Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα στο Grubhub

Η Grubhub είναι μια εταιρεία διαδικτυακής παράδοσης φαγητού που ξεκίνησε το 2004. Η Grubhub συνεργάζεται με εστιατόρια, εστιατόρια και μεγάλες αλυσίδες στην περιοχή των πελατών που μπορούν να προσφέρουν ένα νόστιμο γεύμα σε περισσότερους από 32 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Είναι μια από τις δημοφιλείς υπηρεσίες παράδοσης λόγω της εκπληκτικής ταχύτητας παράδοσης και της μεγάλης φήμης. Καθώς οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε άνεση, το Grubhub το προσφέρει ζεστό ή όχι, ό,τι προτιμάτε ακριβώς στο κατώφλι σας. Το Grubhub σας δίνει την ευκαιρία να χαρίσετε αυτή την άνεση στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω δωροκάρτας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα στο Grubhub και πώς να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα Grubhub. Επίσης, θα μάθετε πώς να αγοράζετε δωροκάρτες Grubhub και να στέλνετε μια δωροκάρτα Grubhub.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα στο Grubhub

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα στο Grubhub λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς να αγοράσετε δωροκάρτες Grubhub;

Το Grubhub προσφέρει δωροκάρτες για τους πελάτες, ώστε να μπορούν είτε να τις εξαργυρώσουν είτε να τις δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας αυτές τις δωροκάρτες. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε δωροκάρτες Grubhub και να τις στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας απλά μέσω αυτών των μεθόδων. Μόλις λάβετε αυτές τις δωροκάρτες στον λογαριασμό σας, πρέπει να ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δωροκάρτα στο Grubhub.

Μέθοδος 1: Από τον ιστότοπο Grubhub

Μπορείτε να λάβετε δωροκάρτες Grubhub απευθείας από τον ιστότοπο. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φυσικές και ψηφιακές δωροκάρτες. Μπορείτε να λάβετε δωροκάρτες από $10 έως $1000. Για να αγοράσετε δωροκάρτες για εσάς ή τους αγαπημένους σας, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Δωροκάρτες Grubhub ιστοσελίδα στον ιστότοπό σας και κάντε κλικ στο Αγορά δωροκάρτας.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΣΕ ΦΙΛΟ ή ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

3Α. Συμπληρώστε τα ονόματά σας και το όνομα του παραλήπτη σας εάν το στείλετε σε φίλο και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

  7 Αιχμαλωτίστε τις εφαρμογές συζύγου για να ελέγξετε τώρα

3Β. Κάντε κλικ στο Συνέχεια εάν είναι για εσάς.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή ψηφιακής κάρτας ή Αποστολή φυσικής κάρτας.

5. Επιλέξτε το επιθυμητό σχέδιο δωροκάρτας από τις διαθέσιμες επιλογές και κάντε κλικ στο Continue.

Σημείωση: Θα έχετε μόνο μία επιλογή για φυσικές δωροκάρτες.

6. Εισαγάγετε το επιθυμητό χρηματικό ποσό που θέλετε να φορτώσετε και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ποσό μεταξύ $10 και $1.000 σε προσαυξήσεις $5 και μπορείτε να αγοράσετε πολλές δωροκάρτες σε μια ημέρα, αλλά δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο των $2000 ανά ημέρα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Continue.

Σημείωση: Σε περίπτωση αποστολής σε φίλο, συμπληρώστε το εξατομικευμένο μήνυμα για αυτόν.

8. Συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία παράδοσης.

Σημείωση: Για παραδόσεις ψηφιακής δωροκάρτας, δώστε ένα email στον παραλήπτη και την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης. Για φυσικές παραδόσεις δωροκάρτας, δώστε το όνομα και τη διεύθυνση ταχυδρομείου του παραλήπτη.

9. Επιλέξτε την προτιμώμενη μέθοδο αποστολής και κάντε κλικ στο Continue.

