Πώς να φτιάξετε Smooth Stone στο Minecraft

Καθώς η τρέλα για τα βιντεοπαιχνίδια αυξάνεται συνεχώς, οι προγραμματιστές έρχονται μπροστά με νέες ιδέες για παιχνίδια.

Ανάμεσα σε όλα τα διάσημα βιντεοπαιχνίδια, το Minecraft είναι πολύ δημοφιλές στα παιδιά. Πρέπει να φτιάξετε ομαλά υλικά κατασκευής για τον εαυτό σας στο παιχνίδι. Αυτό το άρθρο θα δώσει οδηγίες για την κατασκευή λείων λίθων στο Minecraft.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Minecraft;

Το Minecraft είναι ένα διάσημο βιντεοπαιχνίδι όπου οι παίκτες δημιουργούν και καταστρέφουν τον τρισδιάστατο κόσμο τους. Το παιχνίδι έρχεται σε δύο λειτουργίες, δηλαδή, λειτουργία επιβίωσης και δημιουργική λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας επιβίωσης, οι παίκτες περιφέρονται για να αναζητήσουν τρόφιμα και προμήθειες κτιρίων. Έχουν επίσης αλληλεπιδράσεις με ανατριχιαστικά πλάσματα σε σχήμα μπλοκ. Από την άλλη πλευρά, μια δημιουργική λειτουργία είναι αυτή όπου οι παίκτες λαμβάνουν προμήθειες στην αρχή. Σπάνε αμέσως όλα τα είδη βράχων.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες εξερευνούν έναν τρισδιάστατο κόσμο από μπλοκ. Οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν εργαλεία χειροτεχνίας και πρώτες ύλες και να κατασκευάσουν μηχανές και χωματουργικές εργασίες. Οι παίκτες μπορούν επίσης να πολεμήσουν με όχλους με άλλους παίκτες ανάλογα με το επίπεδο του παιχνιδιού.

Η λειτουργία επιβίωσης του παιχνιδιού δίνει το δικαίωμα στους παίκτες να διατηρήσουν την υγεία τους και να δημιουργήσουν έναν δικό τους κόσμο. Οι παίκτες έχουν επίσης την ευκαιρία να τροποποιήσουν το παιχνίδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους και να αναπτύξουν νέα αντικείμενα, στοιχεία και μηχανισμούς.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

  • CPU – Intel Core i3-3210 ή ισοδύναμο
  • RAM – Τουλάχιστον 2 GB
  • OS – Windows 7 και νεότερη έκδοση
  • Κάρτα γραφικών – Ενσωματωμένη σειρά Intel HD Graphics 4000 ή AMD Radeon R5 και πάνω
  • Αποθηκευτικός χώρος – Τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου χώρου

Δημοτικότητα του Minecraft

Το Minecraft είναι ένα τέτοιο παιχνίδι που συνέχισε να παραμένει δημοφιλές ακόμα και μετά από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του. Υπάρχουν αρκετά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που θα σας κάνουν να είστε σίγουροι για τη δημοτικότητα του Minecraft μεταξύ των παικτών. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότερα από 130 εκατομμύρια άνθρωποι έπαιζαν Minecraft το 2020. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει δημιουργήσει 380 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το 2021.

Αυτά τα στατιστικά μπορούν να πουν πολλά για τη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Εκτός από αυτά τα στατιστικά στοιχεία, ακόμη και οι ροές από δημοφιλείς ροές YouTube και Twitch μιλούν για τη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Αν είστε λάτρης των κλασικών, σίγουρα θα βρείτε ότι αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι.

Ο θεμελιώδης στόχος του παιχνιδιού

Το Minecraft είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι όπου οι παίκτες δεν έχουν συγκεκριμένο στόχο να επιτύχουν. Επομένως μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν και να παίξουν το παιχνίδι όπως θέλουν. Υπάρχει, ωστόσο, ένα σύστημα επιτευγμάτων που ονομάζεται «προόδους». Τα gaming έργα του Minecraft αποτελούνται από τρισδιάστατα αντικείμενα όπως κύβους, υγρά κ.λπ. Το κύριο παιχνίδι αφορά στο να διαλέγεις και να τοποθετείς τα πράγματα σε μια συγκεκριμένη σειρά. Οι παίκτες μπορούν να εξορύσσουν τα μπλοκ που είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι και να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν αντικείμενα γύρω τους.

