Πώς να χρησιμοποιήσετε το Animoji ως αυτοκόλλητα στο iPhone X

Τα Animoji είναι το απροσδόκητο δημοφιλές χαρακτηριστικό του iPhone X. Παρακολουθώντας την εκδήλωση της Apple τον Σεπτέμβριο του 2017, κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μιλάτε ως κοτόπουλο θα ήταν τόσο δημοφιλής. Ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε το iPhone X, οι χρήστες έγιναν δημιουργικοί και το animoji καραόκε έγινε ένα πράγμα. Αυτό είναι, ουσιαστικά, αυτό που έκανε το χαρακτηριστικό γελοία δημοφιλές σε σημείο που απέκτησε μια τάση στο Twitter που το περιβάλλει. Μπορεί να σας εκπλήξει αν μάθετε ότι μπορείτε επίσης να στείλετε αυτά τα Animoji ως αυτοκόλλητα στο iPhone X. Δείτε πώς.

Τα Animoji λειτουργούν μόνο μέσω iMessage και ομοίως, τα αυτοκόλλητα θα στέλνονται μόνο μέσω iMessage. Ο παραλήπτης σας δεν χρειάζεται να έχει iPhone X για να δει τα αυτοκόλλητα. Οποιοδήποτε μοντέλο iPhone με iOS 11 θα μπορεί να δει το αυτοκόλλητο animoji.

  Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και επιλέξτε κάποιον για να στείλετε μήνυμα από τα διάφορα νήματα συνομιλίας που έχετε. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ένα νέο νήμα συνομιλίας, δεν έχει καμία διαφορά σε καμία περίπτωση. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο App Store δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου.

Στο συρτάρι εφαρμογών που ανοίγει, πατήστε το εικονίδιο Animoji. Επιτρέψτε του να καταγράψει μια ή δύο εκφράσεις και, στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε την στο μήνυμα που μόλις στείλατε.

Το αυτοκόλλητο Animoiji θα αναπαράγει την έκφρασή σας για τον παραλήπτη σας. Εάν θέλετε να ηχογραφήσετε ένα μεγαλύτερο μήνυμα στο Animoji, συνιστούμε να το στείλετε ως έχει, δηλαδή ως animoiji αντί να το στείλετε ως αυτοκόλλητο.

  TN έναντι IPS έναντι VA: Ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία πάνελ οθόνης;

Προειδοποιήστε ότι εάν στείλετε το animoji στο πεδίο κειμένου, ουσιαστικά θα το στείλετε ως animoij. Το κόλπο εδώ είναι να το σύρετε και να το αποθέσετε σε ένα iMessage. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει άλλα πακέτα αυτοκόλλητων στο Messages, αυτό δεν θα πρέπει να είναι πολύ περίπλοκο για να το καταλάβετε. Εάν δεν έχετε στείλει αυτοκόλλητα στο παρελθόν, δοκιμάστε πρώτα να στείλετε μερικά δωρεάν. Εναλλακτικά, εάν έχετε παιχνίδια στο iPhone X σας, το πιθανότερο είναι ότι οι προγραμματιστές έχουν κυκλοφορήσει και ένα πακέτο αυτοκόλλητων για αυτό. Οι περισσότεροι προγραμματιστές παιχνιδιών το κάνουν. Ελέγξτε το συρτάρι της εφαρμογής σας στο Messages για να δείτε αν υπάρχει κάτι με το οποίο μπορείτε να κάνετε μερικές προσπάθειες εξάσκησης.

  Είναι το Splashtop μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας της Microsoft;

Αν αναρωτιέστε γιατί θα θέλατε να στείλετε animoji ως αυτοκόλλητα αντί να στείλετε απλώς το ίδιο το animoji καλά, οι λόγοι σας μπορεί να είναι δικοί σας. Ίσως θα θέλατε να στείλετε έναν πίθηκο που κλείνει το μάτι ή έναν θυμωμένο ποντίκι και να το τοποθετήσετε σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα που στάλθηκε σε ένα νήμα. Ίσως θέλετε η αντίδρασή σας να σταλεί πιο γρήγορα, κάτι που σίγουρα θα είναι αυτοκόλλητο.