Πώς να φτιάξετε πέτρινα τούβλα στο Minecraft

Το Minecraft είναι ένας ανοιχτός κόσμος όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι θέλετε. Πολλά από αυτά είναι φαντασία, αλλά έχετε πολλούς διαφορετικούς τύπους μπλοκ στη διάθεσή σας για να χτίσετε ένα κάστρο, έναν ανεμόμυλο, ένα φρούριο, σπίτια, πόλεις, κ.λπ. φαίνονται πιο ρεαλιστικά.

πέτρινο τούβλο minecraft

Πέτρινα τούβλα στο Minecraft

Το Stone είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα μπλοκ στο Minecraft. Όταν εξορύσσεται με αξίνα, παίρνεις λιθόστρωτο. Μπορείτε να μυρίσετε λιθόστρωτα για να πάρετε πέτρα ή μπορείτε να αφήσετε τη λάβα να ρέει πάνω από το νερό για να σχηματίσει κομμάτια από αυτό, αν και η τοποθέτησή τους είναι απίστευτα δύσκολη. Εάν έχετε μια αξίνα με τη γοητεία Silk Touch, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εξορύξετε απευθείας πέτρα. Υπάρχει ένα άλλο τετράγωνο που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας πέτρα που ονομάζεται τούβλα.

  Πώς να φτιάξετε έναν κομποστοποιητή στο Minecraft

Τα πέτρινα τούβλα στο Minecraft εμφανίζονται σε δομές εντός του παιχνιδιού και μπορούν να κατασκευαστούν. Εάν θέλετε να εξορύξετε ένα πέτρινο τούβλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αξίνα. Είναι αυτονόητο ότι η κατασκευή πέτρινων τούβλων μόνοι σας είναι πολύ πιο εύκολη.

Φτιάξτε πέτρινα τούβλα στο Minecraft

Για να φτιάξετε πέτρινα τούβλα χρειάζεστε.

Τραπέζι χειροτεχνίας
Πέτρα (4 τούβλα πέτρας απόδοσης 4 πέτρινο τούβλο)

Να πάρει πέτρα?

Συλλέξτε λιθόστρωτο σπάζοντας πέτρα που βρίσκετε υπόγεια.
Συλλέξτε κάρβουνο όπως εξορύξετε για λιθόστρωτο.
Ανοίξτε το φούρνο.
Τοποθετούμε το πλακόστρωτο στο κελί τήξης.
Τοποθετήστε το κάρβουνο στην κυψέλη καυσίμου (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καύσιμο της επιλογής σας).
Συλλέξτε την πέτρα.

  Συνταγή Minecraft beacon: κατασκευή και χρήση

Για να φτιάξετε τούβλα από πέτρα.

Ανοίξτε το τραπέζι χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε 4 πέτρες σε ένα πλέγμα 4×4.
Συλλέξτε τα πέτρινα τούβλα.

Χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρινα τούβλα για την κατασκευή της βάσης σας. Είναι δυνατοί αλλά έχουν ένα πολύ ατυχές μειονέκτημα. μπορούν να μολυνθούν από ασημόψαρα. Τα πέτρινα τούβλα και η πέτρα έχουν την ίδια αντίσταση στην έκρηξη, επομένως τα πέτρινα τούβλα χρησιμοποιούνται κυρίως για την αισθητική. Εάν χτίζετε ένα κάστρο, είναι ένα υπέροχο μπλοκ για χρήση, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα μπλοκ σας δεν είναι μολυσμένα. Φτιάχνετε πάντα τα δικά σας αντί να τα εξορύξετε από οχυρά όπου τα ασημόψαρα τείνουν να κρύβονται και να προσβάλλουν μπλοκ.

  Είναι οι βάσεις επιβίωσης και τα σπίτια επιζώντων το ίδιο πράγμα στο Minecraft

συμπέρασμα

Τα πέτρινα τούβλα έρχονται σε μερικές διαφορετικές παραλλαγές. πελεκημένο/ραγισμένο και καλυμμένο με βρύα ή βρύα. Και πάλι, είναι αισθητικές μεταβλητές του πέτρινου τούβλου. Τα ραγισμένα τούβλα είναι εκεί που κρύβονται πιο συχνά τα ασημόψαρα και δεν είναι εύκολο να πολεμήσεις. Αν δεν το φτιάξετε μόνοι σας, αποφύγετε και τα ραγισμένα τούβλα. Ο αριθμός των πέτρινων τούβλων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πέτρινων τούβλων είναι ίσος με τον αριθμό των πέτρινων τούβλων που παίρνετε, ωστόσο, η απόκτηση πέτρας λιώνοντας λιθόστρωτα είναι όπου καταλήγετε να χρησιμοποιείτε επιπλέον πόρους στο παιχνίδι.