Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα iPad ή iPhone ως τηλεπρομηθευτή

Ένας τηλεπρομηθευτής δεν είναι το είδος του πράγματος που μπορείτε απλώς να παραλάβετε από το τοπικό σας κατάστημα. Πιθανότατα μπορείτε να βρείτε μια εφαρμογή Ιστού που να εμφανίζει κείμενο όπως θα έκανε ένας τηλεπρομηθευτής και να τη χρησιμοποιήσετε με μια οθόνη για να αποκτήσετε έναν τηλεπρομηθευτή αλλαγής ταχυτήτων, αλλά δεν μπορείτε να έχετε μια οθόνη μαζί σας παντού. Μια πιο λογική και πολύ πιο φορητή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το iPad ή το iPhone σας ως τηλεπρομηθευτή.

Υπάρχουν πιθανώς αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές στο App Store που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το iPad ή το iPhone σας ως τηλεπρομηθευτή, αλλά θα βρούμε μια δωρεάν λύση που έρχεται με τη μορφή της εφαρμογής Σελίδες. Η εφαρμογή Σελίδες είναι δωρεάν και, όπως είναι μια εφαρμογή της Apple, είναι αρκετά καλή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για ομαδικά μηνύματα στο LinkedIn

iPad ή iPhone ως τηλεπρομηθευτής

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το Pages στο iPhone σας, προχωρήστε και εγκαταστήστε το τώρα. Δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο στην εφαρμογή Σελίδες και επικολλήστε (ή πληκτρολογήστε) το κείμενο που θέλετε να εμφανίζει ο τηλεπρομηθευτής σας.

Αφού εισαγάγετε το κείμενο που πρέπει να εμφανίσετε, πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά. Αυτό θα ανοίξει μια νέα οθόνη με αρκετές επιλογές, μία από τις οποίες είναι η Λειτουργία Παρουσιαστή. Πατήστε το.

Αυτό θα θέσει το έγγραφο Σελίδες σε λειτουργία πλήρους οθόνης όπου το κείμενο είναι το μόνο πράγμα που βλέπετε και εμφανίζεται σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από ό,τι όταν το συνθέσατε. Στη συνέχεια, πρέπει να το μεταφέρετε σε αυτόματη κύλιση. Πατήστε το κουμπί Aa επάνω δεξιά στη λειτουργία Παρουσιαστή και στο μικρό μενού που ανοίγει, ενεργοποιήστε την Αυτόματη κύλιση. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα της κύλισης από το ρυθμιστικό κάτω από τον διακόπτη Auto Scroll. μετακινήστε το προς τη χελώνα για να το επιβραδύνετε και μετακινήστε το προς το λαγό για να το επιταχύνετε.

  Οι καλύτεροι δωρεάν συλλέκτες και αναλυτές sFlow αξιολογήθηκαν το 2020

Στο ίδιο αυτό μενού, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον συνδυασμό χρωμάτων στον οποίο εμφανίζεται το κείμενο. Εάν δεν σας αρέσει το ανοιχτό γκρι σε μαύρο κείμενο, μπορείτε να επιλέξετε λευκό, ανοιχτό καφέ ή σκούρο γκρι.

Το έγγραφο θα πραγματοποιήσει αυτόματη κύλιση και χρειάζεται μόνο να αγγίξετε την οθόνη σας για να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε την κύλιση. Εάν έχετε μια παρουσίαση για την οποία πρέπει να προετοιμαστείτε, αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνετε πρόβες για αυτήν όποτε θέλετε. Στην πραγματικότητα, αν το χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνό σας, ίσως μπορείτε ακόμη και να το πάρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης ως βοηθητικό βοήθημα για να μην χάσετε τη θέση σας ή να ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google σε ένα Smartwatch Samsung Galaxy