Πώς να φτιάξετε χαρτί στο Minecraft

Το χαρτί είναι ένα απίστευτα σημαντικό αντικείμενο πολλαπλών χρήσεων στο Minecraft. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία βιβλίων που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία ενός τραπεζιού γοητείας. Μπορείτε να μαγέψετε βιβλία και όταν χρησιμοποιούνται σε πίνακα χειροτεχνίας, επιτρέπουν στους χρήστες να εφαρμόζουν διαφορετικούς τύπους γοητειών σε αντικείμενα. Εκτός από τα βιβλία, το χαρτί χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία χαρτών, τη δημιουργία πίνακα χαρτογραφίας και την κατασκευή πυροτεχνημάτων.

Χαρτί στο Minecraft

Το χαρτί μπορεί να βρεθεί φυσικά σε ναυάγια, οχυρά και χωριά. Τα χωριά είναι η μόνη κοινή δομή στο Minecraft, ενώ τα οχυρά και τα ναυάγια είναι πιο δύσκολο να βρεθούν. Τα καλά νέα είναι ότι το χαρτί είναι απίστευτα εύκολο στη δημιουργία. Είναι πολύ καλύτερο να φτιάξετε χαρτί μόνοι σας μετά να το ψάξετε στα σεντούκια.

  Πώς να δαμάσεις μια αλεπού στο Minecraft

Φτιάξτε χαρτί στο Minecraft

Για να φτιάξετε χαρτί στο Minecraft, χρειάζεστε:

Τραπέζι χειροτεχνίας
Ζαχαροκάλαμο: 3

Απόκτηση ζαχαροκάλαμου

Το ζαχαροκάλαμο εμφανίζεται φυσικά στον υπερκόσμο στο Minecraft. Είναι συνηθισμένο και το μόνο που χρειάζεται για να «σπάσεις» το ζαχαροκάλαμο είναι το χέρι σου. Κυριολεκτικά οτιδήποτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σπάσετε ένα μπλοκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει το ζαχαροκάλαμο.

Το ζαχαροκάλαμο μπορεί να βρεθεί κοντά στο νερό. Μπορεί να είναι δίπλα σε μικρές λίμνες ή δίπλα στη θάλασσα. Δημιουργεί μόνο σε μπλοκ Sand. Αν δείτε νερό που δεν έχει άμμο γύρω του, δεν θα βρείτε εκεί ζαχαροκάλαμο. Υπάρχει μια μνημειώδης μικρή πιθανότητα να αναπτυχθεί το ζαχαροκάλαμο στο έδαφος, αλλά η πιθανότητα είναι τόσο μικρή, που θα πρέπει να λάβετε υπόψη μόνο τα μπλοκ άμμου και τις πηγές νερού όταν ψάχνετε για μίσχους ζαχαροκάλαμου.

  Πώς να φτιάξετε ένα κρεβάτι στο Minecraft

Αναζητήστε τούβλα άμμου γύρω από το νερό, τόσο στην ενδοχώρα όσο και κοντά στη θάλασσα. Το ζαχαροκάλαμο βγαίνει σε «κοτσάνια». Κάθε τμήμα του μίσχου θα πέσει ένα ζαχαροκάλαμο. Ένα κοτσάνι με 3-4 τμήματα θα σας δώσει 3-4 ζαχαροκάλαμο. Η παρακάτω εικόνα δείχνει μίσχους 2, 3 και τεσσάρων τμημάτων σε ύψος.

ζαχαροκάλαμο minecraft

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο μίσχο ζαχαροκάλαμου για να καλλιεργήσετε περισσότερο ζαχαροκάλαμο. Φυτέψτε το σε ένα κομμάτι άμμου και θα μεγαλώσει. Μόλις έχετε 3 ζαχαροκάλαμα, μπορείτε να φτιάξετε χαρτί.

Φτιάξτε χαρτί στο Minecraft

Για να φτιάξετε χαρτί στο Minecraft.

Ανοίξτε τον πίνακα χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε ένα ζαχαροκάλαμο σε κάθε κελί της μεσαίας σειράς.
Συλλέξτε χαρτί.

  Συνταγή Minecraft beacon: κατασκευή και χρήση

Τρία κομμάτια ζαχαροκάλαμου θα σας δώσουν 3 κομμάτια χαρτιού.

χαρτί Minecraft

συμπέρασμα

Χάρτες και πίνακες γοητείας είναι μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία που χρησιμοποιούν οι παίκτες στο παιχνίδι. Και τα δύο στοιχεία απαιτούν χαρτί για την κατασκευή. Αν θέλετε να προσθέσετε μερικά αισθητικά μπλοκ στο σπίτι σας στο Minecraft, μπορείτε να δημιουργήσετε ράφια που απαιτούν και πάλι χαρτί για τα βιβλία. Το χαρτί χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία πανό που είναι ένα άλλο αισθητικό μπλοκ. Το χαρτί αποτελεί μέρος του Minecraft εδώ και χρόνια και είναι διαθέσιμο τόσο στην Java όσο και στην έκδοση Bedrock/Windows 10 της εφαρμογής.