Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία στο H1Z1 PS4

Το H1Z1, που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Daybreak Game Company, είναι ένα ανταγωνιστικό και γρήγορο διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι. Αυτό το Battle Royal Shooter παιχνίδι περιλαμβάνει βία και αίμα, όπου ο παίκτης αρπάζει όπλα, οδηγεί οχήματα και σκοτώνει άλλους παίκτες για να σταθεί ως ο τελευταίος που θα είναι ζωντανός. Είναι ένα ευχάριστο και εκπληκτικά ανταποκρινόμενο παιχνίδι όπου οι παίκτες μπορούν ακόμη και να μιλήσουν μεταξύ τους ενώ ολοκληρώνουν την αποστολή τους. Αυτό το χαρακτηριστικό του H1Z1 το κάνει σίγουρα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ωστόσο, μερικές φορές η χρήση της φωνητικής συνομιλίας ομάδας στο H1Z1 μπορεί να είναι δύσκολη, αφήνοντας τους παίκτες να αναρωτιούνται πώς να χρησιμοποιήσουν τη φωνητική συνομιλία στο H1Z1 PS4. Εάν είστε κάποιος που ρωτά την ίδια ερώτηση, σας καλύψαμε με έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει να μάθετε λεπτομερώς τη λειτουργία συνομιλίας και χωρίς φωνητική συνομιλία H1Z1. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε αμέσως με αυτόν τον διορατικό οδηγό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία στο H1Z1 PS4

Τα διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες έχουν μια εξαιρετική δυνατότητα που επιτρέπει στους παίκτες να επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτή η επικοινωνία διεξάγεται συνήθως μέσω συνομιλιών κειμένου ή φωνητικών συνομιλιών εντός παιχνιδιού. Οι φωνητικές συνομιλίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για τη μετάδοση μηνυμάτων και την ενημέρωση των ανθρώπων για την επόμενη κίνηση ενώ παίζετε το παιχνίδι. Παρόλο που η συνομιλία θέσης είναι προ των πυλών εδώ και αρκετό καιρό, πρόσφατα έγινε ξανά η συζήτηση για την εξαιρετική χρήση της ως φωνητική συνομιλία με τα μέλη της ομάδας.

Το ίδιο χαρακτηριστικό είναι και στο H1Z1, όπου οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν με άλλους συμπαίκτες γρήγορα και άνετα χωρίς να χρειάζονται εξωτερική υπηρεσία. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όχι μόνο για τη χάραξη στρατηγικής, αλλά είναι επίσης αρκετά διασκεδαστική.

Γιατί δεν υπάρχει Voice Chat H1Z1;

Η αντιμετώπιση προβλημάτων με τη λειτουργία φωνητικής συνομιλίας στο H1Z1 είναι πολύ συνηθισμένη και έχει παρατηρηθεί ότι εμφανίζεται κατά την επανειλημμένη αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Προβλήματα κατά τη χρήση της φωνητικής συνομιλίας συνήθως αντιμετωπίζονται για τους λόγους που αναφέρονται παρακάτω:

  • Σίγαση φωνητικής συνομιλίας στο H1Z1
  • Η ένταση της φωνητικής συνομιλίας έχει ρυθμιστεί στο ελάχιστο στο H1Z1
  • Ελαττωματικοί διακομιστές PlayStation Network
  • Προσωρινά σφάλματα και δυσλειτουργίες
  • Ξεπερασμένο λογισμικό κονσόλας
  • Προβλήματα σύνδεσης με τα ακουστικά
  • Το επίπεδο μικροφώνου στο PS4 είναι πολύ χαμηλό
  Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Ποια είναι τα προνόμια του Voice Chat;

Ενώ παίζετε online, η φωνητική συνομιλία είναι πολύ συνηθισμένη, ειδικά σε παιχνίδια όπως το H1Z1, όπου ο συντονισμός και η στρατηγική είναι σημαντικοί και η φωνητική συνομιλία γίνεται πλεονέκτημα. Επίσης, εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη φωνητική συνομιλία στο H1Z1 PS4, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα που είναι γνωστά. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει:

