Πώς να χρησιμοποιήσετε τον φακό Harry Potter Bitmoji στο Snapchat

Ποιος θα πίστευε ότι ο Χάρι Πότερ θα ήταν ακόμα επίκαιρος μετά από 20 χρόνια, αλλά είναι. Το franchise είναι ακόμα ζωντανό με τουλάχιστον έξι ακόμη prequels να έρχονται, οπότε είναι σωστό να το αγκαλιάσει το Snapchat. Το Snapchat κατέχει το Bitmoji και χρησιμοποιεί τα avatars για να βοηθήσει τους χρήστες του να αλληλεπιδράσουν πιο δημιουργικά με τους φίλους τους. Υπάρχει ένας νέος φακός bitmoji Harry Potter που μπορείτε να προσθέσετε στα στιγμιότυπά σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον νέο φακό Harry Potter Bitmoji στο Snapchat.

Φακός Χάρι Πότερ Bitmoji

Πρέπει να έχετε το Bitmoji διαμορφωμένο και συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει το Bitmoji, φροντίστε πρώτα γι’ αυτό. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη εύρεσης προβολής κάμερας. Αυτό θα φορτώσει το συρτάρι των φακών.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος πληκτρολογεί στο Snapchat

Αναζητήστε τον φακό με HP στη μικρογραφία. Μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει. Εάν δείτε το σφάλμα Πατήστε για επανάληψη και ο φακός αρνείται να φορτώσει, δοκιμάστε αυτήν την επιδιόρθωση. Για αυτό πρόκειται.

Ο φακός Harry Potter Bitmoji είναι κινούμενος και διαθέτει το avatar σας Bitmoji που αναπαριστά τον πρώτο αγώνα κουίντιτς που έπαιξε ποτέ ο Χάρι. Συγκεκριμένα, είσαι εσύ που κατά λάθος καταπιείς και μετά βήχεις τη μύτη. Έχετε, φυσικά, ταξινομηθεί στο Γκρίφιντορ.

Αυτός ο φακός δεν φαίνεται να περιορίζεται τοπικά, ωστόσο, αν δεν μπορείτε να τον δείτε στο συρτάρι του φακού, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN που σας επιτρέπει να παραποιήσετε την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και, στη συνέχεια, δείτε εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Θα πρέπει να εμφανίζεται ανεξάρτητα από το αν μόλις δημιουργήσατε και συνδέσατε ένα avatar Bitmoji ή αν το είχατε εδώ και χρόνια.

  Πώς να κάνετε μια δημοσκόπηση στο Snapchat

Αν και ο φακός δεν φαίνεται να είναι τοπικά περιορισμένος, τελικά θα εξαφανιστεί όπως όλοι οι φακοί. Αυτός ο φακός πιθανότατα σηματοδοτεί την 31η Ιουλίου που είναι τα γενέθλια του φανταστικού πρωταγωνιστή, αλλά μπορεί να παραμείνει ή περισσότερες παραλλαγές του μπορεί να εμφανιστούν τους επόμενους μήνες, καθώς μια νέα ταινία που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Χάρι Πότερ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και το Snapchat πιθανότατα θα το μνημονεύσει.

Αν και αυτός ο φακός είναι κινούμενος, μπορείτε ακόμα να τον χρησιμοποιήσετε σε μια φωτογραφία. Η φωτογραφία θα εμφανίζει μόνο ένα στιγμιότυπο ολόκληρου του animation, δηλαδή το σημείο όπου πατήσατε το κουμπί λήψης. Για να εγγράψετε ολόκληρο το κινούμενο σχέδιο με οποιοδήποτε φόντο το στρέφετε, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λήψης και αφήστε το κινούμενο σχέδιο να εκτελείται σε όλο το μήκος του. Αν θέλετε, μπορείτε να στοιβάζετε άλλα φίλτρα πάνω από το Bitmoji.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat