Πώς να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android πιο άνετα εάν είστε αριστερόχειρας


Το να είσαι αριστερόχειρας είναι στίγμα σε ορισμένες κοινωνίες. Συχνά η κοινωνική κατασκευή, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ή ακόμα και η ξεπερασμένη επιστημονική έρευνα θα σας πουν ότι δεν είναι καλό να είστε αριστερόχειρες. Αντικείμενα καθημερινής χρήσης, όπως σημειωματάρια με δακτύλιο και ψαλίδι, έχουν κατασκευαστεί για να χρησιμοποιούνται από το 90% του πληθυσμού που είναι δεξιόχειρες. Θα σκεφτόσαστε ότι καθώς γίνονταν όλο και περισσότερες πρόοδοι στην τεχνολογία, τα πράγματα θα γίνονταν πιο εύκολα για όσους έχουν διαφορετικές ανάγκες, αλλά ακόμη και τα smartphone προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τη συντριπτική πλειονότητα των δεξιόχειρων, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτούς που είναι αριστερόχειρες και θα απολάμβανε να στέλνει μηνύματα με το ένα χέρι όπως και οι υπόλοιποι από εμάς. Για τους χρήστες Android, υπάρχει πραγματικά ελπίδα, επειδή μια ενσωματωμένη λειτουργία προγραμματιστή επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν μια λειτουργία από τα δεξιά προς τα αριστερά που θα αναστρέφει τα πάντα, όπως ποια πλευρά της οθόνης εμφανίζονται οι διακόπτες και τα κουμπιά, καθώς και με ποιον τρόπο εμφανίζεται η αρχική οθόνη σας οι σελίδες και οι ειδοποιήσεις σύρονται.

  Πώς να ορίσετε έναν διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε SIM στο Android

Εφόσον η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο εάν έχετε ενεργοποιημένες τις επιλογές προγραμματιστή, θα πρέπει πρώτα να τις ενεργοποιήσετε. Είναι εξαιρετικά απλό και δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από τη συσκευή σας. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στον αριθμό έκδοσης επτά φορές. Θα δείτε μια ειδοποίηση στην οθόνη όταν έχουν ενεργοποιηθεί οι επιλογές προγραμματιστή. Επιστρέψτε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Ρυθμίσεις και θα δείτε τις Επιλογές προγραμματιστή να εμφανίζονται ακριβώς πάνω από την ενότητα Σχετικά με το τηλέφωνο.

Στις Επιλογές προγραμματιστή, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Σχέδιο και ελέγξτε την επιλογή Επιβολή κατεύθυνσης διάταξης RTL.

  Προβολή χωρών και οργανισμών Εφαρμογές Android Αποστολή δεδομένων σε μέσω viaProtect

Η οθόνη σας θα μοιάζει με τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης. Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα αλλάζουν πλευρές όπως και τα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη σας και σύρετε μεταξύ των σελίδων. Θα έχουν αλλάξει προς την κατεύθυνση που σύρουν.

Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει για εφαρμογές. θα διατηρήσουν με ποιον τρόπο πρέπει να σύρονται για να εμφανιστούν τα μενού και τα συρτάρια πλοήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή δεν είναι μια ολοκληρωμένη λύση. Ωστόσο, επηρεάζει τις στοκ εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Hangouts και της εφαρμογής κλήσης που θα κάνουν τις βασικές λειτουργίες στο τηλέφωνό σας (μηνύματα και πραγματοποίηση κλήσεων) πολύ πιο εύκολες.

  Το Call Planner είναι μια εφαρμογή που προγραμματίζει τηλεφωνικές κλήσεις με υπενθυμίσεις [Android]

μέσω Lifehacker