Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ερωτήσεις για το Instagram Story

Οι ιστορίες έχουν γίνει πολύ σαν το κουμπί “μου αρέσει”. Σε ένα σημείο, κάθε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης είχε μία. Τώρα που σχεδόν κάθε εφαρμογή κοινωνικών μέσων έχει ιστορίες, πρέπει να προσπαθήσουν να διαφοροποιήσουν τη δυνατότητα στη δική τους αντίστοιχη πλατφόρμα. Το Instagram το κάνει αυτό κάνοντας τις ιστορίες του διαδραστικές. Προστέθηκε μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσθέτετε ερωτήσεις στην ιστορία σας στο Instagram. Λειτουργεί μέσω αυτοκόλλητων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ερωτήσεις ιστορίας Instagram.

Ερωτήσεις για το Instagram Story

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram. Η λειτουργία φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες, επομένως θα πρέπει να είναι διαθέσιμη εάν έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android.

  Πώς βρίσκετε τη διεύθυνση URL του Instagram σας;

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το κουμπί της κάμερας επάνω αριστερά. Τραβήξτε μια φωτογραφία ή επιλέξτε μία από το ρολό της κάμερας. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε ένα βίντεο ή να επιλέξετε ένα από το ρολό της κάμερας. Μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, πατήστε το κουμπί του αυτοκόλλητου, δηλαδή το κουμπί χαμογελαστό πρόσωπο. Αυτό θα ανοίξει το ρυθμιστικό με όλα τα αυτοκόλλητα. Θα πρέπει να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο Ερωτήσεις. Πατήστε το.

Μόλις προσθέσετε το αυτοκόλλητο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τις ερωτήσεις σας. Έχετε τις συνήθεις επιλογές χρώματος διαθέσιμες για το χρώμα του κειμένου.

  Πώς να διαγράψετε και να αποστείλετε ένα μήνυμα Instagram πριν το δει ο παραλήπτης

Όποιος βλέπει την ιστορία μπορεί να επιλέξει να απαντήσει στην ερώτηση που κάνετε. Για να δείτε τις απαντήσεις τους, πατήστε την ιστορία σας και μετά πατήστε τον αριθμό των προβολών κάτω αριστερά. Ωστόσο, οι απαντήσεις δεν είναι δημόσιες, εάν πατήσετε μια απάντηση, θα δείτε την επιλογή “Κοινή χρήση απάντησης”. Όταν μοιράζεστε μια απάντηση, σας μεταφέρει στην οθόνη ιστορίας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα βίντεο ή μια εικόνα και η ερώτηση, μαζί με την απάντηση, εμφανίζεται ως αυτοκόλλητο στην κορυφή. Η απάντηση κοινοποιείται στην ιστορία σας, αν και πιθανότατα μπορείτε να την στείλετε και στους φίλους σας.

Μπορείτε να περιορίσετε ποιος μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της ιστορίας σας στο Instagram. Για να περιορίσετε το κοινό, μεταβείτε στα στοιχεία ελέγχου ιστορίας. Στην ενότητα “Να επιτρέπονται οι απαντήσεις μηνυμάτων”, θα δείτε τρεις επιλογές. Όλοι, Άτομα που ακολουθείτε και Απενεργοποίηση. Η επιλογή Απενεργοποίηση σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις, αλλά αυτό καθιστά επίσης άχρηστη τη λειτουργία ερώτησης, εκτός εάν πρόκειται για ρητορική ερώτηση που θέλετε να κάνετε.

  Πώς να διορθώσετε το Instagram που δεν μπορούσε να ανανεώσει τη ροή

Το χαρακτηριστικό δεν είναι κακό. Αναγκάζει τους ανθρώπους να κάνουν κάτι άλλο από το να δουν απλώς μια ιστορία. Σίγουρα θα είναι υπέροχο για τις επωνυμίες, αλλά για τους απλούς χρήστες, είναι ένας εύκολος τρόπος αλληλεπίδρασης με τους ακόλουθους.