Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φακό για κατοικίδια Snapchat

Το Snapchat ξέρει τι μας αρέσει να βγάζουμε φωτογραφίες και συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους να βγάζουν φωτογραφίες με τα κατοικίδιά τους. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τώρα ένας φακός που μπορεί να ανιχνεύσει τα κατοικίδιά σας σε μια φωτογραφία. Αυτήν τη στιγμή, περιορίζεται μόνο σε γάτες και φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο φακοί προς το παρόν, αλλά μπορείτε να βασιστείτε στην προσθήκη υποστήριξης για άλλα κατοικίδια από την εφαρμογή και τελικά το Instagram θα αντιγράψει τη λειτουργία. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή πιο συγκεκριμένα να βρείτε έναν φακό για κατοικίδια Snapchat.

Φακός για κατοικίδια Snapchat

Ο φακός για κατοικίδια Snapchat, όπως και οι περισσότεροι φακοί, λειτουργεί τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα. Πρέπει να στρέψεις την κάμερά σου στο κατοικίδιό σου (σε αυτή την περίπτωση τη γάτα σου).

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε οπουδήποτε στο πρόγραμμα εύρεσης προβολής της κάμερας για να φορτώσετε τους φακούς. Ψάξτε προσεκτικά για φακό που έχει αποτύπωμα ποδιού πάνω του. Αυτός ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα κατοικίδια σας. Αυτά που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή βάζουν το κεφάλι της γάτας σας μέσα σε ένα κομμάτι ψωμί που είναι ένα διαδικτυακό αστείο. Εάν είστε και εσείς στην εικόνα, ο φακός θα προσθέσει ψωμί και γύρω από το πρόσωπό σας. Υπάρχει ένας δεύτερος φακός που βάζει το κεφάλι της γάτας σας σε ένα ασβέστη που είναι, πάλι, ένα μιμίδιο.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος έλεγξε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Καλή τύχη προσπαθώντας να κάνετε τη γάτα/το γατάκι σας να κρατήσει αρκετά ακίνητο ώστε η εφαρμογή να εντοπίσει το κεφάλι της και να τραβήξει μια φωτογραφία.

Πρέπει να δώσετε στηρίγματα στο Snapchat για να δημιουργήσετε, για άλλη μια φορά, έναν αρκετά καλό φακό. Βασίζεται σε δύο γελοία δημοφιλή μιμίδια και ο κόσμος θα τα χρησιμοποιήσει. Δεν έχω σκύλο για να το δοκιμάσω, αλλά είναι πιθανό να λειτουργήσει και σε σκύλο, αν η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πολύ έξυπνη.

Φυσικά, εάν το Snapchat βασίζεται εξ ολοκλήρου σε φακούς που αξίζουν meme, πρόκειται για φακούς που θα γίνουν viral και, λόγω των περιορισμένων γνώσεων μου για τα μιμίδια, δεν ξέρω αν κάτι εκεί έξω ταιριάζει σε σκύλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο φακοί για γάτες και μηδέν για σκύλους, οι άνθρωποι στο Snapchat έχουν λίγη δουλειά να κάνουν. Ο αποκλεισμός των σκύλων είναι απλώς απαίσιος και πρέπει να υπάρχει κάτι που να είναι αρκετά δημοφιλές ώστε να γίνει ιογενής φακός για την εφαρμογή. Αν μη τι άλλο, η εταιρεία μπορεί να συγκεντρώσει ιδέες για έναν φακό για σκύλους.

  Πώς να περιστρέψετε φωτογραφίες για το Snapchat

Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς το Instagram θα αντιγράψει αυτή τη δυνατότητα. Οι άνθρωποι δημοσιεύουν πολλές φωτογραφίες των κατοικίδιων τους στο Instagram, επομένως δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδεύσετε την τεχνητή νοημοσύνη να αναγνωρίζει ζώα. Ας δούμε αν ταιριάζουν με τους φακούς meme ή αν παραλείπουν να αντιγράψουν αυτό το χαρακτηριστικό.