Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες λήψης στην κάμερα Google [Android]


Ορισμένες εφαρμογές κάμερας διαθέτουν ειδική νυχτερινή λειτουργία για λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό. Το Instagram έχει μια νυχτερινή λειτουργία για τη λειτουργία Story στο iOS, αλλά όχι για τη λειτουργία κύριας κάμερας και κάνει τις φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό να φαίνονται καλύτερες. Μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Google Camera έφερε κάτι παρόμοιο για τους χρήστες Android. λειτουργίες λήψης. Ενώ οι λειτουργίες λήψης στην Κάμερα Google δεν διαθέτουν νυχτερινή λειτουργία, περιλαμβάνουν λειτουργίες για τη λήψη καλύτερων φωτογραφιών όταν έχει ήλιο ή συννεφιά. Να πώς λειτουργούν.

  Σταματήστε το Android 6.0 από την αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης στον Λογαριασμό σας Google

Πρέπει να χρησιμοποιείτε την έκδοση 4.2.024.137460634 της εφαρμογής Google Camera για να αποκτήσετε τις νέες λειτουργίες λήψης. Επειδή οι εκδόσεις εφαρμογών διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή στο Android, ενδέχεται να λάβετε τις λειτουργίες λήψης σε διαφορετική έκδοση της εφαρμογής. Αυτή η έκδοση είναι για συσκευές Nexus.

Ανοίξτε το Google Camera και θα δείτε ένα νέο κουμπί μεταξύ των στοιχείων ελέγχου Flash και Grid. Μοιάζει με ένα εικονίδιο ελάχιστου θερμομέτρου και εκεί βρίσκονται οι λειτουργίες λήψης. Πατήστε το και θα επεκταθεί για να αποκαλύψει τις πέντε λειτουργίες λήψης στην Κάμερα Google. Αυτόματο, Συννεφιά, Ηλιοφάνεια, Φθορισμός και Βολφράμιο. Αυτές οι λειτουργίες λήψης λειτουργούν τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο.

  Το iLock Photographs εισβολείς που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο τηλέφωνό σας Android

Η λειτουργία ‘Auto’ είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία και προσαρμόζεται για το φως όσο καλύτερα μπορεί. Οι λειτουργίες ‘Cloudy’ και ‘Sunny’ αντισταθμίζουν τον χαμηλό εξωτερικό φωτισμό και τον εξαιρετικά έντονο φωτισμό εξωτερικού χώρου. Η λειτουργία «Fluorescent» στοχεύει στον εσωτερικό φωτισμό, κατά προτίμηση όπου η κύρια πηγή φωτός είναι τεχνητή και το «Tungsten» πιθανότατα κάνει το ίδιο, αλλά για χαμηλό φωτισμό.

Οι λειτουργίες λήψης δεν είναι κακές, αλλά μοιάζουν περισσότερο με φίλτρα. Υποτίθεται ότι αναδεικνύουν χρώματα και δεν αντισταθμίζουν απαραίτητα το χαμηλό ή έντονο φως. Η φωτογραφία σας θα μοιάζει σαν να έχει προστεθεί ένα φίλτρο ή ένα εφέ. Οι συννεφιασμένες και ηλιόλουστες φωτογραφίες αποδεικνύονται καλές και δεν είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι έχει εφαρμοστεί φίλτρο, αλλά τόσο το Fluorescent όσο και το Tungsten είναι ένα νεκρό δώρο.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Android στο Linux με το Anbox