Πώς να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft

Το Minecraft έχει πολλά, και πολλά, δομικά στοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε είδος ξύλου ή/και πέτρας για την κατασκευή ενός σπιτιού. Το ξύλο και η πέτρα υπάρχουν φυσικά και είναι πιο εύκολο να αποκτηθούν. Το ξύλο δεν είναι τόσο ισχυρό όσο η πέτρα και αν θέλετε να στεγανοποιήσετε τη βάση σας, θέλετε να το χτίσετε με υλικό που να έχει μέγιστη αντίσταση στην έκρηξη.

Τούβλα στο Minecraft

Τα τούβλα είναι μερικά από τα καλύτερα, πιο ανθεκτικά σε εκρήξεις υλικά που θα βρείτε στο Minecraft. Είναι επίσης αισθητικά ευχάριστα. Δυστυχώς, τα τούβλα δεν εμφανίζονται φυσικά. Πρέπει να είναι κατασκευασμένα και απαιτούν αρκετό υλικό για να συγκεντρωθεί. Τα τούβλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατασκευασμένα τούβλα. Τούβλα από τούβλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή σπιτιών στο Minecraft.

  Πώς να φτιάξετε κάρβουνο στο Minecraft

Ο, τι χρειάζεσαι

Για να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft, χρειάζεστε:

Ένας φούρνος
Καύσιμο για το φούρνο (κάρβουνο, ξύλο, φύκια)
Πήλινες μπάλες

Αποκτήστε πήλινες μπάλες

Οι πήλινες μπάλες εξορύσσονται από ογκόλιθους. Οι ογκόλιθοι εμφανίζονται γύρω από τις όχθες των λιμνών. Μπορείτε να σπάσετε ένα πήλινο τούβλο με ένα φτυάρι και θα βγάλει πήλινες μπάλες. Οι πήλινες μπάλες στοιβάζονται σε στοίβες των 16.

Οπτικά, μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε ένα ογκόλιθο, καθώς θα βρίσκεται σχεδόν πάντα κάτω από το νερό, αλλά έχει μια γκριζωπή απόχρωση και η υφή του είναι διαφορετική από αυτή της άμμου.

  Προστατέψτε τον οικιακό σας διακομιστή Minecraft από επιθέσεις DDOS με το AWS

Πώς να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft

Αφού μαζέψετε τις πήλινες μπάλες σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τούβλα.

Ανοίξτε το φούρνο.
Τοποθετήστε το καύσιμο στον κλίβανο.
Τοποθετήστε τις πήλινες μπάλες στο κελί τήξης.
Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα πάρετε ένα τούβλο.
Επαναλάβετε για όσα τούβλα θέλετε να φτιάξετε.

τούβλα στο Minecraft

Φτιάξτε μπλοκ από τούβλα

Αν θέλετε να φτιάξετε ένα τούβλο, χρειάζεστε τέσσερα τούβλα.

Ανοίξτε το τραπέζι χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε ένα τούβλο σε σχηματισμό 2×2.
Συλλέξτε το μπλοκ από τούβλα.

συμπέρασμα

Τα τούβλα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή λουλουδιών. Μπορείτε να τοποθετήσετε λουλούδια και δενδρύλλια δέντρων μέσα σε ένα φυτό λουλουδιών. Δεν έχει μεγάλη χρήση και είναι μόνο διακοσμητικό. Τα τούβλα είναι διαθέσιμα τόσο στην έκδοση Java όσο και στην έκδοση Bedrock/Windows 10. Το πιο δύσκολο μέρος της κατασκευής ενός σπιτιού από τούβλα είναι να πάρεις τον πηλό που χρειάζεσαι. Ο πηλός είναι κοινός, αλλά δεν εμφανίζεται σε πολύ μεγάλες φλέβες ή κομμάτια. Επιπλέον, χρειάζεστε τέσσερα τούβλα, και κατ’ επέκταση τέσσερις πήλινες μπάλες, για να κατασκευάσετε ένα τούβλο. Όταν τα αθροίσετε όλα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να εξορύξετε πηλό για μεγάλο, μεγάλο χρονικό διάστημα, αν θέλετε ένα σπίτι από τούβλα.

  Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε το Copper στο Minecraft