  • Γρήγορος συντονισμός μεταξύ των συμπαικτών
  • Ευκολότερη λειτουργία επικοινωνίας
  • Αφήστε τους ξένους να γίνουν φίλοι
  • Λιγότερο χρονοβόρο από την πληκτρολόγηση στο πληκτρολόγιο
  • Ενθαρρύνετε τους παίκτες να παραμείνουν στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Παρακινεί τους παίκτες να ολοκληρώσουν την αποστολή τους
  • Παρέχει επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο

Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες μη φωνητικής συνομιλίας H1Z1 στο PS4 σας;

Εάν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα με τη φωνητική συνομιλία στον λογαριασμό σας H1Z1, αυτό μπορεί να οφείλεται σε νέες οδηγίες του H1Z1 που απαγορεύουν την αχρεία γλώσσα ή οποιαδήποτε τοξική συμπεριφορά. Εάν ένας παίκτης διαπράξει μια τέτοια ενέργεια, λαμβάνει ποινή με αυτό το νέο σύστημα. Αυτό μπορεί επίσης να έχει ως αποτέλεσμα την κατάργηση της δυνατότητας φωνητικής συνομιλίας στο παιχνίδι.

Αν και η συζήτηση με τα σκουπίδια και ορισμένες συνήθεις συνομιλίες που περιλαμβάνουν κάποιες διασκεδαστικές στιγμές είναι περιστασιακές στη φωνητική συνομιλία με την ομάδα, ορισμένες από τις παρακάτω περιοχές απαγορεύονται:

  • Απειλές για θάνατο ή απειλές αυτοκτονίας που περιλαμβάνουν αρνητική απεικόνιση του Kill word.

  • Οποιοδήποτε είδος ρατσισμού, διακρίσεων ή σεξισμού μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση φωνητικής συνομιλίας.
  • Επίσης, οι απειλές που περιλαμβάνουν βιασμό, σεξουαλική επίθεση ή βία οποιουδήποτε είδους απαγορεύονται αυστηρά.

Η χρήση της δυνατότητας φωνητικής συνομιλίας για το H1Z1 είναι μια εύκολη δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και να κάνετε μερικές αλλαγές για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της φωνητικής συνομιλίας στο H1Z1 PS4, ακολουθήστε τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Επαληθεύστε τους διακομιστές δικτύου PlayStation

Εκτός από προβλήματα με τις ρυθμίσεις φωνής στο H1Z1, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες δικτύου με το PlayStation σας, με αποτέλεσμα προβλήματα ομαδικής φωνητικής συνομιλίας στο H1Z1 στο PS4. Εάν ο διακομιστής PSN σας είναι ελαττωματικός, μπορεί σίγουρα να είναι ο ένοχος πίσω από αυτό. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε εάν οι διακομιστές της κονσόλας σας λειτουργούν καλά επισκεπτόμενοι την σελίδα κατάστασης. Μπορείτε να ελέγξετε την ενότητα Παιχνίδια και υπηρεσίες για να μάθετε εάν υπάρχουν προβλήματα με αυτό.

Εάν όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο για να επιλύσετε το πρόβλημα της φωνητικής συνομιλίας.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε την κονσόλα PS4

Εκτός από τεχνικές ελλείψεις, μικρά σφάλματα και δυσλειτουργίες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με τη λειτουργία φωνητικής συνομιλίας ενώ παίζετε ένα παιχνίδι στο PS4. Επομένως, προτείνεται να επανεκκινήσετε το PlayStation για να φορτώσετε ξανά τους πόρους του και να το ανανεώσετε για να αφαιρέσετε τυχόν σφάλματα εάν υπάρχουν. Για να επανεκκινήσετε την κονσόλα PS4 σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω με τον ακριβή τρόπο που αναφέρονται:

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 5–7 δευτερόλεπτα στην κονσόλα PS4.

Εικόνα από InspiredImages από Pixabay

2. Μόλις ακούσετε δύο ηχητικά σήματα που υποδεικνύουν ότι είναι απενεργοποιημένο, αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος της κονσόλας από την πρίζα.

