Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μυστικά emoticon του Microsoft Teams


Το Microsoft Teams έχει emoji και αντιδράσεις. Τα emoji είναι αρκετά κοινά σε οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει συνομιλία. Ορισμένες εφαρμογές υποστηρίζουν ένα μικρό και βασικό σύνολο emoji, ενώ άλλες υποστηρίζουν όλα τα emoji που υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα που εκτελούν.

Η εφαρμογή Microsoft Teams Windows 10 υποστηρίζει το εγγενές emoji στα Windows 10, το Microsoft Teams για Mac υποστηρίζει το εγγενές emoji macOS και το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές του για κινητά.

μυστικά emoticon των ομάδων της microsoft

Μυστικά emoticons του Microsoft Teams

Το Microsoft Teams έχει δύο διαφορετικούς τρόπους εισαγωγής emoji ή emoticon. μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο emoji κάτω από το πεδίο εισαγωγής συνομιλίας/κειμένου ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα εισαγωγής emoji του λειτουργικού συστήματος. Στα Windows 10, μπορείτε να ανοίξετε τον πίνακα με το Win+. συντόμευση πληκτρολογίου.

  Πώς να ανοίξετε καρφιτσωμένους ιστότοπους στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας στα Windows 10

Το Microsoft Teams έχει επίσης ένα μικρό σύνολο μυστικών emoticon. Η πρόσβαση σε αυτά είναι αρκετά εύκολη αν γνωρίζετε πώς να τα αποκτήσετε.

Χρησιμοποιήστε μυστικά emoticon του Microsoft Teams

Για να χρησιμοποιήσετε τα μυστικά emoticon του Microsoft Teams, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Αυτά λειτουργούν για τις εφαρμογές για υπολογιστές και για τη διεπαφή ιστού, αλλά όχι για τις εφαρμογές για κινητά.

Ανοίξτε το Microsoft Teams.
Μεταβείτε είτε στο κανάλι μιας ομάδας είτε σε ένα νήμα συνομιλίας.
Κάντε κλικ μέσα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου και εισαγάγετε τον χαρακτήρα άνω και κάτω τελείας :.
Ακολουθήστε αυτόν τον χαρακτήρα με ένα γράμμα για παράδειγμα a και τα emoticon που ξεκινούν με το γράμμα θα εμφανιστούν στη λίστα. Μπορείτε να συνεχίσετε να πληκτρολογείτε για να περιορίσετε τα αποτελέσματα π.χ. apple.
Επιλέξτε ένα emoticon με το ποντίκι ή με τα πλήκτρα πάνω/κάτω βέλους και πατήστε Enter.
Το emoticon θα εισαχθεί.
Πατήστε το πλήκτρο Enter ή πληκτρολογήστε κείμενο και, στη συνέχεια, στείλτε το μήνυμα.

  Μπορείτε να μετακινήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα ειδοποιήσεων των Windows 10;

Τα emoticon που βλέπετε είναι τα ίδια που υποστηρίζουν τα Windows 10, αλλά αυτός είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος για να τα εισαγάγετε και θα δείτε μερικά διαφορετικά. Ωστόσο, στο macOS, θα λάβετε ένα εντελώς διαφορετικό/νέο σύνολο emoticon για αποστολή. Μερικά από τα emoticon θα είναι αυτά που μπορεί να έχετε δει στο Skype.

συμπέρασμα

Τα «μυστικά» emoticon στο Microsoft Teams δεν απεικονίζουν κάποιον ειδικό χαρακτήρα ούτε είναι κινούμενα. Ονομάζονται ή αναφέρονται ως μυστικά emoticon απλά επειδή η μέθοδος εισαγωγής τους δεν είναι γνωστή στους περισσότερους χρήστες του Microsoft Teams. Αυτή η μέθοδος δεν ήταν πάντα μέρος του Microsoft Teams. Προστέθηκε κάπως πρόσφατα και κάποια στιγμή, το επίσημο Ο λογαριασμός Twitter του Microsoft Office δημοσιεύτηκε στο Twitter για αυτό σαν να ήταν ένα νέο χαρακτηριστικό ή ένα μυστικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο λογαριασμός λέει ότι θα λειτουργεί μόνο στα Windows 10 και αναφέρει το Win+. συντόμευση πληκτρολογίου, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο άνω και κάτω τελείας για να εισαγάγετε τα emoticon στο macOS.

  Μετακινήστε ένα μήνυμα στα εστιασμένα εισερχόμενα στην αλληλογραφία στα Windows 10