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε ΔΩΡΕΑΝ USPS First Class και η κάρτα σας θα φτάσει εντός 7-10 εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, επισπεύστε την παραγγελία σας με αποστολή επί πληρωμή FedEx (από 9,99 $).

10. Ελέγξτε το καλάθι σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια για να πληρώσετε για την παραγγελία.

11. Στη συνέχεια, επιλέξτε Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή PayPal για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την πληρωμή σας.

Σημείωση: Το Grubhub δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Discover, MasterCard και American Express.

Θα λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας και η δωροκάρτα σας θα παραδοθεί ανάλογα με τον τύπο και το χρονικό πλαίσιο που έχετε επιλέξει.

Μέθοδος 2: Μέσω Amazon

Η χρήση της Amazon για την αγορά δωροκαρτών Grubhub είναι ένας από τους πιο βολικούς τρόπους. Εάν είστε ενεργός χρήστης με τα στοιχεία πληρωμής και τις διευθύνσεις χρέωσής σας ήδη αποθηκευμένα, θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να αγοράσετε μια δωροκάρτα. Έχετε 2 επιλογές όταν αγοράζετε δωροκάρτες από το Amazon:

  • Παράδοση μέσω email: Μπορείτε να στείλετε το ψηφιακή δωροκάρτα μέσω email στον φίλο σας ή στον εαυτό σας. επιλέξτε ένα σχέδιο και ένα ποσό δωροκάρτας μεταξύ 25 $ και 200 ​​$ και εισαγάγετε το email του παραλήπτη σας, το όνομά σας, το μήνυμά σας και την ημερομηνία παράδοσης. Πατήστε «Αγορά τώρα» όταν ολοκληρώσετε για να προχωρήσετε στο ταμείο.

  • Παράδοση αλληλογραφίας: Φυσική δωροκάρτα μπορεί να αποσταλεί ή να ληφθεί μέσω ταχυδρομείου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ποσό δώρου $50 ή $75. προχωρήστε στο ταμείο. Εάν στέλνετε τη δωροκάρτα απευθείας σε έναν φίλο, ενημερώστε τη διεύθυνση παράδοσης στη διεύθυνση του φίλου σας πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon για να πραγματοποιήσετε αυτήν την αγορά.

Μέθοδος 3: Από το Target Store

Μπορείτε πάντα να λάβετε τη φυσική δωροκάρτα σας χωρίς χρεώσεις αποστολής και καθυστερημένα χρονικά πλαίσια. Απλά πρέπει να πάτε στο πλησιέστερο κατάστημα Target και να τα πάρετε. Μπορείτε να λάβετε δωροκάρτες 50 $ και 75 $.

Αν ψάχνετε για μια ηλεκτρονική κάρτα δώρου, μπορείτε να μεταβείτε στο Ιστότοπος στόχος και αγοράστε τη δωροκάρτα. Οι επιλογές στον ιστότοπο δεν θα είναι τόσο ευέλικτες όσο στον ιστότοπο του Grubhub.

Οι ηλεκτρονικές κάρτες του Target είναι $50 ή $75 που θα μπορούσατε να αγοράσετε για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο.

Μέθοδος 4: Με PayPal

Μπορείτε να αγοράσετε ψηφιακές δωροκάρτες Grubhub από το PayPal. Το PayPal σάς βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς μπορεί είτε να έχετε ήδη αποθηκευμένους τρόπους πληρωμής είτε να έχετε υπόλοιπο στον λογαριασμό σας στο PayPal. PayPal μπορεί να είναι έως και 5 $ και μπορείτε να λάβετε δωροκάρτες έως και 100 $. Επιλέξτε για ποιον αγοράζετε τη δωροκάρτα. Εάν η δωροκάρτα είναι για κάποιον άλλο, συμπληρώστε τα στοιχεία ανάλογα και τότε είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην πληρωμή.