  Πώς να φτιάξετε πράσινη βαφή στο Minecraft

Ο κόσμος του Minecraft είναι άπειρος και επεκτείνεται καθώς οι παίκτες προχωρούν εξερευνώντας τον. Ο κόσμος του Minecraft χωρίζεται σε διαφορετικά biomes, όπως βουνά, δάση, σπηλιές, πεδιάδες κ.λπ. Το παιχνίδι έχει επίσης κύκλο ημέρας και νύχτας για 20 λεπτά. Όταν οι παίκτες ξεκινούν ένα νέο παιχνίδι, επιλέγουν ανάμεσα σε ένα από τα 5 διαθέσιμα modes και ένα από τα τέσσερα επίπεδα δυσκολίας. Καθώς το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται, ο όχλος γίνεται πιο επιζήμιος.

Τρόποι παιχνιδιού

Λειτουργία επιβίωσης

Η λειτουργία επιβίωσης απαιτεί από τον παίκτη να τοποθετήσει το απαιτούμενο υλικό στο πλέγμα χειροτεχνίας και να δημιουργήσει άλλα αντικείμενα. Στη λειτουργία επιβίωσης, οι παίκτες πρέπει να συγκεντρώσουν πόρους όπως ξύλο και πέτρες για να χτίσουν μπλοκ και να τους χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν άλλα πολύτιμα πράγματα. Καθώς η δυσκολία αυτών των επιπέδων αυξάνεται, μπορεί επίσης να συναντήσετε διαφορετικά τέρατα που θα σας προκαλέσουν. Θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα καταφύγιο για την προστασία σας από αυτά τα τέρατα.

Η λειτουργία επιβίωσης έχει μια μπάρα υγείας που πρέπει να διατηρήσετε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η γραμμή υγείας εξαντλείται κατά τη διάρκεια επιθέσεων, ασφυξίας ή πείνας. Στη λειτουργία επιβίωσης, οι παίκτες έχουν επίσης μια μπάρα πείνας που πρέπει να διατηρήσουν τρώγοντας φαγητό περιοδικά.

Λειτουργία Hardcore

Η λειτουργία Hardcore είναι μια παραλλαγή της λειτουργίας επιβίωσης, η οποία έχει ρυθμιστεί στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας και έχει permadeath. Εάν κάποιος παίκτης πεθάνει μεταξύ ενός επιπέδου σκληροπυρηνικού, δεν έχει το δικαίωμα να αλληλεπιδράσει ξανά με το επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν είτε να δουν τη σκληροπυρηνική λειτουργία ως θεατή είτε να τη διαγράψουν εντελώς μόλις νικηθούν.

Δημιουργική λειτουργία

Η λειτουργία δημιουργικού παρέχει στους παίκτες πρόσβαση σε όλους τους πόρους και τα στοιχεία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία μέσω του μενού αποθέματος. Μπορείτε να μετακινηθείτε σε όλο το παιχνίδι σύμφωνα με τη δική σας βούληση, καθώς οι χαρακτήρες δεν επηρεάζονται από την πείνα, ούτε υφίστανται καμία ζημιά. Η δημιουργική λειτουργία δίνει το δικαίωμα στους παίκτες να δημιουργούν και να δημιουργούν έργα οποιουδήποτε μεγέθους χωρίς διακοπές.

Λειτουργία περιπέτειας

Η λειτουργία Adventure έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να βιώσουν χάρτες και σχέδια που έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες. Η μορφή του παιχνιδιού είναι αρκετά παρόμοια με τη λειτουργία επιβίωσης με πρόσθετους περιορισμούς. Αυτοί οι περιορισμοί αναγκάζουν τον παίκτη να παίξει το παιχνίδι σύμφωνα με τον σχεδιασμό του προγράμματος αναπαραγωγής του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν με άλλους παίκτες μέσω εντολών διακομιστή.

Λειτουργία θεατή

Η λειτουργία θεατής είναι όπου οι παίκτες πετούν μέσα από το παιχνίδι και παρατηρούν το παιχνίδι χωρίς να είναι πραγματικά μέρος του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να τηλεμεταφέρουν από τον έναν παίκτη στον άλλο και να δουν το παιχνίδι από τη δική τους οπτική γωνία.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις πέντε παραπάνω λειτουργίες και στη συνέχεια να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι και να ανοίγετε τα φτερά της φαντασίας σας. Όσο πιο δημιουργικά προσεγγίζετε το παιχνίδι, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι για εσάς.