3. Μετά από 2–3 λεπτά, ενεργοποιήστε την κονσόλα PS4 και ελέγξτε εάν δεν έχει επιλυθεί πρόβλημα φωνητικής συνομιλίας H1Z1.

Μέθοδος 3: Ενημέρωση υλικολογισμικού PS4

Το ξεπερασμένο υλικολογισμικό PS4 μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, όπως προβλήματα με τη δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας. Επομένως, είναι σημαντικό να το ενημερώνετε τακτικά για να παρακολουθείτε τις νέες και βελτιωμένες δυνατότητες της κονσόλας. Δοκιμάστε να ενημερώσετε το PS4 χρησιμοποιώντας τις παρακάτω οδηγίες:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις από το μενού του PS4 σας.

2. Επιλέξτε System Software Update (Ενημέρωση λογισμικού συστήματος).

3. Επιλέξτε Ενημέρωση τώρα.

4. Επιλέξτε Αποδοχή στη σελίδα Άδεια χρήσης λογισμικού συστήματος.

5. Τώρα, πατήστε το κουμπί X που υπάρχει στον ελεγκτή και περιμένετε να εγκατασταθεί η ενημέρωση.

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε τη σίγαση για φωνητική συνομιλία

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η φωνητική συνομιλία H1Z1 είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους λάτρεις των παιχνιδιών που αγαπούν να επικοινωνούν και να έχουν συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με τους συμπαίκτες τους. Εκτός από αυτό, έχουμε εξερευνήσει και άλλα οφέλη του. Είναι πιθανό να έχετε απενεργοποιήσει τη φωνητική συνομιλία για το H1Z1 στη συσκευή σας. Εάν δεν έχετε ήδη απενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα, είναι καιρός να το κάνετε με τη βοήθεια των βημάτων που δίνονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε το παιχνίδι H1Z1 και μεταβείτε στην αρχική του σελίδα.

2. Επιλέξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ από τις επιλογές που παρέχονται.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Σίγαση φωνητικής συνομιλίας.

4. Μόλις ολοκληρωθούν τα βήματα, επανεκκινήστε το παιχνίδι και ελέγξτε εάν δεν έχει επιλυθεί κανένα πρόβλημα φωνητικής συνομιλίας H1Z1.

Μέθοδος 5: Ρυθμίστε την Ένταση Φωνητικής συνομιλίας στη Μέγιστη

Εάν η επιλογή Σίγαση φωνητικής συνομιλίας είναι ήδη απενεργοποιημένη για τη συσκευή σας, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην ένταση της φωνητικής συνομιλίας που μπορεί να μειωθεί σε χαμηλή. Εάν ναι, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να το ρυθμίσετε στο μέγιστο:

1. Μεταβείτε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ H1Z1.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην Ένταση φωνής συνομιλίας και μετακινήστε το ρυθμιστικό στο μέγιστο ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Μόλις ρυθμιστεί η ένταση, μπορείτε να απολαύσετε τη λειτουργία φωνητικής συνομιλίας.

Μέθοδος 6: Προσαρμογή επιπέδου μικροφώνου

Εκτός από τη ρύθμιση της έντασης της φωνητικής συνομιλίας στο H1Z1, είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε το επίπεδο μικροφώνου στο PS4. Εάν είναι πολύ χαμηλά, μπορεί να γίνει λόγος για μη φωνητική συνομιλία ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επομένως, προσαρμόστε το επίπεδο μικροφώνου χρησιμοποιώντας τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στο PS4 και μεταβείτε στην καρτέλα Συσκευές.

2. Επιλέξτε Συσκευές ήχου.

3. Τώρα, επιλέξτε Προσαρμογή επιπέδου μικροφώνου.

4. Ρυθμίστε τη στάθμη του μικροφώνου σε μια κατάλληλη ένδειξη εάν είναι πολύ χαμηλή.

