσης να μάθουν περιεχόμενο που ισχύει για μια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Είναι ένα μεγάλο όφελος για μαθητές με περιορισμένους χρόνους για υπολογιστικό νέφος. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω επιλογών:

  • Λιγότερο από 1 ώρα
  • 1-2 ώρες
  • 2-3 ώρες
  • 3-5 ώρες
  • Πάνω από 5 ώρες

Τώρα που ξέρετε πώς να επιλέξετε εργασία μαθημάτων, βρείτε παρακάτω μερικά εξαιρετικά δημοφιλή θέματα:

AWS Management Console Εισαγωγή

Αυτό το προκαταρκτικό μάθημα θα σας εκπαιδεύσει σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης στην Κονσόλα Διαχείρισης AWS σε σενάρια που βασίζονται στη βιομηχανία. Περιλαμβάνει επίσης ένα πρακτικό εργαστήριο για πρακτικές γνώσεις. Επιπλέον, το μάθημα καλύπτει βέλτιστες πρακτικές για τιμολόγηση πιστώσεων και διαχείριση υποδομής cloud.

  Πώς να επαναφέρετε την εικόνα προβολής στην Αναζήτηση εικόνων Google

Εισαγωγή στο Cloud 101

Είναι ένα εισαγωγικό μάθημα για το AWS cloud που καλύπτει τις ακόλουθες βασικές υπηρεσίες AWS:

  • Amazon Simple Storage Service (Amazon S3)
  • Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)
  • Υπηρεσία σχεσιακής βάσης δεδομένων Amazon (Amazon RDS)
  • Amazon DynamoDB
  • Διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης AWS (IAM)
  • Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC)

Όλα τα παραπάνω θέματα θα έχουν ξεχωριστά πρακτικά εργαστήρια. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, θα λάβετε ένα σήμα για να επιδεικνύετε τη γνώση σας στο cloud.

Ίδρυμα Μηχανικής Μάθησης

Είναι ένα ακόμη εισαγωγικό μάθημα που θα σας διδάξει τις βασικές αρχές της διαδικασίας μηχανικής μάθησης του Amazon. Θα λάβετε αβίαστη εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός αγωγού μηχανικής εκμάθησης για την επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με τη βιομηχανία. Επιπλέον, θα μπορείτε να εξασκηθείτε στο Σημειωματάριο Jupyter κατά τη διάρκεια εργαστηριακών συνεδριών.

AWS DeepRacer Prime

Αυτό το μάθημα σάς βοηθά να ξεκινήσετε με τη μηχανική εκμάθηση σε ένα περιβάλλον παιχνιδιού. Είναι το έργο DeepRacer του AWS και τροφοδοτείται από την προηγμένη εκμάθηση ενίσχυσης διεργασιών ML (RL). Έχετε δωρεάν πρόσβαση σε αυτό το έργο για να δημιουργήσετε, να εκπαιδεύσετε και να αξιολογήσετε μόνοι σας την ικανότητα του έργου ML σας.

Τα αξιόλογα έργα DeepRacer γίνονται επιλέξιμα για το AWS re: Invent, AWS DeepRacer League, κ.λπ., τα οποία προσφέρουν τιμές και κύρος.

Πώς αποκτούν οι εργοδότες ειδικευμένους υποψηφίους;

Κατά κύριο λόγο, το AWS Educate Job Board είναι η αγορά όπου οι ειδικευμένοι υποψήφιοι συναντούν απευθείας προσλήπτες χωρίς κόστος. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα στην AWS για να δημοσιεύσουν θέσεις εργασίας, να συνεντεύξουν υποψηφίους ή να προσλάβουν κορυφαία ταλέντα.

Οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα Amazon Web Services Educate μαθαίνουν σχετικά με τη βιομηχανία θα μπορούσαν να υπολογίζουν θέματα στην εν λόγω πλατφόρμα. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν μια διαδρομή μάθησης ή μεμονωμένα μαθήματα κερδίζουν κονκάρδες ως απόδειξη ολοκλήρωσης. Ταυτόχρονα, το AWS Educate Job Board ενημερώνει τα επίπεδα δεξιοτήτων και επάρκειας των υποψηφίων.