Τι είναι το Smooth Stone στο Minecraft

Η τήξη της κανονικής πέτρας δημιουργεί λεία πέτρα. Χρειάζεστε μια αξίνα για την εξόρυξη της λείας πέτρας, μετά την οποία θα πέσει. Δεν θα σταματήσει όταν εξορύσσεται χωρίς αξίνα.

Η λεία πέτρα μπορεί να ληφθεί με δύο μεθόδους, δηλαδή, φυσική παραγωγή και τήξη. Η λεία πέτρα μπορεί να βρεθεί φυσικά σε σπίτια στις πεδιάδες, στη σαβάνα, αλλά και στις χιονισμένες πεδιάδες του χωριού. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε λεία πέτρα λιώνοντας κανονική πέτρα.

  Πώς να φιλοξενήσετε έναν διακομιστή Minecraft σε Linux

Κατασκευή λείων λίθων στο Minecraft με την παραδοσιακή μέθοδο

Οι άνθρωποι φτιάχνουν λείες πέτρες χρησιμοποιώντας ελάχιστες συνταγές χειροτεχνίας και στη συνέχεια τις χρησιμοποιούν για διακοσμητικούς σκοπούς. Ας κατανοήσουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα κατασκευής λείας πέτρας, λείων πέτρινων πλακών και σκαλοπατιών στο Minecraft. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση παιχνιδιού διαθέσιμη στις συσκευές σας.

Βήματα για την κατασκευή λείας πέτρας

Για να φτιάξετε λεία πέτρα, πρέπει να κάνετε τήξη. Κατά την εξόρυξη κανονικής πέτρας, λαμβάνετε ως αντάλλαγμα λιθόστρωτο. Απαιτούνται δύο διαφορετικές διαδικασίες τήξης για τη μετατροπή του λιθόστρωτου σε λεία πέτρα.

Βήματα για να φτιάξετε τη λεία πέτρα στο Minecraft 1.14

Το πρώτο και απαραίτητο συστατικό που χρειάζεστε για να φτιάξετε λεία πέτρα είναι το λιθόστρωτο. Υπάρχει άφθονο λιθόστρωτο διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, επιλέξτε όσο πλακόστρωτο θέλετε και ξεκινήστε την ομαλή διαδικασία κατασκευής πέτρας.

  • Κατασκευάστε ένα φούρνο χρησιμοποιώντας οκτώ κυβόλιθους.
  • Προσθέστε κυβόλιθους στο ορυχείο.
  • Προσθέστε κάρβουνο, ξυλάκια και καύσιμα στο ορυχείο.
  • Εκτελέστε το λιώσιμο του λιθόστρωτου για να το μετατρέψετε σε κανονική πέτρα.
  • Προσθέστε περισσότερο καύσιμο στην κανονική στοίβα πέτρας.
  • Εκτελέστε τήξη κανονικής πέτρας για να τη μετατρέψετε σε λεία πέτρα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λεία πέτρα για να δημιουργήσετε έναν καλύτερο φούρνο ή να τη χρησιμοποιήσετε για διακοσμητικούς σκοπούς.

Κατασκευή λείας πέτρινης πλάκας στο Minecraft

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεία πέτρα για την κατασκευή πλακών που μπορεί να είναι καλύτερη διακοσμητική επιλογή λόγω της εκλεπτυσμένης υφής τους.

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για τη δημιουργία λείων πέτρινων πλακών στο Minecraft. Ας συζητήσουμε πρώτα την παραδοσιακή μέθοδο.

Βήματα για τη δημιουργία μιας λείας πέτρινης πλάκας με την παραδοσιακή μέθοδο

  • Ξεκινήστε με τη δημιουργία ενός πάγκου χειροτεχνίας
  • Φέρτε την οθόνη χειροτεχνίας.
  • Τοποθετήστε ένα λείο πέτρινο μπλοκ στην κάτω σειρά. Εάν τοποθετήσετε τρία μπλοκ, θα λάβετε 6 πλάκες.

Βήματα για να δημιουργήσετε μια λεία πέτρινη πλάκα με έναν λιθοξόο

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος για να δημιουργήσετε λείες πέτρινες πλάκες στο Minecraft. Είναι με τη βοήθεια λιθοξόου. Ας συζητήσουμε τα βήματα για τη δημιουργία μιας λείας πέτρας με τη βοήθεια ενός λιθοξόου.

