Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Steam Link για να παίξετε παιχνίδια Steam στο τηλέφωνό σας

Η εφαρμογή Steam Link είναι πλέον διαθέσιμη για Android. Είναι ακόμα σε Beta, αλλά είναι εκεί και λειτουργεί αρκετά καλά. Η εφαρμογή iOS δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά δεν θα αργήσει πολύ και πιθανότατα θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί η εφαρμογή Android. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή συνδέσμου Steam.

Απαιτήσεις

Χρειάζεσαι;

Ένας υπολογιστής με εγκατεστημένο και σε λειτουργία τον πελάτη Steam
Μια συμβατή συσκευή Android με το Εφαρμογή Steam Link εγκατασταθεί

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το τηλέφωνό σας είναι συμβατό ή όχι, επισκεφτείτε τη σελίδα του καταστήματος εφαρμογών και θα σας ενημερώσει εάν έχετε συμβατή συσκευή ή όχι.

  Τα καλύτερα παιχνίδια για έναν παίκτη στο Steam, καλοκαιρινές εκπτώσεις 2017

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Steam Link

Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Steam εκτελείται στον υπολογιστή σας και ότι τόσο ο υπολογιστής όσο και το τηλέφωνο Android βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi.

Εκτελέστε την εφαρμογή Steam Link στο τηλέφωνό σας. Θα αναζητήσει αυτόματα υπολογιστές στο δίκτυο που εκτελούν μια εφαρμογή Steam. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από έναν υπολογιστή σας που εκτελεί την εφαρμογή Steam, επομένως θα σας δώσει έναν κωδικό που πρέπει να εισαγάγετε στον υπολογιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον σωστό υπολογιστή στο σωστό τηλέφωνο Android.

Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, η εφαρμογή Steam Link σάς ζητά να συνδέσετε έναν ελεγκτή Steam ή έναν ελεγκτή τρίτου μέρους και θα ελέγξει εάν η σύνδεσή σας είναι αρκετά γρήγορη για να παίξετε πραγματικά ένα παιχνίδι από το τηλέφωνό σας Android. Μπορεί επίσης να απαιτήσει την εγκατάσταση ενός ειδικού προγράμματος οδήγησης ήχου στον υπολογιστή σας. Ο πελάτης Steam θα φροντίσει γι’ αυτό, αλλά θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε χειροκίνητα τον υπολογιστή σας στη συνέχεια.

  Σφάλμα εγγραφής δίσκου Steam στο DOTA 2 στα Windows 10 (ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ)

Μόλις οι δοκιμές και η ρύθμιση είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια.

Εδώ ξεκινά η πραγματική δοκιμή της εφαρμογής. Θα δείτε μια οθόνη που σας δείχνει τα χειριστήρια αφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αν και εάν έχετε διαμορφώσει ένα χειριστήριο, ενδέχεται να μην το βλέπετε.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη του Steam και να επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Το μέγεθος του προγράμματος-πελάτη Steam στον υπολογιστή σας θα αλλάξει και ενδέχεται να μην ταιριάζει καλά στο τηλέφωνό σας (δείτε στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω).

Το παιχνίδι φυσικά θα διαφέρει ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε ή όχι χειριστήριο και θα εξαρτηθεί επίσης από το παιχνίδι που παίζετε. Κάποια παιχνίδια μπορεί να παίζουν καλά αλλά άλλα όχι. Αυτή η εφαρμογή είναι ακόμα σε beta, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε ότι κάθε παιχνίδι θα παίζει τέλεια. Ορισμένα παιχνίδια έχουν πολύπλοκα χειριστήρια και η εφαρμογή μπορεί να μην είναι ακόμα στο χέρι.

  Πώς να κατεβάσετε το Steam και να εγκαταστήσετε παιχνίδια

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι αυτό θα επιβαρύνει την μπαταρία του τηλεφώνου σας.