Πώς να χρησιμοποιήσετε τη γρήγορη απάντηση στο Android 7.0


Δεν απαιτούν όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε καλά μελετημένες μακροσκελείς απαντήσεις. Συχνά, η μόνη απάντηση που χρειάζεται να στείλετε ως απάντηση σε ένα μήνυμα είναι μια μόνο λέξη. Εντάξει, ναι, πίτσα. Το να πρέπει να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να μεταβείτε στην προτιμώμενη εφαρμογή Messages απλώς για να στείλετε μια μονολεκτική απάντηση είναι ενοχλητικό και χρονοβόρο. Τουλάχιστον, διακόπτει τη ροή εργασίας σας. Το Android 7.0 έχει προσθέσει μια όμορφη νέα λειτουργία γρήγορης απάντησης που σας γλιτώνει από τον κόπο να μεταβείτε στην εφαρμογή μηνυμάτων σας για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα. Τώρα μπορείτε να τραβήξετε προς τα κάτω μια ειδοποίηση νέου μηνύματος και να διαβάσετε και να απαντήσετε σε ένα μήνυμα από τον πίνακα ειδοποιήσεων. Ετσι δουλευει.

  Πώς να αλλάξετε από Android σε iPhone

Η δυνατότητα γρήγορης απάντησης στο Android 7.0 λειτουργεί μόνο για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι εφαρμογές θα πρέπει να ενημερωθούν για να υποστηρίξουν τη νέα λειτουργία, αλλά το Hangouts στο Android 7.0 υποστηρίζει ήδη τη γρήγορη απάντηση.

Χρήση Γρήγορης απάντησης

Όταν λάβετε ένα μήνυμα, τραβήξτε προς τα κάτω τον πίνακα ειδοποιήσεων. Πατήστε την ειδοποίηση για να την αναπτύξετε και θα μπορείτε να τη διαβάσετε. Ακριβώς κάτω από το κείμενο του μηνύματος υπάρχει ένα κουμπί απάντησης. Πατήστε το.

Κάτω από την ειδοποίηση θα εμφανιστεί ένα πεδίο εισαγωγής κειμένου όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε την απάντησή σας. Πατήστε το κουμπί αποστολής κάτω δεξιά στην ειδοποίηση για να την στείλετε. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.

  AirDrop για Android: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Nearby Share

Περιορισμοί

Η γρήγορη απάντηση προορίζεται να λειτουργεί μόνο με εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι εφαρμογές όπως το Facebook Messenger, το Whatsapp και το Viber θα μπορούν να προσθέσουν υποστήριξη για Γρήγορη απάντηση, αλλά εφαρμογές όπως το Gmail όχι. Η δυνατότητα δεν υποστηρίζει εφαρμογές email, κάτι που είναι τουλάχιστον απογοητευτικό.

Πώς τα πάει ενάντια στο iOS

Η δυνατότητα γρήγορης απάντησης αργεί λίγο να έρθει στο Android. Είναι διαθέσιμο στους χρήστες iOS εδώ και αρκετό καιρό. Όπως το Android 7.0, δεν υποστηρίζει γρήγορες απαντήσεις για εφαρμογές email όπως το Gmail. Δεδομένου ότι το iOS είναι περισσότερο ένα κλειστό σύστημα, είναι λίγο ρεαλιστικό να περιμένουμε από την Apple να επιτρέψει σε εφαρμογές email να το υποστηρίζουν. Με το Android, τα πράγματα είναι πολύ πιο ανοιχτά και ο περιορισμός δεν έχει νόημα.

  Το B1 Free Archiver για Android προσφέρει εύκολη διαχείριση αρχείων για φορητές συσκευές