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, διευθυντής ή υπεύθυνος προσλήψεων, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε αυτήν την πλατφόρμα. Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να προσλάβετε υποψηφίους απευθείας ή να δημοσιεύσετε θέσεις εργασίας, ώστε οι μαθητές να μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Μέχρι στιγμής, επιχειρήσεις υψηλής αξίας έχουν προσλάβει υπαλλήλους εισαγωγικού επιπέδου από αυτήν την πλατφόρμα. Οι εργοδότες ανέφεραν ότι οι υποψήφιοι από το AWS Educate μπορούν να εφαρμόσουν δεξιότητες υπολογιστικού νέφους σε σενάρια πραγματικού κόσμου και να αρχίσουν να συνεισφέρουν γρήγορα.

Πώς να εγγραφείτε στο AWS Educate

Για τους μαθητές

  • Κρατήστε εύχρηστα τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού email του ιδρύματός σας.
  • Συνδεθείτε στην πύλη εγγραφής Amazon Web Services Educate.
  • Επιλέξτε Εκμάθηση δεξιοτήτων cloud.
  • Συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα Δημιουργία λογαριασμού.
  • Το AWS θα στείλει ένα email όταν ο λογαριασμός είναι ενεργός.

Για Προσλήψεις

  • Μεταβείτε στην πύλη λογαριασμού υπαλλήλων προσλήψεων AWS Educate.
  • Επιλέξτε Hire για την εταιρεία μου.
  • Τώρα, υποβάλετε τη φόρμα Δημιουργία λογαριασμού και περιμένετε περαιτέρω επικοινωνίες από το AWS.

AWS Educate: Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του AWS Educate και του AWS Academy;

Το AWS Educate απευθύνεται σε φοιτητές, προ-επαγγελματίες μαθητές και υπαλλήλους προσλήψεων. Αντίθετα, το AWS Academy είναι για εκπαιδευτικούς που θέλουν να διδάξουν ή να εκπαιδεύσουν μαθητές χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Amazon Web Services Educate.

Παίρνουμε Πιστοποιητικό στο AWS Educate;

Δεν λαμβάνετε πιστοποιητικά στο AWS Educate. Αντίθετα, λαμβάνετε κονκάρδες για να επιδείξετε την κυριαρχία σας στα μαθήματα που έχετε ολοκληρώσει. Αυτά τα σήματα είναι ισοδύναμα με πιστοποιητικά.

Μπορώ να μάθω AWS χωρίς υπόβαθρο IT;

Μπορείτε να γίνετε ειδικός στο cloud computing AWS ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο. Απλώς πρέπει να είστε άνω των 13 ετών και να ακολουθείτε σχολική ή κολεγιακή εκπαίδευση. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα email του ακαδημαϊκού ιδρύματός σας για να εγγραφείτε στο AWS Educate και να λάβετε εκατοντάδες ώρες δωρεάν μαθημάτων cloud computing.

Τελικές Λέξεις

Το AWS Educate είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να μάθετε δωρεάν υπολογιστικό νέφος προσανατολισμένο στη βιομηχανία. Οι εταιρείες τεχνολογίας cloud, όπως η Google, η Microsoft, κ.λπ., προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα εκμάθησης σε μαθητές με γνώσεις τεχνολογίας που δείχνουν ενδιαφέρον για το cloud computing. Το AWS Educate είναι παρόμοιο με αυτά.

Εξερευνήστε την πλατφόρμα ως μαθητής για να μάθετε εάν η εκμάθηση AWS είναι κατάλληλη για εσάς. Μπορείτε να ξεκινήσετε με βασικά μαθήματα για να αυξήσετε το ενδιαφέρον σας.

Και για τους υπεύθυνους προσλήψεων, εγγραφείτε τώρα με την αλληλογραφία εργασίας σας για να εξερευνήσετε λαμπρά ταλέντα από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα μαθήματα και πόρους που θα σας βοηθήσουν να γίνετε επαγγελματίας AWS Cloud Practitioner.