  • Ανοίξτε το μενού χειροτεχνίας.
  • Θα πρέπει τώρα να τοποθετήσετε ένα σιδερένιο πλινθίο στο επάνω μεσαίο τετράγωνο.
  • Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη διαδικασία τοποθετώντας τρεις πέτρινους ογκόλιθους στη μεσαία σειρά. Αυτό ολοκληρώνει έναν λιθοξόο.
  • Σηκώστε το κοπτικό πέτρας που σχηματίστηκε έτσι και τοποθετήστε το στο έδαφος.
  • Ανοίξτε την οθόνη χειροτεχνίας του λιθοκοπτικού.
  • Τοποθετήστε τους λείους λίθους σας μέσα στον κόφτη πέτρας και επιλέξτε τη συνταγή πλάκας.

Πρέπει να έχετε καταλάβει πώς να δημιουργήσετε μια λεία πέτρινη πλάκα χρησιμοποιώντας έναν λιθοξόο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή μέθοδο και έναν λιθοξόο για να φτιάξετε λείες πέτρες σύμφωνα με την επιλογή σας. Και οι δύο τρόποι παράγουν παρόμοια, εξαιρετικά και ευχάριστα αποτελέσματα φινιρίσματος.

Βήματα για να φτιάξετε λείες πέτρινες σκάλες στο Minecraft

Οι λείες πέτρινες πλάκες έχουν την ίδια ιδιότητα με την κανονική πέτρα του Minecraft. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λείες πέτρινες πλάκες για να δημιουργήσετε συνταγές.

Τώρα θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε λείες πέτρινες σκάλες στο Minecraft.

  • Εκτελέστε τήξη μιας μεγάλης στοίβας από λείες πέτρινες πλάκες.
  • Τοποθετήστε ένα κανονικό μπλοκ πέτρας στο έδαφος
  • Τοποθετήστε μια λεία πέτρινη πλάκα σε αυτό το μπλοκ.
  • Τοποθετήστε μια άλλη πλάκα μπροστά από το μπλοκ.
  • Τώρα καταστρέψτε το κανονικό μπλοκ.
  • Αυτά είναι τα δύο πρώτα σας βήματα στη δημιουργία μιας σκάλας. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα ξανά και ξανά για να δημιουργήσετε τις σκάλες του επιθυμητού ύψους. Βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώνετε με συνέπεια αυτά τα βήματα, αποτρέποντας έτσι τα κενά μεταξύ των πλακών.
  Minecraft – Άπειρο νερό: Πώς να

Βήματα για να φτιάξετε ένα ομαλό πέτρινο τούβλο στο Minecraft

Τα τούβλα δίνουν ένα πιο ελκυστικό οπτικά αποτέλεσμα κατά την κατασκευή. Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι παίρνετε λεία πέτρινα τούβλα μόνο στο Minecraft Bedrock.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λεία πέτρινα τούβλα από το δημιουργικό μενού, αλλά δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα τούβλα σε λειτουργία επιβίωσης.

Πώς να φτιάξετε λεία πέτρα στο Minecraft χρησιμοποιώντας το Switch

Εάν παίζετε Minecraft στο Nintendo Switch, η δημιουργία λείας πέτρας είναι απλή.

  • Φτιάξτε ένα φούρνο όπως παλιά σε οποιοδήποτε κανονικό παιχνίδι Minecraft.
  • Πραγματοποιήστε τήξη λιθόστρωτων για να τα μετατρέψετε σε λεία πέτρα.

Η διαδικασία κατασκευής λείων λίθων δεν είναι διαθέσιμη για χρήστες PS3. Οι χρήστες του PS4 μπορούν, ωστόσο, να φτιάξουν λεία πέτρα για τη χρήση τους ακολουθώντας αυτά τα βήματα

  • Ανοίξτε το μενού τήξης του φούρνου σας.
  • Τοποθετήστε μια κανονική πέτρα μέσα στο φούρνο.
  • Προσθέστε καύσιμο.
  • Πραγματοποιήστε τήξη της κανονικής πέτρας για να αποκτήσετε τη λεία πέτρα.

Βήματα για να αποκτήσετε λεία ψαμμίτη στο Minecraft

Ο λείος ψαμμίτης είναι επίσης ένα όμορφο μπλοκ στο Minecraft. Μπορείτε να δημιουργήσετε μαλακό ψαμμίτη εάν έχετε διαθέσιμο κανονικό ψαμμίτη. Πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε έναν λείο ψαμμίτη.