Αφού ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις, ξεκινήστε το παιχνίδι στο PS4 και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 7: Εναλλαγή συσκευής εξόδου ήχου

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν φαίνεται να λειτουργεί για εσάς για την επίλυση του προβλήματος της φωνητικής συνομιλίας, αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα έγκειται στα ακουστικά που είναι συνδεδεμένα στην κονσόλα σας. Εάν το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν είναι συνδεδεμένο στο PS4 σας και το PlayStation εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την έξοδο από την τηλεόρασή σας, τότε πρέπει να ρυθμίσετε μη αυτόματα τη σύνδεση με τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή εξόδου, συμπεριλαμβανομένων ακουστικών ή συσκευών ήχου Bluetooth.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις PS4 > Συσκευές > Συσκευές ήχου.

2. Τώρα, ανοίξτε το Output Device και επιλέξτε Output to Headphones.

Μέθοδος 8: Επανασυνδεθείτε στον λογαριασμό PSN

Μια απλή επανασύνδεση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από μικρές δυσλειτουργίες και άλλα ζητήματα επαναφέροντας τα δεδομένα χρήστη. Επομένως, προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο PSN τερματίζοντας την τρέχουσα συνεδρία χρησιμοποιώντας τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις PS4.

2. Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού.

3. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Έξοδος που δίνεται σε αυτήν.

4. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί X που υπάρχει στον ελεγκτή για να επιβεβαιώσετε την έξοδο.

5. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας και εκκινήστε το H1Z1 για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα της φωνητικής συνομιλίας ομάδας έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 9: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του PlayStation

Ακόμη και αφού εκτελέσετε όλες τις μεθόδους, εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της φωνητικής συνομιλίας και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία στο H1Z1 PS4, τότε η τελευταία λύση που απομένει είναι να επικοινωνήσετε Υποστήριξη PlayStation για επαγγελματική βοήθεια. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από στελέχη εξυπηρέτησης πελατών για να σας βοηθήσουν με τη λειτουργία φωνητικής συνομιλίας στο H1Z1 στο PS4. Δώστε τους τις απαιτούμενες λεπτομέρειες και διορθώστε τη φωνητική συνομιλία.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι διαθέσιμη η συνομιλία εγγύτητας στο H1Z1 PS4;

Απ. Ναι, η συνομιλία εγγύτητας είναι διαθέσιμη στο H1Z1 PS4.

Ε2. Πώς μπορώ να πάω πρώτο πρόσωπο στο H1Z1 PS4;

Απ. Μπορείτε να πάτε πρώτο πρόσωπο στο H1Z1 PS4 στοχεύοντας προς τα κάτω. Κρατώντας πατημένο το L2 για να στοχεύσετε θα σας κάνει το πρώτο άτομο με τη βοήθεια ενός όπλου με βεληνεκές ή ακόμα και ενός απλού υποπολυβόλου.

Ε3. Τι ακριβώς είναι η συνομιλία εγγύτητας παιχνιδιού στο H1Z1;

Απ. Η συνομιλία εγγύτητας παιχνιδιού στο H1Z1 είναι μια συνομιλία με τηλεδιάσκεψη μέσω Διαδικτύου που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν συνομιλίες μεταξύ μικρών ομάδων, ειδικά σε παιχνίδια όπως το H1Z1. Είναι αρκετά χρήσιμο.

Q4. Μπορώ να μιλήσω με αγνώστους στη φωνητική συνομιλία H1Z1;

Απ. Ναι, η φωνητική συνομιλία στο H1Z1 σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε γρήγορα με συμπαίκτες και παίκτες στο παιχνίδι χωρίς να χρειάζεστε εξωτερική υπηρεσία.

Q5. Πώς μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις συνομιλίας στο PS4 μου;

Απ. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις συνομιλίας στο PS4 σας, μεταβαίνοντας στο κουμπί PlayStation για να ανοίξετε την επιλογή Προσαρμογή ήχου και συσκευών, η οποία σας επιτρέπει να τροποποιήσετε περαιτέρω τις ρυθμίσεις συνομιλίας.

***

Ελπίζουμε ότι ο γιατρός μας θα μπορούσε να σας δώσει τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη φωνητική συνομιλία στο H1Z1 PS4. Για περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις, αφήστε τα πολύτιμα σχόλιά σας στην ενότητα που παρέχεται παρακάτω.