Μέθοδος 5: Χρήση οποιουδήποτε ιστότοπου ηλεκτρονικής κάρτας δώρου

Μπορείτε να αγοράσετε μια ψηφιακή δωροκάρτα από ιστότοπους δωροκαρτών τρίτων, οι οποίοι συνήθως φέρουν δωροκάρτες από μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων λιανικής. Αυτοί οι ιστότοποι περιλαμβάνουν πλατφόρμες όπως GiftCardMall.com, Giftcards.com, Δωροκάρτα Γιαγιά, κ.λπ., που σας επιτρέπει να αγοράζετε δωροκάρτες Grubhub με έκπτωση όταν είναι σε απόθεμα. Απλώς συνδεθείτε στον ιστότοπο, επιλέξτε ένα ποσό δωροκάρτας και εισαγάγετε το όνομα και το email σας και του παραλήπτη σας πριν κάνετε check out. Το όφελος από τη χρήση ιστότοπων καρτών e-Gift είναι η δυνατότητα αγοράς και αποστολής ηλεκτρονικών καρτών δώρου από πολλούς εμπόρους λιανικής.

Σημείωση: Αν και οι τρεις ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου που αναφέραμε είναι αξιόπιστοι, υπάρχει σίγουρα μια πιθανότητα απάτης κατά την αγορά από έναν άγνωστο πωλητή λιανικής.

Πώς να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα Grubhub;

Τώρα που μάθαμε να αγοράζουμε και να στέλνουμε μια δωροκάρτα Grubhub, ήρθε η ώρα να τις εξαργυρώσετε και να τις απολαύσετε. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δωροκάρτα στο Grubhub με αυτές τις 2 μεθόδους:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

Μέθοδος 1: Προσθήκη δωροκάρτας πριν από το ταμείο

1. Αρχικά, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Grubhub και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λογαριασμός.

3. Κάντε κλικ στις κάρτες δώρων από το αριστερό παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο Εξαργύρωση δωροκάρτας.

5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις υποδείξεις στην οθόνη για να εισαγάγετε τον κωδικό της δωροκάρτας σας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε το υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.

Μέθοδος 2: Προσθήκη δωροκάρτας κατά το ταμείο

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Grubhub και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Δωροκάρτες.

3. Κάντε κλικ στο Εξαργύρωση δωροκάρτας.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εισαγάγετε τον κωδικό της δωροκάρτας σας και να προσθέσετε το υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.

5. Επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε και κάντε κλικ στο Continue to Checkout.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Pay with a gift card.

7. Εισαγάγετε τον κωδικό της δωροκάρτας σας στο πεδίο και κάντε κλικ στο Προσθήκη στον λογαριασμό μου.

Μετά από αυτό, η δωροκάρτα Grubhub σας θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Grubhub και θα εφαρμοστεί στη συνολική παραγγελία σας.

Λήγουν οι δωροκάρτες Grubhub;

Όχι, οι δωροκάρτες Grubhub δεν λήγουν ποτέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα στη δωροκάρτα σας όποτε θέλετε χωρίς να ανησυχείτε μήπως πάνε χαμένα. Ανεξάρτητα από το πόσο παλιά είναι η κάρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωροκάρτες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά ή τον ιστότοπο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωροκάρτες εστιατορίου στο Grubhub;

Όχι, τα εστιατόρια δίνουν τις δικές τους δωροκάρτες, αλλά δεν μπορείτε να τις διεκδικήσετε στο Grubhub.

Γιατί η δωροκάρτα Grubhub δεν λειτουργεί;

Το πιο επαναλαμβανόμενο πρόβλημα στο Grubhub είναι η λήψη ενός μηνύματος σφάλματος ότι η δωροκάρτα δεν λειτουργεί. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχετε εισαγάγει άλλη μέθοδο πληρωμής. Η προσθήκη άλλης μεθόδου πληρωμής επιτρέπει στο Grubhub να διασφαλίσει ότι θα λάβετε τα χρήματα ακόμα κι αν η δωροκάρτα σας δεν περάσει για κάποιο λόγο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να χρησιμοποιείτε τη δωροκάρτα στο Grubhub και να στέλνετε μια δωροκάρτα Grubhub. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.