  • Μαζέψτε μπλοκ άμμου με τη βοήθεια ενός φτυαριού.
  • Τοποθετήστε τουλάχιστον τέσσερα μπλοκ άμμου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης χειροτεχνίας σας.
  • Θα απαιτηθούν τέσσερα μεμονωμένα τετράγωνα μπλοκ άμμου.
  • Τέσσερα τετράγωνα άμμου θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός μπλοκ ψαμμίτη.
  • Για να αποκτήσετε ένα λείο μπλοκ ψαμμίτη, ανοίξτε τον φούρνο σας και βάλτε τον στη στοίβα ψαμμίτη.
  • Προσθέστε καύσιμο στον κλίβανο και πραγματοποιήστε τήξη για να αποκτήσετε λείες πλάκες ψαμμίτη.

Οι λείες ψαμμίτες είναι πιο πολύτιμες ως αντικείμενο χειροτεχνίας από τις λείες πέτρες. Μπορείτε να δημιουργήσετε πέτρες, σκαλοπάτια και πλάκες από λείο ψαμμίτη.

Ποια είναι τα βοηθητικά προγράμματα του Smooth Stone στο Minecraft;

Τώρα που μάθατε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λείες πέτρες, θα πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιείτε για σωστή χρήση. Έχουμε παραθέσει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεία πέτρα σε όλο το παιχνίδι Minecraft.

Υψικάμινος βιοτεχνίας

Η πιο κοινή χρησιμότητα μιας λείας πέτρας είναι η κατασκευή υψικάμινου. Ένας υψικάμινος μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας πέντε πλινθώματα σιδήρου, τρεις λείες πέτρες και έναν φυσικό φούρνο. Ο υψικάμινος είναι ένας βελτιωμένος κλίβανος που θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε την τήξη τεμαχίων μεταλλεύματος με διπλάσιο ρυθμό από τον αρχικό ρυθμό. Ένα μειονέκτημα είναι ότι μια υψικάμινος καταναλώνει διπλάσια ποσότητα καυσίμου από έναν μέσο φούρνο. Οι υψικάμινοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την τήξη νέων μεταλλευμάτων που μπορεί να συναντήσουν οι παίκτες ενώ παίζουν το παιχνίδι.

Η πανοπλία στέκεται

Οι παίκτες μπορούν να μετατρέψουν τους λείους λίθους σε πλάκες ακολουθώντας τα προαναφερθέντα βήματα. Στη συνέχεια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια πλάκα και έξι ραβδιά για να φτιάξουν μια βάση Armor. Στη συνέχεια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις βάσεις Armor για την αποθήκευση κολάν, μπότες, κεφαλές, κράνη κ.λπ.

Διακόσμηση

Οι λείες πέτρες είναι ανοιχτό γκρι και έχουν λεία υφή. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους ομαλούς λίθους για να χτίσουν τα δάπεδα των κτιρίων τους στο Minecraft.

Εκτός από αυτά τα τρία πράγματα, μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε λείους λίθους για να τους μετατρέψετε σε πλάκες και να τους χρησιμοποιήσετε για τη στεγανοποίηση των βάσεων τους.

Εάν τοποθετήσετε ένα μπλοκ νότων πάνω από ένα μπλοκ ψαμμίτη, θα λάβετε έναν ήχο από μπάσο. Οι πλάκες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στη θήκη για εξοικονόμηση πόρων.

συμπέρασμα

Αυτό το άρθρο θα πρέπει να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Minecraft. Το Minecraft είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι που λατρεύουν τα παιδιά και οι ενήλικες να παίζουν. Υποκινεί τη δημιουργική πλευρά του μυαλού σας και σας ωθεί να φανταστείτε και να κάνετε πράγματα πέρα ​​από τους κανόνες ενός παιχνιδιού. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σύμφωνα με τη θέλησή σας και να ανακαλύψετε νέες πλευρές του παιχνιδιού.

Μια κρίσιμη πτυχή του παιχνιδιού είναι η κατασκευή ψαμμίτη καθώς βρίσκουν χρήση σε πολλά μέρη του παιχνιδιού. Έχουμε εξηγήσει πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει αυτές τις λείες πέτρες και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιήσει για να φτιάξει άλλα αντικείμενα. Απολαύστε το παιχνίδι, προκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας και σπάστε ρεκόρ καθώς φτάνετε σε υψηλότερη θέση στον πίνακα κατάταξης.