Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εντολές του Microsoft Teams

Το Microsoft Teams έχει πολλές δυνατότητες και κάθε δυνατότητα έχει πολλά στοιχεία. Είναι μια πολύπλοκη εφαρμογή και μερικές φορές πρέπει να ψάξετε λίγο για να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο σωστό κανάλι ή να βρείτε ένα συγκεκριμένο αρχείο. Υποστηρίζει συντομεύσεις πληκτρολογίου που το καθιστούν πολύ πιο εύκολο στη χρήση.

Εντολές του Microsoft Teams

Εντολές του Microsoft Teams

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου διευκολύνουν τη χρήση οποιασδήποτε εφαρμογής, αλλά με μια εφαρμογή τόσο περίπλοκη όπως το Micorosft Teams, οι συντομεύσεις δεν αρκούν. Χρειάζεστε έναν πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε σε μια δυνατότητα ή κανάλι και για αυτό υπάρχουν εντολές του Microsoft Teams.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Scratch Disk Is Full" στο Photoshop

Χρησιμοποιήστε εντολές του Microsoft Teams

Οι εντολές του Microsoft Teams εκτελούνται από τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος. Πρέπει να γνωρίζετε ποια εντολή θέλετε να χρησιμοποιήσετε. κάθε εντολή ενεργοποιείται με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Ανοίξτε το Microsoft Teams.
Κάντε κλικ μέσα στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.
Εισαγάγετε μια κάθετο προς τα εμπρός: /.
Εισαγάγετε την εντολή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε π.χ. μακριά και πατήστε το πλήκτρο διαστήματος.
Εισαγάγετε έναν προσδιορισμό (δεν ισχύει για όλες τις εντολές) και πατήστε Enter.

Εντολές του Microsoft Teams

Χρήσιμες εντολές του Microsoft Teams

Το Microsoft Teams έχει μια μακρά, μακρά λίστα εντολών. Μερικά είναι πιο χρήσιμα από άλλα. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα που πρέπει να μάθετε.

/παω σε

Αυτή η μία εντολή είναι πιο χρήσιμη από τις μισές συντομεύσεις πληκτρολογίου. Σας επιτρέπει να μεταβείτε κατευθείαν σε ένα συγκεκριμένο κανάλι.

  Πώς να συνδεθείτε με φίλους στο "Animal Crossing: New Horizons"

Χρήση

/goto channel

Όταν εισαγάγετε την εντολή, θα δείτε μια λίστα καναλιών στα οποία μπορείτε να μεταβείτε. Κάθε κανάλι συνοδεύεται από την ομάδα στην οποία βρίσκεται. Εάν έχετε περισσότερες από μία ομάδες, θα είναι εύκολο να βρείτε και να μεταβείτε στη σωστή.

/κλειδιά

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου μπορεί να είναι δύσκολο να θυμάστε όταν υπάρχουν πολλές για να θυμάστε. Αυτή η εντολή σάς επιτρέπει να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στις συντομεύσεις πληκτρολογίου που υποστηρίζει το Microsoft Teams.

Χρήση

/keys

Αυτή η εντολή εισάγεται χωρίς κανένα προσδιορισμό. Εισαγάγετε το και πατήστε Enter. Θα δείτε να εμφανίζεται μια επικάλυψη. Κάντε κύλιση σε αυτό.

/αρχεία

Αυτή η εντολή σάς επιτρέπει να ανοίξετε ένα αρχείο που ήταν κοινόχρηστο. Θα εμφανίσει τα πρόσφατα αρχεία που έχουν κοινοποιηθεί και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να ανοίξετε.

  Post Covid' Special Free Online

Χρήση

/files 

Πατήστε Enter και επιλέξτε ένα αρχείο από τη λίστα.

/εύρημα

Αυτή η εντολή σάς επιτρέπει να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη λέξη σε ένα νήμα συνομιλίας, ένα νήμα ομαδικής συνομιλίας ή ένα κανάλι.

Χρήση

/find channel/group/user

Εισαγάγετε την εντολή και πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη, της ομάδας ή του καναλιού που θέλετε να αναζητήσετε. Πατήστε Enter και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη λέξη που θέλετε να αναζητήσετε.

/κουβέντα

Αυτή η εντολή σάς επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα ή να ξεκινήσετε μια συνομιλία με ένα μέλος της ομάδας.

Χρήση

/chat TeamMember

Εισαγάγετε την εντολή και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα του μέλους της ομάδας με το οποίο θέλετε να συνομιλήσετε.

συμπέρασμα

Το Microsoft Teams έχει μια μικρή αλλά χρήσιμη λίστα εντολών. Είναι καλή ιδέα να τα μάθετε όλα, αλλά η γραμμή αναζήτησης τα αναφέρει όταν εισάγετε μια κάθετο προς τα εμπρός, εξοικονομώντας σας το μεγαλύτερο μέρος της μάθησης.