Πώς να χρησιμοποιήσετε την κοντινή γραμμή για να παρακολουθείτε τα Pokèmon στο Pokèmon Go

Το Pokèmon Go μόλις έλαβε μια ενημέρωση. είναι το δεύτερο μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η προηγούμενη ενημέρωση ήταν καταστροφική για τους παίκτες, ειδικά αυτούς που ζουν σε αγροτικές περιοχές. Αφαίρεσε τη δυνατότητα παρακολούθησης «εκτύπωση τριών ποδιών» στην κοντινή μπάρα. Οι παίκτες γνώριζαν από καιρό ότι δεν ήταν ακριβές, αλλά σας έδινε μια υπόδειξη για την κατά προσέγγιση τοποθεσία ενός Pokèmon. Με το να εξαφανιστεί και η Niantic να καταστρέφει τους χάρτες παρακολούθησης, έγινε δύσκολο να βρεις Pokèmon. Με αυτήν την ενημέρωση, η Niantic επαναφέρει την παρακολούθηση για ορισμένους δοκιμαστές beta. Οι περισσότεροι παίκτες δεν θα έχουν ακόμη πρόσβαση σε αυτή τη νέα δυνατότητα, αλλά αυτή η ενημέρωση έχει επίσης κάτι σημαντικό που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα Pokèmon. Η λίστα των κοντινών Pokèmon ενημερώνεται πλέον πολύ τακτικά. Αυτό άνοιξε έναν εντελώς νέο τρόπο παρακολούθησης των Pokèmon. Ετσι δουλευει.

Διαβάζοντας τη λίστα των κοντινών Pokèmon

Οι παίκτες που παίζουν Pokèmon Go από την κυκλοφορία του μπορεί να γνωρίζουν ότι η λίστα των Pokèmon στην κοντινή λίστα ταξινομείται κατά απόσταση. Το Pokèmon στην πρώτη, δηλαδή πιο αριστερά θέση, είναι αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σας. Αν ανοίξετε τη γραμμή, το Pokèmon στην επάνω αριστερή θέση στο πλέγμα είναι αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σας.

  Πώς να πολεμήσετε άλλους παίκτες στο Pokèmon Go

Γρηγορότεροι ρυθμοί ανανέωσης του κοντινού μπαρ

Κάθε φορά που το κοντινό μπαρ στο Pokèmon Go «αναβοσβήνει» με λίγο πράσινο περίγραμμα, σημαίνει ότι η λίστα των κοντινών Pokèmon είχε ανανεωθεί. Η απόσταση που βρίσκονταν από εσάς ενημερώνεται (αφού μετακινείστε) και εάν έχετε απομακρυνθεί πολύ από ένα συγκεκριμένο Pokèmon ή έχει εξαφανιστεί, αφαιρείται από τη λίστα.

Με αυτήν την ενημέρωση, η γραμμή ανανεώνεται συχνά. Με παλαιότερες ενημερώσεις, συνήθως ανανεωνόταν αφού είχατε διανύσει μια σημαντική απόσταση από την πρώτη φόρτωσή του, κάτι που έκανε τα αποτυπώματα του ποδιού χρήσιμα σε αντίθεση με την ίδια τη ράβδο. Με τη λίστα να ανανεώνεται τόσο συχνά, έχει γίνει ουσιαστικά ένα εργαλείο παρακολούθησης από μόνο του.

Πώς να παρακολουθείτε τα Pokèmon

Ανοίξτε το Pokèmon Go και αφήστε τη λίστα με τα κοντινά Pokèmon να φορτώσει. Θα υποθέσουμε για αυτόν τον σύντομο οδηγό ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το Pokèmon που βρίσκεται πιο κοντά σας. Για εμάς, ήταν Squirtle.

  Πώς να δείτε πού γεννιούνται τα Pokémon κοντά σας σε πραγματικό χρόνο

Διαλέξτε μια κατεύθυνση και ξεκινήστε να περπατάτε. Παρακολουθήστε το κοντινό μπαρ πολύ προσεκτικά για το πότε ανανεώνεται. Εάν το Pokèmon που παρακολουθείτε πέσει σε μια θέση ώστε να μην είναι το πιο κοντινό σας, σταματήστε. Υποχώρηση. Θα βρείτε ότι το κοντινό μπαρ είναι ακριβές σε μερικά βήματα. Ακολουθήστε τα βήματά σας μέχρι να γίνει ξανά το πλησιέστερο Pokèmon.

Τώρα έχετε μια σειρά από περιοχές όπου το Pokèmon παραμένει το πιο κοντινό σας. Έχετε τα δύο σημεία, τα οποία πέρα ​​από τα οποία θέτει το στοχευμένο Pokèmon πιο μακριά από εσάς. Στη συνέχεια, πρέπει να ξεκινήσετε να περπατάτε είτε αριστερά είτε δεξιά και να παρατηρήσετε ξανά το κοντινό μπαρ. Εάν το Pokèmon πέσει στη δεύτερη πλησιέστερη θέση, επιστρέψτε αμέσως. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο διακρίνετε την περιοχή στην οποία βρίσκεται το Pokèmon.

Τώρα εξαρτάται από εσάς να περπατήσετε την περιγραφόμενη περιοχή και να τη βρείτε.

Καταφέραμε να φτάσουμε το πλησιέστερο δυνατό σημείο ενώ παρακολουθούσαμε το Squirtle, αλλά δυστυχώς, εξαπλώθηκε πριν βρεθεί πραγματικά. Είχαμε πολύ καλύτερη τύχη με έναν Pidgey και έναν Bulbasaur. Το Bulbasaur πιάστηκε. Το Pidgey αγνοήθηκε.

  Πώς να ανταλλάξετε Pokémon στο "Pokémon Sword and Shield"

Γραφικές οδηγίες

Βασικά ξεκινάς από το Σημείο Α και ξεκινάς να περπατάς μπροστά. Το σημείο Β είναι όταν το Pokèmon που θέλετε να παρακολουθήσετε μετακινείται προς τα κάτω σε μια θέση. Σε αυτό το σημείο, ξεκινάτε να περπατάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να φτάσετε στο Σημείο C που είναι και πάλι όπου θα πέσει η θέση του Pokèmon στην κοντινή λίστα.

Η περιοχή μεταξύ των σημείων B & C είναι όπου πρέπει να ξεκινήσετε να περπατάτε σε ένα κατά προσέγγιση κέντρο μεταξύ των δύο σημείων, π.χ. στο σημείο D. Από εδώ, πηγαίνετε αριστερά ή δεξιά και παρατηρήστε την κοντινή λίστα. Το σημείο Ε είναι όταν το Pokèmon απομακρύνεται. Αυτό θα σας καθοδηγήσει ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάτε για να φτάσετε στον στόχο σας. Αυτό το διάγραμμα προέρχεται από τον χρήστη του Reddit Zakrael.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Η συχνή ανανέωση του κοντινού μπαρ είναι το μόνο πράγμα που το κάνει αρκετά αποτελεσματικό για χρήση ως εργαλείο παρακολούθησης. Αυτή η ενημέρωση είναι τεράστια όσον αφορά την παρακολούθηση. Η μέθοδος παρακολούθησης είναι λίγο πολύ η ίδια που χρησιμοποιείται με τα αποτυπώματα των ποδιών, αλλά το εργαλείο είναι διαφορετικό.